divendres, 26 de gener del 2024

LA NECESSITAT DE LA PENA CAPITAL


La pena capital, com he escrit altres vegades, és necessària en una societat, ja que la Justícia consisteix en el mecanisme legal per a evitar la venjança com a norma de conducta entre els humans. La Justícia és el procediment mitjançant el qual l’infractor de la llei i, sobretot, de les normes bàsiques de comportament en societat (respecte a la vida i a la propietat) compensa el mal que ha comès. Tanmateix, cal observar que entre els delictes contra la propietat i la vida, hi ha notables diferències. No és el mateix haver de compensar un robatori o un desperfecte en la propietat d’altri, que l’assassinat o la violència contra l’altre. Si qualsevol acció contra la propietat mai no pot ser castigada amb la pena capital, per desproporció entre falta i càstig, no estem en el mateix cas quan l’infractor atempta contra la vida o la integritat d’una altra persona. Certament, la proporció és la mesura, ja que l’infractor el que ha de fer és compensar els qui no han violat la llei per la seva violació de la llei. Per això, no és just que els lladres i criminals dels ERE, per exemple, estiguin en llibertat per cap concepte. El fet que aquests criminals de la banda mafiosa PSOE no paguin a la presó els delictes comesos és un greuge comparatiu amb la gent (la immensa majoria del país) que no han comès mai un delicte de robatori. Si la Justícia protegeix el criminal, es converteix en còmplice del delicte, i més encara quan aquest crim és comès des de les Institucions Públiques, que SEMPRE haurien de tenir penes, almenys, multiplicades per dos o per tres. I consti que haurien de tenir penes multiplicades pel nombre de gent que representen, o sigui, a Catalunya, seria multiplicat per 8 milions, que és la gent a qui els delinqüents que es dediquen a robar des de la política, estafen amb l’incompliment de paraula i juraments, i amb l’agreujant de cobrir-se amb la ‘legalitat’ que atorga un càrrec públic. L’única manera d’evitar els delictes continuats en la gestió pública és aquesta. Si un hom és un criminal, que munti la banda, però que no gosi emparar-se en la legitimitat d’un càrrec, perquè aleshores, a part de la traïció a la confiança del poble, s’hi afegeix el grau de covardia. No serien criminals ‘al carrer’, però dins dels prostíbuls sionistes, es passen les lleis per l’engonal. I això no pot ser.

En el cas d’atemptat contra la vida o la integritat de les persones (l’assassinat i la violació), és absolutament recomanable la pena capital. Que la indulgència judicial pugui perdonar-los la vida, és encomiable i desitjable, si aquesta mena de crims són inusuals. I quant a això, a oferir-los una altra opció, cal dir que hi ha una màxima que va contra els interessos del criminal: Pot refer, reposar, recompondre la situació a l’abans de l’acció criminal? O sigui, pot tornar la vida al mort o esborrar de la víctima de violació, l’agressió? Si és que no, tothom haurà d’estar d’acord amb mi, que no hi pot haver cap raó ètica, moral ni circumstancial que justifiqui que el mort sigui mort a mans de l’assassí, o la víctima sigui víctima d’un violador, i que l’infractor gaudeixi d’uns privilegis que no té, des del moment que el seu acte és irreversible i inesborrable. Per això, en un principi, l’assassinat i la violació han de ser castigats amb la pena capital, avui, més que mai en la història. Sense dubte, no acabarem ni amb els uns ni amb les altres, però, també sense dubte, com menys assassins i violadors restin, menys possibilitats hi haurà que aquests crims creixin. La Justícia està per a defensar el just, no per a perdonar el criminal; no confonguem mai les coses. Una vida i una vida esquerdada no poden ser regenerades, aleshores, regenerarem el criminal que les ha destruït? I a això tenim la poca vergonya de dir-ne rehabilitació, segons la ‘justícia’.

I si fins ara estem parlant de casos particulars, no de psicòpates assassins en sèrie, què no haurà de ser per aquests darrers, i ja no dic res per als assassins de masses, pels quals la Justícia més magnànima clama per l’execució!

Fetes aquestes reflexions no aptes per a idiotes, excrements amb toga i desgraciats a les bagasseries jesuïtes, vegem les notícies que presento tot seguit:

https://t.me/ramonfreireoficial/3109?comment=364994

https://www.bitchute.com/video/cmNDfPABfqUm/,

i afegiu-hi

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4708065


ALGÚ TINDRÀ EL CORATGE DE DIR-ME

QUE TOTS ELS RESPONSABLES NO HAN DE SER

E X E C U T A T S ?

Vegem el cas d’un jutge digne, el jutge Recarey, avui, separat de la judicatura per les pressions del lobby sionista, pel fet de salvar la vida d’innocents, que són els que els jueus pretenen de liquidar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4708038

Com la Justícia no existeix a l’Uruguai, com tampoc a qualsevol altre país del món, ja que per a tenir Justícia cal tenir jutges i no excrements amb toga, doncs poden passar coses com aquestes: que els sicaris, els assassins a sou, poden escampar la mort retribuïda sense que ningú els digui res:

https://www.subrayado.com.uy/ginecologos-recomiendan-embarazadas-vacunarse-contra-el-covid-19-cualquier-periodo-gestacion-n936880

A aquests assassins titulats en ginecologia a la tómbola dels idiotes de les bagasseries jesuïtes, les institucions encarregades de formar delinqüents, sigui per al robatori, per a l’estafa o per a l’assassinat, sóc jo qui els ha de recordar que MAI A LA VIDA S’HA MEDICAT A UNA EMBARASSADA, LLEVAT DE CASOS MOLT CONTROLATS I DE NECESSITAT? Aquests idiotes amb estetoscopi són, senzillament, ASSASSINS, i la justícia hauria d’actuar immediatament contra ells. Hem vist els resultats de la matança dels jueus amb els verins, no crec que calgui afegir res més per a demostrar que els verins són verins, una arma biològica especialment dissenyada pels jueus (Gates, Bourla, Bancel, BlackRock, Vanguard, Rockefeller, Rothschild...) per a l’extermini massiu. Com a l’Uruguai les ciutats de la immundícia estan plenes d’excrements amb toga, llevat del jutge Recarey, als inductors al suïcidi i l’avortament, no els passa res, quan amb una Justícia com cal, els idiotes amb estetoscopi haurien de ser immediatament destituïts del títol atorgat en la tómbola dels jesuïtes, i inculpats d’inducció a l’assassinat. I si hi ha alguna víctima entre els seus desafortunats pacients, aleshores, la inculpació ha de ser per assassinat en primer grau.


No siguem bledes, els assassins no han de rebre la mínima gratificació ni simpatia. I si a més a més, són psicòpates, mercenaris a sou o genocides convençuts, com és el cas de tots els involucrats en l’Holocaust sionista (promotors, fabricants, governs, propagandistes i botxins, segons el cas), l’execució és l’única mesura digna per salvar l’honor dels morts i la dignitat de la vida humana.


ELS GOVERNS OCCIDENTALS,

LA CORRUPCIÓ DE LA SINAGOGA EUROPEA,

ELS MERCENARIS AMB ESTETOSCOPI,

ELS CAGAGUANO DELS PAPERS HIGIÈNICS

I

EL SIONISME INTERNACIONAL

HAN DE RETRE HONOR A LA JUSTÍCIA,

EL FONAMENT DE LA CONFIANÇA SOCIAL,

PER AIXÒ,

EL MÀXIM RESPECTE A LA LLEI I LA VIDA HUMANA

EXIGEIXEN

L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS CRIMINALS.


I sí, tant se val que en siguin quatre que cent milions, l’execució de tots ells és l’única manera de salvaguardar la Justícia i la dignitat de l’home. Qualsevol altra solució o parany és consagrar l’Imperi del Mal i convertir l’home en un ésser repugnant, indigne i miserable; una cosa així com un jutge de l’actualitat.


Per concloure, una bella imatge que simbolitza la llibertat i la necessitat que el foc depuri els edificis i les ànimes que han destruït el més gran regal: la vida humana...

https://t.me/resurgente2020/53191.

... i va!, un altre més

https://t.me/Realidades_Paralelas/7470.


AMB DECISIÓ, SENSE VIOLÈNCIA,

SENSE FER UN PAS ENRERE,

LLUITEM AQUESTA GUERRA

PER JUSTÍCIA

I PER A RECUPERAR LA LLIBERTAT

- LA RESPONSABILITAT I LA DIGNITAT -.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada