dilluns, 22 de gener del 2024

EL XOC SERÀ AVIAT

 

Aviat tothom s’adonarà, per fi, que estem en guerra. L’enemic és molt conscient dels greus problemes que té. Sap que compta amb tots els seus sicaris i el poder coercitiu dels Estats, tanmateix, s’adona que enfront hi té un exèrcit de formigues, petites i controlades, sí, però que si s’uneixen i desobeeixen, la marabunta acabarà amb ells. Ho saben. Per això, tracten d’accelerar les prohibicions a la llibertat, el sotmetiment a l’esclavatge del Nou Ordre Mundial Sionista, la ruïna de les nacions i de la gent, i la destrucció de la civilització en tots els seus aspectes i virtuts. Aquesta acceleració, aquesta marxa endavant sense frens, ja està provocant la reacció dels pobles, i encara hauran d’accelerar més, perquè en el moment que la gent sàpiga que a més de la veritat, té la força, aleshores, amics, no hi haurà cau per a les rates. Tot això, d’una manera o altra, ho anirem veient en el capítol d’avui sobre aquesta mena de guerra entre el bé i el mal, l’apocalipsi que dia a dia trasplanto a aquestes pàgines.

Comencem amb un breu vídeo que ens remunta a l’origen de la situació que estem vivint:

https://t.me/RosselloCM/84902

Una reflexió de ‘mvarelaes’ a twitter que exposa una conclusió similar a les meves especulacions:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16899

LA GENT JA SAP QUE ESTÀ GOVERNADA

PER CRIMINALS.

Presentem abans de res alguns dels màxims criminals contra la humanitat, que poden delinquir i cometre crims aberrants perquè els excrements amb toga són la tapadora de la brutalitat més abjecta executada contra la Humanitat:

Klaus Schwab i el goril·la genocida adoptat per Gates:

https://t.me/RosselloCM/84869

Tothom, amb dos dits de front, hi veu el crim; llevat dels excrements, que cada dia que passa, reforcen la convicció de la baixesa moral i ètica i la ignomínia de la professió que insulten amb el seu exercici. Quan els criminals han estat els jutges?

O això no és crim contra la dignitat i la llibertat de les persones?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4692468

No pots canviar el codi de la vida si no és que el que pretens és la destrucció de la vida. Ara bé, això no demaneu que ho entengui una tifa togada, que ells estan per a protegir els criminals. Només el fet de pensar que es pot millorar ‘el codi de la vida’ és la demostració concloent d’una psicopatia extrema i d’una ignorància absoluta. Que aquestes demostracions siguin protagonitzades pel tipus de tarats que destrueixen el món, corrobora a qualsevol amb la mínima capacitat de raciocini, que tractem amb genocides convençuts, o sigui, amb assassins de masses sense escrúpols. Només l’escòria togada és incapaç de veure l’evidència.

https://t.me/RosselloCM/84891

El consum de carn cuita fou l’origen del gran desenvolupament de la ment humana, per això, un goril·la, lògicament envejós de la superioritat intel·lectual humana, tracta de fer-nos retornar a l’estat simiesc, per a agradar els seus amos jueus: Gates i el seu padrí Schwab.

https://t.me/RosselloCM/84891

L’EXECUCIÓ DEL GENOCIDA

DE L’ORGANITZACIÓ DE MATANCES SIONISTES

(OMS)

ÉS UN IMPERATIU CATEGÒRIC SOCIAL.

Per a destruir l’essència humana, el codi de vida i l’alimentació sana, està el delinqüent econòmic i genocida professional (amb milions d’assassinats – només amb la covid supera els 17 milions) Kill Gates, que continua venent-nos la malaltia i la mort com si fos la solució a la vida. Només un imbècil pot creure en la necessitat generalitzada dels verins que són les vacunes, només un profund imbècil. Perquè, si hi ha hagut un augment de la població mundial, ha estat per les condicions higièniques, sanitàries i alimentàries, perquè, de fet, on no hi ha hagut aquest desenvolupament, no hi ha hagut augment poblacional; mentre que les vacunes són, des de la seva creació, una arma biològica per al control de la població, la introducció de la ‘malaltia’. Doncs, el genocida professional ens vol convèncer que està a punt de poder-nos enverinar contra totes les malalties del món, i pretén que ens creguem que és per al nostre bé, ell mateix, que no fa res, ens explicava com amb virus i els seus verins, com també amb la ‘sana’ pràctica de l’avortament, tan afecta al seu pare, aconseguiríem de reduir la població del planeta. I els imbècils corren tot solets a inocular-se els verins sense prescripció mèdica, i malgrat els incomptables casos de mort i malalties cròniques. Ja ho va dir el maçó i eugenista Jacques Attali: els imbècils mateixos correran esperançats envers la mort.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16897

Amb el currículum criminal del sac d’escombraries, cap excrement amb toga sospita que el criminal pugui estar cometent un acte criminal, essent com és, l’única cosa que sap fer.

Aquí teniu el gosset castrat Jeremy Hunt fent les fel·lacions als circumcisos com està indicat en el manual de Davos per als esclaus amb privilegis. Com es diu a la notícia: com poden saber d’una nova pandèmia, si no és que són ells qui la posen en marxa? Aquesta pregunta no espereu que cap excrement amb toga se la faci, pobrets! Si no saben que és una pandèmia. Les declaracions del gosset castrat són constitutives de delicte: Ningú pot preveure una pandèmia, menys encara fabricar verins per a combatre-la. No s’ha de ser ni intel·ligent per a entendre-ho. Les paraules descriuen un col·laborador en la conspiració. I val a dir, que l’espectacle del circ Davos és veritablement una ofensa a la intel·ligència més bàsica. Una reunió de llepaculs per a recitar els dictats amb posat d’intel·lectual i preocupació eticoecològica. Una exhibició de miserables que, per al teu bé, aconsellen la teva destrucció amb eufemismes i un amoïnament insolentment fingit. Escolteu la declaració de la complicitat del criminal Jeremy Hunt en el genocidi:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16896

I com no! La moneda de l’esclavatge. Una criminal que treballa per al BIS defensa la necessitat de la moneda Rothschild per a consumar el robatori de totes les propietats mundials (això és el que vol dir quan diu: «... estem canviant la societat per complet»):

https://t.me/Disidenteincontrolado/16900


Deixem el prostíbul de Davos, això sí, amb una mostra de les capacitats innovadores i revolucionàries de les tecnologies sionistes dedicades a posar fi a la Humanitat lliure, i que els jueus exalcen per al bé de tots i sobretot del ‘pobre’ planeta, que ja gairebé és com un ‘pobret!’ d’aquells del conte:

https://t.me/No_plandemia/7232

NO SÓN NOMÉS CRIMINALS, SÓN IDIOTES.


ELS EXÈRCITS INVISIBLES

El Femer Europeu, l’enginy sionista per a la destrucció d’Europa, segueix les ordres del judaisme internacional i brega per a desarmar qualsevol dels exèrcits invisibles que hi ha en el continent: la gent. El sac d’escombraries corrupte i nauseabund, a més de princeseta d’Astúries, el deficient mental i criminal professional Tusk, ha estat enviat a Polònia per la Corrupció Europea, que comanda l’assassina de masses Ursula von der Leyen, per a destruir la resistència a la tirania mundial sionista:

https://t.me/resurgente2020/53005

El traïdor de Polònia, actua com el traïdor i sionista germanòfob del mamarratxo de Scholz:

https://t.me/resurgente2020/53008

Tenen por, i per això han de cometre cops d’estat que els excrements amb toga no veuen, pobrets!, ells. Aquesta és l’estratègia criminal de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/resurgente2020/53006

CAL LA DESTRUCCIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA

I

L’EXECUCIÓ DE TOTS ELS TRAÏDORS A EUROPA.

Viktor Orban, el canceller hongarès, i els criminals sionistes de la Corrupció Europea:

https://t.me/resurgente2020/53009

Però els exèrcits invisibles hi són. Ells saben que en som molts més que no ens creiem. És cert que en el nostre bàndol els imbècils encara són majoria, però, ja hi ha una massa que està a punt de ser crítica, i això és el que posarà en situació crítica i irreversible al Mal del planeta:

https://t.me/resurgente2020/53017

https://t.me/resurgente2020/53039

https://www.lavozdegalicia.es/noticia/somosagro/sostenibilidad/2024/01/20/protestas-agricultores-extienden-europa/00031705775551634661732.htm?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twgen

https://t.me/resurgente2020/53042

Una iniciativa molt important per si pretenen liquidar l’efectiu, i que segons que sembla, ja apliquen a França:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4692398


L’ENEMIC ÉS EL TEU GOVERN,

ELS CRIMINALS SÓN L’AUTORITAT,

PERQUÈ TOTES LES INSTITUCIONS

HAN ESTAT PROSTITUÏDES

AL SERVEI DELS SIONISTES.


Vegem fins a on estan prostituïdes totes les institucions pels jueus:

https://www.ultimahora.es/noticias/local/2024/01/18/2088181/guardia-civil-declara-mujer-mallorca-acoge-por-primera-vez-ley-trans.html?utm_source=telegram&utm_medium=groups

Ni els col·legis de tarats professionals ni les bagasseries jesuïtes de psicologia han obert la boca davant de la més evident de les proves de disfunció mental. Aquestes facultats han de ser abolides. Generalment, els psiquiatres són psicòpates i els psicòlegs, lladres. Creieu que els necessitem? Un poble desenvolupat com el grec, no en tenia; per alguna cosa serà.

El prostíbul sionista de parla catalana a les Balears:

https://t.me/resurgente2020/53047

Compreneu per què la pederasta i amiga de pedòfils de l’Armengol és avui la puta principal del regne (tercera autoritat del país), exceptuant la cosa aquesta que fa de reina?

També podem parlar dels europeus universitaris que han nascut errats i que vénen als orígens per a pagar les pensions dels seus ‘espirituals’ antecessors:

https://elcaso.elnacional.cat/es/noticias/prision-cuatro-hombres-acusados-asaltar-matar-abuelo-joan-tarrega-victima-defendio-disparando_1148077102.html

https://www.abc.es/espana/cataluna/ocho-diez-detenidos-barcelona-extranjeros-20240118203212-nt.html

https://t.me/RosselloCM/84894

I sí, teniu raó, l’assassí que mata sense miraments el pobre universitari que només tractava de generar vida marró, ha de ser castigat. Només faltaria! Li dispara així, perquè sí, i l’universitari només duu una navalla suïssa, que era un regal per a la parella. Cal que fem un esforç entre tots i comprenguem els seus costums, que els jueus ens diuen que són molt més civilitzats que els nostres. Per això, les putes inútils i idiotes de l’harem jueu a Irlanda, comencen a prendre mesures per a erradicar l’odi i la violència blanca, sempre injustificada i nazi. Com ho hem vist amb l’assassí que ha mort l’universitari que només volia amor. Vegeu la puta, amb totes les lletres:

https://t.me/RosselloCM/84900

Oh!, i què dir dels cels! Si el jueu Schwab, el Rothschild, i el jueu Gates, el psicòpata, tracten de canviar el codi de vida per a bé del planeta, encara que morin els humans, els jueus també es preocupen de redibuixar el cel, que segons deu creure Harari, Déu el va fer malament malament, i per això, els jueus amb l’exèrcit de l’OTAN, ens el redibuixen per al nostre bé i el del planeta, que per això, els excrements amb toga quan surten al carrer i veuen l’empastifada dels sionistes, s’alegren que els jueus ens protegeixin de la malignitat solar. Ells són així, com nens idiotes.

https://t.me/No_plandemia/7229

Maco perquè sí.

Ara vegeu les esteles de condensació de set avions amb idèntica destinació i un domini molt professional dels pilots, que gairebé sembla una exhibició. Aquesta però, suposo que d’avions comercials en un vol regular, en un dia amb excés de demanda:

https://t.me/No_plandemia/7236

I tot seguit, l’explicació sionista de la qüestió, segons La Secta, en la versió de l’expert més gran d’Europa en núvols. Així, com raja!

https://www.lasexta.com/programas/equipo-investigacion/mayor-experto-nubes-europa-desmonta-teoria-estelas-quimicas-aviones-absolutamente-imposible_2024011965aaf373e584300001132ba7.html

Aleshores, tranquils. Els set avions que volaven alhora són vols comercials. I el cel tan maco que hem vist, una exhibició estètica dels sionistes, però res a veure amb esteles químiques. Tot és ple de conspiranoics.


Els jueus, que estan en tot, fa molts d’anys que s’han esforçat a millorar el nostre sistema educatiu, sobretot, perquè tothom tingui accés al coneixement, que no ha de ser un privilegi, sinó una compartició. Vegem els grans avenços en l’evolució del sistema educatiu:

https://t.me/resurgente2020/53034

I sempre van un pas per davant. Vegeu la superior ensenyança que reben els nostres infants, gràcies a la banda mafiosa i criminal, ara pederasta i propedofília, del PSOE:

https://okdiario.com/andalucia/semen-mola-o-infancia-transexualidad-libros-que-psoe-da-ninos-dos-hermanas-12227709

Els excrements amb toga a la seva, ells, pobrets! Serà nen, serà coca, serà puta o serà sobre tacat de sang? Aquestes són les úniques preocupacions dels nostres baluards del dret i la justícia. Com hauria de ser un crim de corrupció de menors i perversió, no home, no! Ells saben molt bé què és la corrupció, la perversió i la prevaricació. Per això no persegueixen aquests innovadors sistemes d’educació en valors superiors. La dignitat davant de tot. Com si en els jutjats alguna vegada s’hagués produït una prevaricació, o una corrupció, on va vostè a parar! O encara serà capaç de dir que en aquest país i a Europa en general, no hi ha justícia? Cada dia veiem la ingent tasca de defensa dels nostres interessos que fan aquestes cacotes disfressades amb toga i punyetes!

https://confilegal.com/20240119-el-ts-da-la-razon-a-un-instituto-que-puso-en-cuarentena-domiciliaria-a-los-no-vacunados-tras-un-positivo-de-covid/

Voleu més exemples de la rigorosa lleialtat a la llei?

https://cienciaysaludnatural.com/3400-estudios-revisados-por-expertos-sobre-los-efectos-adversos-de-la-inyeccion-k0-b1t/

Això no s’hi val. Els excrements amb toga no saben llegir, per tant, no se’ls pot acusar de no prendre mesures contra l’enverinament de la població, un pur genocidi. No els acuseu d’allò que no són responsables. Pobrets! I la commiseració que tenen envers els pobres universitaris errats que volen fer nens marrons amb consentiment o sense? Cal ser comprensiu. O amb els okupes? Voleu més generositat? Ells són així, tanquen a la presó justament l’assassí de vuitanta anys que mata un lladre universitari en defensa pròpia, com ha de ser; i deixen lliures tots els pobres polítics que han estat robant milions d’euros amb els ERE, perquè són psicocialistes, i com els excrements amb toga, tenen una superioritat moral i un coneixement que la resta de mortals no tenim, ells no hi veuen delicte, i si el veuen, comprenen que els pobres lladres i delinqüents dels psicocialistes són grans i tenen molèsties físiques, i que després de robar tota la vida sense remordiments ni compassió, els excrements exhibeixen la màxima magnanimitat, i els perdonen els pecats, com ho ha de fer tot bon cristià, què collons!

Bé, per concloure, deixaré que sigui el senyor Rafael Rosselló qui ens faci l’elegia final d’aquests sacrificats màrtirs del dret i la justícia, sempre al servei dels valors més grans de la nostra cultura i civilització:

https://t.me/RosselloCM/84877


CAL DERRUIR TOT EL SISTEMA,

RETRIBUIR’ ELS RESPONSABLES

COM ES MEREIXEN

I

RECUPERAR LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT.


P.S. A cada u, el que és seu; que no sigui dit.

https://t.me/No_plandemia/7237.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada