dijous, 15 de febrer del 2024

ÀLBUM DE FOTOS

 

Introducció: Els antecedents


El fonament de la Sinagoga del Femer Europeu:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4763838


El sionisme que denunciava J.F. Kennedy i la causa de l’assassinat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4763836


Ells:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4763752

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4764399


Les indústries de l’extermini:

https://www.20minutos.es/noticia/5068655/0/polemica-ejecutiva-pfizer-eficacia-transmision-vacunas-covid/

https://t.me/resurgente2020/54027


L’actualitat: la guerra


https://t.me/resurgente2020/54029 i https://t.me/resurgente2020/54030, cal fer observar que no s’han d’equivocar: No hi ha res a negociar, més que la dimissió dels polítics i la disposició a ser jutjats pels crims comesos. Fora d’això, guerra fins al final. Qualsevol pacte és l’acte de defunció, la rendició. No volem que els lladres decideixin què ens deixen de robar; els volem a la presó. I als assassins, dansant al compàs del vent en un fons crepuscular.


Aquí teniu Carlos Novillo, gos castrat i amb retard intel·lectual, demostrant per què és conseller d’agricultura:

https://t.me/resurgente2020/54041


L’Agenda que defensa Carlos Novillo, el gos castrat que la puteta inútil i idiota de l’harem sionista, l’Ayuso, ha nomenat conseller d’agricultura, suposo que per les durícies de les mans del Carlos:

https://t.me/RosselloCM/85717


A França saben què s’ha de donar als copròfags:

https://t.me/resurgente2020/54043


Tothom ho sap, altra cosa és tenir el valor de reconèixer-ho:

https://t.me/RosselloCM/85708


L’actualitat: l’enemic


L’ONU, el Gran Israel:

https://t.me/RosselloCM/85728.


Vegeu que proposa el sanedrí de criminals de l’ONU:

https://t.me/resurgente2020/54053

Ells, sempre, ells:

https://t.me/resurgente2020/54054


Els bons, que mai no diuen ni han dit mentides, ells!, mai, però mai de mai:

https://t.me/RosselloCM/85720


Israelina, no crec que calguin més proves:

https://t.me/RosselloCM/85721


Curiosa notícia:

https://t.me/RosselloCM/85722

Els bons, la fidelitat dels bons - no ho oblideu mai - és entre circumcisos només. La veritat és que és una llàstima que no hagi passat, per bé que em sembla just que siguin els francesos qui liquidin els comptes amb el més gran traïdor de França de tots els temps. Val la pena destacar el fet que als Rothschild se’ls fot si han de sacrificar la puteta favorita. No dubteu que Zelensky és un gos de la canera marcat amb la R de la banda criminal, i si ho havia planejat, era perquè rebia les ordres dels amos. No crec que s’hagi de ser molt intel·ligent, més sabent que Zelensky és un pallasso, un titella sense principis ni voluntat, un grimpa-esglaons, en poques paraules, un perfecte miserable. I tampoc hem d’oblidar que la puteta dels Rothschild, la poupée fa tot el que li manen, de fet, calces, ja fa anys que no en fa servir. Vegeu què ha decretat Macron i la colla de sionistes traïdors de França que sotmeten el país veí a la voluntat jueva:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4763716

Els jutges? Allà són la mateixa escòria que aquí. Si els jueus han dit que s’ha acabat la llibertat d’expressió i que França ha de ser una tirania sionista, els jutges, esperaran els sobres tacats de sang, els nens, les putes cares o la coca, i aquí pau, i després glòria.

Escolteu ara la redactora en cap de ‘The Economist’, el pamflet oficial dels criminals Rothschild i Agnelli, dient una sèrie de barbaritats insòlites en un cervell, però habituals en els grumolls de merda que infesten els cranis dels idiotes al servei dels psicòpates:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17066,

fixeu-vos en les almoines de què parla. En resum: diners dels esclaus americans que passen a mans del jueu de torn. La guerra és el més gran dels robatoris, per això és la principal empresa sionista, a part, que el sacrifici ritual i sanguinari ja els posa per se.

Però això no s’acaba aquí. Vegeu aquestes notícies que arriben d’Ucraïna - que està patint, com Gaza, la destrucció a mans dels sionistes -, i com sembla que els jueus necessiten carn fresca per als maçons:

https://t.me/resurgente2020/54057, i qui penseu que pot estar darrere del segrest de nens per a pràctiques satàniques? L’exèrcit sionista, és clar, com podien faltar els criminals i terroristes més grans del planeta:

https://t.me/resurgente2020/54056.

Jo m’ho crec, del tot.


Werner Sombart, sociòleg alemany, ja ens explicava l’any 1911 com els jueus no treballen, sinó que viuen parasitant dels altres:

https://t.me/RosselloCM/85724


L’actualitat: Soroslàndia


La violència és el monopoli dels sionistes i dels seus sicaris:

https://t.me/resurgente2020/54031


El delicte és l’activitat fonamental dels sionistes, i els sicaris estan per a tenir contents els amos:

https://t.me/resurgente2020/54035


Els jutges? Pobrets!, no els espereu. No defensen els menors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4763710

https://t.me/resurgente2020/54051

Ambdós casos són de presó. Però ja heu vist les ordres que dóna el criminal contra la Humanitat Antonio Guterres. És trist haver de reconèixer que cap alt càrrec al món podrà eludir l’execució com a pagament pels més aberrants crims comesos en la història.


Els jutges tampoc defensen el patrimoni:

https://t.me/RosselloCM/85741,

si algú els fa fora a cops de puny i puntades de peu, encara serà recriminat per la immundícia togada. A aquests deficients mentals, se’ls clou a presó uns quants anys, sempre que no hagin malmès l’obra, que aleshores, o la reconstrueixen en dos o tres dies, o la immortalitat de l’obra la paguen ells, no sé si m’explico. I no es perd res, no siguem ximples! Si el teu nivell d’idiòcia no et fa comprendre que una obra d’art pertany a la ‘transcendència’, aleshores, enviar-t’hi a tu és un deure moral i molt lloable. No donarem prioritat a un retardat mental en lloc del mestre, dic jo! No dubteu que la vida d’aquests dos deficients mentals mai no els permetrà de llegar una obra com ho féu Botticelli. Cal separar entre humans i homínids, o si ho voleu més fi, entre éssers humans i humans... I us pregunto, us imagineu qui deuen ser els qui estan darrere d’aquestes accions?


Els exèrcits dels sionistes arriben a la península, emparats pels traïdors del govern, amb malversació de diners públics, sense que cap excrement amb toga ni tan sols ho sospiti. Ells viuen en un altre planeta, on els criminals són els socis i companys, i les víctimes, la gent que els paga el sou, que així ho vol l’amo jueu, i ells, encantats... i pensen, serà sobre, nen, puta o coca?

https://t.me/RosselloCM/85731 i https://t.me/RosselloCM/85732.

I algú es dirà: «Però hi haurà jutges i fiscals honrats i dignes, carai!». I li respondré: El nivell de corrupció és tan gran que una persona digna i honrada no tolerarà barrejar-se amb tanta abjecció. Tant de bo que fos així, i els jutges en ple presentessin la dimissió per la corrupció del sistema, tots dient que els criminals manen i viuen dels mals que generen als qui han de governar i servir. Si ho fessin, què us penseu, que la gent els giraria l’esquena? És més, no és aquesta l’única missió d’un jutge, perseguir el crim i aplicar la llei? Doncs, als prostíbuls i a l’urinari públic, com en els caus de les màfies, o partits, hi ha teca criminal per a no acabar-se-la. La pregunta és: per què no actuen contra els criminals?


L’actualitat: L’únic dirigent mundial


https://t.me/RosselloCM/85730

I cada volta crec més que obeeix com tots els altres i fa el paper que els sionistes li manen. Però, tot i així, és, de llarg, l’únic dirigent polític que sembla tenir intel·ligència. Esperem que això li permeti de veure qui és el veritable enemic, no només de Rússia, sinó del món. No és la seva obsessió amb els nazis, no, estimat Putin, són els jueus que feren la revolució contra els russos i sembraren de cadàvers el país. Ells són els qui exterminaren els Romanov. No hi caus?


L’actualitat: A tot n’hi diuen ciència


No saben el temps que farà demà, i especulen i escriuen papers, que ja sabeu, que més enllà de la idiòcia que contingui, suma punts en el currículum. Per això, el més ximple els escriu i cada ‘científic’ ressenya les seves fabulacions sense fonament, llevat de ser un argument per a escriure fal·làcies, com si fossin escriptors dolents:

https://t.me/RosselloCM/85715


L’actualitat: Sàvies reflexions


https://t.me/RosselloCM/85739,

quan comença la decadència d’Europa? Qui ens els importa? Ells posen els mamarratxos idiotes a obeir les ordres als prostíbuls de cada nació. Ells munten les màfies de tràfic de persones, com ho han fet sempre, siguin esclaus, nens o dones. Ells fan legislar a favor de la col·laboració dels prostíbuls de les nacions amb els traïdors de les ONG. Així negocien amb la carn que transporten, reben el pagament per la gestió i envaeixen la nació amb els mercenaris, que sempre obeiran qui els paga, els traïdors a les ordres dels sionistes. No sé si ha quedat clar. I, fixeu-vos, com lliga tot plegat amb les declaracions del criminal Kalergi que encapçalen l’àlbum de fotos d’avui.


MIRIS ON MIRIS,

SIGUI EL PROBLEMA QUE SIGUI,

TOT CONFLUEIX AL MATEIX LLOC:

EL SIONISME.


NO HEM DE MIRAR EL DIT,

CAL VEURE LA LLUNA.

Aquí teniu el criminal (17 milions de morts i 500 milions de damnats, fent curt i fins ara) de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) exhibint la seva única virtut: dir més mentides que paraules. Escolteu-lo, perquè les idiòcies que diu només les pot dir un goril·la com ell o la mona Harari, la mascota de Schwab. El que ens diu, és que els dolents som nosaltres, no ells. El que em pregunto és: si amb el nou tractat, l’OMS no tindrà cap potestat, per què és tan important l’acord? S’agafa més aviat un mentider que un coix. Escolteu el goril·la adoptat per Gates:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17071,

tanmateix... Christine Anderson, l’europarlamentària que dignifica l’urinari, ens comenta que TENEN POR, que saben que ningú no els creu, que per més que els cagaguano defequin les excrecions líquides i pudents, la gent ja no els creu:

https://t.me/resurgente2020/54060


ÉS L’HORA D’ANAR PER ELLS.

LA GUERRA CONTINUA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada