dijous, 18 de gener del 2024

EN TERMES GENERALS


Comencem amb una frase d’Aleksandr Solzhentsyn que desmunta totalment la idiota de la caixera amb ínfules de ministra. Més li valdria a la caixera analfabeta llegir més i aprendre de gent com Solzhentsyn, que almenys escriu llibres i sap què diu, mentre que el projecte de cosa garla imbecil·litats – el màxim assoliment possible per als seus budells superiors – sense pensar-les; perquè això de pensar, això, sí que ja és una cosa que la supera del tot, pobreta! Creu en el consentiment a ser violat per a un nen que no pot fumar, beure, conduir ni votar, però sí que pot donar el consentiment a ser violat. Un acte que la corruptora de menors considera un acte de llibertat! I comento això, perquè és cert que la frase de Solzhentsyn és encertada, tanmateix, avui, en els nostres dies i per culpa de la corrupció sionista a tots els nivells, hi ha humans – bèsties més o menys racionals – i éssers humans, amb una capacitat superior i impossible per a les bèsties humanes: l’ètica. Així doncs, si no som iguals individualment, tampoc no ho som col·lectivament, i hi ha esclaus voluntaris o bèsties humanes sense consciència – avui els trobeu a tots els sectors – i éssers humans, éssers conscients de la vida i que la mort ha de tenir algun significat i transcendència.

https://t.me/counterpropaganda20/11807

Quant a aquests bèsties, només els vull recordar que els éssers humans tenim per virtut la deferència de l’agraïment:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4654658

I no volem que cap d’ells resti sense gronxar-se.


El puti-club de Davos va exhibint els monstres, els cans ensinistrats i castrats, les putetes inútils i idiotes, que fan molt de joc amb l’escenari teatral per a l’obra de teatre més hipòcrita del món, junt amb els especialistes, els criminals. Com hi ha gent que no s’adona de les coses, escolteu aquest mexicà que es veu que ha descobert què són la raça elegida, els principals criminals que organitzen i celebren la submissió dels gossos castrats i de les putetes inútils:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4686893

Neil Oliver, molt breu, ens resumeix en què consisteix l’aquelarre sionista de Davos:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16873

Escoltem una de les putetes inútils i idiotes que tenen els seus minuts de glòria en l’obra de teatre d’enguany i d’engany de Klaus Schwab, el Rothschild:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16871

L’heu entès? Ells, els bons, els filantrops que volen construir el camp de concentració mundial jueu, diuen la veritat, i els qui no s'emmotllen a la veritat de la ciència de la velocitat, doncs, són desinformadors, i cal lluitar contra ells. És clar que sí, bagassona! La veritat de la covid, de les meravelloses vacunes, del CO2 que matarà el planeta, de les guerres per la democràcia i contra el terrorisme, de les ciutats intel·ligents, de la intel·ligència artificial i el transhumanisme, els nous cels – potser pel CO2 - i tantes veritats que els jueus ens expliquen perquè sapiguem com posar-nos de genolls i que no ens hagin de matar per oposar-nos a la voluntat del poble elegit o a la voluntat de violar i matar els nostres fills, als quals, destrueixen intel·lectualment, psicològicament i emocionalment als centres de preparació per a l’adaptació al camp de concentració, que avui són les escoles.

La puteta inútil i idiota, que segur que no ha dormit en tota la nit davant de l’emoció de la fel·lació púdica que havia de fer en l’empostissat, ens parla de veritats que cal defensar contra la desinformació, com en aquest exemple:

https://t.me/resurgente2020/52956

O què dir dels cels que els sionistes de l’OTAN i l’ONU guarneixen ningú no sap per a què:

https://t.me/resurgente2020/52959,

i aquí teniu un avió que no pita, un avió antifísic i que no permet que es generin les noves esteles de condensació que cap govern del món, menys encara els excrements amb toga, investiga:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4686892

Segons la puteta inútil i idiota de més amunt, aquest avió no és normal, i cal dir la veritat a la gent, perquè comprengui que el cel que han de deixar els avions és el de més amunt, una boira de vés a saber quins verins i per a què; perquè la desinformació és molt perillosa. A Davos no s’hi diu una sola mentida. Els cans castrats i covards, les putes inútils i idiotes a sou de l’harem jueu, i els criminals professionals, mai no diuen mentides, això ho sabem tots.

Bé, tots, tots, es veu que no, que a Alemanya sembla que pot començar la reacció dels europeus, tots a una, contra les bandes criminals sionistes de la partitocràcia, que sota les ordres de l’assassina de masses, lladre i euròfoba de l’Ursula von der Leyen, serveixen els interessos delinqüencials sionistes contra la voluntat i els interessos dels europeus. Escoltem el portaveu dels agricultors alemanys:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16868

https://t.me/resurgente2020/52961

A França:

https://t.me/resurgente2020/52975

A Suècia:

https://t.me/resurgente2020/52978

https://rmx.news/commentary/swedish-government-scraps-united-nations-agenda-2030-goals1/


Per desgràcia, a Soroslàndia no hi ha la mateixa indignació, ni la mateixa decència, ni la mateixa valentia i virtut que a la resta dels països europeus. Vegeu la puteta inútil i idiota que els maçons sionistes han posat a fer el ximple a la Comunitat de Madrid, i el grau de servilisme de l’esclava amb els amos jueus:

https://www.publico.es/politica/tribunal-cuentas-tramita-denuncia-ayuso-malversacion-subvencionar-comunidad-judia.html/amp

ESTEM A PUNT D’ASSENYALAR-LOS.

I TOTS SABEM:

QUE DESCOBERT EL MAL,

ENTRE TOTS, EL PODEM ERRADICAR...

I PER SEMPRE.

I ara, comprovem la indignitat, l’abjecció i la immoralitat dels excrements amb toga, encara més addictes a les fel·lacions púdiques que les putes i els gossos castrats de Davos:

https://t.me/resurgente2020/52970

AQUESTS SÓN ELS ASSOLIMENTS

DE LA MÀFIA

GENOCIDITAT DE SOROSLÀNDIA’:

IMPORTAR SEMENTALS.


La guerra continua, l’enemic sap que té molts de fronts que ha de preservar si no vol que la IMMENSA MENTIDA DEL MÓN DE MALDAT creat per aquests lladres i assassins inveterats, salti pels aires. La gent sembla que no s’enverina més amb els tòxics jueus, també sembla que no hi ha disposició a posar-se els morrions, llevat dels borrecs, els humans, les bèsties d’abans; i no oblidem que tothom n’està fins al capdamunt – llevat dels retardats intel·lectuals – de la corrupció del sistema i que representa la púrria partitocràtica, les organitzacions delictives finançades per l’Estat, constituïdes per paràsits, inútils, pocavergonyes, lladres i desgraciats, o sigui, el que avui coneixem com a polítics, l’escòria de l’escòria social.

DESOBEDIÈNCIA

https://t.me/Disidenteincontrolado/16872


TOTS CONEIXEM ELS CRIMINALS.

TOTS SABEM QUI SÓN ELS SEUS SICARIS.

TOTS SOM CONSCIENTS A ON ENS VOLEN DUR:

L’HORROR COM A MEDI DE VIDA.


DESOBEDIÈNCIA I UNIÓ.

FER CAURE L’IMPERI DEL MAL

ÉS

PODER GAUDIR PLENAMENT DE LA LLIBERTAT.

NO HO HAN FET ELS NOSTRES AVIS,

NI ELS NOSTRES PARES, NI NOSALTRES,

SEMPRE EMPRESONATS PER AQUESTS CRIMINALS,

PERÒ DE LA NOSTRA LLUITA

POT SORGIR UNA NOVA ERA

QUE ESBORRI DEL PLANETA

L’ESCÒRIA SIONISTA PER SEMPRE.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada