dijous, 1 de febrer del 2024

COMENÇA LA REVOLUCIÓ CONTRA EL MAL ?

 

EL SIONISME INTERNACIONAL

«Comença la revolució contra el mal?» és el títol del primer vídeo d’avui, que descriu perfectament quina mena de monstre és l’enemic del món:

https://t.me/RosselloCM/85198,

així actuen contra els presos del camp de concentració de Gaza (indefensos) i així és com executen l’holocaust a Occident (a traïció):

https://t.me/elinvestigador_org/14604

Tanmateix, mentre ells maten, la seva activitat preferida per damunt del robatori, que és com l’essència dels elegits, comencen de veure que hi ha molts fronts on es trobaran amb oposició. Vegem aquestes dues notícies de la mateixa Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

http://ramblalibre.com/2024/01/23/un-grupo-de-congresistas-republicanos-presenta-proyecto-de-ley-para-dejar-de-subvencionar-al-foro-economica-mundial-por-ser-una-amenaza-a-los-valores-norteamericanos/

http://ramblalibre.com/2024/01/23/usa-la-rebelion-de-los-padres-triunfa-sobre-la-escuela-publica-degenerada-woke/

Això no obstant, penseu que el monstre no morirà sense matar i destruir tot el que pugui, com ho demostren aquestes dues notícies, una sobre el control mental i la destrucció de la llibertat disfressada de progrés mèdic i de ‘l’augment’ de les capacitats humanes, i la segona, l’atac furibund contra el cristianisme, una notícia que retrata Scorsese (a parer meu un director molt mediocre) i el fill de Satanàs. Vegeu-les:

https://t.me/RosselloCM/85203

https://www.infobae.com/america/mundo/2024/01/31/el-papa-francisco-se-reunio-con-martin-scorsese-que-prepara-una-pelicula-sobre-jesus/

https://t.me/RosselloCM/85229.

AQUESTS SÓN ELS VERITABLES ENEMICS.


ELS SICARIS:

EL COTTOLENGO

La puteta dels Rothschild, que crec que té molt a prop el fil de la ‘navalla’, molt més que no es pensa, continua destruint França i exterminant francesos. Ara pretén que la Constitució reconegui el dret a l’avortament. No m’estendré sobre l’assumpte, perquè ja ho fet altres vegades. Però, en resum, els proavortistes ‘universals’ són, senzillament, psicòpates assassins. Ells sí que són la demostració irrefutable de l’odi als nens. Hi pot haver una aberració més gran? Sabeu a qui obeeixen, aquests criminals ‘democràtics’? Tot us va lligant, oi? Aquí teniu la notícia:

https://t.me/resurgente2020/53398

I a Soroslàndia, comprovem la demència dels psicòpates que el gos de l’amo ha posat als ministeris perquè a part de robar tot el que vulguin, activitat fonamental de qualsevol polític, destrueixin la vida, la llibertat i la felicitat de la gent. Vegeu les idiòcies de la paraplègica cerebral de la Belarra. Aquestes idiòcies s’han de pagar, esclava de Sió, s’han de pagar. Si surts de l’harem jueu, saps que és per a fer el mal. Ja ho saps, maca: a dins, exerceixes de satisfacció sexual; fora, de puta inútil i idiota. I si és el cas que em llegeixes alguna vegada, no t’ofenguis. No hi ha cap insult, hi ha l’evidència més òbvia, que si no tinguessis el cul llogat i la vida ‘contractada amb Satanàs’, ho veuries reflectit en el mirall cada dia: Sóc idiota.

https://t.me/resurgente2020/53395

S’ha de ser ‘deficienta mentala’ oi, Belarreta? Pensa-t’ho, dimiteix i si et vols fer un favor, suïcida’t. Tothom t’ho agrairà, per això no pateixis. I fins i tot, encara reconeixerem en tu un grau mínim, però grau, de dignitat.

I parlant de miserables indignes, ningú millor que el criminal, psicòpata afeccionat a les tortures i condemnat en ferm, però indultat per Soros, per homosexual – que això ja sabeu que és un plus entre jueus – i per haver acceptat l’encàrrec sionista de destruir Espanya. Vegeu les barbaritats d’aquest criminal que fa anys que hauria d’estar a la presó i que és ministre, sí, en el Cottolengo, però ministre. I després algú es posa les mans al cap perquè als jutges els anomeno ‘excrements amb toga’... Torno a dir-ho: no insulto, descric amb molta cura.

https://okdiario.com/espana/marlaska-convierte-policia-ong-ilegales-barajas-sacara-basura-comprara-medicinas-12300247

https://t.me/resurgente2020/53427

Vejam si serà màfia i no policia.

I això?

https://t.me/RosselloCM/85201

O això?

https://t.me/RosselloCM/85205

Aquest és el país que ens estan deixant els sicaris dels sionistes. Vegeu aquesta notícia que descriu perfectament la classe de criminals del prostíbul de Soros. Mentre ells roben a cabassos dels sous del treball de la gent, es volen convertir en els controladors dels teus diners:

https://t.me/resurgente2020/53406

La infàmia i la insolència d’aquesta escòria no té nom. Els diners de la gent són seus, i ningú ha de limitar el que vulgui fer un hom amb els seus diners. Si després delinqueix, se suposa que per això estava la policia (que avui és incapaç d’ensumar els delictes econòmics dels polítics), i si ara, aquests mercenaris de Soros, no serveixen per a res més que no sigui perseguir els innocents, qualitat màxima de Marlaska, doncs, no és problema de la gent... I després d’això, que hi hagi algú que em digui que matar polítics és un delicte! Ni una falta no és! Quan ha estat un crim eliminar els delinqüents professionals?

Sobretot, sabent en què ha acabat Suècia, en tots els sentits. Però, vegem què ha passat amb l’erradicació dels diners en efectiu:

https://t.me/resurgente2020/53407

https://t.me/resurgente2020/53408

I quant a la importació d’universitaris:

https://t.me/RosselloCM/85197

Aquest és el nivell d’idiòcia:

https://t.me/RosselloCM/85192

el que no és retardat cognitiu és deficient mental!

I si ho dubteu:

https://www.xataka.com/magnet/espana-su-momento-verdad-32-recien-nacidos-hijo-padres-extranjeros

AQUESTA ÉS LA REALITAT.

ELS INFAMES OBEEIXEN,

ELS JUEUS GOVERNEN,

LA GENT I EL PAÍS ES MOREN.


TRACTORS CONTRA CRIMINALS

Vegem ara, escenes de la protesta dels agricultors europeus davant del Femer de la Sinagoga:

https://t.me/resurgente2020/53400

https://t.me/resurgente2020/53418

https://t.me/resurgente2020/53420

Foc! Foc! Què hi ha que purifiqui més que el foc?

https://t.me/resurgente2020/53426

https://t.me/RosselloCM/85209

Pels qui no ho acaben d’entendre: els del foc, els que protesten, són els treballadors. Els que no es veuen i estan protegits per uns psicòpates uniformats, són els qui viuen del robatori i de la destrucció dels que protesten. Els de dins, són els mateixos que han enverinat la gent amb els verins dels jueus. Els de fora, els amos de la terra i de les nacions, que en lloc de protestar, han d’exigir que els bandits i criminals que s’amaguen als edificis, es lliurin per a ser jutjats per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT.


LA GUERRA AVUI JA TÉ DOS BÀNDOLS.

TEMEU ELS SIONISTES,

SABEN QUE ESTAN PERDUTS.

MAI NO HAN ESTAT MÉS PERILLOSOS.

SÓN VERITABLES MONSTRES DELS INFERNS.

CAP CONFIANÇA NI PIETAT

FINS A LA VICTÒRIA FINAL.


I de postres, vegeu en què han convertit les arts. El peu del vídeo ho descriu clarament. El Cottolengo, en els prostíbuls de les nacions, els deficients i paràsits, als urinaris, els lloros cagaguano, a la premsa oficial, els psicòpates ambiciosos, a medicina, els excrements, a les ciutats de la immundícia, i els paraplègics cerebrals, als partits polítics o a les arts. I mentrestant, TOTS ELS FRENOPÀTICS TANCATS!


VOLEM UNA SOCIETAT SANA,

SENSE DEMENTS, SENSE NARCISOS,

SENSE IDIOTES NI TARADES PROFESSIONALS.

DE NOSALTRES DEPÈN

RECONSTRUIR-LA.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada