dilluns, 29 de gener del 2024

L’HAMPA


Els delinqüents que pertanyen a l’hampa, sobrats de llums, no hi van, més aviat el contrari, que per això s’han de dedicar al robatori professional i a altres delictes i crims perquè d’altra manera mai no arribarien a guanyar-se la vida dignament, perquè la mancança de capacitats intel·lectuals i ètiques és òbvia. Recordeu les pel·lícules americanes dels anys quaranta i cinquanta. Llestos com les guineus, sí. Sense escrúpols ni remordiments, també. Intel·ligents, no; i ètics, menys, que ja sabem que la principal afecció entre els miserables de l’hampa és matar-se entre ells. Al capdavall, com és l’única cosa que saben fer!, doncs, fins i tot la practiquen entre ells, com ens ho demostrà clarament la banda mafiosa PP amb l’assassinat ‘per atac de cor’ de la Rita Barberà. La llei del silenci, ja ho sabeu, és sagrada per a tots aquests delinqüents i assassins professionals que avui militen en les organitzacions criminals que es fan dir partits, i no són res més que bandes de delinqüents forjades per al robatori i el control de les zones d’influència on exerceixen l’extorsió, la coacció, i l’amenaça, les activitats bàsiques de qualsevol facinerós dedicat a la pràctica de la política, o sigui, la delinqüència.

Dit això, comencem amb un aperitiu, abans d’entrar de ple en l’escabrositat del món de l’hampa. Perquè ningú entengui malament tot el que vindrà tot seguit, recordem què ens deia Voltaire, que no va conèixer Adolf Hitler:

https://t.me/counterpropaganda20/11888

I més recentment, Jordan Maxwell, del qual és molt interessant d’escoltar què ens diu, ja que podent semblar bajanades sense fonament, en tenen molt més que no pot semblar a un primer cop d’ull:

https://t.me/counterpropaganda20/11887

Per a introduir la púrria criminal que emplenarà l’episodi d’avui, i fent referència a l’escrit anterior, vegeu el mamarratxo degenerat i psicòpata que els maçons han convertit en ‘artista’, l’infame esguerro mental i ètic de Salustiano García, que posa en una de les fotos amb una autodefinició d’ell i el seu Amo:

https://t.me/RosselloCM/85104


Aquesta és l’escòria del país. Tanmateix, és només un exemple d’allò en què ha convertit les nostres societats el sionisme internacional, que impregna tot racó institucional de la corrupció pròpia i congènita dels asquenazites, la raça més abjecta i sàdica de la història. Per començar, res millor que la Genociditat de Soroslàndia, la satrapia jueva on els catalanets de pa sucat amb oli, o sigui, els gossets castrats i covards i les putetes inútils i idiotes de l’harem, exerceixen com a esclaus miserables dels sionistes, amb tot l’orgull que comporta pertànyer a una banda criminal, ser un pinxo, un mató, un pocavergonya i un desgraciat, qualitats indispensables per a poder servir la maldat sionista, a part, de la ja coneguda, discapacitat per a qualsevol activitat racional.

https://t.me/resurgente2020/53276

La prevaricació és una activitat que fascina els deficients mentals que reben el sobrenom de Molt Honorables, essent tots uns delinqüents i uns traïdors, tots, sense que hi hagi hagut una possible excepció, si no és en Maragall, i suposo que per problemes cognitius, cosa que no li passa al seu germà, molt avesat a les pràctiques criminals de l’hampa política i no política. La imposició del morrió que els criminals de la Genociditat (recordem que són responsables de genocidi) han posat negre sobre blanc en el paper higiènic oficial del prostíbul sionista, és una violació dels principis fonamentals dels drets humans quant a la dignitat i al respecte per la vida humana, a més de prevaricació i d’un atemptat contra la salut pública, per la qual cosa, si hi hagués jutges i no excrements diarreics dessota togues i punyetes, tots els criminals del prostíbul de la plaça sant Jaume i de l’urinari públic del zoo, ja haurien estat posats a disposició judicial per GRAVÍSSIMS CRIMS, com ho és la indignitat del morrió com a signe d’esclavatge i per la humiliació per caprici i abús d’autoritat, amb l’agreujant de la prevaricació i l’atemptat contra la salut. Ells són els que maten, ELS POLÍTICS:

https://t.me/resurgente2020/53278

https://t.me/resurgente2020/53279

a Itàlia i a casa nostra, a França i a tota Europa, que és l’objectiu a destruir pels jueus i que compta amb els criminals de l’hampa política per a assolir-ho, sense oblidar la col·laboració de les deposicions líquides de les Ciutats de la Immundícia, la més repugnant ignomínia de totes les ignomínies que els sionistes han col·locat per a la destrucció d’Europa i, sobretot, dels europeus, tasca d’extermini en la qual tota l’hampa política està implicada; que els sobres tacats de sang omplen els comptes-corrents. La baixesa de tota la Genociditat i la colla de criminals que fan de polítics en aquesta satrapia va més enllà del que és repugnant, com vèiem ahir amb els pedòfils d’Argentona – no creieu que és un cas aïllat, penseu en l’Armengol, la protectora dels serveis socials de les Balears – proxenetisme pur - i avui puta primera del país, després del mamarratxo que fa de reina – i que ho podeu comprovar en la ineptitud, la negligència, la incapacitat i el ‘tanfotisme’ d’aquests criminals emparats en unes sigles. No serveixen el poble, viuen del poble al qual destrueixen, perquè així els ho mana l’amo: Israel. La qual cosa, ras i curt, és alta traïció. No ho oblideu, com tampoc el càrrec de genocidi anterior. No exagero en res: en Justícia, cap polític pot salvar la pena capital pel cúmul de crims continuats i executats amb tota la insolència, gràcies a la protecció dels sicaris sionistes de les ciutats de la Immundícia, als quals dedicaré un apart. I perquè vegeu que no m’invento les coses, comproveu-ho amb aquests paràsits i delinqüents que fa anys que viuen de les activitats delictives de l’hampa:

https://www.eldebate.com/espana/cataluna/20240129/denuncian-ante-supremo-tres-lideres-sumar-coaccion-fraude-financiacion-ilegal_170138.html

PURA MÀFIA.

Aquí teniu el genocida de 30000 ancians, Salvador Illa, de l’organització criminal PSOE, tractant de continuar vivint del robatori i la delinqüència, que des que era segon de la baldufa homosexual que ara viu a París - si no m’equivoco - per agraïment sionista als serveis prestats, ha parasitat dels catalans, amb l’afegit d’haver estat el màxim responsable de l’assassinat massiu de vells. Aquest genocida, ara tracta de recaptar vots, que la vida de paràsit és molt agradable. Jo, digueu el que vulgueu, crec que la compensació que mereixen és la corda necessària, ni més ni menys, que per a fer-los un collaret. I no ho dic de facècia, ho dic en un exercici de reclamació de Justícia. O aquest assassí ‘protocolari’ de 30000 ancians indefensos ha de rebre algun tipus de commiseració? Llegiu què ens diu l’assassí de masses:

https://t.me/resurgente2020/53297

El senyor de més avall ens explica molt clarament la diferència entre la gent honrada i els criminals de l’hampa, la màfia que ha enfonsat i té segrestat el país, almenys, fins que no fem servir les cordes. No hi ha d’haver altra solució, si no volem que el que fem no sigui un insult a la intel·ligència i a l’ètica. Els bandolers i els bandits, quan cometen assassinat no poden ni han de tenir cap altra pena que la capital.

https://t.me/RosselloCM/85117

I si el crim d’aquests mafiosos sense escrúpols us sembla poc, penseu que els miserables estan atacant els nens, millor dit, estan destruint els nens en els centres de prostitució i corrupció que ells anomenen escoles. L’execució de tots els responsables d’educació des de fa trenta anys, és el mínim de justícia amb les generacions posteriors. Ni un no ha de restar sense el collaret del ‘reconeixement’ popular. Ens ho diu la senyora Alícia Rubio (que fou protagonista d’un vídeo interessant, on ens explicava les intencions dels sionistes amb l’Agenda criminal 2030, i que no vaig poder posar el seu nom perquè aleshores el desconeixia). Aquest és el crim que executa amb tota la barra, l’escòria política:

https://t.me/RosselloCM/85119


Vista tota la carronya exhibida fins aquí, el més baix del més baix de les nostres societats, passem a analitzar la més perversa i criminal activitat dels excrements amb toga, els blanquejadors dels sionistes, els guardians de la mentida jueva, els enemics dels seus pobles, col·laboradors dels delinqüents de l’hampa política i base fonamental per a la destrucció de les nostres civilitzacions. El crim d’aquestes abjeccions professionals no té nom, ni pot, ni ha de tenir, perdó ni indulgència. Vegem la putrefacta banda dels fiscals: els fiscals d’odi, o sigui, els protectors dels assassins, dels criminals, dels delinqüents, dels lladres i dels traïdors del país.

https://t.me/resurgente2020/53289,

aquesta retardada intel·lectual que està delinquint contra la llibertat d’expressió i per abús i desproporció, no sap que a qui hauria de denunciar és als polítics que negligeixen l’obligació de la defensa de les fronteres, cometent un greuge contra els ciutadans propis i facilitant el tràfic de delinqüents, com cada dia comprovem. Però no, la deficient mental, de segur, que membre d’alguna de les organitzacions criminals que integren l’hampa estatal, no s’assabenta i interpreta l’evidència més òbvia i objectiva com un delicte d’odi. Evidentment, és impossible que aquest tros de soca entengui res, que per això la paguen. Vegeu el monstre i criminal, perquè la seva actuació il·legal i desproporcionada és delicte, encara que a la judicatura no ho sàpiguen. Aquesta és una demostració de la infàmia que s’arreplega a les ciutats de la immundícia. Tots els jutges hauran de perdre el dret a exercir, perquè qui avui es manté dins d’aquesta organització delictiva i criminal, lògicament, ha de ser un delinqüent, amb toga i punyetes, però un delinqüent. Només un abduït pels jesuïtes i un sicari dels sionistes no ho entendrà així; la gent comuna, amb seny, sap perfectament que els delinqüents, tots, estan en institucions públiques, el femer creat pels sionistes per donar a menjar els guardians dels goyim, abans i mentre dura la matança.

https://t.me/resurgente2020/53290

https://t.me/resurgente2020/53291

En el segon vídeo, podeu clicar a ‘organigrama completo con nombres y apellidos’ on trobareu tota la màfia de la fiscalia dedicada a la perpetuació de crims contra la llibertat individual i la protecció dels criminals que les han posades a fer el pallasso i delinquir a les ciutats de la Immundícia, totes elles, molt mereixedores de treballar en un femer d’immoralitat com aquest, ja que TOTES SÓN CRIMINALS. I escric en femení, perquè, oh, casualitats de la vida!, totes les que s’ofereixen a aquest tipus de crims són dones, llevat d’alguns gossos castrats, dels quals hauríem de saber les tendències. LA DONA HA ESTAT EL PITJOR MAL DE LA NOSTRA CIVILITZACIÓ, ha demostrat sobradament que no serveix per a res en assumptes públics més que per a la destrucció. No deu ser cap casualitat que l’única activitat pública de la dona, hagi estat la prostitució. Potser és l’única activitat pública on poden fer les coses mitjanament bé. De la resta, l’evidència no deixa cap dubte: EN UN PARELL DE DÈCADES HAN DESTRUÏT UNA CIVILITZACIÓ MIL·LENÀRIA. El mal que han fet aquestes desgraciades amb ínfules, no pot ser valorat. Allò que han tocat, allò que han destruït. Si han destruït fins i tot els fills, amb la idiòcia psicopàtica de la ‘propietat sobre el seu cos’ i el ‘dret’ a l’avortament – literalment: matar el teu fill -, això sí, les imbècils, després, són les que corren a punxar-se els verins jueus! Sense dubte, ni som iguals ni les capacitats femenines arriben, pel comú, a la meitat que la dels mascles. O per què creieu que els jueus estan promovent aquestes campanyes contra l’home blanc mitjançant les paraplègiques? A les tarades feministes, només els dic, que si no som capaços de frenar les seves idiòcies sense comparació, que no en fan una de bona!, ja veuran què serà d’elles quan manqui l’home blanc. I perquè vegeu que són tan limitades que no comprenen res:

https://t.me/RosselloCM/85122

https://t.me/RosselloCM/85123

NO CALEN PARAULES.

QUÈ HA NECESSITAT EUROPA PER A LA SEVA DESTRUCCIÓ ?

UNA BRUIXA COM URSULA VON DER LEYEN.

Cerqueu on vulgueu cercar, i allà on hi ha destrucció, corrupció, idiòcia summa, misèria moral i ètica i discapacitat racional, sempre hi ha una dona. L’home serà més violent, sí, però ni és tan destructiu, ni corrupte, ni idiota, ni miserable, i sobradament més intel·ligent. Penseu en els dirigents que no són els gossos castrats dels jueus, i veureu que allí és on hi ha el coratge per a lluitar contra l’enemic sionista, mentre que la dona, segons que sembla, els poses un marró entre les cames i ja se senten a la glòria. I per culpa d’elles, passen totes les desgràcies que passen i que elles promouen perquè segueixen els dictats dels seus ‘alliberadors’, els sionistes – els més sàdics dels esclavistes -. Més imbecil·litat, ho sento, però no és possible; almenys, en un mascle. O no sentíeu ahir la paraplègica cerebral i ministra de la Irene Montero, que en un país com Déu mana, ja us dic jo que mai a la vida hauria tingut l’oportunitat d’acostar-se a un micro. Elles mateixes es descriuen, elles es munten una mentida i se la creuen fins al fons, i cap raonament, cap evidència, cap res no les farà canviar de parer, un fet que caracteritza el sexe femení, sempre anomenat sexe dèbil, perquè no és el sexe fort. I qui s’ofengui, per al bé de la Humanitat, que se suïcidi, que d’idiotes sense remissió n’anem sobrats!


Els agricultors francesos i els europeus fan el que la bruixa sionista i assassina de masses de la Ursula von der Leyen, el més abjecte criminal de la història continental sense el mínim dubte, no fa, per tal d’enfonsar el que hauria de defensar; però ella defensa, com a bona prostituta jueva, els seus pinxos:

https://t.me/resurgente2020/53284

https://t.me/resurgente2020/53285

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4716858

https://t.me/resurgente2020/53286

https://t.me/RosselloCM/85130


I acabarem amb una notícia que demostra que els conspiranoics no ens equivocàvem, i no ens equivoquem. Els tribunals canadencs consideren inconstitucionals les mesures preses per la puta de Schwab, Justeta Trudeau, contra els camioners, durant les protestes. Tanmateix, CAL DETENIR EL CRIMINAL I DESPRÉS DE JUTJAR-LO PER AQUEST DELICTE, PER SEGREST, PER COACCIONS, PER ENVERINAMENT MASSIU I GENOCIDI, I ALTA TRAÏCIÓ A LA PÀTRIA, vejam si hi ha alguna manera que aquest tros integral d’idiota i criminal pagui amb la vida el terrible mal que ha fet al seu país i als canadencs.

https://diario16plus.com/el-tribunal-federal-de-canada-considera-inconstitucionales-las-medidas-tomadas-contra-los-camioneros-que-protestaron-contra-las-medidas-de-pandemia/


L’ALTA TRAÏCIÓ I EL GENOCIDI

NOMÉS ES PAGUEN

AMB LA PENA CAPITAL.

TANT SE VAL QUE EN SIGUIN

QUATRE COM CENT MIL,

TOTS ELS TRAÏDORS I GENOCIDES

HAN DE SER EXECUTATS,

NO ÉS PER ODI NI PER VENJANÇA,

ÉS PER JUSTÍCIA I PER LA DIGNITAT

DELS QUI HAN ESTAT ASSASSINATS

PER AQUESTA PÚRRIA INFECTA.


* Adoneu-vos de la limitació feminista, que reivindica els seus drets allà on els té i on ha estat més ben tractada i respectada, i gaudeix acostant-se als membres mascles (mai millor dit) que en les seves societats tenen a la dona com a menys que el seu gos, la cabra, el camell o l’animal de companyia que vulgueu. Però les feministes estan exclusivament contra l’home blanc perquè els obria les portes i cedia el pas, perquè les protegia i emparava, i perquè els permetia de viure sense haver de treballar i poder gaudir de la criança dels fills – els que avui odien -. I val a dir que parlo de les tarades i abduïdes pels sionistes, que sortosament, encara hi ha dones de veritat que representen la bellesa, la finesa, la intuïció i la delicadesa. Ara bé, si t’agrada el múscul, el tatuatge, el llenguatge vulgar i obscè, i cerques un home, aleshores, el neofeminisme et reclama. Que et vagi bé!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada