dissabte, 25 de març del 2023

TOTHOM HO SAP


Sí, sionistes. Sí, sicaris criminals. Sí, tothom ho sap, i si tothom encara no ho sap, s’ho comença a ensumar. Molt de compte, sionistes, si la gent s’adona de qui sou i que representeu el principal problema a la vida, molt de compte! Qui avisa no és traïdor. Heu podrit Europa, heu destruït la civilització, esteu matant la gent, com sempre, per entreteniment; tanmateix, fins i tot als goyim se’ls acaba la paciència. Sé que augmentareu el nivell de repressió i violència, la vostra especialitat, però aneu amb molt de compte, perquè aquesta vegada se us jutjarà com fa segles que se us havia d’haver jutjat.

Els pocs polítics dignes, farts de la pudor de merda que han de respirar cada dia al Femer, comencen a dir les veritats i, amb això, a posar en evidència tota la colla de criminals, genocides i traïdors a les nacions respectives, que viuen de parasitar el treball de la gent i de fer-los la vida impossible per a satisfer les vanitats pròpies; perquè tota la púrria criminal sap que el jueu és molt generós amb els seus sicaris, i més, com més indignitat, manca de principis i d’empatia demostrin, i més pocs escrúpols i sensibilitat apliquin a l’hora d’obeir les infàmies sionistes.

https://t.me/RosselloCM/72582, no sé qui és la despentinada, que ja ha estat al nostre blog, però els canta les quaranta: Feu fàstic! I és així mateix. Els criminals del Femer Europeu breguen per a continuar amb la matança ritual dels sionistes, i estan encantats que el genocida jueu Zelensky enviï cada volta més gent de totes les edats a morir per Israel. Per això, jo proposo que els qui reclamen i inciten a la guerra, siguin els qui han de morir, perquè si aquests moren, obtindrem la millor i més segura garantia per a la pau. És així de clar, es jutja per criminals els que estan comandant aquesta idiòcia sionista, i com seran trobats culpables, se’ls executa. Podeu posar-vos-hi de peus: Morts els bel·licistes - així que s’enlairin -, la pau cau tota sola del cel.

El monstre jueu - malgrat el nom de magdalena - l’Albright, ens ho deixava tot molt clar: el respecte sionista envers la vida dels nens, la seva passió, i la necessitat d’una matança organitzada, preparada, controlada i executada per la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, que és qui va obtenir el botí de la guerra més injusta i injustificable de la història. https://t.me/RosselloCM/72583. Cap dels assassins ha estat executat, ni tan sols detingut. Era una matança sionista, i ja sabeu, que quan un jueu et mata, has de donar-li les gràcies molt educadament i amb tot el respecte, perquè ells són els bons.


D’això de més amunt ja fa anys, perquè en la insaciable fam de misèria, destrucció, malalties i morts, els jueus no han cedit mai, i ara li toca el torn a Europa, una volta que l’han dessagnat dues vegades, ara toca de rendir-la absolutament, amb la destrucció econòmica, social i cultural que el Femer de la Sinagoga Europea duu a la pràctica amb la política demencial que imposa, una bogeria només possible en dements professionals com la genocida von der Leyen o la tifa de Lleida. Tanmateix, França és el primer país on es comença a veure una resistència activa dels francesos contra els Rothschild, els amos del país, i el titella i puta privada dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/72613, https://t.me/RosselloCM/72618, https://t.me/resurgente2020/45825, https://t.me/resurgente2020/45824, https://t.me/resurgente2020/45826, https://t.me/resurgente2020/45827,

https://t.me/resurgente2020/45828, https://t.me/resurgente2020/45829, el vostre final és molt a prop, PSICÒPATES. Cap agent de policia involucrat ha de sortir indemne. Cal la presó psiquiàtrica perpètua per a ells (com es podrà viure en una societat lliure amb bèsties salvatges!), i els que hagin comès actes de brutalitat, passaport, i aquí pau i després glòria. Ja ho deia l’Albert Pla: «El mejor policía, el policía muerto». El fet de pensar que aquests psicòpates no saben què han de fer, ni a qui serveixen, menys encara qui els paga, ho diu tot de la baixesa moral d’aquesta actual escòria uniformada pels sicaris dels sionistes per tal d’implantar el règim NOM de la tirania jueva arreu del món.

GUILLOTINA A LA PARTITOCRÀCIA,

PER TRAÏDORS, GENOCIDES I IDIOTES.


M’alegra de saber que cada volta som més els que pensem igual:

https://t.me/RosselloCM/72608.

Vegem els idiotes de Soroslàndia:

Aquí tenim el narcís idiota, que no pot ser més estúpidament narcís ni més radicalment idiota, i el cor: https://t.me/RosselloCM/72594.

La Carolina García, la idiota que afirma: «El bebè només és fill biològic de la mare, no del pare». Doncs, aquesta retardada mental profunda ha estat nomenada responsable de l’holocaust a Andalusia, i ella respon els seus pinxos de bordell, com el que és:

https://t.me/RosselloCM/72587. I des d’ara li adverteixo a la indigent cognitiva que no podrà acusar el canvi climàtic dels ictus, perquè és mentida, a més d’una solemne idiòcia només digna de paraplègics cerebrals irrecuperables. Ens ho explica prou clar la doctora en climatologia Judith Curry: https://t.me/voluntasoficial/6101.

Per a entendre bé què és la partitocràcia, o sigui, l’estafa sionista que ells anomenen ‘democràcia’, un molt bon exemple impartit en un programa de Buenafuente:

https://t.me/RosselloCM/72597. S’entén, ara?

Tot seguit, endinsem-nos en els crims que els idiotes castrats i les prostitutes inútils executen amb tota la insolència i l’urc del món, tot demostrant la paupèrrima càrrega neuronal dels seus cervells podrits d’excrements fins a dir prou!

Quant a la idiòcia trans, un vídeo de Rafael Rosselló, aïrat, que va precedit d’una interessant ressenya de Marian de la Fuente, una periodista – que alguna n’hi ha -:

https://t.me/RosselloCM/72606, cada volta tot és més clar.

Continuem amb el negoci obscè i repugnant dels centres de menors, una activitat, que quan sigui investigada com cal, comportarà la perpètua o l’execució de tots els criminals que hi treballen. Èticament ja és inacceptable com a fet, però el que hi fan, és l’abjecció i l’aberració més ignominioses. I això, que aquí no es parla del tràfic de menors i la dedicació a la prostitució, com sabem que passa a moltes taifes de Soroslàndia: https://t.me/RosselloCM/72617.

Les aberracions que estem experimentant són fruit d’una colla de malalts mentals que han passat de ser malalts mentals a icones de la nova ‘normalitat’, els alliberadors, una colla de repugnants deficients mentals i ètics, però que als jueus els han anat com anell al dit: https://telegra.ph/Ped%C3%B3filos-drogadictos-locos-y-con-tendencia-al-suicidio-as%C3%AD-eran-los-ide%C3%B3logos-de-g%C3%A9nero-03-09. D’aquesta exhibició de degenerats i malalts mentals, Nietzsche és el que menys hi encaixa, tot i que va acabar en un manicomi. Certament, les idees revolucionàries de l’alemany (la mort de Déu, l’home superior i el relativisme moral) són fonament d’aquestes desviacions posteriors, tanmateix, la profunditat del pensament nietzscheà està molt més enllà d’una mirada frívola, i sense dubte, fora de l’abast de ments petites. Valguin aquestes línies per a defensar el filòsof alemany d’unes ‘tendències ètiques i intel·lectuals’ que no hauria defensat mai. El valor del pensament de Nietzsche és que és com un cop de puny, un ferotge atac a la comoditat tradicional, l’esforç per renovar una societat i fer-la superior, on l’excels domini el vulgar, l’aristocràcia a la plebs; i per a entendre bé aquesta revolució cap ser molt subtil i molt profund, com ho reconeixia ell mateix. Massa vegades la superficialitat d’una cita ens fa creure en el que és una errada d’interpretació. La seva obra és un assortit d’interessants idees, però s’ha d’anar amb molt de compte, perquè moltes són les qüestions on trobarem el Nietzsche que les defensa aferrissadament, com després les ataca rabiosament. Nietzsche, a parer meu, és aquesta rebel·lia intel·lectual, la necessitat d’un nou camí, però d’un camí que ell mateix no és capaç de trobar. És, potser, el filòsof més representatiu del que és fer filosofia amb la intuïció, o com ell n’hi deia, ‘a cops de martell’. S’ha de llegir, sense dubte, però no l’hem de creure, hem de deixar que les diatribes fermentin en el nostre cervell, ja que una vegada fermentades ens fan més capaços i podem admirar el filòsof per la seva veritable aportació al pensament occidental.

Dit això, conclourem la part dels idiotes, amb la mamarratxo que ha estat directora de la Guàrdia Civil, sense dubte que per mèrits, coneixements i experiència, i que s’ha dedicat a delinquir des de dins, protegida per la institució que ha denigrat. Sense el mínim dubte ètic, en justícia, aquesta criminal, aquesta idiota en càrrec públic, ha de pagar pels seus crims, i seria just que per tot el mal que ha fet, fos apartada de la vida social per sempre, i que com s’ha aprofitat del càrrec públic, ara hagi de ser expropiada de tot el patrimoni, perquè si és una delinqüent, el normal és estar fora de la llei, però si ets una delinqüent dins de la llei, com he dit sempre, la pena ha de ser exemplaritzant sense excuses, una pena total, la seguretat absoluta que la delinqüent mai no podrà tornar a delinquir, ni a fora ni a dins. Ben mirat, qui en càrrec públic traeix la fidelitat al seu jurament, traeix els seus representats: tota la nació. No és just que ho pagui proporcionalment? Un delicte en càrrec públic és un delicte contra 48 milions de persones, no ho oblidem mai. Com tampoc que ningú no t’obliga a exercir un càrrec públic. Si l’acceptes i delinqueixes és evident, i no necessita demostració, que has acceptat el càrrec públic per a tenir més facilitats, o totes les facilitats, per a delinquir. Aleshores?

https://t.me/RosselloCM/72612. Quina gent més baixa, miserable i repugnant!


I acabarem amb dues tarades insignes. Grans dones de la nova normalitat:

Comencem amb la climatòloga, ecòloga, filòsofa, escriptora des de fa uns mesos i ara ja: TEÒLOGA!!! Són de la gresca els jueus, o no? Greta, la Taradeta, s’ha fet teòloga sense acabar el batxillerat. No hi ha res com està destinada pel fat com a Profeta. La nena de les cuetes, com aquí tenim l’idiota genocida de la cueta, la nena de les cuetes, que ara ja podrà anar a parlar amb la Puta del Vaticà i tractar-lo de tu a tu, que en teologia satànica els dos són mestres, perquè així ho ha volgut el sanedrí sionista.

https://t.me/RosselloCM/72610. Que bufona que està, amb el premi a la mà, tot agraint que els jueus l’hagin nomenat profeta, encara que sigui idiota, i que el més adient fos un ministeri o el càrrec de primer ministre, però la Greta, la Teotaradeta, com és jove, accepta el reconeixement, tot esperant que més endavant alguna direcció nacional li sigui destinada, perquè ella ho sap tot, i qui millor que una set-ciències per a contribuir a destruir el món? I els jueus ploraven de l’emoció. Mentre, en veu baixa, s’admiraven entre ells de l’eficàcia a triar el més idiota entre tant d’idiota voluntari i els rigorosament seleccionats.

I acabem amb una tarada summa, un monstre en un cos equivocat de dona, un fet cada dia més habitual, la Nita Farahany, que és filòsofa, com la teòloga de més amunt, aquesta, especialista en ètica, en bioètica i en tot allò que rima amb patètica. Una psicòpata com una muntanya! Per això, els jueus la conviden als seus aquelarres, sigui al Femer de Davos, a qualsevol bagasseria jesuïta, o en aquest simpòsium de subnormals obedients, que no puc identificar, però on la psicòpata demostra, sense posar-se com un tomàquet, que sap tan bé què és l’ètica com jo la superposició quàntica en un sistema físic – com per exemple, un electró-, segons la mecànica quàntica. Escolteu bé què pot arribar a dir la molt malalta mental: https://t.me/voluntasoficial/6100. ‘Inculcar dolor’ mitjançant procediments externs i tecnològics! Pura ètica! Si Plató o Aristòtil, per citar els dos grans, aixequessin el cap, comprendrien perfectament com d’equivocats anaven en interpretar l’ètica. Han calgut els jueus i una psicòpata com aquesta monumental tarada, de la qual ja he penjat alguna barbaritat en altres ocasions perquè sempre és una exhibició sentir el que pot vomitar el seu anus cerebral, perquè comprenguem que ‘inculcar dolor’ és ètic. Jueu, sí que l’és. Ètic, ja us ho dic jo, que no. A mi no m’han rentat el cervell els jesuïtes, per sort, i encara puc saber què és l’ètica, no com aquesta idiota professional degudament certificada com a idiota mestra, i que per això l’exhibeixen pel món com a referent ‘ètic’, tal com exhibeixen la teòloga des d'abans-d'ahir, que escampa pel món la nova teologia climàtica i les aberracions que la Teotaradeta proclama enrabiada amb tots els inconscients que no la reconeixem com a la Profeta del N.O.M., de l’ecologia, del canvi climàtic i la nova religió. Aquesta religió confeccionada pels jueus per a administrar als goyim un sedant per a la tortura vital, que és el que serà el nou món que els nostres amics, els bons, ens estan construint.

ELLS, QUE CONSTRUEIXIN...

NOSALTRES, MENTRESTANT, ARREPLEGUEM CORDA,

MOOOOLTA COOOOORDA,

QUE LA CUA DELS CULPABLES

ÉS LLARGA COM UN DIA SENSE PA,

I LA ‘NOSTRA’ RECONSTRUCCIÓ,

OBTINGUDA LA VICTÒRIA,

COMENÇARÀ PER LA JUSTÍCIA.

QUI PODRÀ SER TAN ABJECTE

QUE REPUDIÏ LA JUSTÍCIA ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada