divendres, 23 de febrer del 2024

PER QUÈ HEM DE VIURE ENTRE TANTA MERDA ?


Aquesta és la pregunta. I com tota bona pregunta, en ella duu la resposta: Perquè no ens en desfem.


L’altre dia cloïa l’espectacle del dia amb aquest enllaç

https://t.me/resurgente2020/54312,

i avui el recupero, perquè ens il·lustra sobre un article quant a Julian Assange i la jutgessa que ha de decidir el seu immediat futur. Un article prou interessant, sobretot perquè sembla que hi ha informació sòlida i perquè hi surten els criminals de la banda Rothschild, la qual cosa dóna sempre qualitat de fidedigne a qualsevol maldat. Llegiu l’article - que recomano - sobre qui podria ser Assange; i en el mateix article, a la banda superior dreta, hi veureu una llista d’articles sota el títol: ‘El més vist’, on trobareu en primer lloc, una descripció familiar sobre qui és la jutgessa que ha de decidir sobre Assange, i el seu currículum.

https://t.me/resurgente2020/54309,

una mica sorprenent, oi? Jo no em puc pronunciar, per què no ho sé; això no obstant, tendeixo a creure que Julian Assange pot haver estat fet servir pels de la banda sionista, ja que em costa de creure que una persona accepti de perdre tretze anys de la joventut, i en les condicions que se suposa que ha hagut de suportar!, per vés a saber quina contrapartida. Què pot compensar 13 anys perduts de plena joventut? Que cadascú en tregui les conclusions. De tota manera, depenent de la resolució que dicti la magistrada, les conclusions podran ser reforçades o afeblides. Potser quan sapiguem què se’n fa, de Julian Assange, em pronunciï. Ara per ara, crec en l’honestedat del periodista australià – que en un començ em resultava sospitós, ell, i tot plegat, haig de reconèixer-ho -, tanmateix, no és cap insensatesa sospitar que hi ha hagut gent que s’ha aprofitat d’aquesta situació per a afavorir els seus interessos. De moment, esperem la resolució del cas i després, potser, tindrem més cartes amb les quals jutjar si és una víctima, un agent, un heroi o un traïdor que ha estafat la confiança de la gent. Com ha quedat escrit en capítols anteriors, m’inclino per la innocència i la bona voluntat de WikiLeaks, però com ens deia el text que ens precedia: com poder saber què és veritat quan tot són mentides, mitges veritats, veritats i pura ficció.

Tot seguit, endinsem-nos en la merda. I la millor il·lustració per a fer-ho, és aquesta:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17114,

com ens ho explica Jean Ziegler, que fou relator de l’ONU, i sabrà de què parla:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17118

https://t.me/Disidenteincontrolado/17111,

que, si fa no fa, és el mateix que ens explica aquest senyor:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17117


Vegem ara, un seguit de notícies diverses, abans d’entrar en les seccions d’avui dedicades al Cottolengo i als nostres ‘estimats’, els bons.

Per començar aquest parèntesi, unes imatges que corroboren que vivim en un món que s’ha tornat totalment boig:

https://t.me/resurgente2020/54313

Un món on criminals amb milions de crims, com el cas de Gates, que és tot ell l’encarnació de la barbàrie, la psicopatia i la insolència, campen al seu gust, quan fa molts anys que haurien d’haver estat executats:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4781056

En un altre ordre de coses, un curiós i original sentit etimològic de les paraules, que malgrat que sigui en francès, s’entén perfectament:

https://t.me/resurgente2020/54287

I abans d’entrar en els temes principals, un recordatori de les mobilitzacions dels pagesos europeus:

https://t.me/resurgente2020/54304

https://t.me/resurgente2020/54318,

i també, de la capacitat per al diàleg dels psicòpates sàdics que els jueus han fet vestir de policia. No m’estranya que no hagin estat expulsats del cos, perquè qui els mana és l’excrement amb toga amant del seu marit, però sobretot de les tortures, els invasors, les llanxes dels narcotraficants, i vés a saber quantes coses més!:

https://t.me/RosselloCM/85898,

aquests són els guardians i protectors dels desgraciats del Cottolengo.


EL COTTOLENGO


El prostíbul que dirigeix el gos de Soros, sota les ordres del jueu i del nou amo marroquí, és un cau d’immundícia on no s’admet ningú que no sigui psicòpata, idiota profund o criminal, com ho demostraré en aquest apartat.

https://t.me/elinvestigador_org/14662 i https://t.me/elinvestigador_org/14663

Escombraries (per ‘sa senyoria’), pregunta: Com és que els criminals de la foto no són ja a presó? Han humiliat la gent, han comès un atemptat contra la salut pública, han fet imposar sancions a qui els desobeïa, han faltat a l’honor i a la llibertat bàsica de 48 milions de ciutadans! I són el carrer? I ara, obvio el genocidi. Només pregunto per què no són a la presó amb el crim que ells mateixos han confessat?

I això? Tampoc no és un crim? El dret a l’eutanàsia? És un crim ajudar al suïcidi, però, si ho fan els assassins dels sionistes, és un dret? Fins i tot els criminals de la Junta d’Andalusia posaran una unitat mòbil, no sigui que se’ls escapi algú! Com podem suportar estar governats per aquestes immundícies?

https://www.eldiario.es/andalucia/equipo-movil-garantizara-derecho-eutanasia-zonas-andalucia-medicos-sean-objetores_1_10944432.html

Curiós, que sigui en l’avortament o en qualsevol altra manera de matar ‘silenciosa’, on les dones sempre estan a primera fila. La virtut excepcional de la dona és donar vida, però els monstres que ens han deformat els sionistes, només se senten realitzades i lliures, matant. No s’ho haurien de fer mirar?

El pinxo del prostíbul, el gos:

https://t.me/RosselloCM/85904

Escombraries, pregunta: Això no és un delicte insultant de malversació de diners públics i d’alta traïció? Si el gos vol fer feliç el nou amo que substitueix el ‘Preparau’ - que va marcat a la solapa amb l’etiqueta dels jueus -, que amb els ‘seus robatoris’ als espanyols el financi, però no pot fer-ho amb els diners que no són seus. Això és administració deslleial, i en una empresa privada, el responsable aniria a presó. Com és que un criminal que ho fa amb els diners públics, rep la protecció dels qui l’haurien de detenir immediatament? M’ho podeu explicar, escombraries?

Perquè vegeu com són els maçons, els sicaris idiotes dels sionistes, comproveu els premis que reben, així els mamarratxos inútils que els serveixen, com les seves partenaires. La dona del Planas, l’inútil gos castrat que Soros ha fet posar a Agricultura per a destruir els pagesos i el sector, compensada per, ni més ni menys, que l’ONU, la Gran Sinagoga! Això és la màfia dels sionistes.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4783029

Ara vegem tres putetes inútils i idiotes de l’harem jueu fent l’estúpid, per a l’únic que els arriba la neurona coixa i esquizoide. ‘Observatori de salut i canvi climàtic’, una guingueta per anar robant mentre enganyen i se’n foten dels ciutadans:

https://www.abc.es/antropia/espana-presenta-observatorio-salud-cambio-climatico-proteger-20240222103621-nt.html

Tres dones, ves! Bé, dues i la Moni.

I aquí teniu la Moni, fent terrorisme, tot llegint el text apocalíptic que li han donat els jueus. Val a dir, que si les ulleres se les posa per a semblar una intel·lectual, a l’hora de llegir els mandats i el que ha de pensar ella, ho fa amb solvència, llevat del final, que tanta atenció a les lletres cansa, i s’entortolliga una mica, alhora que se li desmunta un floc de cabells impertinent, però que ella manega amb soltesa.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17120

Si en són capaços de dir bestieses! No diu una veritat en cinc minuts. De fet, no crec que hagi dit una veritat en sa vida, com tota la colla del Cottolengo, que viuen en un món esquizoide que ells converteixen en paranoic. Coses de les neurones tarades i soles. Enguany, no en fa deu ni cinc, d’anys, no, enguany, tot just hem tingut la temperatura més alta des del big bang! Ella, és cert que, com és modesta, ens parla de cent mil anys, abans-d’ahir, com qui diu. Tanmateix, jo em pregunto: i qui mesurava la temperatura i amb quin termòmetre? I val a dir, que malgrat que els romans, que jo sàpiga, no en tenien, almenys, abans de Crist, i que tampoc no eren eines usuals a l’edat mitjana, sabem que foren dues èpoques marcades per temperatures més altes que les d’ara, que això explica que Anníbal travessés els Alps amb els elefants i que una glacera alpina desfeta no fa gaire, desenterrés una calçada romana (!). Però la Moni, si en el paper el jueu li ha escrit cent mil anys, ella no portarà la contrària, que això als del Cottolengo se’ls ensenya molt bé: els gossos castrats i les putes de l’harem, obeeixen i callen. I ella, tan ‘mona’, la Moni, compleix. Tant se val que el que faci sigui terrorisme, amb totes les lletres – la quantitat d’incauts i babaus que la creuen!, que per això diuen aquestes mentides -, però ella ho diu, que com duu ulleres d’intel·lectual, pot dir-ho, i si abans ha parlat llatí, en entortolligar-se amb el jurament hipocràtic, doncs, el parany és empassat pels pobres incauts i els babaus. Com ja deia el famós lema sionista amb els verins jueus: «Ningú se salvarà, fins que tots estiguem salvats». El més sarcàstic és que això t’ho diuen els qui han matat més de 17 milions de persones i n’han desgraciat, pel cap més baix, 500 milions! Recordem-ho:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17121


ELS NOSTRES ‘ESTIMATS’, ELS BONS


Començaré amb un documental israelià sobre els sionistes i els jueus, perquè ningú em titlli de parcial. Ells s’ho cuinen i ells s’ho mengen.

https://t.me/resurgente2020/54305,

curiós, oi? No sé si us n’haureu adonat, però, com es diu una vegada en el vídeo, la clau està en els asquenazites, l’escòria que no és semita ni jueva, sinó, simplement, una banda de psicòpates criminals. Per això, no ens hauria d’estranyar que en algun moment Israel sigui destruït. Als asquenazites, els jueus i els semites, els importen el mateix que els goyim. Tanmateix, als jueus, els necessiten per amagar-se darrere seu. Però, avancem en la història i centrem-nos en els nostres dies i les meravelles que ens aporta aquesta raça vinguda dels mateixos inferns.

Dues notícies amb relació al tràfic, violació i abús de nens. Una d’Austràlia – avui, absolutament sota control sionista – i l’altra de la de Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/resurgente2020/54272

https://t.me/resurgente2020/54273

Qui sent tanta ‘tendresa’ envers els menors? Qui serà? Qui serà?

Vull fer un breu incís, per a exonerar els jutges que són capaços d’aquest tipus d’accions a la recerca de la detenció dels criminals, com passa a Espanya amb el cervell d’Ábalos, el paràsit del PSOE, la banda criminal, que ha estat detingut, o a Austràlia. A cada u el que és seu. Tanmateix, un gremi es jutja per la majoria, i malauradament, si els altres fessin costat als jutges agosarats, serien com els camions de les escombraries, i en quatre dies netejaven el món de merda. Però això, la immensa majoria de jutges o el que siguin, no ho fan perquè són tan delinqüents com l’escòria a la qual han de perseguir; com ens ho demostra la notícia relativa a la Reserva Federal on els jutges deixen en llibertat els criminals.

Escoltem ara, un d’aquests rabins tan humanitaris que ens visiten de tant en tant:

https://t.me/resurgente2020/54276

O la mateixa ministra israeliana, parlant-nos de la compassió. Curiosament, una dona també. Paraules més dolces no podrien sortir d’un mascle tarat, amb deliris psicopàtics i ànsies sàdiques de venjança:

https://t.me/resurgente2020/54275

NO CREIEU QUE ESTARÍEM

MOLT MILLOR SENSE ELLS ?

Quant a la neteja ètnica, que no és cap holocaust, perquè això només ho feia Hitler, perquè era racista, supremacista i xenòfob, com ha estat molt ben relatat en el conte favorit dels jueus; doncs, quant a la bondat dels bons, ens parla l’europarlamentària Clare Daly, irlandesa, amb relació a la postura del Femer Europeu amb Israel:

https://t.me/resurgente2020/54315,

la resposta és clara, estimada Clara: perquè aquí mana la Sinagoga, i l’objectiu és la destrucció absoluta d’Europa i els europeus. Volen fer el que els sionistes van fer a l’Alemanya del 45, però a tot el continent.

Per a comprendre-ho, mireu aquest vídeo sobre l’entramat Epstein. Veureu que tots són jueus, i tots, fent xantatge i extorsió als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes dels goyim: babaus i maçons (que en el fons són paraules sinònimes).

https://t.me/resurgente2020/54285

Què dir del terrorista número u, George Soros, criminal que hauria de ser executat a mig món, perquè a tot arreu ha comès delictes contra les nacions:

https://europeanconservative.com/articles/news/soros-funded-election-interference-network-uncovered-in-europe/

I com sempre surt l’espavilat que diu que això és antisemitisme i que a tot arreu cerquem el jueu com a cap de turc. Vegeu les meravelles de la intel·ligència artificial de Jewgle, que aviat serà la nova enciclopèdia mundial:

https://t.me/resurgente2020/54295

https://t.me/resurgente2020/54296

i per al qui sempre surt dient que tot són sospites i especulacions sense fonament, observeu les meravelles desconegudes que assoliren els negres sense que els blancs ens n’adonéssim (només els sionistes ho sabien):

https://t.me/resurgente2020/54297

https://t.me/resurgente2020/54298


QUI ET MENTEIX, VOL EL TEU BÉ ?

QUI T’ENGANYA QUANT A TU MATEIX,

VOL EL TEU BÉ ?

QUI ET MANIPULA, VOL EL TEU BÉ ?


MENTIRA, ENGANY I MANIPULACIÓ,

AIXÒ ÉS EL SIONISME,

SI HI AFEGEIXES,

FAM, MISÈRIA, GUERRES, DOLOR I MORT.


ELLS SÓN AIXÍ,

ALMENYS,

MENTRE SIGUIN,

SERAN AIXÍ.


DEIXAR DE SER O SER,

DEPÈN DE NOSALTRES,

DE LA VOLUNTAT DE LLUITA.


O ELLS O NOSALTRES,

NO HI POT HAVER ARMISTICI,

TREVA NI TRACTAT DE PAU.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada