divendres, 19 de gener del 2024

L’APOCALIPSI SIONISTA


L’apocalipsi que estem vivint a occident, és l’obra del sionisme. No s’ha de ser una eminència intel·lectual ni un erudit per a saber-ho, només cal aplicar el sentit comú. T’estan destruint el món? T’estan enfonsant les bases sobre les quals ha estat edificada la teva civilització? No és veritat que ja no et sents a casa enlloc, perquè és com si tot el món conegut fos una selva plena d’estranys? No has perdut la confiança en els altres, que és el fonament elemental per a erigir una societat pròspera? El sionisme és el càncer del món, avui, un càncer galopant, com els que provoquen els verins jueus. Aquest és el nostre únic enemic, i és fonamental comprendre-ho, perquè qui no sap veure el seu enemic, està condemnat a ésser-ne la víctima. Dit això, vegem una de les més pèrfides i cruels estratagemes dissenyades pel sionisme amb la finalitat de soscavar i, finalment, destruir Europa: El Pla Kalergi, cínicament, un dels premis que concedeix la Sinagoga del Femer Europeu.

Les evidències que ens ha de fer veure Sílvia Orriols, batlle de Ripoll:

https://twitter.com/wallstwolverine/status/1748106792188424568?s=19

Fins i tot l’Ayuso, sionista fins a la medul·la, ha de reconèixer els problemes inherents a la immigració il·legal; que no és que jo vulgui ser el més llest de tots, però si la immigració és il·legal ja, per se, ha de ser problemàtica. No hi ha un idiota més declarat que aquell que defensa la immigració il·legal, perquè aleshores, quin sentit té la immigració legal, si presenta més dificultats en tots els sentits, mentre que els il·legals compten amb la ‘protecció’ de l’Estat, en el que és, indubtablement, un delicte de deixadesa de funcions, de negligència en la persecució del delicte, encobriment de delinqüents i malversació de diners públics, aquests, entre els que em vénen al cap ara. Però vegeu l’Ayuso abans i després de les evidències:

https://t.me/resurgente2020/52989

Tanmateix, per a evitar aquestes reaccions que comprometen la destrucció d’Europa planejada pels sionistes, tenen els gossos de Soros i les seves putes inútils i idiotes, com la mamarratxo de l’harem que repeteix les paraules que li han estat inculcades, sense ser conscient – ja li agradaria a ella! - de les imbecil·litats que brollen de la seva boca:

https://t.me/resurgente2020/52990

AIXÒ NO ÉS BONISME,

ÉS IDIÒCIA EN ESTAT PUR.

DEMOSTRA NEGAR LA REALITAT

I OBVIAR LES BASES DEL FONAMENT SOCIAL.

UNA IDIOTA DIGNA DE MINISTERI.

I el gosset, movent la cua:

https://t.me/resurgente2020/52991

Ah!, voleu proves?

https://twitter.com/___R3V___/status/1747960953004531820?s=19


No us deixeu enganyar, que fins i tot el cel ens ho mostra. Vegeu un cel net i diví, i el cel sionista, emboirat i diabòlic:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4689788

Si bé el Pla Kalergi per a la substitució ètnica d’Europa continua gràcies als traïdors de tots els governs d’occident, no menystinguem el genocidi que els governs europeus executen sobre les respectives poblacions a canvi de sobres tacats de sang; que el crim contra la Humanitat no desmereix en res el de la substitució ètnica. Com compensarem l’esforç que posen els nostres governs a aniquilar-nos?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4689778


L’HOLOCAUST SIONISTA

Fem el repàs diari a la matança, perquè després els culpables no ens diguin que els sobres tacats de sang els sorprenien, perquè no en sabien el motiu. Aquí teniu els excrements amb toga i la prevaricació i violació del Codi de Nuremberg perquè sí. Val a dir, que si un d’aquests nens es mor, el jutge ha de ser inculpat automàticament d’assassinat. En cas de diferències entre els pares quant a l’enverinament del nen o no, sense dubte, preval la ‘naturalesa’, és a dir, la no inoculació, perquè a part dels riscos, ningú pot ser sotmès a una intervenció sense la seva autorització, i si el nen no la pot donar, ha de prevaler l’estat natural. I ara no considero el fet que els verins maten i desgracien, només analitzo la qüestió quant a la voluntat oposada dels pares. Davant del dubte, no es vacuna, perquè si no hi hagués vacuna, tampoc no es vacunaria. Per a entendre-ho bé, vegem primer els delictes judicials i després la prova d’intent d’assassinat dels excrements amb toga amb les seves sentències:

https://www.canalsur.es/noticias/andalucia/sevilla/el-tc-rechaza-el-recurso-de-una-madre-de-sevilla-contraria-a-la-vacunacion-de-sus-hijos-contra-la-covid/2003498.html

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/lugo/2024/01/18/madre-lugo-queria-vacunar-hijocontra-covid-19-pierde-juzgado-contra-exmarido/00031705577155051182497.htm

https://www.cope.es/actualidad/espana/noticias/valida-vacunacion-contra-covid-dos-ninos-sevillanos-cuyos-padres-discrepaban-20240118_3099140

SÓN CRIMINALS, NO JUTGES.

Declaracions d’infermeres, unes declaracions que podeu posar en dubte, però que, de ben segur, en acabat l’apartat de l’Holocaust sionista, no les hi posareu.

https://rafaelrossello.tv/video/que-esta-pasando-con-los-vaku-nados/

Escoltem ara John F. Kennedy Jr, l’any 2020, i què ens deia sobre els verins de Pfizer:

https://rafaelrossello.tv/video/si-las-personas-supiesen-la-verdad-no-se-pincharian/

Penseu que han passat tres anys i que les proves que els verins són letals i molt tòxics no necessiten demostració, ja que les taxes de mortalitat són concloents.

Aquí teniu l’última remesa dels assassinats sionistes i governamentals, quant als nens, els mateixos que els excrements amb toga obliguen que siguin enverinats.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4689826


I per a reblar la demostració, llegiu què ens diuen els científics de l’Hospital de la Vall d’Hebron sobre les miocarditis:

https://www.vallhebron.com/es/actualidad/noticias/un-estudio-detecta-un-subgrupo-de-pacientes-con-infarto-de-miocardio-con-peor-pronostico-mediante-resonancia-magnetica

L’HOLOCAUST NO NECESSITA DEMOSTRACIÓ,

ÉS UN FET INCONTESTABLE.

NOMÉS ELS EXCREMENTS AMB TOGA

L’IGNOREN.

PER QUÈ L’IGNOREN ?

Quant a aquesta escòria de les nacions civilitzades - que trist és haver-ho d’escriure! - vegeu aquest vídeo de Rafael Rosselló:

https://t.me/RosselloCM/84859


DAVOS: EL PUTICLUB FAVORIT DELS CRIMINALS

https://t.me/Realidades_Paralelas/7445

Comencem amb una cagaguano que alerta del perill que les mentides que ens construeixen els sionistes no siguin cregudes i prevalgui la veritat sobre la mentida:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16879

ELS AMOS DE LES NOTÍCIES, DIU L’ODALISCA DE L’HAREM.

Una altra puteta que, si molt no m’equivoco, també pateix la síndrome psiquiàtrica de la Yoli, la Moni, la decoració de la butaca del ministeri de transports i la Jojo:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4690199

Ho sento per les dones, però em penso que han estat les elegides perquè són significament més idiotes, narcisistes i ambicioses que els homes.

Ara, vegem el tipus de criminals contra la Humanitat que es reuneixen al voltant del clan Rothschild, la banda de les bandes. El primer, el goril·la adoptat per Gates, que acut al prostíbul més gran del món, quan hauria de fer dècades que hauria d’haver estat penjat per assassí de masses a Etiòpia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4689752

Evidentment, l’encarregat per Satanàs d’implantar-nos la marca de la Bèstia, el psicòpata i genocida professional Kill Gates, també hi ha anat, per a passejar el goril·la i proclamar que se les ha enginyat per a enverinar i marcar la gent de manera indolora. El que no tingui aquest psicòpata de manual!

http://rubenluengas.com/2024/01/bill-gates-dice-en-davos-que-las-vacunas-de-proxima-generacion-ofreceran-mayor-duracion-mayor-cobertura-y-se-administraran-sin-agujas-video/

Té diners robats per a no acabar-se’ls en cent vides a tot luxe, però l’home està preocupat per salvar els nens pobres de morir de malalties; que morin de fam i de set, això no ho té en compte, el sàdic; ell inverteix a enverinar els nens, més que en oferir-los la possibilitat d’una bona alimentació i aigua, coses molt pràctiques i que una volta feta la inversió, tot rutlla sol. Però no, ell el que vol és que es morin, i en lloc d’aigua neta, aliments frescos i higiene, ha pensat que té uns verins, que inoculats en els bracets dels nens, els facilitaran la vida, o sigui, la transició, perquè gana i set no tindran temps de patir-les gaire. Al fet d’assassinar amb mentides i traïcions, se’n diu, segons els sionistes: filantropia.

Criminals de guerra i idiotes integrals, sionistes declarats i miserables sense vergonya ni dignitat, no poden mancar a la reunió de l’escòria del món, i per això, el genocida i criminal de guerra Tony Blair, acut a besar les mans dels amos i repetir la propaganda que se li encarregui, quan fa anys que hauria d’haver penjat d’una corda pel magnicidi iraquià i els aberrants crims que cometeren en aquella invasió dels Rothschild als pous petrolífers de Saddam Hussein.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7442

I val a dir, que no tots són criminals, sinó que n’hi ha que són delinqüents comuns, lladres i especuladors, com el senyor Imaz, el qual, contra pronòstic, gosa dir unes coses a casa dels Rothschild, per a dir les quals, no ha estat convidat, i tot i així, l’home les diu. Almenys, cal ressaltar els gossets que tot i estar molt ben ensinistrats, no han estat castrats. És còmplice de tot, però cal destacar que té veu pròpia, i això, avui, entre ‘els responsables’ és un fet insòlit:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16878

https://t.me/Disidenteincontrolado/16877

I és clar, les putetes inútils i idiotes de l’harem estan a la que salta, vejam ‘si així l’any que ve em conviden al prostíbul principal i em puc reunir amb psicòpates de tota mena, que conec molt bé el gos de Soros i el narcisisme, però m’estaria bé de conèixer sàdics i vanitosos abjectes amb més solera que el miserable del meu president’, que això pensava quan deia el que diu la puteta de l’harem de Soros, i cal destacar, la sorprenent capacitat per a pensar una cosa i recitar la lliçó. Tanmateix, en això, tot s’ha de reconèixer, els gossets castrats i les putetes inútils i idiotes ho broden, ja que, com quan reciten, no han de pensar, doncs, tot els surt d’una tirada:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16875

AQUEST ÉS EL NIVELL.

L’orgia pornogràfica de la més aberrant ètica es dóna cita al prostíbul dels Rothschild, com ens ho explica aquest senyor:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16880

EL MILLOR QUE ES POT FER AMB EL FEM(S)

I

ELS CRIMINALS QUE L’INTEGREN:

https://t.me/resurgente2020/53003


Per anar acabant, deixem els baixos fons i donem una mirada a Alemanya, on sembla que els criminals sionistes que la destrueixen, al final, tornaran a prendre el número els agricultors, perquè suposo que els jueus i la Sinagoga del Femer Europeu hauran exigit als traïdors del poble alemany, que no permetin cap ressorgiment. Tenen molta por que Alemanya pugui encapçalar el ‘renaixement i la reconquesta d’Europa’:

https://diario16plus.com/los-agricultores-alemanes-se-preparan-para-retomar-las-protestas-ante-la-falta-de-acuerdo-con-el-gobierno/

Faig un breu resum perquè s’entengui el final. El govern alemany dicta lleis per a erradicar els agricultors i ramaders del país. Els ciutadans protesten. El govern en fa cas omís i segueix les ordres sionistes. Els ciutadans farts del govern criminal que els han imposat els sionistes, convoquen unes concentracions que han aturat el país durant dues setmanes. Davant de la situació, els criminals del govern fan veure que accediran a flexibilitzar les mesures, que no a suprimir-les. Els agricultors, de moment, accepten l’aturada dels plans sionistes. Desconvocades les mobilitzacions, els traïdors d’Alemanya decideixen ratificar-se en les mesures imposades pels jueus del Femer Europeu. Ara, els agricultors han de tornar a començar.

MATAR POLÍTICS NO POT SER UN DELICTE,

PERQUÈ MATAR QUI ET VOL DESTRUIR

ÉS PURA I AUTÈNTICA DEFENSA PRÒPIA.

ELS CRIMINALS QUE DESTRUEIXEN ALEMANYA

DES DEL GOVERN,

COM TOTS ELS CRIMINALS OCCIDENTALS,

HAN DE SER FETS PRESOS, JUTJATS,

I EN JUSTÍCIA: EXECUTATS PER

TRAÏCIÓ I GENOCIDI.

I no compto els delictes de robatoris diversos i altres il·legalitats, perquè aquestes no poden comportar mai la mort, però l’alta traïció i el genocidi, només poden ser exonerats amb la vida del criminal.

Els alemanys tenen feina, si no volen que els jueus els converteixin tot el país en el desori, la immundícia i la vergonya, que fou el femer del Berlín d’entre-guerres:

https://t.me/RosselloCM/84841


LA GUERRA CONTINUA.

ELS GENOCIDES S’HAN REUNIT A DAVOS.

LA GENT HA DE PRENDRE ELS CARRERS.

DESOBEDIÈNCIA I UNIÓ

CONTRA ELS USURPADORS DEL PODER,

ELS SICARIS DELS SIONISTES.


I per acabar amb un amarg somriure, vegem aquesta vinyeta que ens il·lustra de les moltes maneres de fer mal que tenen els jueus:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7443


P.S. Això són científics o psicòpates criminals?

https://www.lavanguardia.com/cribeo/estilo-de-vida/20240117/9499571/laboratorio-chino-crea-cepa-mutante-covid-19-100-ratones-estudio-muere-mmn.html

Jo els penjava a tots sense rumiar-m’ho gaire. Amb la de tarats que tenim, només manquen despropòsits com aquests! De fet, la manipulació microbiològica hauria d’estar penada amb pena capital. Tant me fot que puguin fer bé! Perquè, al capdavall, sempre fan el mal. Més encara, hauríem d’estudiar la prohibició d’estudis híbrids: o estudies biologia, o estudies medecina, o estudies física, o química, però sense que hi hagi estudis que hibridin cap ciència. No sabeu la de maldecaps que ens estalviaríem! Si les bagasseries jesuïtes no formessin idiotes i criminals, potser fóra possible, però l’estultícia titulada mai no aportarà res de bo, això només ho pot fer la intel·ligència que, com he escrit altres vegades, per essència, és ètica. I sí, no ho tracteu d’explicar als excrements amb toga, que entre la manca d’una i l’absència absoluta de la segona, se sentiran ofesos, perquè dignitat i honor no en tenen, però supèrbia i orgull, ni el gos de Soros. De fet, la idiòcia sol tenir per ingredients aquestes discapacitats pròpies dels vanitosos.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada