dimarts, 23 de gener del 2024

DIAPOSITIVES DE LA GUERRA


L’arrogància del criminal miserable que fa de portaveu de la branca política dels exèrcits sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4700346

Una puta inútil i idiota que comet els crims des de la Corrupció de la Sinagoga europea, exhibint el servilisme a Israel, la defensa de la mentida i la convicció que els súbdits són idiotes, tot en un. Impagable, la criminal contra la Humanitat Vera Jourova. Cal destacar el cor de putes que mouen el cap en assentiment quan la cap del cor proclama la propaganda sionista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16907,

aquesta és l’escòria que destrueix Europa des del cau mafiós de la Corrupció que encapçala l’assassina de masses von der Leyen. I que hi hagi un excrement amb toga que digui que no, quan la Comissió és responsable de TOTES LES MORTS PER ASSASSINAT AMB VERINS JUEUS I LES SEQÜELES D’AQUEST EXPERIMENT MÈDIC QUE CONTRAVÉ EL CODI DE NUREMBERG. LA PENA CAPITAL ÉS INNEGOCIABLE.

Vegem ara un gos castrat, sempre amb les calces als turmells i amatent dels capricis del sionista que el governa, exposant la lliçó que li han fet recitar, per més que tot el que diu són idiòcies indignes d’un adult. Aquest esclau dels jueus dirigeix una banda criminal dedicada al robatori i al blanqueig de diners a Suïssa:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4700164

Ara, comproveu la qualitat ètica dels criminals que infecten el Tribunal Constitucional, una de les cases de barrets més destacades del Prostíbul en el qual han convertit Soros i els sionistes el que abans coneixíem com Espanya:

https://t.me/No_plandemia/7254,

l’escòria de l’escòria del país retratada en una il·lustració exquisida. Val la pena de veure els comentaris de la gent per a comprendre que hi ha mar de fons, encara que no ho sembli... Ells sí que ho saben, que per això estan accelerant la implantació del camp de concentració i extermini planetari. De tots els comentaris, el més encertat a parer meu, sempre a parer meu, és el 18:04.

La reunió de criminals del circ de Davos i les seves intencions destructives de la vida i el progrés:

https://www.bitchute.com/video/AXToH1NjtZ9w/

Els invents jueus per a renovar el parc automobilístic. Sembla talment que si no hi ha destrucció, els sionistes no saben fer res de bo:

https://t.me/No_plandemia/7262

Bona prova d’això és aquesta notícia d’un paper higiènic que segueix les ordres dictades pels genocides del FEM(S), que pretenen accelerar l’holocaust amb les morts per inanició:

https://t.me/No_plandemia/7256

PER ÈTICA I INTEL·LIGÈNCIA

NO N’HA DE RESTAR NI UN.

MAI NO SERÀ UN CRIM,

SI NO UN LLOABLE ACTE DE COMMISERACIÓ.

Abans de passar a l’Organització de Matances Sionistes i els seus intents d’assolir la llibertat per a l’extermini segons les necessitats i el programa sionista, vegem aquest escarit resum de tota la IMMENSA MENTIDA:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4699937

El genocidi de l’OMS, executat a Soroslàndia pels criminals del govern sionista:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4700315

LA PROVA DE GENOCIDI

ÉS INDUBTABLE.

O com explicar si no, aquestes estranyes casualitats, insòlites fins ara:

https://www.msn.com/es-es/motor/noticias/un-hombre-de-30-a%C3%B1os-se-convierte-en-el-sexto-muerto-en-el-marat%C3%B3n-de-hong-kong/ar-BB1h3Ori?ocid=hpmsn&cvid=75f7ab518f364f88af8ab0a40535d7c8&ei=15

Tot seguit, les intencions del criminal goril·la adoptat per Gates: l’acord de maig d’enguany. Jo comprenc que el genocida professional té ganes de més matança, com ho va demostrar amb els protocols ASSASSINS que féu aplicar als criminals i sicaris dels governs, això sí, sense que cap excrement amb toga se n’hagi adonat. Els sobres tacats de sang, les putes cares, els nens i la coca, sí que els perceben, però els crims contra la Humanitat, ells, pobrets!, no, no els veuen, i mira que miren, però, no, no els veuen. O són cecs o idiotes, però veure’ls, no els veuen, ves!

https://t.me/RosselloCM/84940

Val a dir que en el moment que el teu govern autoritzi a l’Organització de Matances Sionistes (OMS) a poder-te enverinar o matar segons les necessitats per al Nou Ordre Mundial, des d’aquest moment, MATAR POLÍTICS ÉS UNA OBLIGACIÓ, PURA DEFENSA PRÒPIA, i t’empara el Codi de Nuremberg, que els criminals violen sense que els excrements ho olorin, pobrets!... No els heu vist com comptaven els bitlletons tacats de sang?

I si això fos poc, a més que la teva vida passi a dependre del goril·la exterminador del psicòpata Gates, el simi pretén tenir el control de la informació, vejam si és el cas que algú el denuncia per dedicar-se al genocidi:

https://t.me/RosselloCM/84941

QUE EL DIRECTOR GENERAL I ELS MÀXIMS RESPONSABLES

DE L’O.M.S.

NO HAGIN ESTAT EXECUTATS PER MATAR MILIONS DE PERSONES

I DESGRACIAR-NE CENTENARS DE MILIONS,

ÉS UNA INFÀMIA.

I LA INFÀMIA FA RESPONSABLES ELS JUTGES.

La prova incriminatòria contra el FEM (S) i l’OMS; no es necessita més:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4700197,

si malgrat l’amenaça, no passa res, són reus d’un delicte de TERRORISME; i si esdevenen els seus propòsits, són reus de crims de lesa humanitat per GENOCIDI. Com es pot saber d’una malaltia inexistent? Com es pot prevenir una malaltia desconeguda? Com es poden fer pal·liatius per a una suposició sense possible fonament científic? Molt senzill, és l’arma letal dels criminals. No hi pot haver una altra explicació. Cap ni una. A més, si tenen la pocavergonya de presentar-la cap als volts de maig, encara quedaran més retratats, per bé, que en justícia, les amenaces dels criminals i l’horrible panorama que pretenen provocar, ja recomana la immediata detenció i investigació de la trama genocida. I ells saben que malgrat que vagin sembrant el terror amb amenaces o amb els verins que injecten, saben que potser els pot sortir el tret per la culata, que el fet que el goril·la manifesti la preocupació per una negativa generalitzada dels països a la continuació i finalització de l’extermini i la imposició de la Tirania sionista, és senyal que els diferents criminals i sequaços dels jueus en els governs occidentals, comencen a comprendre que quan la ira de la gent esclati, ells seran els qui rebran – en direm – la mateixa medecina que la vacuna, però sense vacuna.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4699883

I no siguem bledes, seria tan necessari vacunar-los! Aquesta sí que seria una vacuna que ens protegiria a tots.

I això s’ensuma en notícies com les següents, que demostren que el morrió no ha estat assumit amb resignació per la gent, mal senyal per a ells, i que fins i tot els més imbècils comencen d’adonar-se que han estat enganyats i enverinats pel govern; només els manca de saber que: a instàncies de la màquina terrorista i genocida sionista:

https://www.20minutos.es/noticia/5211387/0/madrid-eliminara-miercoles-obligatoriedad-mascarilla-centros-sanitarios/

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4699980

D’altra banda, els suecs, els primers ingenus que implantaren les mesures jueuprogressistes per a la destrucció de Suècia, estan tirant enrere tots els ‘avenços’, per tal de recuperar allò que era Suècia abans de la contaminació jueva, i si han fet marxa enrere en les polítiques de la idiotologia de gènere, ara defensen l’ús de l’efectiu contra les directrius de la banda criminal Rothschild:

https://t.me/RosselloCM/84944

Per sort, a l’urinari públic del Femer europeu, si bé predominen putes inútils i sionistes, que és com dir idiotes, com la mamarratxo i criminal de la Vera d’abans, aquella que era secundada per les putetes gossetes que acuden a les exhibicions d’idiòcia màxima del circ de Davos, amb gestos afirmatius del capet; per sort, deia, hi ha homes i dones dignes que no saben molt bé com és que han acabat en aquell putrefacte abocador d’escòria social, com és el cas del croat Mislav Kolakusic, que sempre exposa la veritat, per a la nostra sort, ja que ell i els pocs dignes (no hi veig mai un català), ens ajuden a escampar la notícia que cal desemmascarar l’enemic i els seus sicaris, els traïdors a les seves nacions i la seva gent per poder, diners i vanitat, en el que és el súmmum de l’exhibició de fins on pot arribar la misèria humana de l’esclau orgullós, insolent i venjatiu:

https://t.me/resurgente2020/53102

I aquestes coses la gent les entén molt millor que no ens sembla, i l’enemic ho sap. Vegem si no, aquesta magnífica explicació d’aquest argentí admirable, que molt lluny d’on som nosaltres, també pateix els crims constants del sionisme internacional, el culte, la secta, o com vulgueu anomenar les hosts de Satanàs:

https://t.me/RosselloCM/84942

«L’INDISCUTIBLE DRET A MATAR»

Els excrements amb togueta es fan cacotes perquè, pobrets!, no entenen res. Si van anar a les bagasseries perquè els buidessin el crani els jesuïtes, què voleu, miracles? I per la seva discapacitat més que incapacitat, haurem de fer el que diu aquest senyor: si et volen matar, tens tot el dret del món a carregar-te l’assassí, i els titelles, com diu el senyor, són assassins i just és que rebin el que mereixen, i que no són els sobres tacats de sang que els donen els jueus.

La tecnocràcia o el Nou Ordre Mundial sionista, l’imperi de la mentida i la tirania:

https://t.me/counterpropaganda20/11860.


Per anar concloent, una interessant explicació del mal que fan els enginys informàtics i la tecnologia en els menors, un invent jueu dissenyat tot just per a obtenir aquests efectes. Molt interessant, us recomano d’escoltar-la, per bé que és curiós que els psiquiatres hagin necessitat quinze anys per a saber el que és obvi des del primer moment, com ha estat dit en aquest blog sempre. Tanmateix, els psiquiatres com les cacotes jurídiques han anat a ca’ls jesuïtes i les bagasseries són sempre font de misèria intel·lectual. No podem demanar ametlles a una noguera, em sembla.

https://t.me/RosselloCM/84949

NO ÉS CASUALITAT, RES NO ÉS CASUALITAT.

CERCA:

SEMPRE HI HA UN NASSUT DARRERE.

Per a abaixar el teló d’avui, ningú millor que el mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia i els seus admirables assoliments:

https://www.abc.es/sociedad/cataluna-primera-comunidad-reconocer-tercer-sexo-documentacion-20240123194419-nt.html

https://t.me/RosselloCM/84946

La nova cançó

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4700127


FRISGA CAGANLÚNDIA !


P.S. Quina merda de país som, quan això és el president! I sí, ningú no el va votar més que Soros; però tot i així, que no traguem aquest tap del prostíbul diu molt de quina vergonya de nació som.

QUI ÉS L’ENEMIC DE LA TEVA NACIÓ ?

MIRA ALS DE SEMPRE.

QUI ÉS EL TRAÏDOR DE LA TEVA NACIÓ ?

MIRA A LA PRESIDÈNCIA.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada