diumenge, 19 de març del 2023

FRANÇA EN GUERRA ?


Els esdeveniments s’acceleren, perquè a mesura que la gent comença a demostrar l’animadversió envers els traïdors i genocides que els governen, els sionistes forcen els lacais a prémer la gent, a fer campar la violència i, si pot ser, la sang, que ja sabem que la sang alarma i fa por. L’acceleració dels sionistes és notable, tracten d’imposar com més aviat millor la tirania en tots els aspectes de la vida de la gent. Tanmateix, i com era d’esperar, ja hi ha respostes ciutadanes contra els criminals.

A Holanda: https://t.me/RosselloCM/72123.

A Geòrgia, cremant la bandera de la Sinagoga del Femer: https://t.me/RosselloCM/72157.

I a França, on sembla que s’estan produint els enfrontaments més importants. La puta dels Rothschild és la responsable de tot el desastre que ha convertit França en un femer. Fins que els francesos no el cacin, el perill que França sigui sotmesa a la tirania NOM dels jueus és una seriosa i evident amenaça:

https://t.me/RosselloCM/72130, https://t.me/resurgente2020/45697, i cremant la bandera de la Sinagoga: https://t.me/resurgente2020/45693, cal apressar tots els criminals del Femer Europeu, jutjar-los i posteriorment executar-los.

https://t.me/RosselloCM/72110, https://t.me/RosselloCM/72112, https://t.me/RosselloCM/72121, https://t.me/RosselloCM/72124.

La puteta dels Rothschild ha estat ensinistrada i guiada pel maçó Attali. Vegem com la puteta tothora mostra la fidelitat que deu l’harem maçó a l’amo jueu:

https://t.me/RosselloCM/72129, https://t.me/resurgente2020/45698, i com Attali és el seu mentor: https://t.me/resurgente2020/45695. I ara escoltem el profeta Attali com l’any 2016 ja pronosticava una revolució a França l’any 2022. Duen retard, però tot segueix el pla sionista: https://t.me/resurgente2020/45694. I per acabar, aprofundim en aquest maçó psicòpata, el mentor de la puteta dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/45700 i https://t.me/resurgente2020/45701, tanmateix, aquests fets, que si bé poden ser delictius en el moment que s’anuncia una massacre provocada, tot i que no són crims, perquè aleshores encara no s’han comès; ara, han passat de la teoria a la realitat, i veient com s’han desenvolupat les coses, no creieu que hauria de ser detingut?

Però els sionistes ja han donat l’ordre de deixar anar els psicòpates perquè es desfoguin:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879975, https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879976, https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879979,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879980,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879983,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879988,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3879990,

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/3880017,

això sí, ‘la violència és intolerable!’. Heu comprovat l’agressivitat dels manifestants i la concòrdia dels gossos tarats de la puta dels Rothschild? Fins que els francesos no guillotinin Macron, França serà en mans dels sionistes.

A tot arreu la gent ja comença a estar-ne fins al capdamunt de tots els criminals que els governen: https://t.me/RosselloCM/72132.

No és cap fet banal, vegeu que bonica que lluu l’Alemanya sionista:

https://t.me/resurgente2020/45716.

Mentrestant això passa a Europa, el jueu i genocida Zelensky es reuneix amb un indi que es creu britànic: https://t.me/RosselloCM/72118, el peu de foto indica molt bé la intenció jueva amb el Pla Kalergi.

Per si no s’acaba d’entendre, vejam si així es veu més clar:

https://t.me/RosselloCM/72125.

Per això, aquesta imatge fa sospitar de Bukele: https://t.me/voluntasoficial/6029.

Aquest és el funcionament de la màfia sionista:

https://t.me/voluntasoficial/6018.

Avui, tenen pressa, perquè saben que el goyim ho sap, i han de posar en marxa tota la maquinària de destrucció: https://t.me/voluntasoficial/6022.

Aquí un jueu ucraïnès i periodista que diu veritats que a les orelles dels jueus sonaran a blasfèmia: https://t.me/voluntasoficial/6045.

Però ells sempre actuen d’acord amb uns patrons:

https://t.me/voluntasoficial/6046.

Una prova del que afirmo:

https://t.me/voluntasoficial/6081.

I això, que és molt vell:

https://t.me/voluntasoficial/6049.

Per això, aquesta facècia és molt oportuna:

https://t.me/voluntasoficial/6044.


Per fer una pausa, abans de continuar amb la destrucció de la societat mitjançant la perversió psicològica i l’aberració educativa, torno a enllaçar, més avall, el vídeo on Kill Gates és posat entre l’enclusa i el martell, i com el genocida i criminal dóna per acabada la conversa. Ho sabem, sionistes, ho sabem tot, i per això correu, perquè heu de fer la feina abans que la gent sàpiga el tipus d’animals nocius que sou. El psicòpata Gates, en justícia, ha de ser condemnat a pena capital i els seus béns expropiats, perquè allò que ha fet mitjançant el robatori, el frau, l’estafa, l’extorsió, l’amenaça i l’execució, no és seu, és un botí robat que s’ha de retornar al propietari.

https://t.me/RosselloCM/72160.

No oblidem l’Holocaust, que això sí que seria un menysteniment imperdonable envers les pobres víctimes d’una barbaritat insòlita en la història:

https://t.me/RosselloCM/72111.


Comencem aquest apartat amb els tarats. No escriuria tarats amb menysteniment, si les patologies fossin reconegudes com a patologies, però quan el malalt vol fer-te creure que tu ets el que està malalt, aleshores cal frenar els peus al deficient:

https://t.me/resurgente2020/45731. I ara què fem? Aquesta gent té problemes psicològics o psiquiàtrics que han de ser tractats per especialistes, si és que n’hi ha, però mai de la vida se’ls ha de donar la raó, perquè si no, acabem amb exemples de tarats, tan estimats pels sionistes, com aquest cas:

https://t.me/RosselloCM/72106 i https://t.me/RosselloCM/72107.

Així funciona el sionisme, no per mèrits sinó per sotmetiment i esclavatge al pla final, a la solució final, una idea purament jueva:

https://t.me/voluntasoficial/6035.

I ja que estem amb discapacitades i idiotes profunds, més exemples, que sorprèn la profusió i tendència femenina a la demència cínica:

https://t.me/RosselloCM/72144, és clar, si aquestes psicòlogues han de resoldre els problemes mentals dels altres!!!

I què dir d’això:

https://t.me/RosselloCM/72150.

O d’això:

https://t.me/RosselloCM/72154.

I així és com s’expliquen, perquè ho saben tot. Són molt clares, i mai no se les pot rebatre perquè ho saben tot:

https://t.me/RosselloCM/72168.

La tasca de les bagasseries jesuïtes és formidable, ho hem vist amb la psicòloga i la rentada de cervell que li han fet a la pobra, que quan ha de pensar per ella mateixa, el cervell fa col·lapse, però quan ha de propagar el dogma, el sistema cerebral llisca tot sol en l’aberració, amb la lliçó molt ben apresa, com una màquina ben greixada.

Així, poden sortir pocavergonyes com els mamarratxos i criminals del Col·legi de Mata-sans de Burgos, que han hagut de dimitir per imbècils, però que això no obstant, ningú no ha d’oblidar la responsabilitat màxima dels Col·legis en l’assassinat massiu de vells i, després, amb els verins jueus. Cap responsable dels Col·legis de metges pot ser exculpat ni sortir indemne de l’acusació de crims de lesa Humanitat.

https://t.me/RosselloCM/72136.

Vegeu què poden arribar a afirmar els deficients mentals que han estat lobotomitzats a les bagasseries jesuïtes, és per llegir-ho dues vegades, perquè la primera, no et creus el que hi has entès: https://t.me/RosselloCM/72146.

La resposta: https://t.me/RosselloCM/72153.

La veritat: https://t.me/RosselloCM/72148. Per això, tots els criminals del govern volen l’educació obligatòria, perquè així ells poden destrossar l’intel·lecte, la substància i l’afectivitat dels menors, que després ja destruiran l’enteniment i la creativitat que els puguin restar a les bagasseries, perfectes fàbriques de fer idiotes diplomats.

L’educació és una tasca exclusiva de la família, i l’Estat no hi té res a dir, llevat de casos molt especials i de violència contrastada. ELLS FILLS SÓN RESPONSABILITAT DELS PARES, NO SÓN PROPIETAT DE L’ESTAT. Només el fet de considerar-los ‘propietat’ demostra la baixesa ètica que hi ha al darrere. La formació intel·lectual sí que haurà de ser professada per mestres i centres docents, tanmateix, mai amb la intromissió de l’Estat, que no n’ha de fer res del coneixement i la saviesa, que són dues coses per a les quals cap dels imbècils que en formen part n’està preparat intel·lectualment. Amb l’educació escolar, com veiem avui, volen la destrucció emocional, afectiva, psicològica i intel·lectual del nen, la qual cosa és senzillament UN CRIM DE LESA HUMANITAT, i amb la formació acadèmica volen destruir qualsevol creativitat que no estigui emmarcada en el dogma i en el respecte i la deguda obediència a l’autoritat intel·lectual de torn, un idiota ‘cum laude’. L’educació és l’exclusiva responsabilitat dels pares, i a qui se li negui això, el pare té tot el dret de defensar el fill a costa de la vida de l’altre. Només faltaria! D’altra banda, la formació és l’exclusiva responsabilitat dels mestres i centres superiors, que de cap de les maneres poden, ni han de ser regits, per l’Estat, perquè com dic en el llibre que estic escrivint, allà on no hi ha llibertat d’ensenyament, no hi pot haver llibertat. Potser, si torna a sortir l’assumpte de l’educació, us mostri sobre aquest tema algun fragment del llibre d’epistemologia que estic escrivint.


LA GUERRA CONTINUA.

ELLS SABEN QUE S’HAN D’AFANYAR.

MASSA GENT N’ESTÀ TIPA

DELS ASSASSINS INVETERATS

I

DELS CRIMINALS DELS GOVERNS.

LA GUERRA CONTINUA.

PERÒ FORTS, DESOBEDIENTS,

RESISTENTS I NO CLAUDICANTS,

ELS PLANTAREM CARA FINS AL FINAL,

FINS A LA SEVA DERROTA TOTAL.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada