divendres, 5 de gener del 2024

EL SIONISME CRIMINAL


Obviaré la matança ritual en sacrifici que Israel, l’estat terrorista per definició, està executant amb el poble palestí, davant de la mirada somrient d’Occident; perquè la infàmia és insuportable. Els més abjectes i atroços crims s’estan cometent amb gent desarmada, mentre els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes dels harems jueus callen, com a putes i gossos que són. I pensar que aquests assassins pretenen que ens creguem el conte que es van inventar per a degradar el poble més avançat d’Europa en cultura, intel·ligència i ètica! El temps posa a cadascú al seu lloc, i ja fa molt de temps que els sionistes i els jueus han estat retratats com els més terribles i sàdics criminals de la història del planeta. EL MAL SÓN ELLS, no en tingueu el mínim dubte, i avui us afartareu de comprovar-ho.

Abans, però, m’agradaria exposar unes notícies breus que expliquen molt bé el món corrupte i vergonyós que els jueus ens estan construint i que no aturarem fins que no els diguem prou i posem TOTS ELS CRIMINALS DELS GOVERNS OCCIDENTALS I DE LA JUDICATURA a la banqueta dels acusats, abans d’executar-los. I ho veureu en el capítol d’avui això, sense que us en resti el mínim dubte.

Comencem amb els criminals que governen Soroslàndia i la seva tasca com a lladres professionals:

https://t.me/resurgente2020/52527

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648289

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648376

Continuem amb els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu, la banda de delinqüents més gran que mai ha campat pel continent. La màfia italiana són aprenents, al costat d’aquesta colla de criminals sense escrúpols. I parlo només de robatori, que consti que ara no parlo d’assassinats massius ni de destrucció de la civilització, només de les habilitats d’aquests delinqüents per al lladronici:

https://t.me/resurgente2020/52528

https://t.me/No_plandemia/7109

L’EXECUCIÓ DE LA CLASSE POLÍTICA

ÉS L’ÚNICA GARANTIA DE LLIBERTAT.

Per si no em creieu, vegeu el cas de la puteta privada dels Rothschild, i a què es dedicava abans de robar els francesos i destruir França:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648132

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648137

Aquestes són les perles que elaboren els criminals jueus del FEM (S), com els veureu tot seguit; i recordeu els seus noms, perquè els anireu veient quan arribem als més escabrosos i repugnants crims d’aquesta ‘elit’ de diables:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648398

Compreneu ara on s’ensinistren els gossos castrats i covards i les putes inútils i idiotes principals de l’harem? La resta, la troben entre l’escòria del clavegueram de cada contrada.

Vegeu un aperitiu d’allò que ha de ser el Gran Israel, avui en fase pilot a la Xina sionista:

https://t.me/RosselloCM/84283

https://t.me/RosselloCM/84284,

i això, mentre els grans criminals del règim campen al seu aire. No oblideu les atrocitats i execucions interessades (per òrgans o per què sí) del règim més tirànic de la història, l’obra magna del sionisme.

La tirania i el control, la immensa estafa del canvi climàtic... Comproveu els grans avantatges d’una energia absolutament inútil i espectacularment lletja:

https://t.me/RosselloCM/84299

I si amb l’estafa del canvi climàtic no fos prou, comprovem ara les magnífiques i constructives lliçons de respecte que ens mostren els universitaris nascuts errats, i que els jueus esperen que es converteixin en la norma de convivència habitual:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648186 https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648156

És clar que una persona normal, amb seny, amb enteniment, mesurada i enraonada, es preguntarà, com és possible això? La resposta la tenim en els gossets castrats i les putes inútils, com ens ho demostra la infraidiota de la Mònica, la companya d’experiments psicològics de la Yoli i la decoració de la butaca del ministeri de transports de Soroslàndia:

https://t.me/No_plandemia/7106

https://t.me/No_plandemia/7108

I us preguntareu, com és possible que discapacitades racionals puguin arribar a ser ministres? Els jueus, amics, els jueus obren miracles! I ja veureu quins miracles, una mica més avall, en l’apartat dedicat a l’ètnica criminal per excel·lència: els asquenazites, els jueus sionistes.


Entrant en la matèria del dia d’avui, vegem que als sionistes els estan creixent nans a tot arreu. Hauran d’esprémer els seus superiors dots psicopàtics i sàdics per a revertir el que, de mica en mica, es va consolidant, i que alhora, consolida la seva definitiva derrota.

L’opinió de la gent quant al morrió de submissió del poble als criminals del govern i als amos que els enverinen amb els tòxics especialment dissenyats pels jueus:

https://t.me/No_plandemia/7107

La resposta dels agricultors alemanys, que ha aturat l’escanyament que el govern sionista alemany pretenia d’executar per tal de sotmetre els alemanys, ja definitivament, com a esclaus reconeguts del gran poble d’Israel:

https://t.me/resurgente2020/52529

Fantàstica la reacció i el fet d’haver aconseguit que els paràsits sionistes que destrueixen Alemanya a les ordres del govern de Tel-Aviv, hagin de demorar la submissió definitiva del poble alemany a la raça superior. Tanmateix, fins que els criminals que governen occident no paguin els crims de genocidi i alta traïció, no haurem resolt res. CAL AJUSTICIAR ELS CRIMINALS QUE HAN TRAÏT LES RESPECTIVES NACIONS I LES ENVERINEN AMB INSOLÈNCIA, MENTIDES I TERROR. Mai a la història d’Europa hi ha hagut més raó jurídica i ètica que ara per a executar tota la colla de miserables criminals que conscientment traeixen i maten les nacions pròpies. MAI. I ja veureu com més endavant em donareu la raó.

A aquests contratemps per als jueus, cal destacar la demanda criminal per DELICTES DE LESA HUMANITAT que ha estat presentada al Tribunal de La Haia contra els assassins de masses que han comandat i executat el genocidi o el gran Holocaust somiat pels sionistes. Vegem aquesta informació, en veu de l’agradable Elina Villafañe, de The Epoch Times, en la qual ens explica contra qui va la demanda i de què se’ls acusa. No cal que us digui, que jo fa tres anys que ja tindria la sentència signada:

https://t.me/RosselloCM/84297

Les proves de genocidi són escandaloses i cada dia surt un estudi científic que corrobora l’objectiu de fer una gran matança:

https://t.me/RosselloCM/84301

Una matança de la qual NI UN SOL RESPONSABLE POLÍTIC N’ÉS INNOCENT. Què penseu que és just com a pena per a assassins de desenes de milers de persones innocents, enverinades mitjançant terror fabricat i mentides per ells conegudes, amb els quals assassinats han aconseguit engrossir el compte bancari? Una multa? Una condemna de presó? Perpètua?... Jo sóc més de resoldre l’assumpte com s’ha de resoldre: Execució immediata i expropiació de tots els béns. No tractem amb éssers humans, tractem amb deficients mentals, psicòpates, mancats d’empatia i ètica, i vanitosos fins a ser capaços de pactar amb el mateix diable (el sionisme) per a assolir el que mai no assolirien per mèrits propis, els tarats! La responsabilitat política, mèdica i judicial és inexcusable. El fet de matar, per consciència o per idiòcia, tant és, desenes de milers de persones i malmetre’n altres per sempre més, sense comptar els que des de l’enverinament estan sentenciats a una mort prematura, em reconeixereu que cal castigar-ho amb severitat, si no volem que altres psicòpates els vulguin imitar:

https://t.me/RosselloCM/84302

No oblideu que el genocidi s’està executant amb molts tipus de verins, els quals, curiosament, les agències de control consenten, tot col·laborant activament en l’assassinat massiu, per la qual cosa tots els responsables d’aquests bordells oficials són reus de crims de lesa humanitat. Vegeu la sang freda d’aquests assassins oficials:

https://t.me/No_plandemia/7104

MATAR-LOS A TOTS NO ÉS UN CRIM.

ÉS JUSTÍCIA.


Bé, fins aquí el que habitualment és informat en aquest modest blog. Ara, entrem en el moll del capítol d’avui:


ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’, ELS BONS

Comencem amb la llista dels criminals que eren clients del criminal jueu i sionista, espia israelià i pederasta Jeffrey Epstein:

https://www.eldiario.es/internacional/justicia-nueva-york-desclasifica-lista-epstein-nombres-personas-mencionadas-caso_1_10811633.html

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648093

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648099

Quant a aquesta notícia, que serà ampliada més avall, val la pena de llegir aquest comentari que comparteixo, si bé és cert, que veig molt difícil de quina manera seran capaços de donar-li la volta a la truita, per bé que sospito que la pedofília i la seva legalització està darrere d’aquesta exposició criminal, que avui ja no podia ser amagada per més temps, perquè ja són molts els escàndols:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648320

Dit això, vegeu com els jueus comencen d’estar nerviosos i ja tornen a treure la matraca de l’antisemitisme i l’odi envers la raça més repugnant del planeta, com ho demostren els seus fets dia rere dia, mes rere mes, anys rere any, dècada rere dècada. Però vegeu el tros d’escòria jueva:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4648388

ELLS SÓN L’ENEMIC.


I ara que ja hem vist la llista de Jeffrey Epstein, que fou assassinat per ‘suïcidi’, i podem fer-nos una mica la idea sobre què feien a l’illeta del jueu, els jueus i els sicaris idiotes i castrats que els obeeixen, comprovem què són les sectes satàniques tan lligades als jueus sionistes i al clavegueram maçònic. El reportatge és de Kla.tv, que em sembla un informatiu seriós, i que, malgrat la longitud (hora i quart) i els alts i baixos en la narració, us recomano, tot i les desagradables coses que haureu de sentir. Hi sentireu aberracions absolutes, crims espantosos, actes només possibles en psicòpates, però també hi sentireu noms concrets, que fins i tot el ‘Preparau’ hi és esmentat com a participant en un ritual amb sacrifici – coses dels maçons -, junt amb diverses cases reials i els jueus habituals, però comprovareu com la judicatura és una immensa comuna, un femer farcit de criminals de la més baixa estofa, escombraries o, com jo els dic, excrements amb toga. N’hi surten un fart de criminals togats, i de casos on són ells els qui defensen i protegeixen els assassins i infanticides, no en voldreu tants. Hi veureu la relació de la música i l’èxit amb aquests actes horribles, com la relació amb el món dels esports – recordeu les fotos de Messi amb el cabró, res no és casualitat -, per no dir amb els cagaguano, que a més d’espargir merda en els seus papers higiènics, els dies de festa, es dediquen a sacrificar nens. Tot és increïble, ho reconec; però és veritat, i cada dia està més clar. Només cal que la gent, farta de tant de criminal, es decideixi a extingir-los del planeta. No us puc dir que gaudireu del vídeo, perquè no ho fareu, però tindreu més arguments i proves per a tenir la seguretat que vivim en una SOCIETAT DIRIGIDA PER CRIMINALS, PSICÒPATES I ASSASSINS SENSE ESCRÚPOLS. És el que té arrambar-se als jueus, tot es contagia.

https://t.me/No_plandemia/7112?comment=178775


LA MALDAT TÉ UN NOM:

DIABLE O SIONISTA,

ÉS EL MATEIX,

PUR SOFRE I PUR CARNATGE.

NI EL CO2, NI ELS HUMANS, NI PUNYETES EN VINAGRE,

ELLS SÓN L’ÚNIC MAL DEL MÓN.

ÉS AMB ELLS AMB QUI HEM D’ACABAR,

QUE ELLS JA HO ESTAN FENT AMB NOSALTRES

MENTRE ENS CULPEN DE TOT.

L’ESTRATÈGIA ETERNA DELS ‘ELEGITS’:

LA MENTIDA PÈRFIDA I ABJECTA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada