dijous, 25 de gener del 2024

LA RESISTÈNCIA EXISTEIX

 

Els nostres enemics comencen de veure que arribat el cas, l’assumpte se’ls posarà molt complicat. Els sicaris criminals dels governs occidentals i, sobretot, la Sinagoga del Femer Europeu, acceleren la legislació il·legítima per a aconseguir tenir arguments legals, que seran il·legals malgrat la legalitat, per a obligar al sotmetiment a l’esclavatge de la gent; tanmateix, la resistència comença a ser visible, i que sigui visible motivarà els imbècils (que a més a més són tafaners) a saber què passa, i quan se’ls digui la veritat, molts d’ells començaran a canviar la submissió per la resistència. Temps al temps. Fa molt que escric que la guerra no la guanyaran. De moment, han exterminat milions de persones amb els verins jueus i han malmès centenars de milions més, si no estan condemnats a una vida ben curta; i continuen amb les polítiques de destrucció de l’economia i de les societats occidentals, però, com més premen, més gent surt de l’estat d’inòpia, perquè els atacs dels criminals a les ordres dels sionistes, avui ja afecten la immensa majoria de la població.

Alcem el teló amb un dels tuits de ‘mvaleraes’:

https://t.me/counterpropaganda20/11871

I una sàvia reflexió de ‘Counterpropaganda’:

https://t.me/counterpropaganda20/11872

CAL PERDRE LA POR I ENFRONTAR-LOS.

AMB POR, LA DERROTA ÉS SEGURA.

AMB VALOR, LA VERITAT TRIOMFARÀ.

Vegem la situació a França, que sembla haver pres el relleu a Alemanya en les protestes, si bé, les protestes es produeixen arreu, llevat de Soroslàndia, on la mansuetud i ignorància, són incapaces de comprendre la magnitud del desastre. Però, a França, això no passa, i els agricultors es deixen veure i sentir:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705479

https://t.me/resurgente2020/53167

https://t.me/resurgente2020/53168

https://t.me/resurgente2020/53173

Si els francesos es decideixen a decapitar la nina dels Rothschild, han de saber que no faran res més que una exhibició de Justícia i seran el far, el model per al món. Perquè, la nina castrada – coses judaiques – és responsable de la mort dels camperols francesos de la següent notícia, perquè l’amor de la nina envers els mascles africans ha estat la causa de la desgràcia, com també la negligència en el compliment de les ordres judicials. Sense el mínim dubte, Macron no ha d’estar a l’Elisi, sinó segat – fem servir un llenguatge agrícola – amb tots els seus socis de banda, a la Plaça de la Concòrdia.

https://t.me/RosselloCM/84988

I si a França el moviment social és molt més important que a Soroslàndia, no és menys cert que aquí hi ha resistència, com s’ha comprovat amb els morrions, que recordem que els assassins dels governs han intentat tornar a imposar, però que han hagut de retrocedir davant de l’evidència de la desobediència. I ja he dit que quan es produeixi la primera DESOBEDIÈNCIA MASSIVA A LES ORDRES CRIMINALS DELS GOVERNS, començarà el final de la guerra. Vegem uns exemples de la defensa de la dignitat i de les lleis fonamentals, enfrontada a la idiòcia i la ignorància dels covards, que, val a dir, són col·laboracionistes, i és just que després, hagin de respondre per la seva covardia o per la idiòcia, però, per una d’ambdues hauran de respondre dels delictes comesos, perquè demanar-te que el posis el morrió d’esclau és un delicte de coaccions, i fer-te fora del centre sanitari, denegació de socors, a part de prevaricació – ja que obeir el genocida que dirigeix l’hospital en mesures que van contra la llei, és prevaricar; i més, en un servei públic -.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705541

https://t.me/RosselloCM/84994

https://t.me/RosselloCM/84983

I és clar, tot això pot passar perquè hi ha idiotes amb estetoscopi que com els va sortir la butlleta de metge en el sorteig de la Bagasseria Jesuïta, es dediquen a delinquir, perquè de medicina en saben menys que poc. Comprovem-ho en el prostíbul que els jueus han fet de l’abans Catalunya, i vegeu el nivell dels assassins de la Conselleria de Sanitat (partícips de genocidi) i el mamarratxo del criminal Ramon Salazar, que no només hauria de dimitir, sinó que hauria de ser minuciosament examinat en els seus actes i diagnòstics, perquè és més que segur que fa anys que s’ha dedicat a l’extermini silent sionista, que els jueus no regalen els diners:

https://t.me/RosselloCM/84993

LA GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA

AL SERVEI DELS SIONISTES, SEMPRE.

Com ho està també el cau de criminals i assassins de la Sinagoga del Femer europeu. Escolteu bé què ens diu l’advocat de ‘Liberum’ sobre les mans i mànigues que fan els assassins de l’Organització de Matances Sionistes i els seus sicaris del Femer, amb la Corrupció com a màxima responsable, per tal de tergiversar les lleis com calgui, per a poder imposar la voluntat d’uns criminals NO ELEGITS PER CAP POBLE DEL MÓN. Si això no és prou per a exterminar-los, no sé què caldrà més: et maten amb verins promoguts amb una mentida per ells coneguda com a mentida, i per la qual, la genocida Ursula von der Leyen s’ha fet d’or, com suposo que també, els seus socis criminals; han violat tots els drets fonamentals de l’home, privant-lo del treball, de passejar, de gaudir del seu temps a voluntat, fins i tot, segrestant-lo a casa d’acord a l’horari letal de la ‘mentida’, i han imposat per la força el sotmetiment i el silenci mitjançant els morrions; i ara, tergiversen els procediments per a poder conculcar la llei i convertir els ciutadans europeus en animals de granja que viuran o moriran depenent de la voluntat del responsable sionista de torn.

NO N’HI HA PROU PER A EXECUTAR-LOS A TOTS ?

https://t.me/RosselloCM/84990

LA U.E. HA DE SER DESMANTELLADA

I

ELS CRIMINALS EXECUTATS.

NI PRESÓ, NI MULTES,

EXECUCIÓ.

Deixem el Femer Europeu i la banda de delinqüents especialitzada en l’aniquilació de la població autòctona, i en la importació d’immigrants tan il·legals com desconeguts, amb els quals, sembren de crim tots els racons del nostre continent. Aquesta és l’obra dels assassins de la Corrupció que lidera l’assassina, malversadora de diners públics i lladre, Ursula von der Leyen, el pitjor criminal de la història d’Europa i l’exemple viu de què és l’odi a la llibertat. Ella és el símbol de la destrucció de la civilització europea. Permetrem que un sac d’escombraries putrefacte esborri més de dos mil anys d’història? No home, no. Passaport! Els assassins de masses, on han de ser? Fixeu-vos que si n’hi ha hagut, i n’hi ha, és perquè no liquidem els comptes amb els genocides que tenim davant dels morros. I algú gosarà dir-me que no tenim dret a executar els assassins indiscriminats, conscients del que fan, i que llauren el seu futur i riquesa amb la matança? Aquesta màxima te la feien conèixer fa anys, abans que els jesuïtes convertissin les Universitats en prostíbuls, en un pamflet, abans d’entrar a estudiar ètica i justícia. Però deixem l’organització supranacional més lamentable que ha conegut Europa, i vegem com els sionistes han treballat per a convertir el que abans era Espanya en un assortit d’idiòcies criminals sense precedents.

La infraidiota de la Yoli, que no hi ha moment que no demostri la curtedat mental:

https://t.me/resurgente2020/53169

Observeu com són els criminals i deficients mentals que els jueus han col·locat de cor al gos de Soros perquè li cantin cançonetes i robin al poble mentre el miserable narcís s’observa idiota en el mirall que el reflecteix idiota:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705012

Aquests inútils han de pagar per acceptar responsabilitats que per les disfuncions cerebrals no poden exercir. I no és excusa que els minusvàlids racionals no en són conscients; el mal que fan costa molt de reparar. Penseu que mentre els immigrants il·legals – immigrants il·legals – són rebuts i mantinguts, aquests deficients cognitius no resolen els problemes del país, tot malversant els diners públics de manera clamorosa, sense que cap excrement amb toga hi digui res:

https://t.me/RosselloCM/84991,

mantinguts pels espanyols!

I aquest vídeo és una demostració de per què cal l’erradicació de la idiòcia en institucions públiques mitjançant la sana pràctica de l’execució, que és la manera més eficaç de resoldre els problemes per sempre:

https://t.me/RosselloCM/84996

I si hi ha algú sensible i que sent una especial devoció envers els animals i els idiotes, i se sent ofès per aquestes veritats incontestables, una imatge d’una idiota val més que totes les explicacions que jo puc donar (No he vist el vídeo, només la foto):

https://youtu.be/cGUg7Mhp55c?si=IZtzVZ6uGuq-hghD

Si els polítics es dediquen a enverinar la gent i enfonsar el país amb idees xupi-guais de putrefaccions intracranials, què dir dels criminals dels cagaguano. Cal tenir molt present els infames crims que han comès aquests delinqüents, des de fa tres anys. Jo, en aquest cas, mantinc el plantejament que avui l’erradicació d’idiotes és un imperatiu categòric de la societat. O què els faríeu a aquests criminals de La Secta?:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705333

L’immortal Cervantes i el seu etern Quixot ens ho digueren fa molt de temps:

https://t.me/RosselloCM/84984

I QUÈ SE’LS FEIA ALS PIRATES ?


Però, abandonem els sicaris, l’escòria, els idiotes, els retardats, els ganduls, els paràsits, els inútils, els grimpadors, els miserables, etcètera, i posem els ulls en el veritable enemic, el que s’amaga darrere de les cortines i gestiona els fils de l’escòria, dels idiotes, dels retardats, dels ganduls, dels paràsits, dels inútils, dels grimpadors, dels miserables, etcètera. Qui o què, que és el mateix, és el MAL DEL MÓN?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705174

BlackRock, la corporació del crim, la banda mafiosa més gran i sanguinària de la història, el monopoli de la propietat mundial, el cau dels més grans lladres de la humanitat, i dirigida per jueus sionistes, és clar, com havia de ser sinó? Casualitats, ves, casualitats, oi?

Escolteu aquesta conferència del senyor José Ramón Ferrandis, de la qual ja he pujat al blog algun fragment, i que, encara que llarga, val la pena, perquè ens il·lustra molt bé de la IMMENSA ESTAFA DEL CANVI CLIMÀTIC, i com els SIONISTES – si sabeu llegir entre-línies - són els assassins que hi estan darrere. Us la recomano perquè és distesa i amb tocs d’humor:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705216

Dient ‘BlackRock’ descrius la maquinària criminal que està encarregada de destruir la civilització. Ells estan darrere de tots els mals del món, que per alguna cosa és una corporació integrada per jueus. I si hi ha entre els lectors algun retardat amb deficiències per a comprendre les evidències i creure’s les més pèrfides de les mentides, vegem de més a prop, aquest bondadosíssim poble elegit:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705505

Les matances de nens. No és fins a la primera guerra mundial que els jueus escampen les matances a la població civil. És la seva passió, com una droga. I observeu, que els milers de nens morts tots són víctimes de guerres que responen als interessos de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el niu de serps jueves més gran d’Amèrica. I com sé que hi ha gent que per limitacions en les capacitats per al pensament propi, es creu totes les mentides dels jueus, visiteu els diferents vídeos i fotografies d’aquest recopilatori, que serveix molt bé per a fer-se una idea de qui és el

VERITABLE MAL DEL MÓN

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4705374


NO DEIXEU QUE LA PERFÍDIA

DESTRUEIXI LA CIVILITZACIÓ.

ELLS SÓN ELS NOSTRES ENEMICS.

SI EN TENIU DUBTES,

COMPTEU ELS MILIONS DE MORTS

AMB QUÈ HAN SEMBRAT

EUROPA

DURANT EL SEGLE PASSAT.

NO US DEIXEU ENGANYAR:

NO FOREN ELS NACIONALSOCIALISTES,

NI ELS COMUNISTES, JUEUS,

NI ELS DEMÒCRATES, JUEUS,

NI ELS POLÍTICS, GOSSETS DELS JUEUS;

SÓN ELS ASSASSINS DE SEMPRE:

ELS SIONISTES.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada