diumenge, 14 de gener del 2024

SIÓ, TENIM PROBLEMES !


Tenen problemes i no els poden amagar. Ara estem amb els morrions amunt i avall, i segons que sembla, el ministeri d’extermini que comanda una de les infraidiotes de l’harem, la Moni, ha creat una ordre ministerial per a fer obligatoris els morrions en àrees sanitàries. Si això és cert, la Moni està prevaricant. Em fa la impressió que com a bona puteta dels sionistes, volia quedar bé, però l’evidència que la gent potser desobeirà la imposició, ha fet que les diferents comunitats – llevat de les judaico-catalanes – optin per la voluntarietat. Aleshores, han estat els sionistes qui han donat l’ordre a l’odalisca de l’harem que els imposi, i l’odalisqueta ha obeït tot i està prevaricant, o sigui, cometent un delicte, que, tractant-se a més a més d’un atemptat contra la salut pública i sense una evidència per a un estat d’alarma, converteixen la infraidiota Moni en una criminal amb càrrec de ministra. Veurem com acabarà la història, perquè sembla que els sionistes no volen que se’ls escapi el control de les mans, i els psicòpates que han disfressat de policies hauran de procedir a implantar el terror, que per a això estan. Tanmateix, no els sortiran les coses, almenys, no els sortiran com pretenen. Com veurem en l’episodi d’avui, comencen a ser massa els fronts que han de frenar, i, recordem-ho, només que en un d’ells no puguin mantenir les defenses, el castell de naips caurà amb una rapidesa que ni ells mateixos no sospiten. Saben que estan en risc, en la situació de màxim risc, perquè un canvi radical en qualsevol dels posts de defensa... i estaran a descobert. Serà interessant de veure la reunió criminal dels mafiosos del FEM(S), amb la col·laboració de l’organització genocida ‘Club de Roma’, i les conclusions a les quals arribaran per tal de no perdre el control sobre la població. És cert que, quant a les putes inútils i idiotes i els gossos castrats, no han de témer res, que per això són el que són, però el gruix de la societat sí que és un problema, si no el poden controlar, i hi ha prou indicis per a pensar que malgrat tot el poder que detenen, l’oposició és molt forta, i si s’hi afegeix la desobediència, estaran perduts. Com he escrit diverses vegades, aquest és l’any de la batalla decisiva.


Comencem amb el psicòpata jueu-francès i maçó Jacques Attali, que ja fa uns anys, amb la flegma megalòmana d’aquests depravats, ens anunciava quines eren les seves intencions:

https://t.me/RosselloCM/84622

Aquest vídeo del 2021 corrobora les paraules i les intencions del psicòpata jueu:

https://t.me/resurgente2020/52795

Aquesta infermera ens fa cinc cèntims de la situació actual als centres hospitalaris, de resultes dels verins jueus que els governs genocides de tot occident van fer inocular a la població, en el que és un INDISCUTIBLE CRIM CONTRA LA HUMANITAT:

https://t.me/RosselloCM/84623

I torno a portar a l’escenari el doctor Mike Yeadon en unes altres declaracions, perquè cada volta que obre la boca, el senyor Yeadon la clava:

https://t.me/RosselloCM/84624

Per concloure amb l’holocaust sionista executat pels sicaris criminals dels governs d’occident davant de la passivitat dels excrements amb toga; vegeu un gos castrat, deficient cognitiu, retardat mental i per això, ‘lògicament’, ascendit a càrrec públic, on, com a gos ben ensinistrat, lladra el que li han dit que lladri:

https://t.me/resurgente2020/52793,

les seves paraules, per ser càrrec públic, són constitutives de delictes gravíssims: atemptat contra la salut pública i incitació al segrest de 48 milions de persones. Escòria com aquesta és imprescindible que no sobrevisquin a la nostra victòria, no per odi, no per venjança, no per sadisme, per dignitat, per respecte a la vida i a la llibertat, ja que l’existència de minusvàlids ètics és el màxim perill de qualsevol societat, i aquest mamarratxo és un discapacitat, parlis de l’aspecte que parlis.

En contra, les paraules del biòleg Fernando López-Mirones:

https://t.me/resurgente2020/52843.


Deixem de banda l’holocaust sionista, que cada dia augmenta i molt em temo que ho farà progressivament, perquè els verins jueus estaven dissenyats per a això, i entrem en la IMMENSA ESTAFA DEL CANVI CLIMÀTIC que sostenen els idiotes sense remissió, però que les dades i els estudis científics neguen absolutament. Tinguem present que l’estafa del clima és el que ha de permetre els sionistes de robar-ho tot. Mentre els verins maten i desgracien, el clima ofega econòmicament, de manera que ajuntant ambdós crims contra la Humanitat, els jueus sionistes esperen assolir el somni humit de veure els ramats de goyim que no sacrifiquin en l’holocaust, com a dòcils animals, obedients i agraïts, i tan pobres que depenguin totalment de la voluntat i els capricis dels jueus.

Un gos castrat acorralat, i és clar, limitat a no poder donar una resposta que no sigui els lemes que el subnormal ha après:

https://t.me/resurgente2020/52796,

la pena capital per a aquests tipus de deficients és una necessitat ètica envers la societat, i sobretot, envers ells, per al seu bé. Commiseració, és la paraula més adequada. Caritat, si voleu. Penseu en la suma de la qual parlen i la resposta de l’idiota.

Dues breus, però contundents i òbvies, demostracions de l’estafa criminal sionista amb el clima:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16830

https://t.me/Disidenteincontrolado/16831

En el darrer dels vídeos ja se’ns diu que la gent n’està fins al capdamunt de tanta imbecil·litat, la qual cosa vol dir que als sionistes se’ls esquerda la mentida del clima. I val a dir, que si la gent els descobreix la mentida, potser reaccionarà amb més violència, perquè aquest és l’engany que permet els sionistes d’arruïnar el món i convertir els homes en esclaus. Tic-tac, tic-tac...

Una prova d’això que acabo d’afirmar, la tenim en les següents notícies:

A Alemanya, on sembla que la consciència de poble retorna. No és el que esperen els jueus; d’això en podem estar segurs:

https://t.me/resurgente2020/52813

https://t.me/resurgente2020/52836

https://t.me/resurgente2020/52856

https://t.me/resurgente2020/52849

A Romania, segueixen l’exemple del poble alemany:

https://t.me/resurgente2020/52816

https://t.me/resurgente2020/52817

https://t.me/No_plandemia/7177

ABOLICIÓ DEL FEMER EUROPEU,

DETENCIÓ DELS CRIMINALS,

JUDICI RÀPID PER CRIMS CONTRA LA HUMANITAT:

EXECUCIONS.

Els problemes creats per la banda criminal de la Sinagoga del Femer:

Holanda:

https://t.me/resurgente2020/52821

A arreu d’Europa, encara que aquestes dades són dels crims del govern espanyol:

https://t.me/resurgente2020/52824,

per a això serveixen els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem. No poden eludir la responsabilitat, de cap de les maneres! I no se’n parla, del suïcidi, perquè els criminals saben que ells són els màxims responsables en destruir la societat i la fe en el futur.

CAP CRIMINAL SENSE CORDA.

A Espanya també, s’ha produït aquest fet que és digne de ser esmentat. Els Tribunals Populars han de començar a jutjar i dictar sentències en absència dels acusats. Una volta vencem i se’ls agafi, temps haurem d'aplicar-los les corresponents penes pels terribles crims comesos:

https://t.me/resurgente2020/52818

CAL TENIR LA MATEIXA PIETAT

QUE ELLS HAN TINGUT,

NI MÉS, NI MENYS.


Per si tots aquests fronts no fossin prou, al sionisme li ha sortit un gra allà mateix, amb la denúncia de Sud-Africa en el Tribunal de Drets Humans de La Haia contra Israel per genocidi a Gaza. Els jueus veuen com l’odi que escampen arreu, se’ls comença a tornar en contra, perquè per molt que compris voluntats, no pots comprar una sola dignitat. I malgrat tot, no hi ha una sola persona amb dignitat, que en som molts més que els assassins sionistes no es pensen; i ja comencen a veure-ho, que no en som tan pocs.

https://t.me/resurgente2020/52831

https://t.me/resurgente2020/52832

La defensa de sempre dels pobrets!

https://t.me/resurgente2020/52827

I per si això no fos prou, assumeixen el paper de terroristes, que és la seva idiosincràsia:

https://t.me/resurgente2020/52829

https://t.me/resurgente2020/52830

TOTS JUNTS CONTRA EL MAL.

https://t.me/resurgente2020/52833

ARA ÉS L’HORA !


Tenen vies d’aigua pertot. Si encara suren, és per tots els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem que destrueixen les nacions sobiranes des dels prostíbuls comprats pels jueus i els urinaris públics on es reuneix l’escòria de les escòries de cada nació, com en el cas de l’Argentina i el pallasso despentinat que han posat a fer l’idiota al capdavant de la nació:

https://t.me/RosselloCM/84639

La reunió de les ‘famílies’ a Davos, l’esdeveniment criminal més sonat de cada any, haurà de fer mans i mànigues per a reconduir la situació que, mal que els pesi, comença a girar-se’ls. La supèrbia és mala consellera en una guerra, i ells han pecat de supèrbia i traïció, i això, quan la gent ho sàpiga, no tindrà perdó. Se les pensaran totes, i totes, per a fer el màxim mal possible. Tanmateix, em temo que la derrota ja ha començat, i que podran moure les potes com una víctima de la forca, però al final, ells seran els qui representaran el paper que els correspon a la història, per a dignificar la humanitat: el paper de la víctima (ara sí) del patíbul. Quant a l’organització del Rothschild Klaus Schwab, vegeu aquest reportatge de mitja hora de Kla.tv, on se’ns parla del FEM(S) i què és aquesta organització dins de les organitzacions de la màfia sionista arreu del món. No cal que us digui que us fixeu en l’ascendència ètnica de les bèsties, perquè us n’adonareu sense jo dir-vos-ho. Això sí, això és casualitat. Com podrien els bons, segons la llei que han dictat els deficients mentals psicopàtics dels governs criminals d’Occident, ser el MAL? No, home, no. Els pobrets!, són pobrets. Riquíssims i sense treballar en sa vida, però pobrets! Només faltaria que algú m’acusés d’antisemita. No, això mai! Gaudiu de l’exhibició judaica de la maldat sospesada i manipulada per a ser malvada fins a l’horror. Que ells són així. És el bé dels bons, com si diguéssim, les gràcies del Diable:

https://t.me/RosselloCM/84635


LA VERITAT ENS PARLA.

ESCOLTEU-LA.

APAGUEU LA TELE.

DESOBEÏU ELS SICARIS.

ANIQUILEM EL MAL

I

VISQUEM EN LLIBERTAT,

QUE EL MÓN ES FARÀ TOT SOL.


LA GUERRA SILENT

ARRIBA AL MOMENT CLAU.

ARA ÉS L’HORA

DE DIR PROU, I PROU

PER SEMPRE !


Epíleg:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4673124

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4673114

Retrat psicopàtic del gos de Soros. Com veureu, s’ajusta al que he descrit en aquest blog des del primer dia. No és que sigui molt llest, és que s’ha de ser mig retardat cognitiu per a no veure el tarat que s’amaga darrere d’aquest mamarratxo deficient. Només els iguals el reconeixen com a un dels seus. Els sans, evidentment, no. Després haureu d’anar a vomitar, ho sento, però sempre hi ha gent ingènua que víctima del bonisme més idiota, creu en els psicòpates de manual com aquest criminal, el més gran i terrible que mai hagi nascut a Espanya. La pena capital per aquest monstre, és l’única cosa que salvarà l’honor d’Espanya. I no vull entrar en l’honor dels catalans i aquells actes que significarien salvar l’honor de Catalunya, que em crearia enemics innecessaris. Els qui no ho saben ara, no ho entendran mai.

EL GOS DE SOROS,

EL MONSTRE DELS INFERNS

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4673094



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada