dijous, 8 de febrer del 2024

O.N.U. I U.E., ORGANITZACIONS CRIMINALS


Les protestes continuen i ja s’han vist enfrontaments entre els psicòpates disfressats de policies i els manifestants, com també com els manifestants feien a un costat els deficients mentals disfressats de policies (Ho veureu més avall). Cal tenir molt present, en tot moment, que els sicaris violents que el govern de criminals ha vestit de policies, són sempre menys que els manifestants. És necessari que aquesta colla de gossos sinistres i sàdics comencin de tenir por, de comprovar que no hi haurà cap rata política que els vingui a ajudar en el camp de batalla:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4744399

https://t.me/RosselloCM/85449

Fins i tot ‘Policias por la libertad’ ha fet una crida als deficients intel·lectuals amb tares psicopàtiques, advertint-los que estan en el bàndol equivocat:

https://t.me/RosselloCM/85417

Tots els criminals del govern no les han de tenir totes amb ells, perquè si els manca la defensa dels psicòpates, recordem que especialment seleccionats durant la plandèmia, els criminals dels polítics hauran de guanyar-se el respecte dels robats i humiliats amb paraules. I jo, molt em temo que els cops seran les respostes dels que han estat saquejats i violats en tots els drets per la colla de delinqüents i criminals que pertanyen a les bandes mafioses que ells anomenen partits, i no són més que sinistres caus de criminals. Caldrà veure si els psicòpates disfressats de policia són tan babaus d’arriscar la vida per a protegir els criminals i assassins (no oblidem la matança Covid) o canvien de bàndol i es posen de part de la gent, del poble, per tal de detenir els criminals per a posar-los a disposició dels ‘nous tribunals de justícia’, on hauran de ser jutjats junt amb excrements amb toga que abans es dedicaven a legalitzar totes les injustícies imaginables. Hi ha tensió, i això és bo. La gent del poble, si com fins ara, manté el seny i l’enteniment, tot comprenent que L’ÚNIC ENEMIC ÉS LA XURMA POLÍTICA, TOTS, SENSE EXCEPCIONS, llevat d’aquells que han demostrat no pertànyer als exèrcits mercenaris dels sionistes - val a dir, quatre gats -, cada volta hi haurà més imbècils que s’adonaran de qui són els qui provoquen tot el mal amb el fi d’enriquir-se amb descarats i constants delictes. Esperem que la tensió augmenti de grau i que tota la colla de criminals no puguin sortir al carrer. És l’hora que la Justícia que ha estat aniquilada per aquests traficants de mort i misèria, amb l’ajut dels sicaris dels excrements amb toga, siguin detinguts i retinguts a l’espera del judici que els ha de condemnar, a la majoria d’ells, a pena capital pels delictes d’alta traïció i genocidi, els únics que mereixen aquest càstig. Tanmateix, entre els polítics, cap d’ells no es deslliurarà de delictes penals associats amb el robatori, l’extorsió, la coacció, la prevaricació i la violència gratuïta. De la gent, si arriba aquest cas, dependrà de voler-los mantenir en immenses presons, o de prendre determinacions molt més pràctiques, perquè resolen el problema amb els indesitjables de manera definitiva. Sí, pot semblar que ho veig fet - que no és el cas -, això no obstant, sí que observo que aquella espurna que esmentava que en algun moment havia d’encendre el foc de la dignitat i la llibertat, està a punt d’aparèixer, i si apareix, difícilment hi haurà marxa enrere.

L’ONU i la Unió Europea han de ser absolutament desmantellades i els criminals que hi treballen posats a disposició judicial per a rebre el càstig que es mereixen després de dècades de destrucció de la llibertat i la dignitat de les persones al servei del sionisme internacional, ja que totes aquestes màfies internacionals treballen per als jueus. Vejam si obrim els ulls d’una vegada, perquè una volta descobert el mal, preservar-se’n és bufar i fer ampolles, molt més, quan el mal és un nombre misèrrim de miserables psicòpates comparats amb la immensa majoria de la població mundial. Això no és un conflicte nacional o territorial, és un conflicte mundial contra el càncer del planeta: EL SIONISME. A tota la púrria de l’ONU i del Femer Europeu els haureu vist fent-se fotos i fent fel·lacions als jueus, ja sigui al Rothschild Klaus Schwab, que ens ho vol robar tot i pixar-nos al damunt dient-nos que així serem feliços, al psicòpata genocida Gates, al terrorista i criminal número u del món George Soros, al delinqüent econòmic i cap de la màfia mundial Larry Fink, al censor i pervertidor de menors Zuckerberg, al monopolista i mafiós Bezos, al genocida i sàdic psicòpata de Netanyahu, que avui mateix està dirigint un veritable holocaust com el que s’inventaren i ens contaren els jueus allà pels anys 50 - que necessitaren uns anys per a muntar-se el guió de la pel·lícula -, i això, sense comptar amb els jueus que actuen a l’ombra, es diguin Rockefeller – la saga d’assassins en massa més gran de la història -, Lazard, Oppenheimer, Dupont, Warburg, Morgan... Aquests són els enemics, l’hidra de cent caps, els altres, els criminals i assassins de la política, només són deficients morals i desperfectes cerebrals que exerceixen de sicaris, de putes barates dels amos.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4744749

Des del primer moment, l’Organització de les Nacions Unides, la més inútil i criminal de les organitzacions creades per l’home, ha estat incapaç de servir per a res, si no ha estat per a escampar les matances en guerres, sempre, d’acord amb els interessos sionistes. Repasseu la història i ho comprovareu. Si la Societat de Nacions va fracassar perquè era la mateixa enganyifa jueva per a conquerir el món, l’ONU ha traspassat totes les línies roges i s’ha convertit en el PITJOR ENEMIC DE LA HUMANITAT, i per això els responsables han de ser jutjats i ajusticiats per CRIMS CONTRA LA HUMANITAT, que encara que vesteixin la seva agenda (l’agenda sionista) amb hipòcrites paraules, tots els plans condueixen a la destrucció de la humanitat i el sotmetiment a un esclavatge sota l’imperi sionista. Quant a la pretensió jueva de crear aquest fonament per al Nou Ordre Mundial, només recordeu l’oposició del tsar de Rússia Nicolau I a les pretensions dels Rothschild en el Congrés de Viena, i com la venjança sionista s’acomplí amb la revolució dels jueus a Rússia cent anys després i l’assassinat la família reial, com abans els Rotschild havien assassinat el tsar Alexandre II, fill de Nicolau I. Després de la primera guerra mundial, els sionistes aconseguiren la Societat de Nacions, un puticlub con l’ONU, que fou un rotund fracàs, com l’organització actual és inútil i nociva.

En els anys seixanta, el Club de Roma, prostíbul maçònic dels criminals sionistes a Europa, dissenyà el pla per a la destrucció de totes les nacions europees: LA UNIÓ EUROPEA. Amb una política fonamentada en el pla Kalergi de substitució ètnica, no portada a terme amb determinació fins a la darrera dècada de forma massiva pel Femer Europeu, sota la batuta del criminal Soros; una política de moneda única subjecta a la tirania Rothschild, gràcies a la qual i als criminals que han estat responsables de l’organització sionista europea (reus d’alta traïció, tots, del primer a l’últim representant) ha arribat la misèria, com també amb una política de destrucció de qualsevol autarquia europea per a fer a totes les nacions dependents de les altres, així, la Sinagoga del Femer Europeu HA DESTRUÏT EUROPA, i és just i lògic que els responsables de la barbaritat de destruir la més gran civilització humana, paguin amb la vida aquesta monstruositat. Ningú ha fet més per a destruir Europa que el Femer. I avui ho veiem, que tenim un continent i unes nacions que no es reconeixen entre elles, unes societats destruïdes, una cultura aniquilada, una economia agenollada davant dels Rothschild, pel deute criminal que han autoritzat tots els sicaris que han servit els sionistes (tots reus de crims d’alta traïció), i que amb l’assassina de masses i euròfoba Ursula von der Leyen, la gran sacerdotessa negra de la Sinagoga de Satanàs, ha conduït a la desesperació dels ciutadans europeus, que han perdut tots els fonaments que els identificaven i representaven, per l’acció destructiva d’aquesta màfia sionista. Qui ho pugui dubtar, que cerqui en la història, que estudiï com de mica en mica els jueus sionistes han sotmès el continent als interessos de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i els ha involucrat en la defensa d’Israel amb la creació de l’organització de matances militars de civils, anomenada OTAN, on només hi han servit psicòpates i altres tarats. Cerqueu en la història, i veureu com cada any Europa ha estat pitjor; fins avui, que ja no és res més que una despulla.

No està de més recordar que CAP EUROPEU HA VOTAT LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU, cap ni un. Quan donaren el cop definitiu per a la destrucció jueva d’Europa amb el Tractat de Maastricht, feren votar els irlandesos i els francesos l’acceptació d’aquests principis constitucionals europeus, i els uns i els altres rebutjaren l’invent sionista. Als irlandesos els feren votar de nou, omplint-los les orelles de tendreses i mentides, i els irlandesos digueren que sí. Tanmateix, la imatge corrupta i putrefacta de la Sinagoga del Femer havia estat ensumada per tota la resta d’europeus. Aleshores, davant del contratemps, els jueus decidiren que els qui acceptarien els protocols per a la destrucció d’Amalek serien els sicaris de les màfies que ells denominen partits, i així tots els urinaris públics de totes les nacions europees votaren a favor que el sionisme destruís Europa (crim d’alta traïció). I així ens trobem avui, amb una Europa amarronada, sense sentit nacional i molts nacionalismes, sempre incitats pels interessos espuris i criminals jueus, un continent arruïnat, gràcies a la pèssima i intencionada política de l’assassina de masses Ursula von der Leyen per ajudar un país que no forma part de la unió (Ucraïna), amb una malversació de diners públics que, només per això, ja hauria d’estar entre reixes sense veure el sol tot el que li resti de vida; i amb negociacions comercials amb tercers països (estrangers) que perjudiquen Europa i traeixen de soca-rel els principis fonamentals de la Unió Europea. Però els jueus volien destruir Europa, i avui veiem que tenint a Rússia, un país europeu – i asiàtic – amb reserves sobrades d’energia, la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units ha obligat a la prostituta criminal de la Unió a negociar amb ells, i girar l’esquena a Rússia, alhora que sosté el suport financer a la matança d’ucraïnesos en ritual jueu, una pràctica molt apreciada pels sionistes, com ho demostra la història. I avui mateix, ens trobem en un continent que està amenaçat de passar gana o de menjar aliments contaminats, aquí no permesos i importats de tercers països a qui la Corrupció europea de la criminal sense precedents Ursula von der Leyen, afavoreix contra els interessos continentals; com també haurem de menjar les merdes sintètiques i falses que fabrica el tarat i psicòpata de Bill Gates.

CAL DESTRUIR LA UNIÓ EUROPEA,

COM L’EXECUCIÓ DE LA CORRUPCIÓ EN PLE,

LA D’ARA I LA DELS ANYS ANTERIORS.

La Corrupció és el que ells anomenen Comissió, els quatre criminals i assassins seleccionats pel sionisme internacional per a dirigir la destrucció europea. Als fets em remeto. Tampoc no oblideu que l’urinari públic del Femer Europeu és una mena de granja d’animals i paràsits que viuen com a reis de robar els ciutadans europeus mentre serveixen els interessos jueus, o sigui, cometen el gravíssim delicte d’alta traïció, perquè el seu vot no serveix absolutament de res, sinó com a possibilitat que la Corrupció els pugui tenir en compte. És a dir, l’urinari públic europeu és una casa de putes on les putes cobren sous, dietes i extres espectaculars per no fotre res, absolutament res, més que parlar per parlar i absentar-se de l’urinari per anar a comprar, de viatge o gaudir de la vida. Així paguen els jueus els sicaris covards i les putes que callen perquè cobren sense fer res. La Corrupció és qui manega, millor dir, qui executa les ordres sionistes fil per randa, com ho hem vist amb l’holocaust sionista que al continent ha estat dirigit per l’assassina de masses Ursula von der Leyen, rea de genocidi, no només com a impulsora i activista, sinó com a comissionista en la compra dels verins jueus per a matar i emmalaltir els europeus! Que vingui ara un excrement amb toga i em digui que EXIGIR L’EXECUCIÓ D’AQUEST MONSTRE ÉS UN DELICTE D’ODI. No, deposició, no, és, senzillament,

J U S T Í C I A.

I cal no oblidar tots els responsables anteriors, ja que sense ells i el seguiment de les ordres i plans sionistes, mai no hauríem arribat fins aquí. Recordeu l’alcohòlica princeseta d’Astúries Jean-Claude Junker, el paradigma de l’idiota vocacional.


EUROPA NO ESTÀ DIRIGIDA PER POLÍTICS,

ESTÀ DIRIGIDA PER PERILLOSOS CRIMINALS,

PER PSICÒPATES INSOLENTS MANCATS D’ESCRÚPOLS.


Per concloure, res millor per a demostrar com els jueus han destruït la nostra civilització, que les imatges que veureu tot seguit... no us recorden el Berlín de Weimar, l’Alemanya sotmesa als jueus?... o encara és pitjor?


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4744243


ARA ÉS L’HORA.

SABEM QUI ÉS L’ENEMIC:

EL SIONISME.

QUI SÓN ELS SEUS SICARIS:

POLÍTICS, JUTGES I PSICÒPATES,

VESTEIXIN DE POLICIA O BATA BLANCA.


NI UN PAS ENRERE

FINS A LA DESTRUCCIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA,

L’ONU

I

ELS CRIMINALS QUE LES SUSTENTEN.

https://expose-news.com/2024/02/08/the-united-nations-is-stealing-your-future/

Aquí teniu l’assassí de masses (17 milions de morts i 500 milions de damnats) de l’Organització de Matances Sionistes de l’ONU, culpant els agricultors, i dessota, l’assassina de masses a comissió, llençant pilotes fora:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4739333

L’EXECUCIÓ D’AQUESTS DOS CRIMINALS

NO MEREIX DISCUSSIÓ NI JUDICI.

FORCA I A FER PUNYETES !


P.S. Per si hi ha algú a qui li pot interessar: com s’apaguen els gasos lacrimògens que llencen contra la gent les bandes de delinqüents armats del terrorisme oficial:

https://www.youtube.com/shorts/GHEDLRuIa6I.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada