dimecres, 3 de gener del 2024

RECORDATORIS


Mai no està de més recordar, perquè així exercitem la memòria. Avui recordarem però, la situació que tenim actualment i qui en són els culpables, perquè cal saber qui són els criminals per a poder executar la justícia. I sí, és cert que qualsevol paper higiènic és un mostrari diari de criminals, però ja sabem que els excrements amb toga es dediquen a delinquir i fer deixadesa de funcions perquè els rendeix més que ser la garantia de la justícia, i com han perdut qualsevol principi ètic a les bagasseries jesuïtes, doncs, els homenets i les homenetes van prevaricant, ometent la persecució de crims evidents i encobrint els culpables, que són les generoses ànimes dels gàngsters que els paguen. I no us penseu, que encara trobareu excrements amb toga que s’ofendran! Això passa quan la pocavergonya i la pèrdua de la dignitat van aplegades, com passa amb els petits lladres de carteres, que si els descobreixes, s’ofenen i t’enfronten. On no hi ha dignitat, què hi voleu trobar?

Tanmateix, abans d’entrar en els recordatoris, vegem aquestes dues notícies que s’entenen millor juntes i ens mostren com els sionistes i el genocidi, encara, és una de les cartes que volen jugar, malgrat que només els més imbècils entre els imbècils els poden creure avui.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4642485

La ‘tripledèmia’! On no n’hi ha, no en raja. No hi doneu més voltes. I... que trist és haver de comprovar que l’estultícia és més abundant que l’aire.

Això ho explica:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4642506

ELS DINERS SÓN LA CORRUPCIÓ DE SATANÀS.

CAP COSA VALUOSA POT SER PREUADA AMB DINERS,

AIXÒ NO OBSTANT,

CREIEM QUE ELS DINERS HO COMPREN TOT.

LA DIGNITAT, LA CONSCIÈNCIA, LA INTEL·LIGÈNCIA,

L’AMOR I LA VIDA

AMB QUÈ LES COMPRAREU ?


Fet el preàmbul, entrem en els recordatoris, i no vull privar de l’honor que es mereix Julian Assange que, malgrat que sembla oblidat de tothom – sobretot dels cagaguano, els ‘col·legues’ -, no ho és pas de la gent que defensa la dignitat. Penseu en com els criminals que controlen el món li han destrossat la vida! Potser, per les paraules que tot seguit sentireu, que val a dir, tots les hauríem de tenir tothora presents (Amb el més profund reconeixement a la seva tasca i en solidaritat amb el que està passant, aquest record i homenatge a l’enteresa i la dignitat):

https://t.me/Disidenteincontrolado/16742

Breu i clar, oi? Compreneu ara perquè el gos de Soros augmentarà els impostos i l’IVA? No hi ha cap raó jurídica, moral, ètica ni intel·lectual que pugui defensar la vida d’aquest criminal insòlit a Espanya en tota la seva història. Franco va morir al llit, sí. El gos de Soros no ho ha de fer de cap de les maneres del món, o la humiliació dels ciutadans haurà arribat al punt d’embrutar-nos a tots la cara amb merda, i, pusil·lànimes, respondrem amb un somriure.

L’EXECUCIÓ DELS TRAÏDORS

ÉS EL PREÀMBUL DE TOTA JUSTÍCIA.

Passem ara a Carlos Garcés, vehement lluitador contra l’Agenda sionista 2030, que ens recorda la situació i ens incita a eliminar – mai millor dit - el mal satànic representat per totes les institucions públiques, nacionals i internacionals, i per totes les corporacions criminals i les fundacions per a l’extermini:

https://t.me/counterpropaganda20/11710

Finalment, en aquestes intervencions personalitzades, escoltem els pronòstics de l’escriptor G. Edward Griffin, si no som capaços de frenar la destrucció d’Occident que estan executant els sionistes amb la immigració il·legal, o sigui, literalment, de delinqüents. Ah! No, no, els excrements amb toga això no ho saben, pobrets! La seva justícia depèn del gruix del sobre. No sé si m’acabeu d’entendre. De lleis hi entenen poc, com ho demostraren amb l’estat de l’alarma, que ignoraren el que jo, sense haver estudiat lleis mai a la vida – per sort! -, sabia; i de justícia, els és tan aliena la matèria com a mi l’enginyeria espacial. Però escolteu les evidències que ens recorda l’autor americà:

https://t.me/RosselloCM/84222

I ja que sense esmentar-los pel nom ètnic, ens els presenta amb el comú eufemisme de les elits, vegem nosaltres, com actuen els jueus sionistes:

La magnífica tasca d’esterilització criminal de l’eugenista i psicòpata a temps total Kill Gates, el jueu de les computadores, els virus, l’aliment 3D, els insectes com a nutritius i els verins per a esterilitzar, desgraciar o matar, sense que cap excrement amb toga de cap indret del planeta sospiti d’aquest psicòpata que porta escrit a la cara la patologia psíquica, que amb tota la insolència del món proposa obertament les intencions i els seus actes criminals, i que, malgrat tot, l’assassí de masses, campa al seu aire, quan fa molt de temps, dècades, que hauria de moure’s al compàs del vent com tot objecte penjat d’una corda:

https://t.me/resurgente2020/52413

El resultat del Pla Kalergi, que promet grans moments de violència, perquè entre els delinqüents que importen els jueus, els psicòpates sàdics que han disfressat de policies i les ànsies dictatorials dels gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem, hi haurà un moment que la gent, els autòctons, els indis europeus, els nadius, els indígenes blancs, haurem d’expulsar els bàrbars, si no volem presenciar la destrucció absoluta de la nostra civilització; que mal que pesi als jueus, no els deu res de res als jueus. Més aviat, hem construït la civilització a malgrat d’ells, els destructors de tota creació, fins al punt, que com ens ho ha explicat la mascota privada de Klaus Schwab, el Rothschild, la moneta ensinistrada Yuval Harari, volen ‘redissenyar’ el nyap de Déu, i ells, els jueus, li ensenyaran a fer un home superior i un planeta sostenible. Què sabrà Déu! Oi? Per això ens arriba el setè de cavalleria sionista, la solució als problemes, com el senyor Lobo de Pulp Fiction. Però, vegem la realitat de la importació massiva d’elements estranys a les nostres societats (ignoro ara els delictes i les violacions que cometen, dia sí dia també, amb l’aquiescència, la misericòrdia, la comprensió i la protecció dels excrements amb toga):

https://t.me/resurgente2020/52422

Recordem ara el monstre criminal de George Soros, lladre professional, terrorista i destructor de les nacions, de la convivència, de la solidaritat i de les identitats nacionals, un CRIMINAL amb majúscules que té un fotimer de gossos castrats i de putes inútils i idiotes a les caneres i l’harem. Que aquest delinqüent insaciable hagi viscut lliure tota la vida (llevat de quan Hitler), descriu perfectament què ocupa els lavabos de les ciutats de la Immundícia.

https://t.me/RosselloCM/84203

Ja que estem amb criminals i assassins sanguinaris (això sí, ells no s’embruten mai les mans, que per això tenen els gossos i les putes) vegem l’exèrcit sionista, l’organització terrorista més gran del planeta, integrada exclusivament pels més psicòpates i tarats de cada nació (feu memòria dels assassins de masses que han dirigit aquesta banda de criminals): l’OTAN.

https://t.me/resurgente2020/52424

Només cal canviar ‘Estats Units’ per ‘Reserva Federal’ i tots comprendrem que és l’exèrcit mundial dels sionistes.


Deixant de banda els nostres ‘estimats’ assassins, passem a veure com actuen les seves putes inútils i idiotes i els gossets castradets i covards que amb les calcetes als turmells o de barret (com el Milei, la puteta dels Rothschild a França o Trudeau) i el cul en pompa, esperen satisfer les necessitats dels amos amb solvència i ple goig dels circumcisos, que paguen molt bé els serveis. De fet, ningú no paga millor que un jueu. Com es fan ells mateixos els diners!

Comencem amb els gossets castradets que en vestir-los amb toga es converteixen en excrements, i vegeu amb els vostres ulls el sentit de la justícia d’aquests desgraciats mentals i ètics. Mentre llegiu la notícia, penseu en les violacions a Europa i la magnanimitat d’aquestes escòries:

https://t.me/RosselloCM/84204

Si ni respecten la dignitat de la vellesa! Ara bé, els arriben tres refugiats que fugen de la guerra inexistent al Magreb, per violació grupal, i la cacota els envia a rebre classes de relacions sexuals, i amb un cinc pelat els aprovarà. Així és com entenen la justícia la colla de criminals que vesteixen amb toga.

NO SÓN JUTGES, SÓN MISERABLES.

NO SÓN JUTGES, SÓN DELINQÜENTS.

NO SÓN JUTGES, SÓN CORRUPCIÓ PURA.

NO SÓN JUTGES,

SÓN INDIGENTS MENTALS I ÈTICS.

Els fets ho corroboren i demostren dia rere dia, sense que hi hagi un dia que passi sense posar-ho en evidència.

Vegem ara la tasca de les putetes inútils i idiotes de l’harem, i en què es gasten els dinerons dels impostos dels treballadors, els paràsits que delinqueixen als prostíbuls i als urinaris públics:

https://t.me/RosselloCM/84216

Mentre les taradetes es fan petonets fins a l’esòfag per a ensenyar els nens que bonica és la promiscuïtat i la tolerància, els gossets castradets i covards importen nens, vells i dones de les zones de guerra, com Gaza, per tal de protegir-los. Aquí teniu les imatges:

https://t.me/RosselloCM/84218

https://t.me/RosselloCM/84213

Cal entendre els seus costums. De fet, quina és la barriada del món que ha rebut la purificació de la immigració i no ha vist que bé que es veuen els carrers, les cases, la convivència, la neteja, la higiene, el respecte... només cal anar al Raval i ens impregnem de catalanitat fins al moll dels ossos.

https://t.me/RosselloCM/84209

https://t.me/RosselloCM/84211

https://t.me/RosselloCM/84212

No em direu que no és bella aquesta nova Europa!


LA GUERRA CONTINUA.

L’ÚNIC ENEMIC

ÉS EL SIONISME

I

ELS SEUS SICARIS,

O SIGUI,

ELS CRIMINALS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada