dilluns, 22 de gener del 2024

EVIDÈNCIES


Una evidència és allò que és clar a la visió, a l’enteniment, de manera tal, que no pot donar lloc a dubtes. Com sigui que els nostres ‘estimats’ guardians de la llei i la justícia no sabem si viuen del crim o, per discapacitat racional, no els intueixen; avui farem una passada per les diferents evidències criminals perquè vejam si, així, algun excrement amb toga recupera la decència i la dignitat que haurien de ser imprescindibles en el càrrec, i es decideix a perseguir el crim i els criminals, que és la seva tasca. Vull dir amb això que no m’invento res de nou, ni els demano que es dediquin a activitats per a les quals no tenen competències, sinó que els posaré davant dels morros els casos en qüestió, vejam, si per una mena de miracle celestial, reben la il·luminació i comencen a actuar contra les hosts delinqüencials que assolen el món. Per a això, no hi ha res millor per a començar que el moll de l’assumpte, amb una brillant i desagradable vinyeta de Bob Moran, on el Mal del món és a taula i els criats l’atenen, en el que és el panorama real de l’actualitat, així pel servilisme dels criats, com pel paisatge que envolta aquest ‘magnífic’ restaurant especialitzat de menjar ‘kosher’:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7452

Deixem el psicòpata sàdic, el pedòfil que repapieja i l’indi que fa l’indi segons els ritmes que li marca el jueu Klaus Schwab, el Rothschild - que per això l’ha posat a destruir el Regne Unit – i continuem el repertori. Aprofitant l’avinentesa de l’indi idiota que és primer ministre del Regne Unit, ve com anell al dit, el cas del criminal de guerra i contra la Humanitat, Tony Blair, el retardat mental que ha estat convidat al circ de Davos perquè hi faci el número assignat. I aquí el teniu, criminal i mentider, retardat mental i traïdor de la nació a favor dels seus amos jueus, exhibint la hipocresia que el va catapultar a ser primer ministre, essent dels més discapacitats intel·lectuals de totes les Illes britàniques, però, ja ho sabeu, fes la tasca i el servei que els circumcisos demanen als esclaus privilegiats, i seràs un esclau privilegiat, que malgrat totes les mancances ètiques, mentals, emocionals i afectives, et convertiran en el prototip del patriota, com veurem més endavant amb altres exemples de gossos castrats i covards al servei del Nou Ordre Mundial Sionista. Doncs, com dic, vegeu la lliçó que s’havia d’aprendre, l’inexplicablement assassí de masses que conserva la vida i la llibertat, per a absoluta ignomínia i insult a tot el món civilitzat; i que bé que recita els dictats de l’amo Schwab:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4697396

La genocida i lladre professional, a més de significada sionista, l’assassina de masses i destructora d’Europa, Ursula von der Leyen, en un retrat perfecte amb relació a la seva aportació a l’aquelarre dels criminals de Davos, i el grau d’hipocresia i cinisme del pitjor criminal mai nascut a Europa, superant qualsevol atrocitat masculina i els més aberrants dictadors de la història del continent, una perfecta arma letal, insensible i cruel. Vegeu el monstre que cal derrocar i amb ell destruir tot el que significa la Sinagoga del Femer Europeu, sense el mínim dubte possible, la institució criminal més gran del planeta quant a corrupció, abjecció i traïció als interessos que ‘diu’ representar. La meva demanda capital no és un caprici, és el mínim que ha de pagar qui assassina els seus representats, qui destrueix l’economia dels països que lidera, qui aniquila la cultura i la civilització que el continent significa, i tot, per a servir els seus amos, els jueus, com ho demostra cada volta que es treu les calces així que apareix el portaveu o lloctinent Rothschild, el criminal Klaus Schwab, que només per les seves paraules, ell sí, pot ser acusat de crims de lesa Humanitat, perquè no només garla els manaments del clan familiar, sinó que extorsiona, fa xantatge, amenaça i vés a saber què més, tot aquell que no està disposat a acceptar que el món ha de canviar perquè ell i els criminals que el sostenen, ho diuen. Amb el més superficial cop d’ull als valors europeus, el que pretén el director del Circ de Davos, és un crim intolerable contra els principis europeus. I pensar que aquesta carronya té gens alemanys! Fins aquí ha arribat la destrucció del poble alemany executada pels diables sionistes! Però vegeu la il·lustrativa vinyeta de la criminal:

https://t.me/resurgente2020/53052

I aquí teniu l’urinari públic del Femer de la Sinagoga, majoritàriament esclaus comprats per l’amo Soros, com defensen Israel contra Europa, en el que és, sense que pugui cabre la mínima escletxa per al dubte, ALTA TRAÏCIÓ i GENOCIDI, perquè venen el continent als interessos jueus, com veurem aviat, i alhora obeeixen les ordres jueves d’exterminar els blancs del continent, i això, ho fan, mentre viuen del que roben a cabassos dels ciutadans europeus. Algú pot tenir la poca vergonya de dir que la immensa majoria de l’urinari públic del Femer no mereix l’execució per l’abjecció i aberració dels seus constants crims? Vegeu la canera i l’harem de putes de Soros, ocultant les proves de GENOCIDI DE LA U.E. CONTRA ELS SEUS CIUTADANS.

https://t.me/resurgente2020/53053

CAL ESBORRAR DEL PLANETA LA U.E.

I

RECOMPENSAR’ ELS CRIMINALS

EN LA JUSTA I EXACTA MESURA.

Si el sionisme destrueix Europa mitjançant els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, per a controlar i destruir el món sencer els sionistes compten amb el seu exèrcit, la colla de criminals que s’arrepleguen sota les sigles OTAN, una veritable organització dedicada a les matances per interessos jueus, com ho demostra tota la seva història, i com ara, els criminals ens ho declaren. Aquí els teniu preparant l’opinió pública perquè accepti una guerra generalitzada, la qual, assolirà uns resultats molt més ràpids quant a l’extermini, que no el que assoleix el lent degoteig de l’Holocaust, que només ha recaptat 17 milions d’assassinats en tres anys, poca cosa, d’acord amb les expectatives sionistes:

https://t.me/resurgente2020/53061

Jo no sé per què se’ls diu militars, si són assassins d’innocents? Un militar és el qui brega en el camp de batalla. El qui extermina població civil - activitat preferida de l’OTAN - és senzillament un psicòpata assassí. Tanmateix, els nostres togats, pobrets!, què han de saber ells? Ells no hi veuen crims en les matances de l’OTAN. «Si són els bons!», es diuen mirant-se les punyetes. I ja sabeu que l’OTAN, l’exèrcit de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units i el Mossad i l’exèrcit israelià, són la mateixa merda, per a dir-ho breu. Comprovem-ho amb les declaracions d’una puteta inútil i idiota al servei de la Reserva Federal, en respondre unes preguntes sobre les matances de la Reserva Federal a Iemen:

https://t.me/resurgente2020/53062

Fixeu-vos que la Reserva Federal actua igual que els israelians, i no és per res, sinó perquè són la mateixa... Si els jueus han de matar goyim per ‘a’ o per ‘be’, els maten, que al capdavall són goyim, i no cal perdre temps a rumiar sobre l’assumpte. La bondat sionista! No els compreneu! Ells ataquen i maten els hutis, però els hutis són atacats i morts per ells mateixos, en diríem. Els ‘americans’ al servei d’Israel, que és la veritable pàtria dels amos dels esclaus, mai no maten si no fa falta. Qui posarà en dubte l’extremat rigor americà a l’hora de prendre represàlies? Recordem Iraq, Líbia, Somàlia i tants altres indrets que han gaudit de la democràcia gràcies als jueus de les estrelles i les barres. No ploreu, i glorifiqueu els reis de les matances, sempre fetes per al bé dels morts i dels vius, que els jueus, en això, són molt primmirats.

I ja que parlem dels nostres estimats filantrops assassins, escoltem les paraules del primer ministre eslovac, que involucra la Reserva Federal en el que ha passat a Ucraïna, on el pallasso-psicòpata de Zelensky, com a bon jueu, ha enviat a la mort la immensa majoria de la força jove del país per a major glòria de la raça elegida:

https://t.me/resurgente2020/53063

ELLS SÓN AIXÍ: ELS BONS.

SEMPRE FENT AMICS I ESCAMPANT BONDAT.

O no és bondat, traslladar Àfrica a Europa, cobrant dels negres i dels estats europeus, tot, perquè els europeus donem una bona vida als africans, pagant la taxa a les ONG que es dediquen al tràfic il·legal de persones, però que com són del mateix amo que el gos que governa Soroslàndia, els excrements amb toga i els gossos castrats, i més encara les putetes inútils i idiotes, defensen la magna obra humanitària dels sionistes que arrepleguen els immensos beneficis de la seva solidaritat sense ànim de lucre. No ploreu, no. Glorifiqueu els elegits, que ens estan portant a casa el germen de la destrucció d’Europa per al nostre bé. Vegeu com funciona el mercat de negres i el sistema per a la destrucció de les nacions:

https://t.me/RosselloCM/84919

I no! No ho paguen els jueus, ells cobren per les gestions d’importació i de protecció de la importació. Les despeses del manteniment dels universitaris va a càrrec de les nacions respectives. No voldreu que siguin els jueus qui els mantinguin! Ells ens els porten, i cobren; ens els rescaten, i cobren; i després ens deixen que siguem nosaltres, els europeus, els qui acabem l’obra de caritat que ells han començat sense cap altre interès que el bé comú, que ja sabeu que això els agrada molt, als jueus.

Tot seguit, vegeu com són bona gent, i si t’embruten els cels amb verins o el que sigui, tot és per a millorar la deficient creació divina, que només cal veure l’univers, el planeta o la vida, per a adonar-se que tot està mal fet. Sort que la mona Harari i la resta de simis sionistes ens l’estan arranjant, que si no, jo no sé on hauríem anat a parar! Per això, els cagaguano, especialistes en fel·lacions a circumcisos des de fa més d’un segle, ens expliquen les noves variants de núvols sorgides, ningú no sap per què, però que de segur que sempre han existit, encara que no les vèiem. I ara que són tan assortides i entretingudes, els ‘experts’ en núvols, com el mamarratxo d’ahir, el més expert en núvols d’Europa - i si t’agrada bé i, si no, també -, posen noms a les variants, i així tenim aquesta meravella de la creació judaica, estil llibreta quadriculada, que els ‘experts’ han acordat d’anomenar: Homogenitus Cirrus.

https://t.me/No_plandemia/7248

EN EL MÓN JA NO HI CAP UN IMBÈCIL MÉS.

Deixem els imbècils i fem cap als ‘llestos’, els delinqüents que es dediquen a l’especulació, el blanqueig de diners i al robatori, entre altres especialitats que aquí no es poden esmentar. Comencem amb el monopoli de la màfia BlackRock, la directiva de la qual, no cal ni investigar per a tancar-los a tots a presó per delictes econòmics.

https://www.epe.es/es/activos/20240113/fondo-blackrock-convertira-gran-dueno-96853131

I els socis mafiosos de BlackRock, Vanguard, en evidència d’estafa climàtica:

https://t.me/resurgente2020/53067.

I el Banc Mundial, l’associat a la gran Sinagoga o ONU, una banda de criminals – recordem que controlaven la venda dels kits covid-19 dels Rothschild, l’any 2017 i 2018, sense que això hagi despertat la mínima sospita en els excrements amb toga, pobrets! Tanta feina que tenen a legalitzar il·legals! -. Però, vegeu la hipocresia dels criminals que dirigeixen aquesta organització mafiosa internacional:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16903

I ara, per anar concloent, deixem els ‘llestos’, i anem a dos actes públics, un del gosset de Soros, i l’altre, de la puteta privada dels Rothschild, en els quals, dos assistents – no gaire desenvolupats intel·lectualment, és obvi -, un per acte, han patit els efectes dels verins que els criminals que parlen subministren als seus ciutadans.

https://t.me/laquintacolumna/35455

https://t.me/laquintacolumna/35456,

voleu més miserables reunits? Cal destacar la jocositat dels deficients LGTBIJQK+ que escolten l’idiota de l’Elisi i veuen els efectes dels actes del criminal que els parla, però com, de segur, que els ha promès pintallavis nous, compreses masculines i un kit per a manicures i altres cures personals, els LGTBIJKQ+ somriuen, pensant en com de macos que estaran amb els nous equipaments.

SI D’IMBÈCIL, NO EN CAP NI UN DE MÉS,

D’IDIOTES, ESTEM EN ‘OVERBOOKING’.

Al Circ de Davos els subnormals (qui pot perdre el temps a anar escoltar quatre desgraciats intel·lectuals que repeteixen les paraules dels amos com lloros?) exposen ‘la democràcia’ sionista. ELLS SÓN L’ENEMIC DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN, I ELS POBLES DEL MÓN TENEN TOT EL DRET DE FER-LOS PAGAR LA INSOLÈNCIA:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16904


P.S. La ‘cosa’ i les seves exhibicions:

https://t.me/No_plandemia/7251.


PREPAREN LA CENSURA I L’ODI,

PREPAREN LA MENTIDA I NOUS VERINS,

PREPAREN CONFLICTES I CRISIS,

PREPAREN LA MONEDA DE L’ESCLAU,

PREPAREN LA GRAN PRESÓ UNIVERSAL.


ENS TINDRAN DE FRONT,

QUE NO HO DUBTIN.

ENS PODRAN MATAR

(LA SEVA ACTIVITAT BÀSICA),

PERÒ NO ENS TRAURAN LA RAÓ.


LA VERITAT VENCERÀ,

NO HO DUBTEU.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada