diumenge, 18 de febrer del 2024

FINS QUAN ELS SUPORTAREM ?


En els nostres dies, la insolència dels criminals supera qualsevol antecedent. Abans, els criminals s’avergonyien si se’ls descobria, avui, se’n vanten i treuen pit. Lògicament, això només s’acaba quan amb tota l’educació i el respecte del món se’ls faci una cara nova. Tanmateix, la nostra paciència és digna de Job. Això no obstant, que no es refiïn de la petulància i la barra majúscules que exhibeixen, perquè ja en som molts els qui creiem que l’única manera de resoldre els problemes és acabar amb els problemes, o sigui: ells. De fet, ens ho mirem per on ens ho mirem, no tenim altre problema.

Max Igan ens ho explica prou clarament:

https://t.me/No_plandemia/7388?comment=191446

«estem governats per gent de merda», més clara, l’aigua.

Baxter Dmitri, ens parla dels tarats i criminals de Davos:

https://thepeoplesvoice.tv/world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity/

I no cal anar a l’estranger, que aquí la gent comença a tenir les coses clares i a saber sense dubtes qui són els enemics. Escolteu aquest senyor que ens ‘documenta’ sobre què hem de fer amb la colla de criminals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4771303

I no és només que els genocides i còmplices dels governs occidentals matin la gent per una comissió sense que els excrements amb toga se n’adonin, pobrets!, ells; no. És que el nivell d’estultícia dels deficients mentals supera fins i tot la cota d’insolència amb què realitzen els seus crims. Escolteu aquest agricultor, i com al final posa en evidència el desperfecte cerebral de tots els sicaris dels sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4769055

Crida l’atenció com els més incapaços i ignorants inventen ‘titulacions i cursos’ per a fer negoci, quan ells són, estrictament parlant, analfabets funcionals; deixant de banda la nul·litat ètica, que l’ètica és una qualitat de la intel·ligència racional, de la qual estan mancats, que per això cap animal és ètic, una característica que ens descriu perfectament a quina mena de regne pertanyen i, jurídicament, ens justifica el fet de poder tenir amb ells unes altres consideracions que les que s’han de tenir amb els éssers humans.

No ens apartem del tema, i vegeu aquest escrit cronològic que ens fa Rafa Budo sobre les relacions i curiositats del gos de Soros, de l’excrement ascendit a ministre per criminal en ferm, o la mamarratxo que els sionistes han posat per a destruir el sentit i la funció del ministeri de Defensa. Senzillament, si això és veritat, cosa que haurien d’investigar els responsables, pobrets!, tan distrets que estan amb els sobres tacats de sang, els nens, les putes cares i la coca!, perquè la imputació, d’acord a les ‘insinuacions’, ha de ser pel delicte d’alta traïció, un crim que en els països civilitzats és castigat amb la pena capital. I això no és un intent ‘democràtic’ d’assolir la independència com passà a l’abans Catalunya, això és governar la nació d’acord amb els interessos de països estrangers. No admet comparació el desig dels uns i el crim dels altres:

https://t.me/RosselloCM/85779,

cal destacar l’absoluta clarividència de Rafa Budo, que de seguida ha sabut que la culpa és del canvi climàtic.

Vegem més efectes del canvi climàtic, capaç de generar idiotes on abans no existien ni se’ls esperava:

https://t.me/RosselloCM/85787

els corruptors i pervertidors de menors, els proxenetes i els pedòfils són avui la crème de la crème dels prostíbuls i els urinaris que dirigeixen els jueus.

Quant a això, també relacionat amb el canvi climàtic, no cal fer cap comentari, tot s’ho diu ell sol, per més que s’encapritxi a ser ella sola:

https://t.me/No_plandemia/7388,

els subnormals profunds, que abans haurien estat en tractament psicològic en un frenopàtic especialitzat, avui són ‘almiralles’.

És el món màgic i súperguai dels sionistes, on gaudim de txatxis-pirulis com les Yolis i les Monis, les almiralles climàtiques i tot un bestiari insòlit. Com els sionistes són els qui creen, maneguen i enganyen amb les notícies, la gent crèdula i que viu a la inòpia, s’adapta al món esquizoide que els depravats han muntat. Vegeu com tot depèn de com ho veuen els jueus:

https://t.me/RosselloCM/85800

I si ells et diuen que això és art, ja pots cremar les pinacoteques a l’ús, perquè cal impulsar la potència superior de l’art sionista:

https://t.me/RosselloCM/85794

No em direu que l’exhibició d’idiotes avui té res a menystenir, de l’almiralla als corruptors de menors de la jesuítica Navarra, als Velázquez, Caravaggio, Goya o van Gogh actuals, en les obres dels quals libem la transcendència i la grandor de la perfecció tècnica, estructural i simbòlica d’aquestes obres treballades després d’anys i anys d’estudi i perfeccionament. I aquests ideòlegs dels revolucionaris culturals, els profetes de la nova modernitat, tenen les eines per a controlar l’opinió de la gent i censurar-la, mentre, sense gens de vergonya, tenen la insolència de proclamar els seus crims a la cara de la gent; i així ho faran, fins que la gent no els trenqui la cara. Vegeu el desvergonyiment i la befa de Jewgle amb la picada d’ull a les pràctiques sanguinàries de les sectes demoníaques dels asquenazites i els maçons:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4771319

El millor asquenazita és l’asquenazita mort, i el millor maçó, el que està per sempre a la presó.


Després d’aquestes mostres evidents de tares neuronals, cognitives i psicopàtiques dels cínics criminals que estan en totes les institucions púbiques (sí, púbiques) dels sionistes, centrem-nos en els estendards i emblemes per a la destrucció de la Humanitat. Lògicament, cal començar amb l’Holocaust sionista, un fet tan irrebatible que els excrements, com no saben que vol dir irrebatible, no poden combatre, pobrets!, ells, i el bones persones que són!, amb les punyetetes i les toguetes! Ells s’encarreguen d’omplir folis i folis d’idiòcies i articles per a dir el que es diu en quatre paraules, però ells així s’entretenen, omplint folis i folis amb llenguatge farragós i abstrús, inútil i superflu, tanmateix, ells gaudeixen, i com passa amb els limitats, mentre gaudeixen, no molesten. El llenguatge jurídic els posa, i així són feliços. Justícia, d’això, ja no en tenen ni idea, però d’omplir folis i folis de paràgrafs redundants i buits de contingut, d’això, se’n fan un fart. El delinqüent serà al carrer i en algun ministeri, segurament, però... i el que han gaudit ells omplint folis i folis d’insensateses jurídiques i paranys legals! Però, vegem els números que els pobres no són capaços de relacionar amb un genocidi, suposo que per manca de proves segons l’article x, subapartat c, punt 3, en referència a la llei 3387/2008, en la disposició addicional 3a, en relació a la clàusula 4a del reglament intern, segons la remodelació del decret 127/2020, en el punt 2, subapartat 15, on s’indiquen les excepcions a la normativa 4387/2000 i les prerrogatives administratives d’acord amb la nova reglamentació sobre genocidis involuntaris i sense voler, recollides en el reial decret 2/2020 per a la matança indiscriminada d’innocents amb verins bons, com és determinat en la llei que els bons són bons sempre, BOE A/2020/14859 (Les dades jurídiques són inventades, que no els vull estroncar la il·lusió de professionalitat, ni cometre delicte d’intrusisme professional).

https://t.me/No_plandemia/7381

Què deu ser la ratlla negra?, es pregunten.

I això de tot seguit, ells, pobrets!, no ho saben:

https://t.me/No_plandemia/7379?comment=191218

i si ho saben, són casualitats. És absolutament injustificat atribuir les morts pels verins als fabricants, als finançadors, als legisladors que els imposen o als que els inoculen, perquè sembla provat que tot són casualitats sense relació. Com aquestes casualitats - que no causalitats, és clar -:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7629?single


I per concloure, cal tractar el tema dels temes, la dramàtica situació climàtica provocada pels homes, que amenacem l’existència del planeta perquè respirem i defequem, coses que no hauríem de fer si volem salvar el planeta, com ho sap qualsevol biòleg experimentat, i com ho veureu en un tall antològic, al final.

Un professor anglès, oncòleg, ens parla de la situació a les bagasseries jesuïtes i com la incompetència, la ignorància, la falsedat i la deshonestedat són l’objectiu d’aquests centres que, per salut pública, s’haurien de tancar, i als responsables cloure’ls en centres psiquiàtrics especialitzats en egos idiotes, megalomanies miserables i resiliència imbècil.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17077

Ara, un informe que anys enrere hauria suposat la destitució del subnormal i que avui el pot conduir al Nobel, a l’Òscar o a qualsevol mamarratxada dels sionistes:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17084

I això que no serà perquè geofísics amb experiència demostrada no diguin el contrari, com el cas de l’holandès Guus Berkhout:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17089

https://t.me/Disidenteincontrolado/17090

Tanmateix, els jueus tenen les seves ONG, on recullen l’escòria social i li donen un sou i un càrrec. Tant se val el nivell d’idiòcia, és més, millor com més nivell, és clar; però l’important és que en tot moment el desgraciat intel·lectual sàpiga com vomitar l’estupidesa oportuna per a engalipar els babaus i els despistats. Aquí teniu l’exemple d’Eva Saldaña, de ‘Grin Pis’ Espanya, o sigui, la ‘pixarada verda d’ñ’, explicant-nos per què es manifesten els agricultors; que nosaltres estem molt equivocats:

https://t.me/No_plandemia/7389

Només declarant les ONG com a organitzacions criminals, resolíem el 75% dels problemes del món i trèiem la veu i els altaveus als paraplègics mentals.

Asseieu-vos, còmodament, perquè el que ve ara és de traca final de focs artificials. Difícil arreplegar subnormals d’aquest nivell, molt difícil. Tan difícil que com veureu en el vídeo, n’hi ha un, una persona sana, equilibrada, mascle i assenyada, que se’n fa creus de les idiòcies que està escoltant:

L’idiota principal es diu Donnachadh McCarthy, i és el director del Cottolengo Climate Media Coalition, una secta de tarats (ja l’escoltareu i veureu com dibuixa) que pretén que els mitjans sionistes reflecteixin les mentides del canvi climàtic per damunt de qualsevol altre imperiosa necessitat mundial. Indispensable, molt recomanable d’escoltar fins on pot arribar el deteriorament neuronal i ètic en un mamarratxo integral, com també, el contagi que experimenta la deficient mental de la cagaguano. No es poden dir més estupideses en minut i mig. L’únic que se n’adona, és un senyor que només té una intervenció, que li surt espontàniament, d’ànima; curta, però definitiva:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17088


Mentre els idiotes van fent l’idiota en tots els mitjans sionistes, a l’Índia es veu que la gent se n’està fartant de tanta estupidesa i, com els camperols europeus, s’han afegit a les protestes contra el govern.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7645


NOMÉS TENIM UN ENEMIC.

MOLTS SÓN ELS SEUS SICARIS,

PERÒ EN COMPARACIÓ AMB NOSALTRES

NO SÓN RES,

UN REPUGNANT QUATRE PER CENT.


PERMETREM QUE UN CINC PER CENT

ENS IMPOSI ELS SEUS CRIMS ?

ÉS L’HORA QUE LA MAJORIA

EXECUTI ELS CRIMINALS !

https://t.me/Disidenteincontrolado/17092


AIXÒ ÉS UNA GUERRA,

NO HO OBLIDEU,

I MENTRE ENS ENGANYEN,

ENS VAN MATANT.


SABEU QUAN DEIXARAN DE FER-HO ?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada