dimecres, 17 de gener del 2024

DAVOS: LA SINAGOGA DE LES BAGASSES

 

Cans castrats, putes inútils, idiotes i amb pedigrí, i criminals, han muntat l’espectacle circense anual dels Rothschild a Davos. Tota la púrria del món es dóna cita a la casa dels bandits més sàdics de la història, amb el lloctinent en cap, l’amfitrió, el mamarratxo criminal de Klaus Schwab, el jueu i sionista. Com els lladrucs dels gossos ens cridaran l’atenció, com també ho faran l’exhibició de bandarres i cortesanes, sempre a les ordres dels principals criminals del planeta, haurem d’estar alerta dels diferents espectacles del circ de Schwab, que semblen molt assortits, però en el fons només tenen una sola temàtica: el control absolut. De moment, els assassins de masses reunits a la sinagoga de les bagasses, estan exterminant amb els verins jueus el nombre excedent de goyim que poden dificultar el control, ja que com menys serem, més fàcil serà dominar i esclavitzar la gent; i d’altra banda, destrueixen l’economia i les relacions socials amb l’estafa del canvi climàtic i els nous impostos per tal d’empobrir la gent, i amb la importació d’invasors destinats a destruir fins a l’últim vestigi de la civilització blanca que els sionistes estan abolint. Sense més preàmbuls, agafem el nostre avió privat que no contamina perquè anem a Davos, i aterrem a la Sinagoga per a veure la distopia i psicopatia que s’hi reuneix.

El primer enllaç d’avui és un vídeo ‘fals’ que ha rondat per la xarxa i que ha despertat la simpatia de tot home de bona voluntat. Val a dir, que em penso que molt probablement hagi estat la mateixa Sinagoga qui l’hagi posat en circulació, per tal de veure quina era la reacció de la gent i fer-se una idea fins a on arriba l’odi mortal que els té la gent amb consciència. Ja des del començ de l’espectacle circense, els criminals han proclamat que cal erradicar la llibertat d’expressió i forçar tothom a acceptar la versió científica i oficial que elaboren les meuques en els antres especials dissenyats pels sionistes a Davos perquè manipulin dades i fabriquin terror a canvi de molt bones remuneracions, cosa que els gossos castrats i miserables i les putes inútils i idiotes executen d’esma, perquè quin gos no desitja un amo, ni quina puta, un pinxo?

https://www.edatv.news/noticias/57172/el-video-creado-con-ia-que-se-volvio-viral-y-provoco-la-euforia-en-las-redes-sociales

TENEN POR.

ARA SÓN MÉS TEMIBLES QUE MAI.

O PER QUÈ US PENSEU QUE S’INVENTEN

LA PLANDÈMIA X ?

HOLOCAUST A TOTA MÀQUINA,

ELLS MATEIXOS HO DIUEN:

VOLEN MATAR VINT VEGADES MÉS

QUE FINS ARA.

https://expansion.mx/mundo/2024/01/15/enfermedad-x-oms

Fem els càlculs. Si fins ara han assassinat 17 milions (pel cap més baix) i han desgraciat uns 200 milions de persones, la nova matança de l’ONU (mitjançant l’Organització de Matances Sionistes) i el FEM(S) significarà uns 340 milions d’executats en l’extermini i 4 mil milions de persones desgraciades per sempre en la salut, unes xifres que ja s’acosten més al desig somiat pels psicòpates. Podem dir que si els surt la matança, cosa que no crec, hauran reduït la resistència de la Humanitat en dos terços, ja que més de cinc milions de persones no estaran sanes ni en condicions de valer-se per elles mateixes. Aquest és el genocidi mundial que els excrements amb toga – culpables amb la màxima responsabilitat – estan permetent.

La destrucció absoluta de la dissidència i dels qui s’oposen a la ‘velocitat’ de la ciència, com també la matança amb els verins vertiginosos de la ciència sionista, són els espectacles centrals de la Sinagoga de les bagasses, però hi ha molts altres espectacles menors, que no per això mereixen que els ignorem. Comencem amb la fraternal amistat entre el pallasso jueu i genocida Zelensky amb el criminal de l’exèrcit sionista (OTAN), el mamarratxo Jens Stoltenberg que, no sé per què, em put a cognom jueu. Entre assassins avials roman la cosa. Vegeu aquests genocides:

https://t.me/resurgente2020/52928

I això que Rússia va guanyar la guerra dues setmanes després de començada, i ara encara mata ucraïnesos perquè el pallasso jueu els envia a la carnisseria amb plena consciència que més de la meitat no tornaran, i ara que el país ja és de BlackRock, del jueu Larry Fink, netejaran Ucraïna d’ucraïnesos, i recuperaran part del territori jueu de Khazària.

Assassins de masses amb verins, amb armes, amb el que sigui; però n’hi ha més, que ja us he dit que aquest és el femer més gran del món, la bagasseria i cau de criminals més sàdics i psicopàtics del planeta, que vesteixen l’escenari de solemnitat per a ocultar que tot és ple de sang. Si fins aquí hem ensumat les matances que tant els agraden, vegem quines altres sorpreses podem trobar en aquesta casa de barrets, especialitzada en l’abjecció i la ignomínia, com ho demostra aquesta altra convidada al festí de putes, la jueva Isabel Maxwell, la germana de la pederasta i criminal sexual de la Ghislaine, la de l’Epstein, també jueus, ves!, quines casualitats!

https://t.me/resurgente2020/52930

I ja que parlem d’Epstein, no està de més que sapiguem les vegades que el genocida professional i psicòpata de manual que té adoptat un goril·la assassí, Kill Gates, va viatjar a l’illa per a violar menors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4683527

Què sento? Els jutges, dieu? Esperen, vejam que els porten els pederastes, que als excrements amb toga tant els és un nen, coca, una bona puta o un bell sobre tacat de sang. Ells són així, guardians de la llei.

I aquí teniu el psicòpata genocida comprant voluntats en la gran fira de les bandarres:

https://www.eltiempo.com/politica/gobierno/presidente-gustavo-petro-se-reunio-con-bill-gates-en-foro-mundial-de-davos-845363

I sí, l’escòria que anava a l’illa d’Epstein i que comprava el president Petro, també és jueu. Casualitats! Només casualitats!

En una contingència circense com aquesta, el primer país sionista del món, la Xina, hi ha enviat un dels seus gossets perfectament ensinistrats, però perfectament, i ben castradet, a omplir de roses i flors, mel i dolçors les orelles dels amos jueus. Espectaculars les ecològiques paraules del representant del país més contaminant del món, animant-nos a tots a fer-nos pobres i no tenir ni per a menjar, perquè com a la Xina de Mao, després que el sionista exterminés qualsevol vestigi d’oposició, tothom gaudeixi de la pobresa absoluta per manca de llibertat i, això sí, tingui en compensació una cassoleta d’arròs, una gentilesa dels sionistes:

https://t.me/No_plandemia/7213

Sense deixar els orientals, malgrat que aquest treballa per a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units – posem-li nom – Victor Dzau, aquí teniu el que és un dels gossets castrats i miserables, més ben adoctrinats per l’escola sionista d’ensinistrament, que ens explica com l’estafa del canvi climàtic és un problema de salut... De veritat, creieu que ‘això’ no ha de ser exterminat del planeta?

https://t.me/No_plandemia/7214

Tot seguit, una llumenera, el mamarratxo Carlos Nobre, idiota professional a qui li va tocar a la tòmbola, a la bagasseria jesuïta del Brasil, la sort de la papereta que el constituïa en ‘científic climàtic’. No sap què diu, però l’homenet cobra, i això, a l’idiota, el fa feliç:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16856

LA FE EN LA CIÈNCIA

ÉS FER RELIGIÓ.

LA CIÈNCIA MAI ÉS DOGMÀTICA.

NOMÉS HI HA CIÈNCIA

ON HI HA DUBTE.

Tanmateix, al pobret homenet no li ho digueu, que estic del tot convençut que el seu nivell d’idiòcia superlativa li permet de creure’s les seves pròpies imbecil·litats, i no perquè les digui ell, sinó perquè ell les ha après dels qui ‘detenen’ la veritat de la ciència. De veritat, creieu que ‘això’ no ha de ser exterminat del planeta? Feu-vos al cas, de gent perfectament vàlida que haurà perdut les possibilitats d’investigació per aquest gosset amb el cul escaldat, i dic això amb tot el respecte envers els pobres gossets que tenen el culet escaldadet.

Home! Parlant d’aquest tipus de desperfectes intel·lectuals, ètics i ‘globals’, no podia mancar el gosset estrella, el castradet dels castradets, la ‘marylin’ que camina sobre les dues potetes mentre canta la cançó hebraica que li sol·licitis. Pobret! No sentiu una profunda commiseració quan el veieu? Sentir-lo, però, és una altra cosa, perquè s’excita no sé quina mena de neurona que t’impulsa a estavellar-li el puny a la boca. De veritat, penseu que una cosa tan miserable té dret a la vida? És el perfecte exemple per a dir al teu fill: «Si has de ser així, suïcida’t. Fes-te un favor a tu i a tots». Però, ell, pobret, va on li diuen i borda el que li han dit que bordi, que així ha col·locat la seva preciosa gosseta en no sé quina de les assortides bagasseries sionistes. Ai, sí, que no l’he presentat! L’espectacle caní superior: el gran caniche John Forbes Kerry, de professió gosset, d’especialització, castradet.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16857

Us preguntareu, i tot el que diu aquest senyor (jo) és veritat? Em temo que sí. Allò que els sionistes són capaços de podrir, ho podreixen, són així de generosos. Si han estat capaços de convertir ‘l’etern femení’ cantat per Goethe en una massa musculada i tatuada que crida com una peixatera i vol ser violadora, doncs què no faran amb altres coses! Però, vegeu una de les putetes inútils i idiotes, amb un nivell insuficient d’idiòcia, que jo, així, només amb el primer cop d’ull, sóc del parer que la disfunció racional i cognitiva del subjecte és la mateixa patologia per minusvàlua que la de la Yoli, la Moni i la decoració de la butaca del ministeri de transports. Esperarem el diagnòstic clínic final per a aquests esperpents humans, mentrestant, escolteu la Jojo Mehta, que s’ho diu tot ella soleta.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16860

De veritat, creieu que hem de suportar l’existència de coses així? Si callen i s’amaguen, doncs, mira, ves! Però si obren la boca, se’ls la tapa per sempre, i si hi insisteixen amb gestos o per escrit, es resol el problema, diguem-ne, que amb celeritat i eficàcia, no sé si se m’acaba d’entendre.

NO HI HA PITJOR VIRUS AL MÓN

QUE AQUESTS TARATS.

MALAURADAMENT, CAL UN ‘GRAN RESET’, SÍ:

ERRADICAR LA IDIÒCIA DEL MÓN.


Perquè tot s’encomana, i la idiòcia és el que més. No només a la Sinagoga de les bagasses de Davos, els cans castrats, les putes inútils i els pitjors criminals del planeta, es reuneixen i munten els seus espectacles irrisoris i sentimentals, el problema és que la idiòcia s’encomana. Comprovem-ho amb aquest assortit de tarats:

TARATS

Un mamarratxo integral, no sé si per això, es considera dona, que no ho és; però mamarratxo integral, del tot. Quant li haurà pagat el jueu de torn? Tanmateix, el que sí que el fa així com una mica dona, és la prostitució. És un home, digui el que digui qui ho digui, la caixera de supermercat corruptora de menors, els excrements amb toga o la velocitat de la ciència; però actua com a una puta, això sí, veus. El mamarratxo no sap que no es pot davallar més baix en l’exercici de demostrar que dins del crani només hi ha budells corromputs.

https://t.me/resurgente2020/52938

Aquí teniu els maçons sionistes del govern valencià. Quan penso que encara hi ha gent que parla i somia amb uns Països Catalans! Déu Meu, deslliura'ns de la idiòcia, si us plau. No hi ha polític més corrupte ni venut que els que ‘representen’ aquesta realitat lingüística, avui en retrocés a favor de la parla autòctona, l’àrab. Els jueus estan en el moll de les institucions i la política catalanes, però en el moll, moll. El que abans dèiem Catalunya, avui és una satrapia d’Israel, un putrefacte territori que put a sionisme arreu.

https://t.me/RosselloCM/84790

La velocitat de la ciència!

https://t.me/RosselloCM/84798

NO SÓN CIENTÍFICS

SÓN PSICÒPATES TARATS.

L’Organització de Matances Sionistes (OMS) del goril·la adoptat per Kill Gates, ha decidit qui seran els qui estaran en el projecte de construir les regles globals (!) per a la criança dels nens. Mares de famílies nombroses?, mares que han adoptat nens?, professores?, psicòlogues clíniques?, pediatres?, especialistes en el tractament dels nens?...

https://t.me/RosselloCM/84799

Ara que em vingui algú a dir que no cal matar-los a tots. És l’única manera de fet amb els agents corrosius i corruptors. No n’hi ha una altra.

George Monbiot, idiota ‘cum laude’. Sincerament, no s’adona que no es pot dir una imbecil·litat més grossa? Jo no el sacrificaria, li donaria a menjar pedres només. Cal erradicar l’agricultura, i així salvem el planeta. On no n’hi ha, no en raja ni en rajarà. Per què esperar? Deficients mentals com aquest no han de conviure amb éssers humans, cal que ho comencem a entendre bé això. Periodista, diu que és. Cagaguano. I a més a més, activista, o sigui, idiota per partida doble. Patirà la mateixa síndrome disfuncional que la Yoli, la Moni, la decoració de la butaca del ministeri de transports o la Jojo?

I per acabar l’apartat dels tarats, que no us vull cansar, el pallasso despentinat sionista que els jueus han posat a l’Argentina per a poder-la robar sense que el mamarratxo despentinat se n’adoni, això sí, prèvia la retribució al pallasso en algun paradís fiscal dels que controlen els criminals bancs centrals dels Rothschild:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7422


Si amb les matances actuals i les que els sionistes estan preparant a Davos o amb l’empobriment de les nacions amb l’estafa jueva del canvi climàtic de la velocitat de la ciència, i totes les macabres i pèrfides idees sionistes per a la destrucció absoluta d’occident i el cristianisme no en teniu prou, contemplem les meravelles del Pla Kalergi, curiosament jueu, quines casualitats! I pensar que ells no tenen res a veure amb res de res, pobrets! A ells, deixa’ls amb el conte de les cendres i els gasos, però no els emboliquis en res més, pobrets! I tot el que fan per a matar la gent i corrompre la societat amb la destrucció absoluta de les nacions? Pobrets! Els filantrops, tot ho fan per filantropia, ells. De vegades, us ho juro, penso que, si veritablement Hitler hagués fet el que els mentiders diuen, què se li podria reprovar?

https://t.me/RosselloCM/84789

https://t.me/RosselloCM/84795

https://www.elperiodico.com/es/barcelona/20240115/generacion-globalizada-barcelona-tercio-adultos-nacidos-ciudad-demografia-96930998

https://t.me/RosselloCM/84803


LA GUERRA CONTINUA,

MENTRE A DAVOS,

GOSSOS, PUTES I CRIMINALS

CONSPIREN PER A DESTRUIR LA HUMANITAT,

LA GENT DE LES NACIONS

SURT ALS CARRERS.


https://t.me/resurgente2020/52919

https://t.me/resurgente2020/52920

https://t.me/resurgente2020/52923


NOMÉS HI HA UN ENEMIC:

EL SIONISME.

https://t.me/No_plandemia/7218

I ELS PSICÒPATES ARMATS:

EL TERROR, ELS SICARIS:

https://t.me/RosselloCM/84804


P.S. Quant als psicòpates dels cossos i forces de seguretat dels Estats, caldrà l’execució de tots els terroristes que hi han integrat els sionistes. Ja vaig penjar fa temps, la notícia que en els exàmens per a ser psicòpata i sàdic al servei dels criminals del govern a les ordres sionistes, et feien un test. Tant els és que no sàpigues escriure ni llegir per a ser policia, només cal que en el test, els psicòlegs hi descobreixin: sadisme, psicopatia, manca d’empatia i un amor insòlit envers la violència injustificada. Els qui abans haurien estat reclosos en centres psiquiàtrics penitenciaris, avui van disfressats de policies i similars. Fins que la gent no els demostri el més absolut i radical menysteniment, aquests degenerats es creuran els amos del món. Aquestes coses només poden passar perquè la idiòcia impera, no hi doneu més voltes. Entre gent intel·ligent, res del que passa podria passar.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada