dimecres, 24 de gener del 2024

ENTENENT LA REALITAT


Per a desgràcia de l’enemic, cada volta són més les evidències dels seus crims i la gent que se n’adona, com també la comprovació de la magnitud de la idiòcia i de la perversitat dels sicaris que, per privilegis personals, vendrien els fills propis a ‘la magnanimitat i al despreniment’ sionista. Avui veurem aquests diversos aspectes de la realitat perquè ens ajudaran a comprendre la pura maldat de l’enemic, l’autèntica dimensió dels idiotes que els fan de sicaris, per covards i incapaços, i el fet que la gent ja comença a estar-ne fins a ben amunt que una colla de macabres criminals àvids i avariciosos per psicopatia, hagin convertit l’exclusiva i meravellosa experiència vital en un sofriment provocat per sàdics i envejosos de la felicitat dels altres, ja que ells són incapaços de felicitat; així són de poca cosa. O per què us creieu que vivint en la més exagerada i delinqüencial riquesa, necessiten fer el mal als altres? I a més a més, fer-lo tot posant cara de fer-te el bé i d’estar preocupats per tu, en el que és un senyal inequívoc de psicopatia. Prou que saben que si la gent sap la insaciabilitat de la maldat que els posseeix i amb la qual han aconseguit totes les riqueses materials (l’únic que es pot comprar, que les emocions i els sentiments no els venen enlloc), no duraven tres telenotícies. Per això cal desemmascarar-los, que la gent vegi els rostres inhumans d’aquests dimonis, perquè així el seu poder està condemnat a la desaparició... I en això que ens estem!


CBDC

Aquest és l’objectiu de les rates sionistes, el robatori de tota la riquesa del món, ja que en el moment que els Rothschild tinguin en el seu poder tots els teus moviments econòmics i els puguin regular, simplement seràs un esclau al qual se li permet o no se li permet el que sigui, d’acord al grau de sotmetiment i adoració als amos. Aquest, sense dubte, serà el final d’aquesta saga de criminals insaciables. Vegem, en dos vídeos curts, què és el robatori i el control absolut que pretenen els sionistes, els mateixos delinqüents que munten el circ de Davos perquè el psicòpata sexual amb deliris de comandant intergalàctic i de grandor, el sac d’escombraries Rothschild, Klaus Schwab, reuneixi els seus súbdits i sequaços per a les fel·lacions i per advertir d’amenaces diverses els goyim, el ramat d’estómacs inútils, com ens defineix la llumenera de la civilització, el ximpanzé Yuval Harari, que ho té tot: jueu, homosexual, tarat, esclau, idiota i simi amb deliris de grandor, el cas més insòlit enregistrat en els llibres psiquiatria: la superioritat davant de Déu. Aquesta escòria i la xurma que parasita de la gent digna, són l’aberració que es reuneix en els aquelarres del psicòpata sexual, amo de Trudeau i de tants altres gossets i putetes.

https://t.me/resurgente2020/53144

https://t.me/resurgente2020/53151

Una vegada que sabem què pretenen, vegem com es dediquen a l’extermini massiu en el somiat Holocaust sionista:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16917

https://t.me/Disidenteincontrolado/16918

https://t.me/Disidenteincontrolado/16920

https://t.me/Disidenteincontrolado/16921

AIXÒ ÉS UN GENOCIDI DE MANUAL.

Un genocidi en el qual ha participat de manera activa tota la Corrupció Europea de la Sinagoga, tots els quals són reus de crims de lesa humanitat, i independentment, de si han assassinat cinc milions d’europeus o sis milions, com els del conte, la pena capital és un mínim ètic amb els carnissers impassibles regentats per la Ursula von der Leyen, el monstre i bruixa satànica de la Sinagoga de la bandera blava i els estels, Però no us penseu que la més gran criminal que ha conegut el nostre continent, s’atura aquí. No!, el monstre és insaciable, i se li veu quan acut sense calces a retre la fel·lació oral – que no se m’entengui malament – a l’amo Klaus. La traïdora de tots els europeus, l’organitzadora de la destrucció econòmica del continent i la posterior fam, que avui es dedica a l’extermini a comissió, té previst de convertir-nos en els seus animals de granja:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16914

EXECUTAR AQUESTA INFÀMIA

ÉS EL MÍNIM DEL MÍNIM.

I val la pena de recordar que no té cap legitimitat, que ha estat elegida pels sionistes del BIS i el BCE, sense que els ciutadans europeus hagin, ni tan sols, donat el consentiment a l’elecció criminal dels jueus. No perdem això de perspectiva, perquè el monstre no té cap argument que pugui exposar per a demostrar la seva autoritat, si no és que els jueus l’han triada – per conèixer la seva absoluta manca de capacitat empàtica i l’absència total d’escrúpols i de vergonya – per a procedir a l’estudiada i sistemàtica destrucció d’Europa. Sense dubte, no podem dir que el monstre hagi decebut els jueus, com ho comprovem tothora, quan el psicòpata sexual la rep per a rebre la fel·lació oral – que no se m’entengui malament -.

Mentre ella brega per a assolir el somni jueu que els europeus es morin de fam, com quan ho assoliren a l’Alemanya d’entre-guerres, o a Ucraïna, o a Rússia, o a la Xina, que ja sabeu que les matances massives per fam són el manà d’aquestes hosts infernals. O si no, com explicar que no hagin acabat amb la fam que mata anualment milions de persones? Ells fan verins per a matar-te amb un somriure als llavis i per al teu bé, però solucionar les mínimes necessitats dels humans més pobres – menjar i beure – això, als assassins sionistes, no els interessa més enllà dels eslògans que la Gran Sinagoga (ONU) exposa en el pla d’esclavització i aniquilació mundial que ells anomenen Agenda 2030, una xapeta que tots els criminals de la banda llueixen com a distintiu. Caçar-los, difícil no serà... Mentre ella, deia, brega per a matar els blancs amb verins o per fam, resulta que a la màxima criminal de la història li comencen a sortir gent contestatària:

Lituània:

https://t.me/No_plandemia/7266

Polònia:

https://t.me/resurgente2020/53157

Escòcia:

https://t.me/No_plandemia/7266?comment=184790

A França, on és veritablement inexplicable com els francesos no han guillotinat el més gran traïdor de França de la història, un eunuc i puta privada dels Rothschild, que ahir vèiem com no s’immutava quan una assistent a un dels seus actes s’esvaïa per causa dels verins jueus que el criminal ha inoculat als francesos. Demanar la pena capital per aquests assassins de masses és l’abecé de l’ètica:

https://t.me/resurgente2020/53132

https://t.me/resurgente2020/53133

https://t.me/resurgente2020/53136

https://t.me/resurgente2020/53140

https://t.me/resurgente2020/53141

Esperem per al bé de França, dels francesos, dels europeus i de la Justícia, que no trigui gaire la puteta dels Rothschild a ser una nineta decapitadota. No ho dubteu: no es perdria absolutament res, menys encara un ésser humà.

I si l’eunuc privat francès té problemes, que desitjo que es resolguin; la puteta de Klaus Schwab, la Justeta, comença a tenir problemes amb la justícia pels seus actes criminals, dels quals, també espero que els canadencs sàpiguen fer-ne una interpretació correcta i procedeixin a eliminar el mal de la manera més efectiva possible:

https://t.me/resurgente2020/53147,

aquests delictes han de ser castigats de manera extremadament exemplar; no sé si resulto ambigu, i no se m’acaba d’entendre.

Ja que parlem de deficients mentals, psicòpates, retardats cognitius i indigents intel·lectuals, potser és el moment de treure a escena el

COTTOLENGO

(GOBIERNO DE ESPAÑA)

La Moni, sense diagnòstic psiquiàtric encara, però amb comprovada insuficiència racional, inferior a la idiòcia:

https://www.elespanol.com/invertia/observatorios/sanidad/20240123/sanidad-quiere-incorporar-historia-clinica-paciente-nivel-renta-pueden-llegar-fin-mes/826917494_0.html

Hi ha gent que només pot menjar de la prostitució.

Quatre deficients mentals en un tuit:

https://t.me/RosselloCM/84964

La veterinària analfabeta fent un cunnilingus oral – que no se m’entengui malament - a la corruptora de menors. Dues desgràcies, més idiotes que joves, i més inútils que un paraigua en un huracà, que inexplicablement han sortit del Cottolengo, en l’èxode promogut pels jueus, i han caigut als prostíbuls de les institucions espanyoles. Jo no sé vosaltres, però jo, veient tanta mancança de substància grisa, m’irrito. ELS IDIOTES A CASA O RECLOSOS. UN IDIOTA EN LA FUNCIÓ PÚBLICA ÉS UN DELICTE DE MÀXIMA GRAVETAT. I sí, sé que si treus els idiotes del govern i governs de la nació, com dels prostíbuls institucionals, tot serien vacants, però, nois, és el que hi ha:

https://t.me/resurgente2020/53148

I la corruptora de menors està a punt de plorar. Coses dels idiotes. Tanmateix, la realitat és la que ens exposa aquest tuit, i que demostra la classe d’escòria que governa els països d’Occident, gràcies a les bondats dels bons:

https://t.me/resurgente2020/53149

El que no entenc és per què insulta les escopinyes.

Tanmateix, els sionistes han col·locat a governar tots els reclosos en sanatoris mentals, manicomis i centres psiquiàtrics:

El pallasso despentinat amant dels sionistes:

https://t.me/No_plandemia/7268,

cal executar les seves ordres, em sembla una manca de respecte obviar les declaracions del mamarratxo que els jueus han posat a governar a Israelina.

I aquest, aquest és per a comprendre-ho tot. Un pedòfil, fanàtic sanguinari, criminal des del part, miserable fins a la roïnesa i limitat intel·lectual, com els agrada als sionistes. I el més curiós no és el fet de veure el pedòfil Biden fent l’idiota, l’única activitat que se li coneix, sinó la colla de subnormals que el victoregen! Ni discapacitats ni minusvàlids cerebrals, són subnormals autèntics. De veritat que no han pensat que farien un bé a la comunitat i a ells mateixos, deixant de fer el dropo seguint un esclau dels més miserables, i així dedicar-se a una activitat més creativa, ni que sigui un planejament de suïcidi; que a molt més, tampoc no crec que siguin capaços. Déu meu!

https://t.me/No_plandemia/7269

L’OBRA DELS JUEUS.

Els bons, ja ho sabeu, sempre donant exemples de bondat, com en aquests dies a Gaza, i de comprensió envers els ‘diferents’, com en aquest cas, en el qual demostren el gran respecte que els mereix la dignitat de la vellesa:

https://t.me/RosselloCM/84968,

els paraplègics cerebrals, els sionistes, els treuen dels manicomis i els posen a destruir les respectives nacions, i als qui no es creuen el conte favorit d’Israel, els hi envien. Bona gent! Molt bona gent, pregunteu-ho als palestins, que ara us n’explicaran meravelles, de la bondat jueva!

I, curiosament, passen coses com aquestes amb els bons i comprensius, que mai, però mai, han dit una mentida, pobrets!, que ni els contes que s’inventen són mentides!, i si dius que sí, ells s’encarreguen que et qualifiquin de beneit. Què és això de no creure’s els contes que s’inventen! Però vegeu els miracles sionistes, quines coses són capaços d’assolir:

https://t.me/RosselloCM/84969

Potser el 2030 ja seran sis milions, els supervivents! Vejam si estaven amagats?

ELS BONS I LA ‘VERITAT’, UNA SOLA COSA.

Bé, deixem aquests fems, que n’hi ha uns altres que ens esperen.

Tots els miserables han estat dotats de ‘responsabilitat’ pels jueus, són els qui han estat dotats de patent de cors, mentre executin les ordres criminals dels sionistes. No oblidem que el gos que governa Soroslàndia és el gosset del George, i que el George és qui li fa la llista amb la gent del Cottolengo per omplir els prostíbuls, i dicta els requisits per a ser disfressat de policia: deficiència cognitiva, analfabetisme demostrat, poca empatia i caràcter de pinxo, a més d’alguna psicopatia, de ser sàdica, millor. Dit això, comproveu com els criminals delinqueixen, i com un doctor, el senyor Antonio Aguirre és humiliat pels matons de comissaria i els minusvàlids de les ciutats de la immundícia:

https://t.me/RosselloCM/84959

https://t.me/RosselloCM/84974

La inseguretat jurídica que patim només és responsabilitat dels criminals que els jueus han disfressat amb togues i punyetes:

https://rafaelrossello.tv/video/en-este-canal-hablaremos-en-libertad-guste-o-no-guste/


Concloguem amb el doctor Aguirre, un dels herois anònims que ens fan dignes:

https://t.me/RosselloCM/84973


SI NO VEIEU ENCARA L’ENEMIC

NECESSITEU UN OCULISTA

O UN PSIQUIATRE.

SEMPRE ÉS MILLOR L’OFTALMÒLEG,

QUE ELS PSIQUIATRES TENEN MÉS DE BOTXINS

QUE DE METGES.

PERÒ, AVUI, QUI NO ELS VEU,

QUI NO PERCEP L’OMBRA DEL DIABLE

NI L’ESTEL DE SIS PUNTES,

O ÉS CEC, O ESTÀ MALALT DEL SENDERI,

O ÉS, SENZILLAMENT, UN COVARD.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada