dimecres, 10 de gener del 2024

TENEN PROBLEMES... I MÉS EN TINDRAN


Pot semblar que no, però tenen problemes molt seriosos. La pèrdua de la credibilitat serà el començament del seu ocàs, perquè tothom s’adonarà que tot ha estat una immensa mentida orquestrada per la colla criminal sionista, per anul·lar la llibertat i la dignitat de les persones. I això, per més curt i imbècil que se sigui, no agrada ningú, menys encara quan penses en els teus descendents. Per a comprovar això, escoltem diferents veus que els acusen del crim que estan perpetrant, i del qual, són culpables. I val a dir, que la magnitud del crim no admet cap retribució penitenciària, i així serà demandat per la gent en saber quina mena de criminals miserables i psicòpates han tractat de destruir-los la vida.

Comencem amb el psicòleg i advocat holandès (sempre hi ha elements immunes a la intoxicació jesuïta), el senyor André Rozendaal que denuncia el crim contra la Humanitat que executen l’ONU (en tots els fronts, i amb la branca genocida de l’OMS - ell no ho diu, ho dic jo-), el FEM(S) i la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16789

I per a prova de l’obsessió en l’extermini i la matança de la població mitjançant la fam, tan afecte als sionistes, escoltem les declaracions del goril·la tarat del psicòpata Kill Gates, quant als agricultors. No és que sigui només idiota, és que és un criminal, o sigui, un perfecte psicòpata, com ens ho indica el seu currículum d’assassinats i matances, tant de gana com per inassistència mèdica a afectats per còlera. Però, escolteu el goril·la, que inexplicablement encara és viu, quan, en una societat mínimament desenvolupada, faria anys i panys que hauria mort en un patíbul.

https://t.me/RosselloCM/84479

L’autor Seamus Bruner també pensa el mateix que André Rozendaal, perquè és tal l’evidència de les intencions criminals d’aquesta colla d’asquenazites psicòpates, que més d’hora que tard, tothom ho sabrà, i aleshores, no hi haurà cau on puguin amagar-se les rates:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16790

I per concloure aquesta primera part sobre les intencions criminals sionistes, llegiu aquesta perfecta descripció del que és ‘el més gran robatori de la història del món’, que és el que he denunciat des del primer dia: com pretenen de robar-t’ho tot i convertir-te en un esclau. L’article està molt bé perquè explica totes les mentides del sistema i com tot el que passa sempre està dirigit i controlat per aquesta colla de lladres i assassins. L’article tracta sobre David Webb, l’autor del llibre ‘El gran robatori’:

https://t.me/counterpropaganda20/11752

https://tftc.io/the-great-taking/

(El llibre el podeu descarregar ‘gratuïtament’. Aquesta és la diferència entre la gent honrada, que ofereix coneixement de franc – donades les circumstàncies, en el que és un veritable acte de filantropia -, i els criminals, que no ofereixen res, si no és mitjançant el robatori i l’extorsió).


Vistos els capos criminals, sempre darrere de les cortines, és clar, vegem com actuen els seus sicaris, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem, amb la temptativa de retornar la societat a l’esclavatge dels morrions. Vegem uns quants enllaços:

Carlos Garcés i el que tots hauríem de tenir molt present:

https://t.me/counterpropaganda20/11754

Una explicació de per què tornen a tractar d’imposar els morrions:

https://t.me/counterpropaganda20/11756

DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA.

I aquí, un exemple de com cal actuar. No és un acte de violència o odi, és la defensa dels menors contra l’atac abusiu i nociu dels criminals. No és una agressió, és un advertiment. CAL QUE COMENCIN A TÉMER. Ells imposen el terror perquè la por paralitza; cal doncs, transferir-los el terror, que comencin a témer per les decisions criminals que prenen. Llegiu les paraules de Rafa Budo i tracteu de comprendre la psicopatia dels pertorbats que pretenen malmetre els infants (La pena capital és indiscutible contra qui destrueix la innocència i les possibilitats dels joves amb l’exercici de l’autoritat com a pretext).

https://t.me/resurgente2020/52664

VAL A DIR QUE CADA VOLTA

SENTO MÉS VEUS PARTIDÀRIES

DE LA MEVA SOLUCIÓ

PER A LA IDIÒCIA I LA PSICOPATIA.

Vegeu els criminals de la Genociditat de Soroslàndia a València, un dels Països Israelians de parla nativa catalana.

https://t.me/RosselloCM/84467

MORRIÓ I ENVERINAMENT,

LES RECOMANACIONS DELS CRIMINALS

DEL GOVERN VALENCIÀ.

Vegem ara com els criminals i assassins del govern espanyol tracten d’obeir les ordres sionistes, tot cobrint-se les espatlles:

https://twitter.com/plaforscience/status/1745018788238512417?t=CHaszCmM076f7tbwfI7Wpw&s=19

Una obligatorietat que no necessita publicar-se al BOE? Resulta que ara el govern pot imposar lleis només amb la premsa? O es tracta de curar-se en salut? Si no es publica al BOE, l’obligatorietat no existeix. La qual cosa vol a dir, que així pels efectes nocius que més tard poden ser demandats, com per l’estultícia d’una ocurrència idiota sense cap fonament científic – més aviat el contrari -, pretenen d’imposar-la sense ser-ne responsables, amb l’argument que l’obligatorietat no existia, eludint així tota responsabilitat. No cal dir que només un excrement amb toga acceptarà un argument tan estúpid i no hi veurà la intenció humiliant i criminal de la mesura, però com ja sabem de què estan farcides les ciutats de la Immundícia, els criminals del govern confien a obtenir l’aquiescència voluntària de la xurma infecta i satisfer els sionistes. Així, si fa no fa, ens ho explica l’advocada canària Cristina Armas, una dona que ha fet una excel·lent tasca de denúncia constant contra els criminals que han comès el genocidi i violen tant com poden els drets fonamentals per a tenir contents els jueus que els han col·locat on són:

https://t.me/RosselloCM/84488

LA BAIXESA I LA INSOLÈNCIA CRIMINAL

DELS POLÍTICS,

NOMÉS MEREIX LA JUSTA RECOMPENSA:

LA PENA CAPITAL.


Si al sionisme se li estan veient les vergonyes amb l’intent del robatori de totes les propietats del món, la insolència cínica i psicopàtica de l’extermini o l’ESTAFA DEL CANVI CLIMÀTIC... vegeu ‘l’estiu’ escandinau enmig de l’hivern:

https://www.heraldo.es/noticias/internacional/2024/01/04/caos-en-suecia-finlandia-y-dinamarca-por-nieve-y-frio-extremo-de-hasta-43-grados-bajo-cero-1701742.html

O comproveu la tecnologia verda que ens facilita la ‘ciència’:

https://t.me/No_plandemia/7144

https://t.me/No_plandemia/7144?comment=180396

Doncs, si amb tot això, no n’hi hagués prou, cada volta estan essent més exposats amb l’assumpte dels nens, la seva passió. El tràfic de menors, la violació de menors i l’assassinat de menors, com ha estat demostrat en el cas ‘silenciat’ del Pizzagate i l’organització criminal del jueu del Mossad Jeffrey Epstein. Si penseu que és casualitat, doncs, potser sí que és casualitat:

https://t.me/resurgente2020/52667?single

https://t.me/RosselloCM/84457


Els bons! Oh, els bons! Tot el que van patir! I ells, pobrets!, que mai no han fet mal ningú! (Els nens goyim no són ningú segons la seva ‘respectabilíssima’ religió). En canvi, els dolents, els alemanys, sembla que se n’estan cansant de tanta estultícia. Vejam si, com el Cid, guanyaran la guerra després de morts! Estaria més que ve, que el començ de la fi comencés a Alemanya. Jo me’n sé d’un, que botaria a la tomba estant.

https://t.me/No_plandemia/7152

https://t.me/No_plandemia/7148

Deutschland uber alles... Algú pot pensar que això és xenòfob? No diríeu vosaltres ‘Catalunya per damunt de tot’? O un espanyol, ‘España por encima de todo’? O un francès, no ho diria de França, o un eslovac... Ai, que em penso que no dormen del tot tranquils, els bons! Una vegada descoberta una mentida, les altres vénen com baules d’una cadena. I si només n’haguessin dit una!


I conclourem amb humor:

Els francesos dels jueus:

https://t.me/RosselloCM/84462

La Moni i els budells superiors:

https://t.me/No_plandemia/7153

Els sons dels animals:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16793

I aquest, que no l’acabo d’entendre, però que, no sé per què, em fa gràcia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4663730


NO PERMETEU QUE US POSIN MORRIÓ,

AQUEST ÉS EL PRIMER PAS.

NO PERMETEU QUE US ENVERININ MÉS,

AQUEST ÉS EL SEGON PAS.

DESPRÉS PODREM DEMANAR

RESPONSABILITATS ‘CAPITALS’.

LA GUERRA ESTÀ EN EL MOMENT D’INFLEXIÓ,

NO PERMETEM QUE S’ATURI,

EMPENYEM-LA TOTS.


EL MAL NO POT TRIOMFAR.

LA FE EN LA VERITAT I LA BONDAT

ÉS LA BELLESA.

NOSALTRES HO SABEM,

PER AIXÒ NO PODEM PERDRE.

ON S’ODIA L’AMOR, HI HA UN SIONISTA.

I RECORDEU:

L’AMOR HO POT TOT.

PER AIXÒ DÉU ESTÀ AMB I EN NOSALTRES.


P.S. A Cat.Musica han trobat un superdotat, i per fi pots escoltar música i tenir la referència de qui és el compositor i quina l’obra. Esperem que aviat trobin un súpersuperdotat que sigui capaç d’anunciar-nos també els intèrprets de la peça en qüestió. Tindrem paciència... que ens en caldrà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada