divendres, 12 de gener del 2024

ESPASES EN ALT


Els sicaris criminals del sionisme internacional estan tractant d’obligar els ciutadans a l’acceptació de la humiliació mitjançant el morrió, en el que serà el primer pas per a les següents restriccions i la progressiva destrucció de la llibertat, si és que la gent acota el cap. Tanmateix, avui els criminals saben que ho són, i per això, les indicacions i les ordres quant al morrió són dispars, i no hi ha ningú que gosi d’imposar-lo per llei. Sí, ells saben que ho sabem, i ells saben que quan tots ho sabem, hauran de pagar la factura pels crims que han comès. Per això, breguen per a continuar la destrucció ordenada pels sionistes, però van amb compte, perquè s’hi juguen molt: la vida. Animen a l’enverinament voluntari, però comproven que cada volta en són menys els incauts. Espanten la gent perquè es comportin com esclaus i demostrin el sotmetiment amb l’acceptació del morrió, però no gosen d’imposar-lo. Ells saben que la primera ordre que sigui desobeïda sistemàticament i per tothom, és el senyal inequívoc del seu final, que aquesta és la raó que ara no s’atreveixin a les coaccions i amenaces que feren servir amb la IMMENSA MENTIDA DE LA COVID ara fa quatre anys. Estant així les coses, vegem què ens porta el capítol d’avui.

Que hi hagi metges que comencen a mostrar d’estar-ne tips, de tanta idiòcia, és un bon símptoma. Aquí veureu les declaracions del viròleg Ortiz de Lejarazu quant a la grip de tota la vida:

https://t.me/RosselloCM/84577

El millor de tot, la saviesa de l’avi:

«NO ET FIÏS DE LES VACUNES, QUE LES CARREGA EL DIABLE.»

Aquesta és la veritat sobre els verins mèdics inoculats. Hi ha algú que en el seu sa senderi pensi que les necessitem per a viure?


Feta aquesta introducció, escoltem ara a la següent senyora – no puc dir qui és, perquè no ho sé – que ens parla de manera planera i senzilla de l’Agenda 2030 i els seus macabres objectius. És un bon resum, en el qual se centra en els ‘crims’ que estan cometent contra els nens – delictes de molt difícil pagament -, tot acabant, parlant de la família i de la maquinària destructiva dels estats amb els sinistres i delinqüencials serveis socials per als menors, una activitat delictiva que encara té menys fàcil pagament que la perversió de menors. Escolteu-la perquè és amena i instructiva:

https://t.me/RosselloCM/84581

Com diu el peu del vídeo de Rafael Rosselló, amb una veritable justícia tot això no podria haver passat, i els responsables, segons el cas, en una seriosa justícia, serien a presó llargs anys o per sempre, o serien ajusticiats per l’abjecció aberrant de la monstruositat comesa. I tot seguit, la prova de les paraules i l’advertiment de la senyora quant a l’atac a la família i l’objectiu de la destrucció conscient i planificada dels menors:

https://t.me/Resurgente/17569

SI ET PRENEN ELS FILLS,

MATAR EL POLÍTIC I ELS SEQUAÇOS

ÉS

LEGÍTIMA DEFENSA.

A Àustria, sembla que volen investigar els crims de la plandèmia. Veurem en què quedarà tot plegat, tanmateix, quan aquestes accions es prenen a escala política, vol dir que saben que ja hi ha massa gent que demana responsabilitats:

https://t.me/Resurgente/17571


D’altra banda, dintre d’uns dies, els assassins i criminals, reus de crims contra la Humanitat, davant de la passivitat còmplice dels excrements amb toga, es reuniran a Davos per tal d’accelerar la matança i els objectius destructius de l’Agenda 2030 de la Gran Sinagoga de l’ONU:

La prova irrefutable de terrorisme i genocidi planificat:

https://t.me/Resurgente/17582

La prova irrefutable de la tirania i l’abolició de qualsevol dret de les persones:

https://t.me/Resurgente/17583

Els excrements amb toga no llegeixen, pobrets! Tenen tanta feina que no fan, que s’amoïnen i es paralitzen. Les evidències del més gran crim comès mai contra la Humanitat sencera per una colla de mafiosos psicòpates, no poden dissimular-se més, i els excrements són responsables del mateix crim per deixadesa de funcions i negligir conscientment, o sigui, col·laborant amb la que és, de fet, l’atrocitat mai imaginada. L’avantatge de tot plegat, com ja vaig dir, és que la llista dels assistents és en ella mateixa una prova de la participació en el crim. Difícil de localitzar-los no ens haurà de ser, culpar-los de tots els crims que han comès, menys encara, i celebrar amb festes el dia de la justícia, serà com bufar i fer ampolles. Quin dia més gloriós – qui ho havia de dir! - aquell que una llarga cua esperi torn en el patíbul!

Si Vladímir Putin no formés part de la Sinagoga del Mal, es faria el ximple i hi enviaria – a Davos – dos o tres míssils en el moment de més concurrència de criminals. Després del que podríem anomenar la consumació de la sentència abans del judici, l’alegria popular mundial que resultaria de rebre aquesta notícia en veu dels cagaguano dels sionistes, Putin podria emetre un discurs, del tot compungit, lamentant el ‘tràgic accident’ (la màfia els comprèn molt bé, aquests accidents) i atribuir-lo a un ‘tràgic error’ del sistema intel·ligent de control de míssils. No em direu que no seria un moment únic a la història, i la gent ja no sabria si botar d’alegria o pixar-se de riure després de l’excusa de Putin.

I si algú es creu que Putin, en aquest cas de ficció, hauria comès un acte recriminable, vegeu com no, sinó que aquesta seria la millor manera d’acabar d’avui per sempre amb la infàmia d’aquesta organització mafiosa:

https://www.eleconomista.es/economia/noticias/12616859/01/24/los-riesgos-de-2024-segun-el-foro-de-davos-la-desinformacion-y-los-climas-extremos-.html

Aquí teniu el FEM(S) mentint, en un primer ‘documental’, convencent-nos que són la veritat, advertint-nos de les mentides que diuen els qui no diuen el que ells els diuen que han de dir. I en el segon ‘documental’, no s’hi diuen més mentides perquè el vídeo s’acaba.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16815?single


Alemanya ens està ensenyant el camí. Cal que tota Europa reaccioni d’igual manera. En el moment que això passi, el compte enrere per al sionisme internacional haurà començat definitivament. TOTS CONTRA ELLS.

https://t.me/elinvestigador_org/14583

https://t.me/elinvestigador_org/14584


LA GUERRA CONTINUA.

CORATGE I DESOBEDIÈNCIA

AMB UNA SERENA I IMPERTORBABLE DIGNITAT.

LES MENTIDES SE’LS DESFAN

PERQUÈ NOMÉS HI HA UNA SOLA VERITAT:

SÓN ELS MÉS ABOMINABLES CRIMINALS DE LA HISTÒRIA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada