dimecres, 7 de febrer del 2024

PEL BON CAMÍ


La revolta pagesa està essent espectacular a tot el continent. Avui els pagesos catalans arribaven a Barcelona, i la seva arribada ha estat rebuda amb aplaudiments de la gent. Tothom sap qui és l’enemic: ELS CRIMINALS QUE ES FAN DIR POLÍTICS. Els pagesos s’han acostat al Prostíbul principal de Soros, on viu el paràsit del mamarratxo amb títol de MHP, i allí han manifestat el seu descontentament. Aquest és el camí, tanmateix, cal deixar clar i tenir molt present quin ha de ser l’objectiu d’aquesta revolta. Per començar però, vegem algunes imatges de les protestes (si en voleu veure més, podeu anar al Canal de Telegram ‘Anonymecitoyen’, on us en fartareu):

https://t.me/resurgente2020/53720

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4741459

https://t.me/AnonymeCitoyen/7124

https://t.me/AnonymeCitoyen/7127

https://www.vilaweb.cat/noticies/en-directe-protestes-pagesos-talls-mobilitzacions-carreteres/

https://t.me/AnonymeCitoyen/7120

https://t.me/AnonymeCitoyen/7117

https://t.me/AnonymeCitoyen/7111

https://t.me/AnonymeCitoyen/7123

https://t.me/AnonymeCitoyen/7121

https://t.me/AnonymeCitoyen/7119

La magnitud i l’extensió de la protesta ha fet empassar saliva els criminals de la Sinagoga del Femer Europeu, i d’això es tracta, que comencin de veure que ningú pot garantir que l’endemà serà viu. Les protestes, a Espanya, seran ampliades amb els pescadors i els transportistes, i en alguns indrets d’Europa això ja passa, i s’hi ha involucrat el sector portuari. Només hi ha una cosa que han de tenir present, que és que no han de deixar sense subministrament les ciutats. No parlo d’abastir els grans magatzems, sinó de servir mercaderies als petits. I no ho dic per res, ho dic perquè en cas de manca d’abastiment, amb les poblacions ‘diverses’ que gaudim en els paradisos de la diversitat sorosiana, els assalts, els aldarulls i el caos són tot just el que esperen els sionistes per a poder imposar lleis marcials. Cal tenir-ho molt present. Una cosa és que no hi hagi l’abundor habitual, i una altra la mancança de béns de primera necessitat. De quina manera s’ho organitzin, tant se val, però que ho tinguin present, si no volen veure com tot s’ensorra. D’altra banda, ara és el moment que TOTS ELS SECTORS SOCIALS I INDUSTRIALS facin suport a la protesta, i que aquesta se centri en el que és el fonament de l’èxit:

NO A L’AGENDA 2030, EN CAP PUNT.

DISSOLUCIÓ UNIÓ EUROPEA.

RENDICIÓ INCONDICIONAL DE LES MÀFIES,

DITES PARTITS.

Si tots els sectors socials i de producció exigeixen aquestes condicions per a posar fi a la revolta, no n’hi haurà una altra, que la rendició dels criminals. Si no, no n’hi haurà una altra, que anar pels lladres que viuen de robar-te i fer-te la vida impossible. Més clara, l’aigua.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4741460

Aquesta és la realitat. Un polític és un ciutadà dedicat al servei de la comunitat, el seu representant, qui vetlla pels interessos de la població, qui administra els béns comuns per a un millor profit, qui millora la vida, en garantir la llibertat i la seguretat, qui fa créixer la comunitat i facilita la vida dels conciutadans, per a la qual cosa, ha de ser una persona experimentada en el sector en el qual és responsable. Un polític no és l’inútil de la família que s’afilia a una banda criminal dedicada al robatori, amb l’esperança de grimpar fins a assolir de viure sense fer res; no és el miserable que administra els béns públics en el seu interès (si hi ha una banda criminal que no ho faci, me la escriviu si us plau), no és un paràsit que l’únic perquè serveix és per a empitjorar la vida dels ciutadans, i que es creu dotat d’un poder autoritari i que no ha de donar resposta a cap qüestió; com tampoc és l’idiota de torn que genera inseguretat en tots els nivells de la vida, ni qui genera un decreixement de la riquesa i un retrocés social, tot complicant la vida fins als extrems que patim avui amb la xurma que es fan dir polítics i no són més que delinqüents i criminals. I ja no dic res de l’analfabetisme d’aquests mamarratxos! Cert que sempre hi ha una bagasseria jesuïta disposada a falsificar el títol d’idiota perquè el mamarratxo sionista que obeeix els interessos jueus tingui una mena de ‘garantia’, però tot i així, l’idiota és idiota, aquí, i a la Xina comunista. I això, que no són polítics, sinó membres d’organitzacions creades amb l’única finalitat de delinquir, és el que els sionistes han posat a governar Occident sota les ordres de la Gran Sinagoga del Femer Europeu.

NO HI HA RES DE MÉS PRESCINDIBLE A LA VIDA

QUE UN POLÍTIC PROFESSIONAL,

PERQUÈ ‘POLÍTIC PROFESSIONAL’

SIGNIFICA ‘GREU PARÀSIT SOCIAL’.

Comprovem-ho amb aquests dos deficients intel·lectuals i vividors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4741465

Vegeu ara la reacció d’un delinqüent comú de la banda criminal PSOE, un paràsit, que investit de poder per l’autoritat dictada per Soros, se sent més home i molt valent sancionant les protestes dels pagesos extremenys:

https://t.me/resurgente2020/53713

Jo crec que tots aquells pagesos que rebin les sancions del paraplègic cerebral, han de reunir-se un dia i anar-li a pagar a casa seva i en efectiu la suma de la sanció. No sé si m’he acabat d’explicar del tot bé.

L’assassina de masses i criminal, per alta traïció contra Europa, Ursula von der Leyen, fent demostració de la poca vergonya que la investeix i que té més cara que esquena, ja que ara, ha manifestat que cal escoltar els agricultors:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17015

No les tenen totes. Lògicament, el monstre tractarà d’engalipar els pagesos amb concessions que més tard no complirà o que només endarreriran la solució al problema, que és l’aplicació de les ordres sionistes. Per això, no HI HA RES A NEGOCIAR, NOMÉS:

LA DISSOLUCIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA

I

EL LLIURAMENT DELS CRIMINALS PER A SER JUTJATS.

RES MÉS.

Vegeu si no, com actua la sicària sionista, sempre al servei dels amos jueus:

https://gaceta.es/europa/bruselas-expedienta-a-hungria-por-su-ley-para-proteger-su-soberania-de-las-injerencias-de-magnates-globalistas-como-soros-20240207-2032/

https://t.me/resurgente2020/53727

https://t.me/resurgente2020/53630

i això que Ucraïna no és ni part de la Sinagoga del Femer ni de l’OTAN, sinó una satrapia jueva de Soros on va posar a títol de gerro, el terrorista jueu, pallasso i sàdic que necessitava per a la matança ritual d’ucraïnesos, una mena de record als cent anys de la matança estalinista. Aquest és el criminal que traeix els ucraïnesos en nom d’Israel:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4741494

Als jueus no els ha agradat que Tucker Carlson hagi entrevistat Vladímir Putin, després que el seu mamarratxo ucraïnès es negués a l’entrevista:

https://t.me/resurgente2020/53698

i és clar, a la prostituta màxima del sacerdoci satànic de la Sinagoga del Femer Europeu, li ha faltat temps per a demostrar el seu absolut servilisme a Israel:

https://t.me/resurgente2020/53696

URSULA VON DER LEYEN

HA DE SER AJUSTICIADA PÚBLICAMENT.

EUROPA NO ES POT PERMETRE

LA IMPUNITAT DE TAN MAGNE CRIMINAL.

Una visió més sobre la crisi provocada pels jueus (recomano només la primera part del vídeo):

https://t.me/RosselloCM/85400

PER QUÈ ENS HAURÍEM DE PREOCUPAR DE RÚSSIA,

SI L’ENEMIC ESTÀ A BRUSSEL·LES ?

I per tancar el capítol d’avui sobre l’esperançadora revolta contra, de fet, el sionisme criminal internacional, escoltem la Nazaret Martín, una pastora extremenya molt jove, però ben espavilada. Com es nota que no ha passat per les mans dels jesuïtes!

https://youtu.be/PoRE25J5Cew?si=zipNcl3puYEMYgI1


En la part final, veurem unes notícies breus, però no per això menys interessants. Primer, contempleu el patètic espectacle del pallasso esquizoide que els jueus han col·locat a Israelina per a la seva destrucció. No es pot més ser més mesell, més covard, més inútil ni més patètic:

https://t.me/resurgente2020/53623

Plorant i abraçant el criminal jueu que ha robat Argentina als argentins!!!

I ja que parlem de tarats, donem un cop d’ull a les tarades, les deficients cognitives i indigents afectives que es fan dir feministes i no són més que idiotes, pures idiotes:

https://t.me/resurgente2020/53665

https://t.me/RosselloCM/85397

I quan a la demanda d’aquestes clavegueres cerebrals, sense sentiments ni espiritualitat, aquests cossos deformes i corruptes, escolteu la descripció de l’abans admirat doctor Stefano Montanari, i avui desacreditat, tot parlant-nos de què és i significa un avortament, la qual cosa descriu perfectament les paraplègiques cerebrals de més amunt i el valor del seu sentit ètic:

https://t.me/counterpropaganda20/11955

https://t.me/counterpropaganda20/11956

Què dir dels psicòpates ‘experts’ que realitzen el lent assassinat? I dels que en fan negoci? Creieu, sincerament, que ens calen aquests monstres a la societat? No estaríem molt millor sense ells?

Sense deixar els necessitats d’assistència psicològica:

https://t.me/resurgente2020/53666,

i no ho dic pel mal gust de la falla, sinó per la interpretació del LGTBIJKQ+. Si deixem que aquests retardats ens imposin les seves deficiències cognitives i la ignorància que professen, acabarem que no ens parlarem, perquè sempre hi haurà algú ofès, sigui persona, animal o cosa. I com els ‘desviats’ són ara els amics del fill de Satanàs a la Terra, res de millor que concloure avui amb les brillants paraules del Papa Lleó XIII:

https://t.me/RosselloCM/85399


LA GUERRA CONTINUA.

L’ENEMIC HA DE REFER LES LÍNIES.

CAL DESTRUIR-LES-HI !

TOTS PLEGATS

CONTRA ELS CRIMINALS !

ENGUANY ÉS L’ANY,

I ARA ÉS EL MOMENT.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada