dimarts, 30 de gener del 2024

EL POBLE CONTRA LA MÀFIA SIONISTA


Finalment, i de forma majoritària, arreu del continent, la gent s’ha alçat contra la màfia que està destruint Europa i els europeus. Aquesta és l’actitud, certament; tanmateix, cal no cedir un mil·límetre i exigir que els criminals que han tractat d’imposar els dictats sionistes i globalistes amb paranys i contra la voluntat dels pobles, dimiteixin i es lliurin a les autoritats (!) judicials per a procedir a un judici per alta traïció, genocidi i pertinença a organització criminal. El que pretenien els delinqüents dels governs europeus sota les directrius de l’assassina de masses Ursula von der Leyen, era l’esclavització de les poblacions respectives als dictats dels jueus sionistes, ni més ni menys! L’esclavatge és un delicte, i per això TOTS ELS POLÍTICS DELS PROSTÍBULS GOVERNAMENTALS SIONISTES han de respondre davant del poble per la seva traïció. No ens val, com veurem més avall, que la puteta dels Rothschild a França s’hagi fet enrere davant de la magnitud de les protestes i d’allò que imaginaven que podia passar. No. Cal la dimissió del sionista i de tot el govern en ple, i un procediment judicial (els jutges s’hauran de mullar, o amb el poble o amb els sionistes) que els haurà de portar a la presó vitalícia o al patíbul. Els delinqüents han d’estar entre reixes o penjats, si volem que la societat estigui sana. I dit tot això, cal que majoritàriament hi hagi un seguit de manifestacions populars que EXIGEIXIN EL DESMANTELLAMENT DEL FEMER EUROPEU I LA INCULPACIÓ DELS RESPONSABLES – paràsits de l’urinari inclosos, perquè fonamentalment són lladres – D’AQUESTA MONSTRUOSITAT SIONISTA. No cal que digui que hi ha quatre europarlamentaris que han de ser exonerats de tota responsabilitat, perquè amb una paciència digna de Job, han suportat la pudor nauseabunda dels fems que els envoltaven.

Per fi, els exèrcits populars europeus i els mercenaris traïdors dels sionistes s’han trobat front a front en el camp de batalla. Això ha de ser només el començament. Cal l’absoluta erradicació de la partitocràcia i l’enjudiciament dels responsables de les bandes criminals, dites partits, que hauran de respondre pels incomptables delictes que han comès durant dècades i de les quantitats aberrants que han robat al poble.

NI OBLIT NI PERDÓ.

ARA ÉS L’HORA DE PASSAR COMPTES.

Il·lustrem tot seguit les protestes contra el sionisme internacional, encara que molts dels qui es manifesten es pensin que ho fan per altres motius. Darrere de la cortina tacada de sang, sempre, de sempre, hi ha els nassuts contaminant el món i les relacions naturals entre la gent, com també la vida, com ens ho demostren dia rere dia des dels cels, amb els nous núvols jueus, i amb l’estafa més gran de la història, amb la facècia per a idiotes: el canvi climàtic.

França:

https://t.me/resurgente2020/53317

https://t.me/resurgente2020/53321

https://t.me/resurgente2020/53322

https://t.me/resurgente2020/53328

Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/53318

Bèlgica:

https://t.me/resurgente2020/53319

La Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/resurgente2020/53323

NO S’AMAGUEN,

ELLS SÓN L’ENEMIC.

Tant de bo que les protestes a la seu del Femer Judaic siguin multitudinàries i els manifestants pacífics contra els delinqüents de la màfia europea, aconsegueixin de convertir en cendres els edificis d’aquestes institucions satàniques.

NO HI POT HAVER CAP CRIM

QUAN L’ACTE ÉS EN DEFENSA PRÒPIA.

L’AMENAÇA PER A TOTHOM

ÉS LA UNIÓ EUROPEA.

CAL EL DESMANTELLAMENT DE LA MÀFIA,

L’ENJUDICIAMENT

I

L’APLICACIÓ DE SENTÈNCIES EXEMPLARS.

No només han portat la ruïna a Europa, l’han descossolat socialment amb la importació de delinqüents (un il·legal és un delinqüent, aquí, i a la Xina comunista), han destruït intencionadament les economies nacionals, i han prostituït els fonaments artístics i científics, socials i culturals; sinó que s’han dedicat a l’extermini de la població autòctona, en el que són CRIMS DE LESA HUMANITAT mai comesos en la història. Cal l’execució de tota la colla de criminals àvids de sang i de guanys que han servit la màfia sionista del FEM (S), l’ONU i el Congrés Mundial Jueu.

I sí, Espanya, a última hora, però també s’afegeix a la denúncia i la protesta contra els criminals de la Sinagoga del Femer i les satrapies de Soroslàndia:

https://t.me/resurgente2020/53329

https://t.me/resurgente2020/53339


Mentrestant això passa a Europa, a Eslovàquia, el nou president – un conspiranoic – el digne Robert Fico, vol iniciar una investigació sobre la matança amb els verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/53330

https://t.me/resurgente2020/53331

https://t.me/resurgente2020/53333,

si no és teatre, que tot pot ser, i espero que no, aquesta és una de les primeres grans victòries, ja que si és investigat l’Holocaust sionista contra Europa, sense dubte, l’assassina de masses i euròfoba Ursula von der Leyen serà despullada i tothom podrà comprovar la classe de criminal que és el monstre que comanda la destrucció europea a les ordres del sionisme internacional, un fet prou corroborat quan rep el Rothschild i criminal contra la Humanitat Klaus Schwab, amb les calces per barret, en imatges que ja hem pogut veure en aquest blog.

Aquí teniu una prova més que Ursula von der Leyen s’enriqueix amb l’enverinament dels nens:

https://cienciaysaludnatural.com/miocarditis-inducida-por-la-inyeccion-contra-covid/

Mentre això passa a Europa, no hem d’oblidar què passa al comandament de l’Holocaust. El goril·la patètic que Kill Gates va adoptar per les facultats genocides del simi, veient que els plans sionistes comencen a tenir seriosos problemes – recordem l’inconvenient que suposa que les nacions no estiguin disposades a nomenar el goril·la com a comandant en cap per a l’extermini mundial i les normatives presidiàries dels camps de concentració -, per això, els sionistes li han fet pronunciar un discurs amenaçador, que sembla talment que ens digui que aquells que no s’agenollin davant dels amos jueus, seran atacats biològicament amb l’arma letal de l’OMS (l’Organització de Matances Sionistes): la malaltia X. El goril·la ens adverteix que ell vol ser el rei en planeta dels simis, i que si no ho acceptem, els sionistes activaran aquesta arma assassina, custodiada per la seva organització i a punt per a ser escampada en aquells indrets on el sotmetiment als amos no sigui ‘voluntari’. Ras i curt, primer escolteu-lo i després exposem la sentència:

https://t.me/resurgente2020/53335

EXECUCIÓ SENSE NECESSITAT DE JUDICI.

NO ÉS NOMÉS UN GENOCIDA ACTUAL,

QUE FA TRES ANYS QUE MATA INDISCRIMINADAMENT,

SINÓ QUE EL CRIMINAL

GOSA AMENAÇAR-NOS!

EXECUCIÓ D’ELL I LA DIRECCIÓ DE L’OMS,

IMMEDIATA I SENSE NECESSITAT DE JUDICI.

PER A QUÈ ?

PER PERDRE EL TEMPS ?

I per si hi ha algú que encara no ha baixat de l’arbre, vegeu l’amo del goril·la i qui són els qui el governen:

https://t.me/RosselloCM/85143


Per concloure avui, vull fer una referència al teatre de putxinel·lis per a babaus i somiatruites que representen els delinqüents de l’urinari públic de Soroslàndia, que han votat contra la Llei d’Amnistia, amb el vot de Junts per la Pasta, que, de ben segur, seguint les instruccions sionistes de Soros, ha de tensar la situació, tractar de provocar noves ires renovades i un enfrontament entre els traïdors de Catalunya i d’Espanya per a consolidar les satrapies jueves que governen la nació i la destrueixen, per tal de distreure dels problemes reals de la gent i que les protestes agrícoles poden exaltar. I per a aquestes qüestions, ningú millor que els sionistes catalans:

https://t.me/resurgente2020/53343


Quant a això

https://t.me/resurgente2020/53341,

a parer meu, una cortina de fum. En els moments més durs de l’obra de teatre jueva ‘La independència dels 8 segons’, jo proposava que Puigdemont cerqués la col·laboració de Rússia, perquè hauria estat una amenaça per al Femer Europeu i la Sinagoga s’hi hauria d’haver involucrat. Tanmateix, i molt m’hauria d’equivocar, a Putin, els catalans li importen ben poc, un fet que cal considerar normal i natural. I com els traïdors de Catalunya no cercaren Rússia sinó a Soros com a representant del sionisme internacional, així ens ha anat, ja que Soros jugava amb els traïdors a Catalunya i el seu gos a Madrid. Per això, crec que tot és un parany, una manera d’acostar els catalans a l’ogre rus, un fet que se suposa que davant d’Occident ens degradaria. El fet però, és que crec que, com sempre, els criats dels sionistes cerquen el benefici personal. I compte, perquè ja sabeu que a ells, per quatre duros més al compte-corrent, res no els fa que la gent perdi ous o ulls, que quatre duros més són sempre quatre duros més, i ells, al capdavall, no estan en política per a altra cosa que per a robar i viure del parasitisme. I per cert, quan veig la Nogueres - em penso que es diu l’escurçó, no em feu perdre el temps cercant la seva identitat -, hi veig l’exemple paradigmàtic de la contribució femenina a la política: la destrucció de qualsevol principi i dignitat. No ens deixem enganyar pels focs artificials, és una obra de teatre on els actors l’únic que cerquen és el caché i, si va acompanyat de la fama, doncs, oli en un llum. Catalunya i Espanya no els importen, menys ara que mai, quan ja són satrapies d’Israel, governades per sionistes per a la destrucció d’ambdues comunitats, en una aniquilació cultural en la qual participen activament tots els criminals que formen part de la màfia partitocràtica, la reforma sionista per a fer de la ‘ciència política’, una activitat d’arts escèniques on tots responen al mateix guió, per bé que cada u representant el seu personatge, sempre, això sí, sota les rígides exigències de la direcció: Soros.


NO SÓN POLÍTICS,

SÓN DELINQÜENTS.

NO CREUEN EN RES MÉS

QUE EL COMPTE-CORRENT.

SI PER A ROBAR

HAN DE FER TEATRE,

ES TORNARAN ACTORS.

SI PER A ROBAR

HAN DE MENTIR,

MENTEIXEN.

NO SÓN POLÍTICS,

SÓN CRIMINALS,

TOTS.

Vegeu la hipocresia dels polítics i els excrements amb toga. La investigació del cas ‘Voloh’ sobre la interferència de Rússia en ‘el procés’, es fonamenta en els delictes que castiguen els comportaments d’aquells que «amb la finalitat de perjudicar l’autoritat de l’Estat o comprometre la dignitat o els interessos vitals d’Espanya, hagin mantingut intel·ligència o relació de qualsevol gènere amb governs estrangers, amb els seus agents o amb grups, organismes o associacions internacionals o estrangeres». Curiós, oi? Soros no compta, segons que podem deduir, ja que jo no veig un altre criminal que hagi fet més mal a Espanya que aquest terrorista jueu que es reunia en secret amb el seu gos quan ja l’havia nomenat president del govern... Tanmateix, els excrements amb toga miren a Rússia, que és més bonica. I en això, veieu!, tenen raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada