dimarts, 2 de gener del 2024

EL CRIM COM A POLÍTICA


El crim és l’activitat dels polítics perquè tots responen als amos, els jueus. Com podem explicar l’escena que veureu tot seguit, si no és perquè els amos són els que controlen el pallasso argentí, que més pallasso no pot ser. Aquest és el nou culte dels habitants del nou país sud-americà: Israelina:

https://t.me/RosselloCM/84159

Per si algú dubta que el crim és l’activitat sionista per excel·lència:

https://t.me/No_plandemia/7077

Els fills de l’Infern necessiten els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem perquè apliquin el pla sense que la gent els pugui veure. Només, com en el cas d’Argentina, quan el país ja no és més que una satrapia sionista, els jueus poden manifestar-se com es manifesten els diables en les cerimònies satàniques. Aquí, malgrat el narcís del gos de Soros i la corrua de miserables que li fan de cor, encara no ho veuen del tot dins del sac i ben lligat, i, em penso, que s’estimen més d’esperar una mica, abans de mostrar-nos unes imatges similars a les d’Israelina, on veurem com el gos que presideixi els crims d’estat serà arengat per un diable amb quipà. Els gossos i les putes ja les tenen en el lloc, però em penso que saben que el jueu no cau bé, i la història d’Espanya certifica més aviat l’animadversió a les hosts dels Inferns que l’admiració. Tanmateix, les putes inútils i els gossos castrats apliquen les polítiques criminals i idiotes que condemnen el país i la gent, almenys, fins al dia que la gent digui prou, un dia que arribarà, més aviat que tard, amb més força o menys, però que arribarà per a fer Justícia a tots els criminals que han destruït mil·lennis de civilització. Però vegeu com actuen els sicaris criminals del sionisme internacional:

L’assassina de masses i màxim criminal europeu de tots els temps, Ursula von der Leyen, ha transmès les ordres de la Sinagoga BIS a tots els gossos castrats i a les putes inútils i idiotes, i per això a Espanya, la sionista criminal, digna puta de l’harem, aplicarà les mateixes polítiques que els alemanys sionistes han aplicat als alemanys, per tal de destruir l’economia agrícola:

https://www.eldebate.com/sociedad/sociedad-medio-ambiente/20231217/preocupacion-posible-supresion-ayudas-gasoleo-agricola-afectaria-costes-produccion_160361.html

MATAR QUI ET ROBA, ESTAFA I ENVERINA,

A MÉS A MÉS DE TREURE’T EL PA DE LA BOCA,

COM HAURIA DE SER UN CRIM ?

ÉS JUSTÍCIA ELEMENTAL !

Aquí teniu tots els delinqüents professionals que parasiten des de Madrid cometent delictes sense que els excrements amb toga pensin en altra cosa que els suculents regals que els fan els amos sionistes:

https://t.me/No_plandemia/7074

I val la pena de recordar que els delictes han augmentat i les violacions i agressions a les dones (que els criminals tant diuen defensar) s’han disparat per causa dels il·legals que els gossos castrats i les putes inútils deixen entrar, per la qual cosa els delictes dels il·legals, tots els delictes, són imputables a la irresponsabilitat dels criminals que detenen el poder gràcies als sionistes i a les mascotes dels sionistes, els excrements amb toga.

CALDRÀ MOLTA CORDA,

PERÒ MOOOOOLTA.

I per anar concloent aquest apartat de la satrapia de Soroslàndia, vegem l’energúmena amb paràlisi cerebral que ja ha aparegut en aquest blog, més que res perquè algun psiquiatre se’n faci càrrec i eviti a la gent normal haver de sentir les idiòcies descomunals d’aquesta tarada sense discussió possible, la Jacinta Rebolledo, una de les més inútils i idiotes de les putes de l’harem jueu, i que algun dia – si no ho evitem – rebrà la compensació a tanta idiòcia sublim:

https://t.me/RosselloCM/84184

Per concloure, per fi, aquest apartat de criminals, vegem en què s’ha convertit el món de l’espectacle, avui un altar consagrat a l’adoració de Satanàs (On havia de ser sinó: a casa nostra!):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4640810

Aquestes escenes demostren el nivell infantil de l’actual ment humana, o sigui, el preocupant grau d’idiòcia (i satànica) que ens destrueix.

CAL L’EXTERMINI DELS IDIOTES,

L’ERRADICACIÓ DEFINITIVA,

NI UN, NO N’HA DE RESTAR.


Deixem ja els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Soroslàndia, i vegem com maneguen els sionistes la destrucció d’Occident:

Comencem amb un vídeo de mitja hora que demostra qui és el fill de jueva, i per tant jueu, Elon Musk:

https://www.bitchute.com/video/tHjWyuJMh9E1/

Vegem ara l’esperada notícia sobre els noms dels ‘clients’ de l’Illa d’Epstein, el jueu del Mossad i xantatgista de gossos i putes de mig planeta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4640768

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4640781

Sorprèn que un jutge gosi fer això, tanmateix, esperarem. Que les rates sempre troben un indret per on escapar-se i, si no, mosseguen. Veurem si el jutge és capaç de seguir i acabar la investigació o si es mor d’un inesperat atac de cor ‘accidental’, enmig de la causa.

Continuem amb les dues grans organitzacions criminals sionistes: l’ONU i l’OMS. El crim no necessita explicació. Suposo que per això no hi ha cap fiscal al món que s’assabenti que això és un crim contra la Humanitat. A un excrement amb toga no li demaneu evidències, no les veu, a ell li agraden les mentides, els enganys, les trampes i tot allò que oculti la veritat (el dret) i ompli les seves butxaques i les dels amos, són així, els animalons!

https://t.me/RosselloCM/84168

EN UNA SOCIETAT CIVILITZADA,

ELS RESPONSABLES (HI INCLOC LES CRIMINALS DEL VÍDEO)

JA NO ESTARIEN ENTRE NOSALTRES.

Per a poder assolir aquesta barbaritat i l’aquiescència de la gent, cal que siguin idiotes, mamarratxos ensinistrats, imbècils amb orgull, i per a aconseguir aquest prodigi d’estultícia estan els centres educatius, com ens ho demostra aquest vídeo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16741

I gràcies a aquesta meravellosa formació, després poden exposar imbecil·litats monumentals i la gent se les empassa sense fer-hi la mínima reflexió ni atendre al sentit comú:

https://t.me/No_plandemia/7076

Si abans no existien, com és que han aparegut ara? El canvi climàtic... suposo.


LA GUERRA CONTINUA.

HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

PERÒ PER A LA LLUITA OBERTA,

NOMÉS HI HA UN PROBLEMA:

ELS IDIOTES,

SIGUIN CRIMINALS O NOMÉS BABAUS.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada