dissabte, 27 de gener del 2024

EL COTTOLENGO I ELS PROBLEMES DE L’ENEMIC


EL COTTOLENGO


La corruptora de menors, Irene Montero, i les idiòcies que és capaç de dir de resultes de les deficiències cognitives elementals del desperfecte cerebral que omple de matèria d’evacuació el que haurien de ser creacions neuronals:

https://t.me/resurgente2020/53215

El mamarratxo analfabet que els jueus han fet col·locar al gos de Soros en el clavegueram de Cultura. Els historiadors adverteixen el mamarratxo que és un perfecte ignorant; cosa que no cal que ens diguin, ja que això, ho sap qualsevol amb dos dits de front; i prou que sabem que el mal que pretén de fer el criminal Urtasun és el servei a Israel, els seus amos. És un producte jesuïta, del partit encapçalat per la infraidiota Yoli, el fenomen cognitiu més estrany conegut fins ara – es pot ser tan summament infraidiota? - i amb una llarga carrera com a sicari de Soros al Femer Europeu. Compreneu com un inculte pot arribar a robar els espanyols, disfressat de ministre, en el pitjor clavegueram de tot el prostíbul espanyol?

https://t.me/resurgente2020/53224

I el deficient intel·lectual també promou l'exclusió d’alguns termes per ‘ofensius’ a El Prado! Els idiotes a casa o en un centre especialitzat, però l’idiota en la gestió pública, ha de pagar els seus errors amb la vida. No em cansaré de dir-ho. Us creieu que canviar el significat de les paraules és innocu?

https://t.me/resurgente2020/53193

La prova dels ignorants i analfabets que els sionistes ascendeixen al poder, perquè un idiota que menja de la teva mà, no et decebrà; que prou que sap l’absoluta misèria que és com a ésser humà, i que no té capacitats de cap tipus per a guanyar-se dignament el pa amb la suor del seu front. Vegem el paradigmàtic paràsit i pallasso republicà, al qual no se li demana el C1 per a robar als catalans:

https://t.me/resurgente2020/53246

No oblidem el cordovès que, alhora que era president del femer sionista de la Generalitat d’aleshores, anava a classes de català. Tanmateix, per a treballar en un supermercat, l’empresa et demanarà coneixement de la llengua, però per a ser president del femer sionista, no cal, amb besar circumcisos, n’hi ha prou.

En aquesta exhibició de la tragèdia vital que suposa la insuficiència cognitiva i la discapacitat racional, no pot mancar la Moni, que es posa les ulleres per a semblar mínimament intel·ligent, encara que cada volta que obre la boca, la realitat li cau al damunt com un aiguat:

https://t.me/resurgente2020/53246

https://www.moncloa.com/2024/01/26/preguntas-incomodas-sanidad-2402941/

https://www.elperiodico.com/es/sociedad/20240126/sanidad-universal-inmigrantes-padron-tarjeta-97385868?utm_source=rss-noticias&utm_medium=feed&utm_campaign=portada

https://www.vozpopuli.com/espana/politica/monica-garcia-ignora-expertos-mascarillas.html

Tota una exhibició.

Ara, un possible futur candidat a ministre d’energia:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16945

No sé qui és el gos castrat o la puta inútil dels sionistes encarregada de la destrucció de l’agricultura espanyola en favor de països estrangers, en el que és una evident i òbvia traïció als interessos nacionals i la venda d’aquests a les imposicions de la Sinagoga del Femer Europeu. Vegeu les dues notícies i digueu-me si el gos castrat o la puta inútil ja no haurien d’estar detinguts per aberrant discapacitat racional:

https://t.me/resurgente2020/53254

https://t.me/resurgente2020/53255

Quan els idiotes governen, les relacions naturals i comercials són impossibles, i aquest és el resultat que els deficients mentals siguin nomenats pels jueus a càrrecs per als quals la manifesta discapacitat intel·lectual els inhabilita:

https://t.me/resurgente2020/53255

Però tornem al Cottolengo de Soroslàndia, perquè no en fan ni una que no sigui una demostració d’incapacitat i indigència mental, només possibles, si manes perquè ningú no t’ha elegit, sinó els criminals sionistes que estan destruint occident, la qual cosa, ‘estimats idiotes’, és un gravíssim delicte d’alta traïció, pel qual espero que algun dia els espanyols us facin un bonic collar. No em direu que com a gossets no us agradaria d’estrenar un collaret, i les putetes, que bufones que estaran! En fi, escoltem l’última idiòcia de l’Agenda 2030 i el bonic i educat final de la noia que parla; sí, educat... penseu què li podria arribar a dir amb tota la raó del món!:

https://t.me/RosselloCM/85031

I ja que parlem de la merda que s’emociona i plora veient-se en el mirall, mentre el cor de les putes inútils i deficients acompanyades dels gossets castrats, que amb un to més com de mezzosoprano, li canten ‘guapo, guapo i guapo’, i ell s’observa movent la cua, traïdor i genocida, lladre i estafador, mentider i inútil, satisfet del que veu i agraït a l’amo Soros, que l’ha traslladat del guarda-roba dels homosexuals a la presidència d’un prostíbul com Soroslàndia, en el que abans es coneixia arreu del món per Espanya. Vegeu la immundícia i la falsedat del més gran criminal que mai ha nascut en terres hispanes. La pena capital per a aquest traïdor i genocida no fretura ni tan sols de judici. Als psicòpates no cal portar-los a judici, que dónes l’oportunitat que els seus protectors, els grans criminals sionistes, li paguin un bon picaplets i comprin els sempre accessibles excrements amb toga, que un nen fresc, una puta cara, una bona coca o un sobre ben farcidet de diners, encara que el sobre estigui impregnat de sang, ja sabeu, els fa replantejar-se qualsevol qüestió i orientar-la als interessos dels seus protectors i amos:

https://t.me/RosselloCM/85032

Si això no és un psicòpata de manual!, només comparable al tarat de Gates, amb la diferència que aquest és un criminal des del naixement i el sac d’escombraries pudents que governa Soroslàndia, des que Soros el va comprar com es compren els cadells en una botiga d’animals. Soros devia anar a la seu del PSOE, probablement, la botiga d’animals i criminals més assortida del país.

I per concloure aquest festival de ‘cottolengaires’, res millor que el mamarratxo de la Genociditat de Soroslàndia i la colla de putes i gossos castrats que serveixen en el prostíbul de Soros, on ignomínia i infàmia, no en voldreu tanta! Lògicament, la notícia va relacionada amb el departament o conselleria dels més abjectes criminals de la Genociditat: educació, on només hi hem tingut deficients mentals amb psicopaties tan greus com les limitacions pròpies intel·lectives del criminal en qüestió. Vegeu com portar la contrària als jueus, significa que et titllin de ‘racista’ i et bandegin. Així actua el mamarratxo més repugnant que ha produït el nostre país, la veritable vergonya nacional:

https://www.20minutos.es/noticia/5211968/0/cesado-el-responsable-que-atribuyo-los-malos-resultados-de-pisa-a-la-sobrerrepresentacion-de-alumnos-inmigrantes/

Va! D’extra, aquesta notícia, que demostra com tots els criminals que es fan dir polítics són pura escòria discapacitada i esclava de la voluntat dels sionistes. Res millor que el partit ‘ultranacionalista espanyol’ per a demostrar-ho, el femer jueu de VOX:

https://t.me/RosselloCM/85025,

VOX no són nazis, són ‘pobrets!’. No són espanyolistes, són súbdits orgullosos d’Israel.


Deixem el Cottolengo, abans que arribi la justícia que haurà de portar les escombraries als abocadors i crematoris, l’escòria a les plantes de tractament de residus, i la resta de putes inútils i gossos castrats, a la ‘joieria’ de cànem, on els faran collarets a mida, perquè no ballin més del compte en el moment que per primera vegada a la vida siguin sincers. No em direu que no seria un espectacle reconfortant i de màxim interès per als nostres fills! Com més aviat s’aprèn la dignitat, què és l’honor i el valor de la llibertat, millor; i de passada, pitjor per als jueus, és clar.

Ja que parlo de l’enemic, vegem els indicis que demostren que els problemes se’ls acumulen. Però abans, perquè ningú em titlli d’antisemita, escoltem-los, que ells mateixos s’expliquin, després, ja veurem els seus problemes. Comencem, doncs, aquesta segona part, amb els bons:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4711975

https://kontrainfo.com/los-textos-racistas-secretos-del-rabino-lider-de-jabad-lubavitch-la-diferencia-entre-judios-y-no-judios-es-tan-grande-que-deben-ser-considerados-como-especies-diferentes/?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=whatsapp&utm_source=im.

I no cloguem aquesta part sense portar a la palestra la mona homosexual i jueva, que sinó, s’ofèn i es pensa que no la tenim en compte, amb la de coses ‘interessants’ que diu la retardada mental. Vegeu fins a on pot arribar aquesta escòria dels nassuts:

https://t.me/RosselloCM/85062

Que bufona! Ja sabeu que li tinc una estranya simpatia, i crec que seria un recomanable espectacle còmic en el fossat dels mandrils al zoo de Barcelona. Jo crec que és tan criminal, perquè no s’adona del que diu, pobreta! Tantes coses al cap, a la boca i a un indret impropi de ser anomenat aquí, el tenen - com ho diré - en un èxtasi d’inquietuds sobre el futur, que el sobrepassen, pobreta moneta.


Vistos els nostres enemics en les clares declaracions de l’ODI A L’HOME BLANC, sense que això sigui recriminable, on va vostè a parar! Ells són els bons, ho diu la llei dels gossos castrats i de les putes inútils i idiotes de l’harem de Soros! Continuem.


ELS PROBLEMES DE L’ENEMIC


Com he dit ja, l’enemic comença de tenir problemes, que espero - amb el cor a la mà us ho dic - que siguin els darrers problemes que tinguin en la vida. Vegem-los:

Quant a la saga de criminals de la família Soros, una de les més perilloses màfies del planeta, amb seu a l’abans Catalunya, i que governa de facto el que abans era Espanya, no estic sol en les meves reivindicacions de fer-los un judici i procedir després a l’aplicació de la sentència, que per més benevolent que sigui, no pot fer-los eludir de retre la vida en compensació:

https://t.me/resurgente2020/53236

https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1749271365968871794?s=19

El mamarratxo de la Genociditat, si veu aquesta notícia, es posarà a tremolar com un gatet remullat amb una gerra d’aigua freda, pobret! I quant al gos, per ell no us preocupeu, que les limitacions cognitives no li donen més que per a mirar-se al mirall i veure’s movent la cua al ritme de les cançonetes del cor de deficients magnes, i mentir, que són les dues coses que és capaç de fer el ca que comprà Soros per quatre rals; que Soros serà un criminal, però no és idiota, i paga just el preu. Al capdavall, els subnormals surten molt més assequibles que els que tenen aparença de normals. I vés a un jueu a explicar-li assumptes de la pela (Fuig! No sé per què és dir ‘pela’ i apareix el traïdor de Catalunya i avui mamarratxo principal del prostíbul!).

Passem tot seguit a les notícies sobre els verins dels jueus i l’Holocaust que estan aconseguint de materialitzar davant de la mirada perduda i absent dels excrements amb toga, que no acaben de veure el què. Ells són així de limitats, que si no, no estarien on estan.

Com ha estat possible l’holocaust, i que els botxins de bata blanca, o idiotes amb estetoscopi, hagin acceptat de ser els autors materials de la matança? Molt fàcil, els idiotes són molt fàcils de convèncer, i els psicòpates, encara ho fan agraïts. Les bagasseries jesuïtes saben molt bé quina mena d’escòria han de triar:

https://t.me/RosselloCM/85033

si hi ha algú que es pensa que això és un cas aïllat, vegeu que no:

https://t.me/No_plandemia/7288,

Heu vist quant paguen els sionistes per enverinar i matar la gent? El càncer és probablement el negoci més gran del planeta. Ningú està interessat a resoldre el problema i acusar els jueus de la responsabilitat (saga Rockefeller), mentrestant, tothom s’omple les butxaques amb els assassinats sistemàtics. Poques organitzacions puden més a criminalitat, exceptuades les terroristes de Soros, que l’Associació contra el càncer. Fixeu-vos que mai no hi ha avenços, sinó en el nombre de casos, i cada any estan més satisfets. Seguiu el rastre dels diners i descobrireu la mentida que oculta, amb el vel de la ficció, la veritat.

Quant a l’Holocaust, vegem com BlackRock, organització mafiosa sionista i jueva, dirigida pel criminal Larry Fink, és el cervell de tota la matança:

https://cienciaysaludnatural.com/fraude-de-las-inyecciones-covid-en-ensayos-y-campana-de-vacunacion/

https://t.me/resurgente2020/53269


Si tot això sembla poc, endinsem-nos en els problemes més greus que tenen els sionistes. Comencem amb l’Organització de Matances Sionistes (OMS), dirigida pel goril·la adoptat pel psicòpata Gates, i com en el Femer Europeu, hi ha veus que ens adverteixen de la magnitud criminal de cedir la sobirania a una organització dedicada a l’extermini:

https://t.me/RosselloCM/85039

I podria semblar que aquestes declaracions no tenen importància, però el goril·la ha hagut de sortir i fer unes declaracions públiques perquè el ‘tractat de pandèmies’, l’eufemisme de ‘la solució final’, té problemes seriosos de ser aprovat. Sembla que descarten el mes de maig per a l’aprovació. Fixeu-vos en la quantitat de mentides que pot dir el màxim criminal de l’OMS sense immutar-se. L’execució d’aquest assassí de masses, demostrat, és un imperatiu categòric per a la societat occidental:

https://t.me/No_plandemia/7283

L’Organització mare de l’OMS, la Gran Sinagoga o ONU, demostrant la classe de criminals que són, amb el gosset castrat de Guterres, embolicat en tota mena de crims i mentides:

https://t.me/No_plandemia/7292

Si això no fos prou, estem ara amb les revoltes dels agricultors que amenacen d’estendre’s a altres sectors – fins i tot pot arribar a Espanya, com veurem -, la qual cosa seria el primer senyal que els criminals que ostenten el poder il·legítim a les ordres dels sionistes, començaran a tenir problemes personals, com també veurem:

França:

https://t.me/resurgente2020/53262

https://t.me/resurgente2020/53264

Alemanya:

https://t.me/resurgente2020/53261

Lituània:

https://t.me/resurgente2020/53273

Polònia:

https://t.me/RosselloCM/85024

El mapa d’Europa i les protestes dels agricultors i transportistes:

https://t.me/resurgente2020/53241

Tanmateix, sembla que Espanya no vol quedar-se enrere:

https://t.me/RosselloCM/85023

https://t.me/resurgente2020/53271

I es comencen de veure els primers senyals que la gent, al final i per fi!, prendrà mesures contra els veritables responsables: els traïdors:

https://t.me/RosselloCM/85058

https://t.me/resurgente2020/53207

AQUEST ÉS EL CAMÍ

https://t.me/RosselloCM/85054


Mentre això esdevé, el psicòpata continua amb la seva monòtona cançó:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16949

I la genocida Ursula von der Leyen seguint els mandats sionistes que ella, com a bruixa màxima de la Sinagoga, escampa arreu del continent que està destruint:

https://www.libremercado.com/2024-01-26/la-ue-da-un-paso-mas-contra-el-aire-acondicionado-comun-quiere-prohibir-su-uso-generalizado-7090584/

DEIXAR-LOS AMB VIDA,

SÍ QUE SERIA UNA OFENSA.


Potser per això, l’exèrcit sionista, l’OTAN, ens anuncia les pretensions de començar una guerra contra Rússia, que val a dir, que en el cas que es produís, la gent hauria d’anar a matar els seus polítics allà on siguin, abans que anar matar russos, que cap mal no ens han fet!

https://t.me/Realidades_Paralelas/7478

i la prova del que dic la teniu aquí, amb la puteta castrada – coses dels jueus – del delinqüent i genocida Boris Johnson:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7480

No es pot ser més idiota, més miserable, més abjecte, més sinistre, més baix, més escòria, ni amb un entrenador personal! I penseu que, això, a les putes i els gossos castrats els surt per voluntat!


TENEN PROBLEMES, I GREUS.

SABEN QUE SI ESCLATA LA IRA

POTSER NO ASSOLIRAN

D’ENGANYAR LA GENT

PER ANAR A MATAR-SE

PER ELLS.

I AIXÒ,

RAS I CURT,

ÉS EL COMENÇ DEL FINAL.


FINS A LA VICTÒRIA...

I EL DIA DE LA JUSTÍCIA*,

SENSE DEFALLIR.


* No ens confonguem, no és ànim ni desig de sang, ni cap patologia, és la necessitat de la demostració evident de l’existència de Justícia. La qüestió dels idiotes és una altra qüestió, més lligada al fet que amb idiotes no hi ha futur, i a la constatació innegable del greu mal que han fet. Com dic sempre, l’idiota a casa o al frenopàtic, però no en assumptes públics, perquè això és una usurpació de funcions il·legítima i dramàticament nociva per a la resta de la gent - els normals; i fins i tot, els imbècils -.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada