dimarts, 16 de gener del 2024

LA GRAN CIMERA DE CANS, PUTES I CRIMINALS


D A V O S


En aquesta fira de mostres dedicada a l’abjecció, patrocinada pels emperadors d’aquesta especialitat, els Rothschild, els cans castrats, les putes inútils i idiotes de l’harem, i les putes professionals, com també la crème de la crème del crim internacional, ja s’han començat a sentir les veus dels esclaus del sistema i a veure les fel·lacions obligatòries als circumcisos i sicaris. És un gran espectacle, on la putrefacció i la indignitat són vestides de solemnitat i luxe. De ben segur, no hi ha un lloc en el món ara que aplegui més escòria. Aquests infames criminals són els nostres enemics. I val a dir, que el que podem deduir de les primeres jornades de l’aquelarre, és que els sionistes tenen por, comencen de veure que han d’accentuar-ho tot: la matança, l’engany, la ruïna i la destrucció, abans que les veus dissidents que els retraten assoleixin la fita de la massa crítica, moment a partir del qual, tots els delinqüents i mamarratxos del sistema hauran d’estar més preocupats per com serà la làpida que pels seus plans de destrucció de la Humanitat. Però que no siguin les meves paraules les que ens il·lustrin, sinó els números circenses d’aquesta fira de la ignomínia i la vanitat.

Els criminals del món associats a l’organització FEM(S) han descobert el seu terror: LA VERITAT:

https://t.me/counterpropaganda20/11799

Potser per això s’estan inventant la nova malaltia per a la defensa de la qual caldrà inocular verins més potents en els goyim. Crida l’atenció com es poden fer reunions i estudis sobre un ‘supòsit’, que malgrat ser una eventualitat insòlita, els criminals la coneixen tan bé que ja poden provar medicaments. Sembla talment que són ells qui creen el terror i els qui subministren els tòxics letals, o potser m’equivoco?:

https://t.me/RosselloCM/84734

En el dia d’avui, la principal prostituta sionista d’Europa, la genocida i euròfoba Ursula von der Leyen, ha acudit a la cita per a fer els serveis requerits pels amos. Vegeu el màxim criminal que mai hi ha hagut en el nostre continent. La pena capital per a aquest monstre és la prova de cotó quant a l’ètica europea: si no és ajusticiada, l’imperi del mal regnarà al nostre continent; si és ajusticiada, els nostres fills tindran un dia de glòria en què recordar com el mal fou erradicat del continent. Escolteu el monstre:

https://t.me/No_plandemia/7201

Quan et volen tapar la boca, és que tenen por que la gent senti la veritat.

A l’assassina de masses li estan sortint massa càrrecs incriminatoris, que fins i tot ho han de dir en els mitjans sionistes! Observeu que, al monstre, els fotògrafs dels cagaguano acostumen a emmarcar-la amb l’aureola dels estels, com si la deixebla de Satanàs fos la Verge Maria.

https://t.me/resurgente2020/52888

Aquí teniu la intervenció d’una europarlamentària europea cantant a la cara de l’assassina que és una criminal contra la Humanitat, i no li falta ni un bri de raó.

https://t.me/resurgente2020/52889

L’EXECUCIÓ D’URSULA VON DER LEYEN

SERÀ EL SENYAL DE REDEMPCIÓ EUROPEA.

Aquí teniu el monstre, l’any passat si no m’erro, promocionant la destrucció d’Europa i els interessos sionistes:

https://t.me/resurgente2020/52890

La prova que Davos és el gran prostíbul del món:

https://t.me/resurgente2020/52901

Una foto que representa molt bé el que diu en el peu:

https://t.me/resurgente2020/52902

Un resum de Rafael Rosselló sobre els plans maoistes d’aquests dimonis. Recomano la intervenció del senyor Rosselló, i no tant la introducció:

https://t.me/RosselloCM/84749

Aquesta és la crua realitat:

https://t.me/RosselloCM/84731

L’enemic té por, i la prova la tenim quan els assassins israelians gosen manifestar-se com ho fa el terrorista i criminal de guerra Netanyahu, que, inexorablement, hauria de ser penjat en acte públic pels seus macabres assassinats de nens i la destrucció dels legítims pobladors de la terra que els sionistes han usurpat. ELLS SÓN EL MAL DEL MÓN:

https://t.me/RosselloCM/84757

Abans de cloure aquesta primera visita al prostíbul del planeta, vegem les declaracions d’un gos castrat:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16849

Tot seguit, una puteta del règim, que també duu ulleres perquè la gent la prengui per intel·ligent i no per una refugiada i protegida del Cottolengo:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16850

Demà (avui), els assassins de Davos presentaran la nova excusa per a aprofundir en la matança amb els verins jueus:

https://t.me/resurgente2020/52911

L’Holocaust, les declaracions d’un metge i els resultats dels enverinaments amb els tòxics sionistes:

https://t.me/No_plandemia/7205

ELS FA TERROR LA VERITAT.

VOLDRAN OFEGAR QUALSEVOL VEU DISSIDENT,

PER AIXÒ,

MÉS QUE MAI, CAL DEMANAR ELS CAPS

DELS ASSASSINS DE LA HUMANITAT,

AVUI MÉS QUE MAI:

https://t.me/No_plandemia/7206


Ells temen que la gent no només demostri la repulsa a les seves polítiques, sinó que passi al següent esglaó i demani els caps dels responsables. Vegem la situació dels agricultors a Europa:

Llegiu el text perquè és molt important i descobreix els criminals que es reuneixen a Davos en l’orgia anual:

https://t.me/elinvestigador_org/14595

https://t.me/elinvestigador_org/14593

Sèrbia:

https://t.me/resurgente2020/52908

França:

https://t.me/resurgente2020/52913

Mentrestant a Soroslàndia, el gos de Soros enfonsa els agricultors perquè encara no s’han adonat que cal destituir, jutjar i executar els criminals que dirigeixen la satrapia sionista de Soros:

https://t.me/resurgente2020/52917


No oblidem la destrucció de la nostra cultura i civilització que els sionistes imposen amb les polítiques d’immigració indiscriminada i finançada pels mateixos ciutadans contra la seva voluntat:

https://t.me/RosselloCM/84776

https://t.me/RosselloCM/84761


En tot això, finalment, sembla que els criminals responsables de l’extermini, s’han posat d’acord per a evitar la presó (no saben potser, que amb el que hauran de pagar és amb la vida) i han passat a la ‘recomanació de l’ús’ dels morrions del nou ordre mundial:

https://t.me/RosselloCM/84735

Vegeu ara, un psicocialista i la felicitació que emet a la secta criminal dels maçons, i tot seguit, les coses curioses que aquest paràsit ha aconseguit per a ell i les seves filles:

https://t.me/RosselloCM/84736

https://t.me/RosselloCM/84766

LA MAÇONERIA ÉS UNA ACTIVITAT CRIMINAL.

PRESÓ PER ALS GRAUS BAIXOS,

EXECUCIÓ PER ALS ALTS.

SÓN UNA SECTA CORRUPTA I NEFASTA.

UN MAÇÓ ÉS UN CRIMINAL PER DEFINICIÓ.

NOMÉS ELS DELINQÜENTS S’OCULTEN

I

ACTUEN FORA DE LA VISIÓ GENERAL I POPULAR.


Per concloure, res millor per a il·lustrar la colla de criminals que cada dia passen per aquest blog, que recordar uns vídeos sobre Jeffrey Epstein, el jueu, sionista, xantatgista, pederasta i criminal, que tenia a les seves mans les proves incriminatòries per delictes sexuals de tots els gossos castrats que governen i dirigeixen occident. No oblideu que la maçoneria és el sionisme dels sicaris, dels blancs. No trobareu un sol maçó que no sigui sionista, perquè el maçó és l’esclau blanc que pretén rendir els blancs al somni humit del sionisme.

https://t.me/RosselloCM/84779


ELS ENEMICS ESTAN A DESCOBERT.

SABEN QUE LA VERITAT

ELS POT DEIXAR SENSE ESCAPATÒRIA.

L’OFENSIVA SERÀ BRUTAL,

NO HO DUBTEU,

TANMATEIX,

MENTRE LA GENT CRIDI LA VERITAT

LA VICTÒRIA ENEMIGA ÉS IMPOSSIBLE.


NO TINDREM PIETAT:

NOMÉS SOBREN ELLS.

CAL COMPLIR EL SEU SOMNI

D’ALLIBERAR DE CÀRREGA EL PLANETA.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada