dilluns, 15 de gener del 2024

COMPARACIONS ODIOSES


Les esquerres i els nacionalistes de pa sucat amb oli, poden dir pestes del règim anterior, autoritari i espanyolista, tanmateix, en absolut, era pitjor que el règim sionista que ha destruït la nació, la gent i el futur, i que ells representen. Les dades canten i no poden ser negades. La democràcia és, de tots els règims, el més covard i putrefacte. Compta amb l’avantatge que els criminals han de dissimular l’autoritarisme, però la ‘qualitat’ criminal d’un demòcrata i d’un dèspota és la mateixa, i jo, posats a fer, m’estimo més tenir un rival físic que no una entelèquia criminal sense responsables. No sóc franquista, ni ho he estat, la qual cosa però, no significa que sigui tan deficient com a no comprendre els avenços que l’autoritarisme assolí. La meva infantesa i primera joventut foren viscudes sota el règim anterior, i si hi ha alguna cosa que puc recordar d’aquella època, era la seguretat i la placidesa de la vida, on tothom podia fer el que li vingués de gust, llevat de parlar de política o contra el règim. Avui, podem dir pestes dels criminals i assassins de l’actual règim (monstres, comparats amb el general anterior), podem parlar contra la partitocràcia sionista i insultar els delinqüents que usurpen la digna professió de polítics, però la nostra vida s’ha convertit en un femer, en un veritable femer, en el qual la mediocritat, el tràfic d’influències i l’estultícia són regents del règim. Cal reflexionar sobre això. Cada volta crec amb més convicció que no cal una estafa democràtica per a viure en llibertat, sinó justícia i meritocràcia. I avui ja no em resulta estrany que els règims autoritaris com el del general Franco, el de Saddam Hussein o Muamar El-Gadaffi fossin règims que afavorien les respectives nacions, i només cal anar a cercar les dades del moment per a comprovar-ho.

LA DEMOCRÀCIA ÉS CORRUPCIÓ,

ANIQUILA TOT PRINCIPI DE JUSTÍCIA,

FABRICA IDIOTES SATISFETS

I

DESTRUEIX LES NACIONS I LA GENT.

NOMÉS ELS PARÀSITS, ELS INÚTILS,

ELS XORIÇOS I ELS POCAVERGONYES

SÓN DEMÒCRATES.

Si per democràcia entenem un home, un vot; aleshores, la democràcia és una infame deposició mental i política. Que hi pot haver un règim similar, això sí, amb uns condicionants per a poder ser votants, com per exemple un vot per família, podria sospesar-ho, però mentre el deficient mental pugui emetre el vot només per ser deficient mental, aleshores malament anem. Penseu en l’exemple que he exposat. No seria més equànime la manifestació de vot per famílies (i amb fills)? La responsabilitat política d’un jove, d’un solter, d’un matrimoni sense fills, no és responsabilitat política, perquè no hi ha una responsabilitat inherent anterior, com és el cas de tractar de millorar el món que han d’heretar els teus fills. Pensem-hi. Ara que les disfuncions cerebrals dels tarats i psicòpates ens diuen el contrari, cal pensar-hi, perquè així, la gent amb problemes psicològics, la gent que no té ningú sota la seva responsabilitat i els joves que, podent saber molt, desconeixen absolutament què és la vida, podrien dedicar-se a formar-se i, arribat el cas que creïn una família, aleshores assumir la responsabilitat patriarcal respecte la nació. Avui que els idiotes volen derruir el patriarcat – i així ens va – és quan més cal recuperar la figura emblemàtica del pare com a representant de la família. Tot es pot discutir, tanmateix, convé plantejar-se per què des de sempre les societats que han funcionat, han funcionat amb aquest condicionant. No és casualitat, com no és casualitat que el sionisme hagi estat qui s’ha encarregat de destruir el fonament social: la família. Com deia Confuci: «La família és la cèl·lula de la societat». Dit això, vegem les notícies d’avui, que entre altres coses també es refereixen a aquest assumpte de la inutilitat i la destrucció social que comporta un sistema podrit d’arrel com la democràcia participativa, l’error dels errors de la història política, només acceptable en ments petites, envejoses, ressentides i limitades.

Què creieu que és millor?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4678000

Era millor la societat tradicional o la societat dels idiotes i dels psicòpates?

https://t.me/RosselloCM/84705

Era millor la formació acadèmica anterior o la ‘meravella’ de l’adoctrinament actual?

https://t.me/RosselloCM/84710

Era més digna, lliure i oberta la Universitat del règim anterior, o les cases de putes jesuïtes que avui empesten el món acadèmic de gossos castrats i putes inútils, incapaços d’altra cosa que de repetir la lliçó. Vegeu en quin femer de prostíbul han convertit la Universitat de Barcelona:

https://t.me/No_plandemia/7190

MENTIDES I ADOCTRINAMENT,

PAGA EL SIONISME INTERNACIONAL.


Fem una pausa amb dues veritats:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4675785

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4678010


Continuem amb l’estultícia insana del morrió i l’estratègia dels prostíbuls de Soroslàndia, on si alguna cosa no saps, és qui és d’entre tots, el més desgraciat intel·lectualment parlant. El grau de maldat, en canvi, és molt fàcil de descobrir. Està present en tots els sicaris; i les seves obres i crims els delaten. No oblideu que com més cínic, abjecte i sàdic sigui el sicari, més el premien i ascendeixen els jueus:

https://t.me/elinvestigador_org/14587

L’Holocaust sionista al Japó:

https://t.me/No_plandemia/7194


Vista l’obra sionista de destrucció de vides, nacions, història i futur, vegem quines ens en tenen pensada, els mestres del crim:

DAVOS, EL PUTICLUB DELS CRIMINALS

Un exemple paradigmàtic dels sacs d’escombraries que es reuneixen a l’abocador dels Rothschild, per tal de mostrar a parts iguals la manca d’enteniment i la voluntat d’esclavatge. Escolteu el miserable:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16835

Una mica més idiota, i ja seria president.

Així treballen els assassins de Davos, inventant-se malalties i creant verins per a combatre els agents patògens de la malaltia inventada:

https://t.me/laquintacolumna/35342

I més avall teniu a sis psicòpates criminals que ens explicaran com serà la nova malaltia i com fabriquen els verins per a matar la gent amb l’excusa de la malaltia inventada. LA PENA CAPITAL ÉS EL MÍNIM QUE SE’LS POT APLICAR EN JUSTÍCIA. I val a dir que, per la salut mental pública, l’execució d’aquesta colla de sàdics tarats és més una obligació moral i social que una recomanació a tenir en compte. Mort l’imbècil, s’acaben les seves imbecil·litats.

https://t.me/laquintacolumna/35343


Deixem el puticlub dels criminals, i centrem-nos en els criminals per ADN, els sionistes:

No sé qui és, però no li falta raó:

https://t.me/RosselloCM/84715

Els descobriments que estan fent en els subterranis de les sinagogues; aquesta, a Chicago:

https://t.me/resurgente2020/52877

La bondat dels bons. Escoltem aquest jove, Chris G., i que per bé que per les ‘pintes’ podria suggerir-nos un ‘perdut’ que ens exposa les seves elucubracions, el que ens diu és la PURA VERITAT: L’ORIGEN DE TOT EL MAL ACTUAL:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4677516


NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME INTERNACIONAL.

LES PROVES SÓN ESFEREÏDORES.

CAL QUE LA HUMANITAT

ACCEPTI LA GUERRA.

NOMÉS VENCENT AQUESTA GUERRA

PODREM SER LLIURES.

PERQUÈ NOMÉS EL MÓN SERÀ LLIURE

QUAN L’ESCÒRIA SIONISTA NO EXISTEIXI.


I no sóc jo qui els vull veure desaparèixer perquè sí. No. Són ells els qui des de fa tres anys de forma macabra, si bé ho han fet des de fa dècades, estan matant la gent i destruint les nostres nacions. Ara, ja no és l’hora de la compassió. Han volgut la guerra absoluta, sense presoners ni clemència, doncs, donem-los el plaer d’aquesta guerra, sense presoners ni clemència. No ens enganyem, la lluita és entre

EL BÉ I EL MAL,

LA VIDA I EL DIABLE,

LA HUMANITAT I ELS SIONISTES.


ARA ÉS L’HORA DE DIR-LOS PROU

PER SEMPRE DE SEMPRE.


Si Alemanya no cedeix, ens està mostrant el camí, per bé que caldrà més ‘activitat’ i menys ‘espectacles’. Els polítics són la primera barrera de l’enemic, i tan culpables com l’enemic:

https://t.me/resurgente2020/52884

https://t.me/resurgente2020/52881

https://t.me/resurgente2020/52883*.


*Alternativa per Alemanya pot ser una veritable alternativa si no és com Vox o Le Pen, titelles dels sionistes. Si ‘Alternativa’ no menja dels jueus ni va a Jerusalem a fotre’s cops de cap contra un mur, aleshores, certament, podran ser l’alternativa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada