dissabte, 13 de gener del 2024

LA BATALLA DEL MORRIÓ

 

Recordem un vídeo de fa uns anys, prou eloqüent sobre el futur:

https://t.me/counterpropaganda20/11784


Segons que sembla, el morrió serà voluntari en els centres sanitaris. Als diaris digitals que he consultat no s’hi diu res i, quant a la tele, menys puc dir encara, perquè no la veig. Tot sembla quadrar amb el pla que ja havia especificat: Tracten de retornar a l’anormalitat covidiana de mica en mica i sense que es noti; però han d’anar amb compte, perquè la desobediència de la gent podria significar el començ del final. Crec que és per això, que la Moni, en una fascinant exhibició de les qualitats servicials pròpies de la prostitució, ha tractat d’imposar el morrió arreu, però curant-se molt de mullar-se i cometre prevaricació, tot passant el mort a les comunitats sionistes que regeixen Soroslàndia. I si bé semblava que al final la majoria de comunitats acceptarien la humiliació dels seus ciutadans, tot indica que ells també renuncien a prevaricar. I és clar, ens podem preguntar: És la il·legalitat i l’atemptat contra la salut allò que els ha frenat? No, evidentment que no. No fan altra cosa que delinquir i cometre actes que en justícia haurien de portar tots els polítics, mínim, a presó. El motiu és el terror a la desobediència. No poden imposar una il·legalitat i comprovar que la gent la desobeeix, perquè aleshores haurien girat ells mateixos la truita i perdrien el ‘privilegi’ de l’autoritat. Això ho veurem en els vídeos que ens informen d’aquesta batalla. Certament, aquesta és la primera batalla, perquè el més important és prosseguir amb l’holocaust, per a després, anar imposant les mesures que converteixen la vida en una presó, com el distanciament social, els atacs del virus de 10 del vespre a les 6 del matí, el passaport sanitari per al bé de tots, les comodíssimes ciutats de quinze minuts, etcètera. El fet que el morrió hagi hagut de passar a optatiu, és una claríssima derrota dels criminals. Com veurem avui, ells ja comencen a ensumar-se que hauran d’anar amb molt de compte, i això significa, que no podran continuar desbocats com un tren sense frens, que era el que pretenien.

Carlos Garcés ens recorda on ha de ser presentada la batalla real:

https://t.me/counterpropaganda20/11775


De fet, hi ha lleus moviments judicials, molt lleus, i dels quals no sabem fins a on poden conduir, tanmateix, els moviments hi són, i de moment, cal animar els jutges que sembla que no són excrements, que demostrin la importància social de la seva funció i duguin fins a les últimes conseqüències les causes que són de la seva responsabilitat.

A Itàlia:

https://t.me/resurgente2020/52764

No hi pot haver cap dubte que el ministre és reu de crims contra la Humanitat. Ara caldrà veure fins a on està infiltrat el sionisme en la judicatura italiana.

A Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/52768

Això és un delicte menor i ridícul comparat amb el veritable crim executat per Salvador Illa: el genocidi. No podem esperar que el ‘jutge’ se n’adoni, però a mi no m’és prou que puguin condemnar el delinqüent professional i genocida Illa per una demostració de la seva incapacitat racional. El que cal és imputar-lo com a responsable màxim, per càrrec, de l’extermini de 30000 ancians i les 50000 morts provocades pels enverinaments autoritzats pel ministeri d’extermini.

Tanmateix, fins i tot els excrements amb toga han de complir mínimament la llei. Cal, això sí, fer un pas més endavant i exigir-los el compliment absolut de la llei, la qual cosa comporta la imputació per alta traïció i genocidi de tots els governs europeus i, sobretot, de la Sinagoga del Femer Europeu.


Dit això, vegeu quina estampa més repugnant:

https://t.me/resurgente2020/52771,

quan un es reuneix amb gent que no es treu el barret en un lloc cobert - deixant de banda les pintes que presenten -, aquest un, es descriu ell mateix. Aquests barbuts infames són els qui governen el que fou en un altre temps Catalunya, i per això, mamarratxos discapacitats com Manel Balcells poden assolir el ‘privilegi’ de ser pinxos criminals amb protecció sionista. Quant als morrions, vegeu què diu el delinqüent del Balcells (delicte contra l’honor, contra la imatge, contra la salut pública, coaccions i prevaricació, no res, i això, amb un cop d’ull):

https://t.me/resurgente2020/52787

La cara ho diu tot, i les ulleres, hi posen l’accent.

Escoltem aquest vídeo on, entre altres coses, l’advocada Cristina Armas ens torna a parlar sobre els morrions i la il·legalitat de la imposició. Val la pena continuar el vídeo, perquè el gran problema dels morrions no és sobre la legalitat, sinó sobre el perjudici per a la salut que comporten, i per la qual cosa els responsables que els imposen incorren en un delicte d’atemptat contra la salut pública:

https://t.me/RosselloCM/84609

En aquest altre vídeo, s’expressa la mateixa creença que jo tinc que els verins són com els mata-rates, d’efecte retardat. Potser per això, els consellers i ministres per a l’extermini sionista de l’home blanc, freturen de fer veure que fan alguna cosa, abans que la mortalitat es dispari d’acord als plans sionistes i a la confecció criminal dels tòxics jueus:

https://rafaelrossello.tv/video/pinchazo-de-accion-retardada-como-a-las-ratas/

Mentrestant, el FEM(S) i l’Organització de Matances Sionistes (OMS), coneixent l’immediat augment de les morts per causa dels verins inoculats en aquests tres anys, ens parlen d’una nova invenció sionista, un nou virus, anomenat X, fruit de la futurologia desiderativa, això sí, un virus inexistent i una entelèquia, però per a la qual, els ‘científics’ ja estan treballant en una vacuna. No us sorprèn la ‘velocitat de la ciència’? Són capaços de fer vacunes contra virus que no s’han descobert! Vegeu com actuen les organitzacions més criminals de la història, organismes internacionals privats dedicats exclusivament al genocidi mèdic i la matança, sigui mitjançant experiments o amb l’avortament, una pràctica que fascina als assassins de l’OMS; i amb la destrucció de l’economia i la llibertat de les persones, activitat que excita el Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata sexual que té per mascota una mona dita Harari i un seguit de putetes i gossos castrats com la Justeta Trudeau o Milei, el pallasso despentinat:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7405


Per anar concloent, vegeu aquestes notícies de diversa temàtica.

Per què la més idiota ha de tenir sempre un micro a l’abast?

https://t.me/resurgente2020/52767

L’EXTERMINI DELS IDIOTES

ÉS

EXTREMADAMENT URGENT.

AMB DOLOR, SI VOLEU,

PERÒ, L’ERRADICACIÓ HA DE SER ABSOLUTA.

Sobre la immensa estafa del canvi climàtic:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16822

Sobre els bons, els pobrets!, i el seu ‘insignificant’ poder a la colònia sionista de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16823

I una vinyeta fàcil d’entendre, i que em fa tant de fàstic com gràcia; i si em fa gràcia, és perquè de mica en mica el mal està essent mostrat al món:

https://t.me/RosselloCM/84588


SABEN QUE NO GUANYARAN.

AIXÒ ELS FA MÉS PERILLOSOS,

PERQUÈ SABEN DES D’ARA QUIN ÉS EL SEU FINAL.

DESOBEÏU, RESISTIU, CONFIEU,

NO DESISTIU I LLUITEU,

EL DIA DE LA JUSTÍCIA S’ACOSTA.


POTSER MÉS AVIAT QUE NO CRÈIEM,

ON AVUI HI HA MOLINS DE VENT

QUE DESTROSSEN INÚTILMENT EL PAISATGE,

VEUREM L’HORITZÓ RETALLAT PER LES SILUETES

D’ELES INVESTIDES AMB NINOTS PENJANT.

AMÉN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada