dilluns, 26 de febrer del 2024

ES MOR EL CAPITÀ GENERAL DE SATANÀS


El sac d’escombraries Jacob Rothschild, capità general dels exèrcits de Satanàs, s’ha mort. Avui, el món és millor que ahir. No sabem si ha estat reclamat per l’Amo, vés a saber amb quina missió, o si Déu se n’ha cansat, de l’escòria; el cas és que el criminal no belluga. Sense dubte que no estava a primera fila donant la cara, però, com passa amb el fòssil George Soros, de segur que ha fet mal fins a l’últim sospir, ja que és per a l’única cosa que els cria Satanàs. És significatiu que enmig de l’any clau, el principal capo de la màfia sionista hagi abandonat la direcció de la guerra contra la Humanitat. Obriu l’ampolla d’un bon vi i gaudiu del plaer d’un brindis per celebrar aquest màgic i nou dia, que ens ha portat aquesta boníssima notícia. Cert, que Satanàs ja haurà reemplaçat el criminal per un altre de les mateixes característiques o encara més malvat, però, de moment, el sac d’excrements no belluga. Mai no és dolent la baixa d’un general enemic, perquè significa una redistribució de poder en l’exèrcit. Celebrem aquesta magnífica notícia, ja que la victòria sobre el mal sempre és digna de celebrar-se, i confiem que sigui el principi de la fi de la saga i dels associats. Per a il·lustrar aquesta defunció, res millor que un panegíric apropiat a la magnitud del nostre dol:

https://t.me/RosselloCM/85977

https://t.me/laquintacolumna/35935?comment=4790591

Vegeu-lo aquí, amb la sacerdotessa dels Inferns, jueva i sionista, i l’Amo al fons, comminant-los a l’extermini de la Humanitat:

https://t.me/RosselloCM/85980

I aquí, l’agonia en viu, imatges ‘inèdites i exclusives’:

https://t.me/resurgente2020/54399

UN DE MENYS, I IMPORTANT.

Esperem que continuï l’activitat del de la dalla:

https://t.me/resurgente2020/54418


Ara, deixo la copa al costat, i encara amb el regust tendre, vellutat i floral del vi, encaro el capítol d’avui, tot començant amb les bones notícies que s’afegeixen a aquesta meravellosa mort, i corroboren que la massa crítica està a punt de ser assolida, i que les granotes que eren escalfades dins l’olla, comencen a adonar-se que les estan cuinant. Interessants són aquests escrits de Paul A. Philips sobre els «6 indicadors que mostren que es desperten les consciències»:

https://t.me/counterpropaganda20/12033

https://t.me/counterpropaganda20/12034

https://t.me/counterpropaganda20/12035

https://t.me/counterpropaganda20/12036

https://t.me/counterpropaganda20/12037

De mica en mica, el món se’ls enfonsa, i el moviment de terres se’ls empassarà com si fossin arenes movedisses. Les paraules de denúncia quant als crims oficials, en aquest cas, sobre l’atac als pagesos, ja se senten a l’urinari públic del Femer Europeu, la Sinagoga criminal que cal arrasar i no deixar-ne ni el record. L’europarlamentari holandès – no recordo el nom, que no és gaire comú – ho exposa, retratant els paràsits criminals, als quals, ja ho sabeu, els pobles europeus tenen tot el dret d’agrair-los com cal la gestió realitzada durant tants d’anys, amb aquells instruments de cànem que tots desem i emmagatzemem:

https://t.me/RosselloCM/85981

I mentre això és exposat a l’urinari dels paràsits, al carrer, els pagesos van prenent consciència de la seva força, i comencem a veure que els tractors són els tancs de la gent honesta, mentre que els carros de combat són les eines dels covards i els criminals, com ens ho demostra, dia sí dia també, l’exèrcit sàdic de l’OTAN, les forces armades dels sionistes:

https://t.me/RosselloCM/85982

https://t.me/RosselloCM/85983

https://t.me/resurgente2020/54379

https://t.me/resurgente2020/54388


TIC-TAC... TIC-TAC... TIC-TAC...

Per concloure aquesta part i abans de canviar de tema, una frase de Hermann Hesse, sense dubte, un autor que hauria de ser obligatori en totes les escoles, ja que llegir-lo, sobretot durant la joventut, és una glopada d’aire pur, sa i lliure. Compareu què diu, amb el que fan els criminals a les escoles:

https://t.me/counterpropaganda20/12038


En un altre ordre de coses, Milei, el pallasso sionista despentinat, només ha estat sincer i ha dit una veritat en la seva vida: ‘que quan era jove es pensava que el socialisme era una malaltia mental’. Escric això, perquè cal preguntar-se molt seriosament, però molt seriosament, si canviant ‘socialisme’ per ‘feminisme’ (ambdues ideologies fabricades pels sionistes) la frase té el mateix sentit i contundència. És molt poc probable que el feminisme no sigui una patologia greu, ja que és molt perillosa, s’encomana amb molta facilitat i és una exhibició majúscula de retard intel·lectual:

https://t.me/RosselloCM/85974

No s’entén com la gent que necessita atenció psicològica i repòs, acaba en aquestes guinguetes substitutes dels frenopàtics o als urinaris públics, on, tant en les guinguetes per a idiotes, com als urinaris públics per als criminals, només s’hi diuen bestieses de l’alçada d’un campanar. Escolteu el gosset castrat Carlos Novillo fent mèrits, vejam si els sionistes l’ascendeixen després de demostrar que és feliç d’anar sense calces i tothora amb el cul en pompa:

https://t.me/RosselloCM/85985

No em direu que no s’ha de cercar molt per a poder trobar un idiota d’aquesta magnitud! Perquè la cosa s’ho creu. Observeu-li la positura, així com de conseller de medi ambient madrileny, convençut de la bondat dels seus amos i satisfet de dir el que diu perquè sap que els amos li ho agrairan. És molt dura la carrera dins de la màfia!

Perquè comproveu que tots el que es fan dir partits polítics són organitzacions criminals dirigides pels sionistes, escolteu què proposa aquest altre grimpaire en relació amb la immigració il·legal:

https://gaceta.es/espana/el-candidato-del-pp-a-la-alcaldia-de-barcelona-a-favor-de-empadronar-a-todos-los-inmigrantes-ilegales-20230502-1432/

A SOROSLÀNDIA,

NO HI CAP UN SUBNORMAL MÉS.

https://t.me/resurgente2020/54389

https://t.me/resurgente2020/54391

https://t.me/resurgente2020/54401

Quant a Ábalos, és curiós que en el seu nom complet ja hi figuri una presó:

https://t.me/resurgente2020/54415


Deixem el Cottolengo de Soros, i passem a temes més seriosos, més sionistes, més de la guerra. Comencem per l’estafa jueva del canvi climàtic. Primer, escoltem aquesta pagesa argentina que ens exposa les constatacions dels camperols quant als nous cels judaics:

https://gaceta.es/espana/el-candidato-del-pp-a-la-alcaldia-de-barcelona-a-favor-de-empadronar-a-todos-los-inmigrantes-ilegales-20230502-1432/

Tot seguit, diferents declaracions que sostenen que el canvi climàtic és una estafa científica que només pretén la destrucció de la Humanitat, l’etern somni sionista:

Ja l’any 2009, James Corbett ens exposava la mentida del canvi climàtic, la col·laboració dels idiotes assalariats de les bagasseries jesuïtes i la iniciativa en l’estafa, presa per part de l’organització criminal per excel·lència: l’ONU:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17134

Patrick Albert Moore, fundador de Greenpeace, l’organització que va deixar quan els sionistes l’assaltaren amb els seus sicaris ‘ecologistes’, ens explica clarament que tota la IMMENSA MENTIDA DEL CLIMA és l’arma per a matar la gent de gana, que ja sabeu que és una de les debilitats jueves a l’hora de matar goyim:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17135,

i per a reblar el clau, John Coleman, que no és un imbècil acabat de titular per la bagasseria de torn, sinó que de clima n’ha de saber més que qualsevol acabat de graduar, només pel fet que pentina canes, ens ho diu amb un somriure:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17136

Suposo que us heu fixat que tots apunten a l’Organització criminal per excel·lència com a promotora del crim. CAL DESTRUIR L’ONU I TOTS ELS CRIMINALS QUE HI TREBALLEN, que no són pas pocs.


Finalment, abaixarem la persiana avui, amb dades de l’Holocaust i com se les pensen per a matar i destruir la gent. Quant a l’Holocaust, no parlem del d’avui, que ja sabeu que la saga de criminals sòcia de les escombraries que avui s’han acabat de podrir, els Rockefeller, fa molts anys que es dediquen al genocidi mitjançant les armes biològiques de la farmàfia, probablement la indústria més mortífera de la història. Comproveu, en aquest llibre de 1898, com ja aleshores se sabia que les vacunes són nocives i no serveixen absolutament per a res, llevat de per a fer rics els assassins de masses.

https://t.me/No_plandemia/7429

Doncs bé, com la Covid no se la creu més que gent sense solució, amb problemes bàsics de cognició, i com els verins jueus ja han demostrat ser una arma biològica – curiosament, els únics que no ho saben són els excrements amb toga, perquè si ho sabessin, ja trigaven a posar a la presó els milions d’assassins que avui campen pels prostíbuls, els urinaris, els escorxadors, els papers higiènics i les ciutats de la immundícia -, doncs, com sigui que l’estratègia de matança sionista està fallant, el psicòpata Kill Gates, que no hi ha acció macabra i criminal on no hi sigui, també, sense que els excrements amb toga s’adonin de la magnitud criminal d’aquest psicòpata, ara es dedica, a més de fabricar menjar amb merda i tòxics, comprar totes les terres de conreu, fabricar verins jueus per a totes les malalties conegudes i desconegudes, extorsionar les nacions perquè acceptin el seu goril·la com a amo en el nou planeta dels simis, entre altres barbaritats pròpies d’un psicòpata sàdic i degenerat, ara manipula mosquits i els està repartint arreu del món. Només una cosa abans de posar el seguit de notícies relacionades:

QUI MATI KILL GATES

HA DE REBRE EL RECONEIXEMENT MUNDIAL.

L’EXISTÈNCIA D’AQUEST PSICÒPATA

ÉS UN INSULT A LA DIGNITAT HUMANA.

MATEM-LO D’UNA PUNYETERA VEGADA !

Vegeu les obres del psicòpata tarat, dement, genocida i amb un currículum criminal molt difícil de superar:

https://t.me/No_plandemia/7432?comment=193389

https://t.me/No_plandemia/7432?comment=193390,

si això no és d’estar com una puta regadora!... I aquí teniu a l’Organització de Matances Sionistes (OMS) aprofitant les bogeries sàdiques del tarat que els paga, per a continuar executant la matança que la gent ha aturat:

https://t.me/No_plandemia/7432?comment=193391

DE VERITAT, HI HA ALGÚ QUE CREU

QUE AIXÒ ÉS NORMAL

I NO UN CRIM ?

Un delinqüent que només ha robat, falsificat, traït, extorsionat, comprat voluntats, que era assidu de la casa del proxeneta Epstein, que ha mort i desgraciat més nens que cap altra persona en el món, que no es cansa de fabricar verins i de matar la gent, i podria continuar fins a avorrir... No creieu que un bon tret i es liquida aquesta pesta amb forma humana per sempre?

Recordeu les armes d’extermini que ha fabricat:

https://t.me/NoPlandemia/193383

Però, tornem als mosquits:

https://t.me/laquintacolumna/35931?comment=4790171

A Internet trobareu vídeos dels indrets on estan patint la plaga del psicòpata, i no dubteu que en aquest blog els hauré de posar perquè el mal que està provocant acaba de començar.

Recordem més delictes i crims del psicòpata:

https://t.me/laquintacolumna/35931?comment=4790227

Porta escrit a a cara i en majúscules que és un psicòpata. Només veure’l te n’adones, si tens un mínim d’activitat neuronal.


PER A MATAR,

A ELLS, TOT ELS VAL.

NOSALTRES

SOM MÉS DE CORDES,

TENIM MÉS DIGNITAT.


LA GUERRA S’ESCALFA,

I ELLS, SENSE CAPITÀ GENERAL,

HEHEHEHE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada