dijous, 11 de gener del 2024

ANALITZANT LA SITUACIÓ


Per enllaçar amb el final del capítol d’ahir, comencem amb humor. Gaudiu de dos deficients mentals en un espectacular número circense. Dos idiotes sense discussió científica, un astronauta i aleshores ministre, i l’altre un desgraciat integral, nomenat expert en terrorisme i assassinats en massa:

https://t.me/RosselloCM/84510

A mi em recorda el gran pallasso Charlie Rivel i el número de la cadira. Sort va tenir el pallasso que aleshores l’astronauta idiota no corria pel món fent les seves animalades!... I per a cloure aquest preàmbul còmic, la nova versió de Blancaneus, molt respectuosa amb els drets de les dones:

https://t.me/RosselloCM/84528.

Bé, comencem doncs, tot analitzant la situació en què ens trobem ara que la infraidiota del ministeri d’extermini, la Moni, pretén que els espanyols demostrin la submissió a la tirania sionista; la mateixa que els humilia, els vexa i els mata per a major glòria del poble elegit. El cas és que tots els criminals, siguin idiotes o psicòpates professionals, que han col·laborat en el genocidi, no en tenen una altra que tirar endavant sense mirar prim, perquè saben que quan la gent ho sàpiga, si no acaben penjant d’una corda com és de justícia, mai més no podran exercir com a assassins de bata blanca, que per això els únics que no han obert la boca quant a la ‘reinstauració’ del morrió humà, són les escòries deficients que amb l’estetoscopi es creuen intel·ligents, i els Col·legis d’Assassins, els criminals indigents mentals i extremats en el cinisme ètic, que callen com a miserables sicaris, tot esperant que les baixes els comportin les remuneracions acordades amb els assassins sionistes, com ho veurem en el capítol d’avui. Han de forçar la màquina, ja us ho he advertit, perquè saben que ja n’és massa, la gent que obre els ulls davant de la monstruositat d’aquests criminals; tot i que Espanya és dels països europeus més indignes i infames, amb una població analfabeta, obedient i miserable, sense capacitat de raciocini. Però vegem-ho detingudament:

https://theobjective.com/sanidad/2024-01-10/juristas-ven-inconstitucional-imposicion-mascarillas-hospitales/?fbclid=IwAR18gD639JOlX9NHHw8T5o8p_Ql5hlqMlH-CSBRADS1f255SvswXjrgJ114

La pregunta és: per què no actuen contra els criminals que violen drets fonamentals de l’ésser humà? I no us amoïneu que tot seguit en veureu les proves irrefutables, les quals demostren la iniquitat de la classe judicial davant de la protèrvia criminal.

L’advocada Cristina Armas ens ho explica:

https://t.me/elinvestigador_org/14577

No només són inductors a l’assassinat i assassins - que ho tenen tot -, sinó que es passen l’estat de dret per allà mateix!

Davant de la imposició d’una flagrant il·legalitat, la denúncia és la primera solució.

https://t.me/RosselloCM/84533

Cert que no tinc gens de confiança en els excrements amb toga, que ja fa molt de temps que haurien d’haver actuat d’ofici contra els traïdors i genocides, però, malgrat això, cal col·lapsar el clavegueram de la immundícia que ells anomenen Palaus de Justícia:

https://t.me/elinvestigador_org/14579

Un paper higiènic sionista com ‘La Razón’ ho reconeix. No tinc més preguntes, escombraries.

Vegem la Moni amb ulleres, i no em direu que, al final, no hauria d’haver acabat el seguit de mentides amb un: ... habéis entendido, niños y niñas, todas mis mentiras? Perquè la deficient, malgrat les ulleres ‘intel·lectualitzadores’, afirma que els morrions humans estan avalats per la ciència. I val a dir, que prou que reconec que a malgrat de les ulleres, no sap llegir, és clar. Que pot pronunciar unes lletres seguides de les altres, no ho acabo de creure, però fent veure que llegeix, és de suposar que alguna paraula entén; tanmateix, comprendre, la comprensió lectora, evidentment, és inexistent. O com explicar que digui el que diu, essent aquestes les conclusions científiques:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16805

https://t.me/Disidenteincontrolado/16806

és a dir, que l’actitud de la infraidiota del ministeri – aquests són els assoliments de la ‘democràcia’ – és constitutiva d’un atemptat contra la salut pública, com si amb l’extermini no en tingués prou.

Lògicament, els cagaguano, com cobren dels lladres dels prostíbuls, canten les cançons que els passen. Vegeu l’obra dels criminals de la Genociditat valenciana. Recordo només, que l’ús de morrió està demostrat que afecta les capacitats cognitives, per la qual cosa, el crim d’aquests deficients mentals no té excusa ni exculpació possibles: És un crim de lesa humanitat contra la llibertat, la dignitat i l’honor dels joves i dels nens. Jo m’ho miro amb la màxima magnanimitat envers els tarats mentals, però no puc trobar cap altra compensació que l’execució de tots ells, sense gaires miraments ni punyetes.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16802

Com haureu comprovat, avui, els idiotes han aconseguit que el sentit comú sigui sinònim de l’estultícia màxima.

I no vull tancar l’apartat dedicat als morrions com a mesura per a recordar als animals (goyim) que els pastors goyim dels sionistes estan per a controlar el ramat i exigir-los obediència, o, si és el cas, per la loteria dels verins, per a ajudar a salvar el planeta amb la rescissió de la vida, sense aportar aquest escrit de Jon Ander Etxevarria, biòleg expulsat pels jesuïtes per no negar l’holocaust dels sionistes, del qual, recomano el paràgraf final perquè és un perfecte compendi d’allò que es pot dir de la deficient mental de les ulleres que fa l’idiota al ministeri de l’extermini (No oblidem tots els assassins, que malgrat que els vagin canviant de cadires, tots són reus de crims per genocidi, de l’Illa a la Darias, passant per tots els gossos castrats i putes inútils i idiotes de l’harem de totes les comunitats):

https://t.me/resurgente2020/52712

Ell és més primmirat amb el vocabulari, això no obstant, menys exacte que jo.

Deixem el morrió com a símbol de sotmetiment i anul·lació de l’individu lliure i digne, i passem a les dades del genocidi o Holocaust sionista mundial:

Les dades esgarrifoses de la matança amb els verins jueus a Uruguai:

https://t.me/resurgente2020/52698

La prova de la matança i com es paga la col·laboració en els assassinats amb l’aquiescència i la incitació dels criminals dels prostíbuls comunitaris:

https://t.me/RosselloCM/84492

Posarem el nom del criminal: Juan Carlos Gil, responsable de la fabricació dels verins de Moderna a Espanya, tot prometent-nos que aviat tindran quinze maneres diferents de matar la gent. Hi pot haver més insolència?

https://t.me/resurgente2020/52699

Important notícia sobre Pfizer i Moderna, les dues fàbriques de productes letals i tòxics, les més importants del món, dirigides per jueus i propietat dels jueus. Resulta que han fabricat dos tipus d’injeccions: les tòxiques i les destinades als VIP:

https://transition-news.org/regierung-wusste-von-beginn-an-dass-biontech-pfizer-einen-covid-impfstoff-fur

https://t.me/RosselloCM/84504

LA PENA CAPITAL ÉS INEXCUSABLE.

Tinc plena confiança que quan la gent sàpiga la magnitud dels crims d’aquests assassins estarà absolutament d’acord amb mi. Com perdonar carnissers que per veure engreixat el compte-corrent maten sense pensar-s’ho dues vegades? I val a dir, que una volta hi hagi consciència social, les proves sortiran a carretades, i no serà moment d’escoltar els criminals, sinó d’executar-los. En cas d’error, el Jutge Suprem els exculparà, però la nostra missió i obligació, com a defensors de la humanitat, és donar-los el passaport.


Vegem aquesta notícia, que servirà per a introduir-nos en un altre assumpte, Europa, i els problemes que els sionistes tenen per acabar de conduir els europeus a l’extinció. A Alemanya – compte amb els alemanys! - puja amb força el partit ‘Alternativa per Alemanya’ que, segons dedueixo, simpatitza amb les idees d’aquell que ahir deia que farà salts d’alegria a la tomba quan guanyem la guerra:

https://t.me/resurgente2020/52711

potser els jueus comencen a veure que les coses se’ls poden torçar molt. Per això, els sionistes germanòfobs que destrueixen Alemanya, en veu del ministre d’economia, del partit dels verds (aquells que es tornen d’aquest color per manca de cervell, com vèiem l’altre dia) ja està pensant a il·legalitzar l’Alternativa perquè malgrat que estigui rebent el suport dels alemanys, no és del gust dels sionistes criminals.

https://twitter.com/disclosetv/status/1745511057802592352?s=19

AIXÍ FUNCIONA LA ‘DEMOCRÀCIA’,

COM LA MÀFIA.

Un exemple, ara de Soroslàndia, de com la política és pura màfia i criminalitat:

https://elpais.com/espana/2024-01-08/un-exchofer-de-la-junta-de-andalucia-ratifica-que-gasto-en-cocaina-y-fiestas-parte-de-900000-euros-de-fondos-publicos.html

AQUEST ÉS EL NIVELL DE L’ESCÒRIA.

No deixem Europa, l’objectiu criminal dels sionistes, i vegem com la Sinagoga del Femer Europeu, amb la princeseta d’Astúries Tusk, tracta de reconduir la voluntat dels polonesos a l’acceptació de les imposicions criminals sionistes:

https://es.euronews.com/video/2024/01/10/polonia-crisis-politica-por-el-encarcelamiento-de-dos-diputados-de-la-oposicion

https://t.me/resurgente2020/52701

https://t.me/resurgente2020/52702

VEIEU COM CAL EMMAGATZEMAR MOLTA CORDA ?

Vegem què han fet els sionistes i els seus sicaris criminals a Portugal:

https://t.me/RosselloCM/84490

LA GENT ESCLATARÀ, NO HO DUBTEU.

Ara comprovem la ideologia sionista aplicada a la justícia i executada pels excrements amb toga, tots ells – almenys la immensa majoria – mereixedors que tinguem la gentilesa de guardar una mica de corda per a ells:

https://t.me/RosselloCM/84497

https://t.me/RosselloCM/84498

Per això, passen les coses que passen, sobretot, perquè els excrements amb toga estan per a obeir els amos circumcisos i contribuir així a la destrucció de les nacions i la gent que és la seva obligació de protegir mitjançant la llei. Per aquesta raó, és de justícia que la gent els reclami el que no han sabut defensar.

https://t.me/RosselloCM/84499

A França, la nova ètica i la formulació, per un dels universitaris nascuts errats:

https://t.me/RosselloCM/84518

Mentre, els jueus continuen fent de les seves:

https://t.me/No_plandemia/7157

I tot això, alhora que es descobreixen els túnels de la sinagoga a Nova York o que un dels representants de la comunitat LGTBIJKQ + del Canadà és arrestat per delictes d’abús sexual a menors, entre tantes barbaritats com els sionistes ens ofereixen avui. Com els cotxes elèctrics, una meravella de l’enginyeria del futur, tan inútil com destructora del planeta:

https://t.me/RosselloCM/84509

Per anar concloent, vegeu aquestes declaracions d’Andréi Derkach, que suposo que és poc sionista, sobre com actuen els jueus Zelensky i el jueu de la Reserva Federal Blinken:

https://t.me/RosselloCM/84526

I perquè no ens confonguem, escoltem les declaracions d’aquest jueu, perquè entre els jueus, no ho dubteu, n’hi ha que són humans. Pocs, molt pocs, poquíssims, però n’hi ha:

https://t.me/RosselloCM/84517


LA GUERRA CONTINUA.

ESTAN ACCELERANT.

PERÒ NO COMPTEN AMB LA GENT;

QUE ÉS MOLT MÉS NOMBROSA

QUE ELS CRIMINALS SIONISTES.

https://t.me/resurgente2020/52716

CAL L’ALÇAMENT POPULAR,

LA DESOBEDIÈNCIA A L’ESTAT,

L’ENFRONTAMENT AMB ELS TRAÏDORS I GENOCIDES,

LA VICTÒRIA

I

L’EXECUCIÓ FESTIVA I JOIOSA DELS CRIMINALS.


EUROPA, ARA ÉS L’HORA !

https://t.me/counterpropaganda20/11765

SI HI HA UNA COSA NATURAL A L’HIVERN,

AQUESTA, ÉS LA GRIP.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada