dissabte, 6 de gener del 2024

«LA GUERRA QUE VOSTÈ NO VEU»


Avui us convido a veure un magnífic documental del periodista John Pilger. Us el recomano molt especialment perquè, com sabreu llegir entre línies, entendreu qui hi ha darrere de tot. És un molt brillant i seriós treball, que compta a més a més amb la participació de Julian Assange. Si analitzeu les dades que es van aportant durant el documental, comprendreu que les guerres són sacrificis rituals dels nostres amics, i veureu clara com la llum del sol, com són assassins disfressats de víctimes. No és un documental actual i, fonamentalment, tracta sobre les guerres posteriors a l’11-S, l’atemptat sionista a Nova York (Iraq i Afganistan). Abans de posar l’enllaç, vull agrair i reconèixer el canal ‘Disidente Incontrolado’ per aquest documental rescatat – perquè ha de tenir uns quants anys – i el treball que realitzen a Telegram. Sense més demora, vegeu aquesta hora i mitja que retrata la falsedat i la col·laboració dels principals mitjans de comunicació en el que són crims de guerra.

https://rumble.com/v10324f-la-guerra-que-usted-no-ve-documental-completo.html


Espero que us hagi agradat tant com a mi. Tot seguit, passem a la lectura. Vegem les cinc trampes ‘contra’ la consciència humana, un escrit de Dylan Charles:

https://t.me/counterpropaganda20/11723

https://t.me/counterpropaganda20/11724

https://t.me/counterpropaganda20/11725

https://t.me/counterpropaganda20/11726


Per concloure aquesta primera part, que – modèstia a part – considero brillant – i no per mèrits meus -, un manifest que ens parla de la victòria, de la irrevocable victòria en aquesta GUERRA FINAL. Si bé hi faria alguna lleu objecció, tot i això, signo el manifest:

https://t.me/RosselloCM/84323


La segona part d’avui, la centraré en els punts de sutura que estan saltant en la conspiració criminal. És cert que se sosté i manté les intencions de destrucció del món com el coneixem, tanmateix, hi ha punts del cosit que salten, i quan aquests punts siguin massa, aleshores la ferida restarà oberta i tothom podrà veure la putrefacció que s’hi amaga dins.

El cel comença a ser objecte d’atenció i preocupació per part d’institucions polítiques:

https://thepeoplesvoice.tv/new-hampshire-becomes-second-u-s-state-to-ban-chemtrails/

Mentre els Col·legis dels Assassins de Bata Blanca, tots reus de crims contra la Humanitat, desvariegen i demostren la ignorància i per què tenen els càrrecs que tenen, que no és per les qualitats ni els coneixements, sinó per l’obediència i el servilisme cec, propi dels idiotes i els miserables, hi ha metges que comencen a riure’s del cientificisme, la ciència de la ficció més barroera i absurda, i tan incoherent, que només pot ser fruit i creença de profunds imbècils:

https://t.me/resurgente2020/52533

Com ho demostra el següent seguit d’insensateses que els Col·legis d’Assassins reconeixerien com a tals, si no fossin col·laboradors en el genocidi. Escolteu el fil dels esdeveniments de l’origen de la plandèmia i veureu que no cal judici amb aquests criminals emparats en l’engany de ‘l’Il·lustríssim Col·legi’, que no són metges, sinó botxins:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16773

Per això, és bon consell el del biòleg López-Mirones quant al morrió que la infraidiota del ministeri de l’extermini vol reimplantar per a tenir contents els proxenetes sionistes. Per què ens hauríem de protegir d’una mentida amb un morrió? De les mentides ens protegim tot deixant d’escoltar els idiotes:

https://t.me/resurgente2020/52538,

sense oblidar això:

https://t.me/RosselloCM/84345

que, en el fons, és el motiu pel qual la vol imposar la tarada; és de creure que per ‘igualar’ la gent a la idiòcia governamental, de la qual ella és un exemple incomplet, però que fa tots els esforços per assolir aquesta fita ‘intel·lectual’, la idiòcia, que per això es posa ulleres:

https://theobjective.com/sanidad/2024-01-05/sanidad-mascarilla-obligatoria-espana/

Però els problemes dels sionistes no resten només en això, que cada volta se’ls complica i complicarà més la consecució dels seus objectius. La gent, per més imbècil, estúpida i obedient que sigui, hi ha un moment que esclata. I, sorprenentment, està passant a la prova pilot de la Tirania Sionista, a la Xina:

https://t.me/resurgente2020/52534

I també a la nostra vella i estimada Europa:

https://t.me/RosselloCM/84325

Fins i tot a l’Esglèsia, on el fill de Satanàs ha d’actuar com els amos sionistes, i perseguir els qui no volen seguir la doctrina del Diable:

https://t.me/RosselloCM/84331

Com passa també amb els científics de veritat, els honestos. No duus les calcetes abaixades i el culet en pompa, doncs, al carrer! Tanmateix, com hem vist ja en el dia d’avui, hi ha gent digna, capaç i valenta, que sap dir la veritat i negar-se a l’obscenitat i els avantatges de les mentides, com la climatòloga, la doctora Judith Curry:

https://t.me/resurgente2020/52535

LES MENTIDES SÓN TAN ABSURDES,

TAN RIDÍCULES, TAN SUMMAMENT IDIOTES,

QUE CAUEN TOTES SOLETES.

Així li ho explica David Icke al suposat dissident Alex Jones:

https://t.me/No_plandemia/7115

Tot es va sabent... com avui sabem què és l’ISIS:

https://t.me/RosselloCM/84327


NO FARAN CAURE EL MÓN

NI

LA NOSTRA CIVILITZACIÓ.

ESTAN CAVANT

LA TOMBA PRÒPIA.

TANMATEIX,

NO OBLIDEU QUE LES RATES ACORRALADES

SÓN LES MÉS PERILLOSES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada