dimecres, 8 de març del 2023

NO SÓN CASUALITATS


Rafa Budo: 8M

https://t.me/elinvestigador_org/13539.

Certament, res és per casualitat. Aleshores, qui hi haurà al darrere? Uns nassos ganxuts?


Monsenyor Carlo Maria Viganò, en castellà, fa un superb repàs de la ignomínia que avui vivim. Molt recomanable, i és de destacar que dues o tres vegades empra la paraula ‘sanedrí’, la qual cosa vol dir que ell també sap qui són els que hi ha al darrere, encara que s’hi refereixi amb les ‘distraccions’ habituals. A més a més, fixeu-vos que en cap moment anomena el Papa, sinó amb el seu nom de seglar, mentre que a Benet XVI, l’anomena amb el seu nom de Papa. Els catòlics i els cristians tenen en Monsenyor un dels pocs referents fidels a la fe de l’Església, aquella que el fill de Satanàs i jesuïta insulta amb la seva presència: la blasfèmia feta ‘cosa’.

https://t.me/elinvestigador_org/13535.


Un nou resum de què significa la pretensió dels Rothschild de la moneda digital:

https://t.me/elinvestigador_org/13541,


Rafael Rosselló ens parla del feminisme i del dia de la dona, posant l’èmfasi en l’evidència incontestable del retard mental profund de les prostitutes inútils i dels gossets castradets:

https://t.me/RosselloCM/71609.

Res a afegir, només un acudit que rebla les seves paraules i consagra la idiòcia galopant de tota la colla de criminals del govern i de l’urinari públic:

https://t.me/resurgente2020/45470.


Abans d’entrar en una distribució ‘nacional’ de les notícies, escoltem què ens diu l’assassí de masses i sicari del FEM (S), el genocida Stéphane Bancel:

https://t.me/No_plandemia/5089.

És evident que l’única resposta adequada, legítima, natural i de justícia, és aquesta:

https://t.me/counterpropaganda20/9280.


I encara, abans d’entrar en les seccions nacionals, us enllaço un vídeo de David Icke que ja vaig penjar en el blog, però que avui he tornat a veure i que convé repassar-lo, perquè ens descriu perfectament la classe de psicòpates, sociòpates i narcisistes amb què emplenen els cossos policíacs i els prostíbuls i els urinaris de cada nació. Qui els ensinistrarà i triarà? Tindran alguna cosa a veure-hi, els nassos de ganxo?

https://t.me/RosselloCM/71608.

Els sionistes necessiten gossos policia per a controlar el ramat de goyim, mentre els castradets i les putetes de l’harem, per la seva banda, obeeixen els amos i arruïnen i maten els seus ciutadans.


SOROSLÀNDIA

Magnífic resum del cas ‘Mediador’ fet per ‘Infovlogger’. No diu més veritats perquè se li acaba el temps. El PSOE és una organització criminal i tots els seus dirigents, diputats i ministres haurien de ser a la presó, almenys, de manera perpètua, perquè no són més que lladres, assassins (GAL) i mafiosos, tots ells amb menys enteniment que un nen de quatre anys i amb més ignorància que un ximpanzé amb problemes mentals. No hi pot haver cap dubte de la colla de criminals del partit. No oblidem que la tifa de Lleida és socialista, què hauria de ser, un deplorable miserable com ell!

https://t.me/RosselloCM/71581.

TOTS ELS POLÍTICS SÓN DELINQÜENTS, I AIXÒ, QUAN NO SÓN ASSASSINS, A MÉS A MÉS. Aquí teniu una altra prova de l’afecció a l’apropiació dels béns d’altri d’aquests mamarratxos, en aquest cas en el govern del pallasso de Cantàbria, el de l’Anxova bocamoll i imbècil fins a dir prou:

https://t.me/RosselloCM/71601.

Cal exigir la il·legalització d’aquestes organitzacions criminals retrospectivament, de totes, i jutjar-los per desobediència, si fa no fa, com fan ells les coses, que les legislen com els ve de gust. NO HI HA CAP RAÓ ÈTICA PERQUÈ TOTS ELS POLÍTICS NO SIGUIN TANCATS A PRESÓ, EN EL MILLOR DELS CASOS, I PER ALS MÉS POCS. La resta, ja sabeu que jo sóc de fer neteja. I ja m’enteneu què vull dir, quan dic neteja. Al capdavall, res no es perdia, però res de res, i tindríem un país més net, i potser aconseguiríem d’expulsar el terrorista internacional George Soros i recuperar la dignitat i la sobirania.

Perquè vegeu què és la màfia del PSOE i de les putes sionistes de Podemos, mireu al punt que arriben els cagaguano per una mica de pinso. Quan veig gent de tan poca entitat, aquests animals amb estudis que no són més que babaus idiotitzats, com el mamarratxo de tot seguit, em cau l’ànima als peus. No tenen pares, amics, ningú que els estimi?

https://t.me/No_plandemia/5091.

Només podia treballar en un sac de fems com ‘El País’.


ROTHSCHLÀNDIA

El Pla Kalergi dels sionistes fa molts anys que està implantat a l’antiga França, el país que avui té una puteta idiota i amb aires de grandesa, una bagasseta amb seriosos problemes mentals, que és propietat dels Rothschild, i que té de dona una mena de Begoño. El pobre dement o la pobra ‘dementa’ no pensa, no ho ha fet mai, i si ho fa, tingueu per segur que explota. A ell, els amos el proveeixen de negrets, que li agraden molt a la bagasseta, no sabem si per a gust o disgust del seu Begoño, i mentrestant només ha d’arruïnar la potència de l’antiga França i matar els seus ciutadans, una cosa que la puteta fa amb molta dedicació, sempre disposada a satisfer els seus amos i els seus clients, que per això està, ella, pobrissona! Tan poca cosa! Qui hauria dit que acabaria sent la puta de França! I allà la teniu, a l’excrement immoral i deficient mental sense pronòstic per causa de l’insòlit del seu cas, amb uns paràmetres que excedeixen, en molt, els més greus mai detectats. Però ella és feliç, i si ha d’anar a fer-li un morreig al jueu Zelensky, hi va. I no sabem, si això va quedar aquí, només. I si ha d’anar a enfadar-se amb un negre gros – que no li agraden gens, per a això, s’estima més la dona, o el que sigui -, també hi va. És tan bufoneta que ja li han trencat la cara un parell de vegades, val a dir que, al meu gust, poc; però sí que li han tocat la cara. Ara només manca que la guillotina li faci la darrera visita, i França, des d’aleshores, serà una altra cosa.

https://t.me/RosselloCM/71602.


JEWLÀNDIA BRITÀNICA

La principal colònia jueva a Europa ha estat sacsejada per la notícia que el terrorista i assassí de masses Matt Hancock, ministre de Sanitat, és un terrorista i un assassí de masses. La infàmia i la magnitud dels crims comesos per aquest idiota - vegeu-li la cara - no ha de tenir perdó, menys encara quan sabem que la matança de vells fou provocada pels protocols assassins dictats pel seu departament. LA PENA CAPITAL PER AQUEST ASSASSÍ ÉS INDISCUTIBLE I NO NECESSITA, TAN SOLS, JUDICI. Pot ser que els jueus comencin a donar-nos carnassa? La gent, arreu, vol veure els assassins pagant els seus crims, i la majoria, la que és sensata i enraonada, pacífica i molt primmirada amb l’ètica, exigeix l’execució de TOTS ELS CULPABLES sense deixar-ne ni un. Potser els jueus han vist que convé oferir en sacrifici algun miserable dels seus esclaus? No deixa de ser curiós que la notícia hagi estat publicada per ‘The Telegraph’, una de les sucursals on es fabriquen les mentides sionistes que han de ser veritat a la Jewlàndia Britànica. No ho sé. Només sé que les casualitats, en política, no existeixen i sempre, de sempre, si hi ha sang, fam, misèria o desgràcia, hi ha un nassot d’algun d’aquests repugnants nassos de ganxo.

https://t.me/RosselloCM/71598

https://t.me/No_plandemia/5094.


Abans de concloure amb el vídeo d’un periodista ucraïnès, vegem aquesta simpàtica conversa entre una prostituta dels sionistes que no sap qui és ni per què és on és, però que malgrat la desorientació, és sincera, la ignorant; i la brillant resposta del doctor Martin Kulldorff. Fixeu-vos que al costat de la puteta, n’hi ha més, de companyes d’harem, mentre que els qui declaren tots són homes. La imatge és reveladora de gràcies a qui els sionistes jueus han assolit de bandejar els homes blancs de la dignitat del poder, per a posar-hi les ‘coses’ més indignes i menyspreables de cada país.

https://t.me/No_plandemia/5092.


JEWSKRAÏNA

Interessant exposició d’un periodista ucraïnès, Oleg Yasinsky quant a la situació del país, de com els jueus van sembrar la zitzània (com ho fan arreu, a casa nostra també) i quins han estat els resultats. El més important de tot és el final, no ho pot dir més clar, i tots sabem què és el que vol dir:

«L’ENEMIC DELS NOSTRES POBLES, O DEL MATEIX POBLE RUS O UCRAÏNÈS, PER A SER EXACTES, ÉS L’ENEMIC DEL MÓN SENCER,

DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN»

https://t.me/RosselloCM/71622.

I tots us dieu: i qui seran, qui seran? Oi?

Aquest vídeo també serveix per a demostrar qui mana a la Sinagoga del Femer Europeu dirigit per la genocida i euròfoba, Ursula von der Leyen, el pitjor criminal del continent en tota la història, i que l’OTAN és l’exèrcit internacional dels sionistes; sense dubte, el més sanguinari, cruel i sàdic de la història humana. Com veieu, sempre, de sempre, darrere de tot, hi ha el fotut nas d’aquestes escòries. Quan abans els assenyalem, quan abans tothom s’adoni de qui és l’origen dels mals, aleshores, la victòria dels criminals serà impossible. Això no obstant, faran mal, no serveixen per a res més; però no són res, comparats amb tots els altres pobles del món, tots ells més dignes, més solidaris i més lliures que la raça infrahumana de les Potestats Infernals.


RAMADERS !

TANQUEM LES BÈSTIES AL CORRAL

AMB ELS ANIMALONS DE COMPANYIA !

TRAGUEM-LOS LA LLANA A TOTS !

RECUPEREM EL QUE ÉS NOSTRE,

EL QUE

LES BÈSTIES ENS HAN ROBAT !

RAMADERS !

(COM ABANS DÈIEM ‘SEGADORS’)

ESMOLEU BEN BÉ EL TALL DE LA VERITAT,

PER QUAN VINGUI EL NOU DIA:

QUE LA LLIBERTAT ENS REBI

DEL TOT DIGNES,

AMB HONORS I GLÒRIA !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada