dijous, 4 de gener del 2024

ACUMULEN ERRADES


El sionisme criminal acumula errades, i aquestes errades serveixen perquè la gent més babau comenci d’entendre de què va la pel·lícula. Avui veurem els contratemps sionistes amb la llista dels criminals que abusaven de menors a l’Illa del jueu del Mossad, Epstein, que fou assassinat - segons l’autòpsia -, com la incredulitat de la gent davant dels verins jueus, la tripledèmia i el cercle de la por; mentre, per altra banda, la gent comença a fartar-se de tots els immigrants il·legals que destrueixen les nacions lliures. De tot això en parlarem en el capítol d’avui.

Comencem amb el transhumanisme, la paranoia esquizoide dels sionistes, el somni de tots els psicòpates jueus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16750

Continuem amb la secció de l’

HOLOCAUST SIONISTA

La tripledèmia, l’últim de l’últim de la idiòcia sionista. Com molt bé afirma Miguel Jara: el màrqueting del terror. Recordem només que: sembrar terror entre la població és delicte de terrorisme.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16747

Veient notícies com la següent, començo a sospitar que ‘viròleg’ és un eufemisme per a classificar els deficients mentals profunds:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16749

La matança de nens que executen els jueus amb la col·laboració de metges i polítics. Sense dubte el delicte és de genocidi, i essent contra el mateix poble, la pena ha de ser, inexcusablement, la pena capital per a tots els responsables i participants en la matança.

https://cienciaysaludnatural.com/mayor-probabilidad-de-enfermedades-cronicas-en-menores-vacunados-que-en-no-vacunados/

Els regals que et fan les corporacions criminals de les farmàfies i que sembla que els excrements amb toga ignoren:

https://t.me/No_plandemia/7090

I no miren prim:

https://t.me/resurgente2020/52487

La farmàfia, breu i clar:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16753

Si sabem que la farmàfia és la indústria Rockefeller per a l’extermini, on tots els capos criminals són jueus i sionistes, amb BlakcRock al capdavant, si sabem que la iatrogènia és avui la primera causa de mortalitat, si sospitem que els cels que ens embruten, ens els embruten amb tòxics – de segur que no són per al bé de la gent, que per això no hi hauria pressupost -, si sabem que els aliments contenen afegits tòxics – només cal llegir una etiqueta amb els tòxics que els criminals de la Corrupció Europea de la Sinagoga autoritzen -, no és gens estrany que les freqüències del 5G siguin especialment nocives; només cal pensar que som camps electromagnètics i, per tant, estem sotmesos als camps electromagnètics en els quals ens movem, i si aquests estan generats pels homes, o sigui, no són naturals, i sabent que s’afanyaven a posar torres de telefonia durant la plandèmia, perquè era un ‘servei essencial’, no és gens d’estranyar el que ens diu l’oncòleg Lennart Hardell, més encara, quan sabem que els càncers s’han disparat després de l’enverinament amb els tòxics jueus:

https://t.me/No_plandemia/7094

O el doctor en genètica i bioquímic Martin Pall que, com el científic anterior, són gent amb experiència i no neòfits acabats de prostituir a les bagasseries dels jesuïtes; que també considera nocives les microones:

https://t.me/No_plandemia/7095

I per concloure les moltes tècniques per a l’extermini en l’holocaust dissenyat pel sionisme internacional, escolteu el doctor Alfonso Balmori, biòleg i zoòleg, que ens ho explica amb arguments que nosaltres mateixos podem comprovar (no han desaparegut els insectes, els ocellets o les papallones?):

https://t.me/No_plandemia/7097

Què us ha semblat el final? Totes les putes inútils i idiotes de l’harem al servei de la destrucció de la gent pròpia i a les ordres dels genocides, en el que és un doble delicte d’alta traïció i genocidi.

Ah! I no oblidem la destrucció sistemàtica de l’agricultura que estan executant els criminals dels governs occidentals; aquí a Europa, seguint les ordres de l’assassina de masses i euròfoba de l’Ursula von der Leyen, el criminal més sanguinari de guant blanc de la història del continent. A aquest monstre sí que se l’ha de penjar en un acte públic i festiu, i retransmetre’l en directe arreu perquè la gent gaudeixi d’un dels més bells espectacles que avui es podrien veure a Europa.

https://t.me/RosselloCM/84265


ELS CLIENTS PEDÒFILS D’EPSTEIN

La jutgessa Loretta Preska, digna representant de la seva professió, empastifada d’excrements covards i miserables, ha fet públics els clients i pederastes, pedòfils i abusadors de menors de l’agent del Mossad Jeffrey Epstein, que fou assassinat a la cel·la perquè no pogués denunciar els noms que ara estan sortint. El que cal ara és procedir contra els criminals que han abusat de menors i condemnar-los a la pena corresponent, que molt poc pot escapar de ser l’execució:

Epstein, el sionista del Mossad:

https://t.me/resurgente2020/52505

Observeu part de la clientela del tarat jueu. I no són els sicaris occidentals que traeixen els seus respectius pobles, no, aquests tots tenen - com dir-ho – una olor especial (?):

https://t.me/resurgente2020/52506

Els bons. L’Infern n’és ple d’aquesta bondat, tan lloada pels gossos castrats i covards i per totes les putes inútils i idiotes de l’harem.

I aquí, el que se suposa que és el resultat de l’autòpsia a Jeffrey Epstein:

https://t.me/resurgente2020/52507

Com sigui que aquests dies anirem coneixent els criminals que eren clients d’Epstein, deixem-ho avui aquí, i en els dies d’endavant ja aniré exposant els noms dels criminals, perquè cal saber qui són l’escòria que violava menors i per la qual cosa han de ser degudament jutjats i condemnats; i per mi, ja ho sabeu, corda al coll i a una altra cosa, que hi ha molta feina i molta neteja a fer. Perdre el temps amb drets amb aquests monstres és perdre el temps de la forma més vàcua i absurda. «Has estat a l’Illa? Has violat les joves que tan amablement et servia el teu amic?». I com hi haurà proves, no caldrà ni esperar la resposta. «Doncs, tira. Que hi ha cua».

HOLOCAUST I EXCREMENTS

Si acabem de veure una jutgessa, no es pot dir el mateix de la infàmia que es podreix i podreix les Ciutats de la Immundícia a Soroslàndia. Vegem les següents notícies:

https://t.me/resurgente2020/52486

com es diu en el peu del vídeo, què esperen els excrements amb toga per a començar a imputar càrrecs per genocidi a tots els representants polítics, col·legis d’assassins de bata blanca, metges i altres sicaris?

Aquesta imatge explica molt bé el que els excrements amb toga encobreixen:

https://t.me/resurgente2020/52488

I sí, hi ha algun excrement menor amb qualitats humanes i ètiques, acompanyades d’un bri d’intel·ligència, que actua: tanmateix, és poc, està bé, però és poc:

https://t.me/resurgente2020/52491

i val a dir, que la pena màxima és inevitable, perquè desconeixent de què parlava, aquest criminal incitava indiscutiblement a l’odi contra els lliures, la qual cosa agreuja molt més el seu delicte. És més, si la instigació fou constant, aleshores el crim d’aquest cagaguano miserable és la pena capital, perquè animava a l’enverinament de la gent a canvi de diners, o sigui, cobrava, com qualsevol assassí a sou. I ben mirat, al capdavall, tampoc no es perdria res, un mamarratxo monumental amb aires de megalòman de menys.

Aquí teniu més cagaguano, bàsicament deficients cognitius, lloros sense consciència i discapacitats per a l’enraonament mínim, instil·lant la por i obviant els assassinats de desenes de milers de persones que han executat tots els responsables governamentals arreu del país, sense que hi pugui haver cap excusa ni justificació per a matar ciutadans i cobrar per la matança:

https://t.me/resurgente2020/52490


Transhumanisme forçat, holocaust com a sistema d’extermini, enverinament amb medicaments, amb armes biològiques i aliments, contaminació del cel, de les aigües, corrupció sexual de la classe criminal que es dedica a la política, la idiòcia del canvi climàtic i tants altres regals dels jueus per al nostre bé, que no em direu que no s’escapoleix una llàgrima dels vostres ulls davant de tanta bondat. Vegem el sentit comú, la lògica i la ciència del canvi climàtic:

https://t.me/resurgente2020/52498

El gosset castrat i covard que a més d’idiota - ho duu escrit a la cara en negreta - és l’alcalde de Madrid:

https://t.me/RosselloCM/84239

I com ha sortit aquest idiota, un dels molts que podem seleccionar de tot el mostrari d’idiotes criminals que estan en els prostíbuls públics o els urinaris robant la gent i matant-la, que dóna bonus; doncs, no me’n puc estar de portar a escena la cosa, la Yoli, la infraidiota sense catalogar, l’enigma psicològic - però que avui s’escampa com una veritable pesta - en una exhibició de les seves. Observeu els gestos de la deficient i escolteu les idiòcies que poden sortir pel forat que té a la cara la tota senyora vicepresidenta!

https://t.me/RosselloCM/84255

Pobreta! Tan bé que estaria en un centre especialitzat! Almenys, no faria mal. I em sap greu, però els idiotes públics, ja sabeu que per a ells no veig altra solució ètica, equànime i magnànima, que l’execució; per ells, pels altres, pel món, per la intel·ligència, per la dignitat social, per tantes coses...

Tanmateix, la infraidiòcia (de moment, l’anomenaré així fins que no hi hagi una definició científica) no és exclusiva de la Yoli, la decoració de la butaca del ministeri de transports o la Mònica García, que es veu que ja han detectat casos similars a Austràlia:

https://t.me/resurgente2020/52502

LA IDIÒCIA HA DE SER ERRADICADA

ABSOLUTAMENT.

NO SÓN HUMANS, SÓN IDIOTES.

I que jo sàpiga, de moment, i esperem que mai, no hi ha cap Carta dels Drets dels Idiotes. Hi ha els drets humans, que inclou els idiotes clínics, però no inclou els idiotes públics, que són un atemptat contra la convivència, contra la intel·ligència, contra la salut pública, una ofensa a la dignitat i a la igualtat d’oportunitats, i als quals, la insolència i l’urc els converteixen en absolutament menyspreables. En dret positiu, els drets que els emparen són els mateixos que els que emparen les mosques colloneres, els polls, la sarna i els mosquits.

Els jueus ens imposen aquests tarats per afavorir el contagi, com ho fan amb els immigrants il·legals que ens importen, i que essent il·legals gaudeixen de més drets que tots els ciutadans autòctons i legals, i, fins i tot, que els immigrants legals. Però els jueus ho volen així, perquè així ‘multiculturalitzen’ occident i ens ofereixen l’oportunitat de gaudir de les ments més il·lustres i distingides d’Àfrica, vejam si aprenem alguna cosa d’interès i no ens mantenim en la nostra pseudocultura blanca, que tan poc ha avançat en dos mil anys!

Gràcies als jueus i als jesuïtes del País Basc, les nenes es diuen Bintou i els bascos adquireixen un color més d’acord als desigs dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/84246

I mentrestant, Urkullu – que té nom de diable – assassina els nens bascos i blancs amb els verins dels seus amos:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4645849

A casa nostra, dels set primers nascuts l’any 2024, sis eren catalans d’estrangers errats en néixer, i un, una merda catalana amb ancestres, un indígena blanc. Suposo que per això, avui a casa nostra gaudim de moments tan emocionants i que posen la pell de gallina, com aquest sorprenent virolai:

https://t.me/RosselloCM/84248

Quan penses en les coses que feien els blancs! Concerts de música avorrida, sense tambors ni timbals, que n’hi dèiem clàssica; o els museus, amb pintures que volien ser fotografies; o escultures, que avui llueixen millor amb els grafitis; tantes misèries de la civilització occidental, que els jueus han vingut a resoldre amb la importació de la crème de la crème, vinguts dels millors i més desenvolupats països del món i amb una educació, un respecte i una solidaritat insòlits en les nostres contrades!

Per això, els jueus ens envien reforços, que hi ha molta feina a fer. Observeu el transatlàntic modern amb què arriben els enginyers i universitaris africans que fugen de guerres que no existeixen:

https://t.me/RosselloCM/84253

I ara, gràcies al gos de Soros, ens arriben en avió

https://www.abc.es/espana/eeuu-envia-primera-remesa-inmigrantes-latinos-espana-20240104190411-nt_amp.html

una gentilesa de la Reserva Federal per a convertir Soroslàndia en el far d’Occident i del món, com ho veiem avui amb una situació al país que mai de la vida ens l’hauríem imaginat, tanta riquesa, tant de progrés, tants avenços, tanta llibertat, tanta justícia i dignitat, tant de tot, que els autòctons només podem agrair que ens enviïn les perles de cada país. Els mantindrem a tots, és clar que sí! Que ningú no ens titlli d’insolidaris ni racistes! Que siguem idiotes profunds, tant se val, però que no ens titllin d’insolidaris i racistes! Ara ja gaudim de la dissolució dels nostres costums i la nostra idiosincràsia en la multiculturalitat dels guetos. No em direu que no serà bonic quan portem els nostres néts a l’escola amb els llibres en àrab o suahili!

Per si no ho acabeu d’entendre, res millor que aquesta fotografia d’un programa de televisió a la Reserva Federal, on t’expliquen molt bé el problema:

https://t.me/RosselloCM/84250.

I per concloure, una vinyeta que reflecteix perfectament la intenció dels sionistes i la traïció sense rèplica dels criminals que es fan dir polítics i no són més que purs criminals.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7388


CAL DIR PROU.

QUAN UNA MASSA FARTA DE TOT

CRIDI PROU,

ALESHORES,

ENS SORPRENDREM

DE QUANTS N’ÉREM.

NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME.

P.S. De tots els problemes que tenim i he exposat en el capítol d’avui, traieu l’element jueu, i veureu que tots es dissolen en el no-res. Ells són el problema del món. I el problema que representen té una definició exacta: EL MAL EN ESTAT PUR.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4645752



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada