dimarts, 20 de febrer del 2024

JULIAN ASSANGE


Avui vinc amb la motxilla carregada de notícies, per la qual cosa no m’estendré en els comentaris. Comencem per qui dóna títol a l’episodi d’avui, que espera el dictamen de la Cort Suprema Britànica quant a l’extradició a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, perquè prenguin venjança contra el periodista que va posar en evidència els crims de guerra de la Reserva Federal, i com els amaguen. No cal dir que tots els jutges que han tingut el cas a la mà s’han lluït i han demostrat la ignomínia que els vesteix. La veritat mai no és un crim! Tanmateix, sabem, pel dret positiu inventat pels sionistes, que l’única missió d’aquesta fal·làcia social és la protecció dels criminals. Només pel fet que la documentació que va repartir WikiLeaks és real i acusa de crims gravíssims a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, els responsables dels crims haurien d’haver estat detinguts i condemnats. Tanmateix, la ‘Justícia’, d’acord amb el ‘dret’, persegueix el denunciant amb les proves de la veritat, perquè els documents eren ‘secrets’. Com si els criminals no actuessin sempre en secret! Almenys fins ara, ja que vist com està de podrida la judicatura, avui ja veieu que ens maten a cara descoberta i sense ocultar el rostre, violen les lleis i els drets humans, sense immutar-se i amb tota la insolència, sense que els excrements amb toga hi facin res, absolutament res, més que convertir-se en còmplices dels criminals... I així va el món!

Esperem que el Tribunal tingui la dignitat de deixar-lo en llibertat. Assange ha estat privat de viure la vida durant més de 13 anys, tot just per culpa dels jutges, ja que després que es demostressin falses les acusacions de violació ‘denunciades’ per les putes de l’harem de la Reserva Federal, era prou per a saber que hi havia una persecució contra ell PER HAVER DIT I DEMOSTRAT LA VERITAT SOBRE ELS CRIMS DE GUERRA DELS EUA. Confiança, més aviat poca. Tot i això, per Julian i per la dignitat humana, hem de tenir un raconet per a conservar l’esperança.

https://t.me/RosselloCM/85837

https://t.me/resurgente2020/54150

https://t.me/resurgente2020/54151

https://t.me/resurgente2020/54152


QUAN ELS CRIMINALS ACUSEN ELS DENUNCIANTS

I ELS JUTGES HI COL·LABOREN

NO HI HA SOCIETAT,

HI HA CRIMINOCRÀCIA:

SIONISME PUR I DUR.


Continuem amb unes altres notícies. Per començar, una vinyeta magistral d’en Bob:

EL BON REINICI

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776045

No cal afegir-hi res. Hi estic totalment d’acord.


Com ja sabeu que tinc devoció envers els bons, abans d’entrar en les notícies de l’actualitat, tractem de comprendre la bondat dels bons, d’acord amb dos plans d’extermini, un ja realitzat, el Pla Andínia, i l’altre en realització, el Pla Kalergi.

Quant al pla Andínia, vegeu aquest vídeo prou interessant, perquè ens n’explica els antecedents:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775936

Quant al pla Kalergi, un mapa i una explicació prou esclaridors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775722


Entrant en les notícies actuals, comencem amb la revolta dels agricultors espanyols i l’advertiment que els feia: ‘No us creieu una sola paraula dels criminals del govern, mentiran’. És l’única cosa per a la qual serveixen, i hi estan tan acostumats perquè amb la mentida oculten els seus crims, siguin robatoris, traïcions, assassinats o qualsevol altre delicte, que en això constitueix la seva activitat:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775805

Com demà hi ha mobilització de tractors a Madrid, deixarem per demà el tema, perquè el capítol d’avui ve carregat. Tot seguit, una curiositat, però que serveix per a albirar qui havia de ser Alexei Navalny, que es veu que es morí d’un atac de cor, no sabem si per culpa dels verins jueus o per alguna ‘negligència’ de Putin. Tanmateix, que Bono, el mamarratxo satanista i sionista de la banda U2 parli a favor d’ell i contra Putin, ens serveix per a aclarir-nos les coses, oi?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776110

Contemplem ara una vista dels cels judaics que els sionistes de l’OTAN s’han inventat perquè no ens avorrim amb els núvols de tota la vida:

https://t.me/resurgente2020/54124

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775733

No calen paraules. I això ningú no ho veu, ni a cap excrement amb toga el preocupa. Menys encara als criminals dels polítics, dedicats a ocultar i normalitzar aquestes creacions celestials dels bons, que, això sí, segur que són per al nostre bé, encara que els agricultors francesos no ho acabin d’entendre i tractin així les instal·lacions que els criminals sionistes de la puteta dels Rothschild anomenen ministeris, i no són més que caus de criminals, de lladres i d’assassins:

https://t.me/resurgente2020/54133

I l’acció del pagès no pot ser recriminada perquè els porta menjar, i això és sempre una bona acció.


Obrim ara un seguit de seccions per a fer més fàcil i endreçada l’exposició.

ELS IDIOTES

https://www.elperiodico.com/es/hospitalet/20240220/horas-cola-escanearse-iris-cambio-dinero-farga-lhospitalet-98415808?s=35

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776232

No tenen un altre nom. I sí, és clar que la culpa és de la colla de criminals que han destruït l’ensenyament, en el que és un claríssim crim de lesa humanitat, i pel qual, TOTS haurien de pagar amb la vida; però, tot i així, se suposa que malgrat tot, la dignitat i una mínima intel·ligència t’ha d’aconsellar no fer un acte com aquest que és l’acceptació del teu esclavatge a canvi d’una bonificació. Penseu per un moment en el greu mal que han fet els criminals de l’educació per a arribar a aquest punt d’idiòcia i d’estupidesa en els joves! Fa quaranta anys, això hauria estat impossible, la gent era molt més digna, lliure i intel·ligent. I perquè vegeu que el nivell d’imbecil·litat és suprem, llegiu aquesta notícia que, ella sola, vint anys enrere t’hauria portat de pet a un psiquiàtric, però que com avui les bagasseries jesuïtes sortegen titulacions per a idiotes en totes les tómboles espargides arreu del món, doncs, pot passar:

https://t.me/resurgente2020/54159

I ara, per a cloure aquesta primera secció, un recordatori del nivell que és adquirit a les bagasseries jesuïtes, perquè és bo que l’humor no manqui mai:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776209

PURA VELOCITAT DE LA CIÈNCIA.


LES BAGASSERIES JESUÏTES

Seguint el fil d’aquests dos últims enllaços, vegeu aquesta notícia, i digueu-me, sincerament, si fan falta, si és necessari mantenir una institució idiota per a certificar els deficients mentals:

https://t.me/RosselloCM/85829

Aquí teniu una llista dels deficients mentals amb títol i llicència per a exercir com a assassins de bata blanca, i els sous que cobren els botxins, com també les gratificacions a les organitzacions dedicades a la matança en els escorxadors dits hospitals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775773

Com he escrit alguna altra vegada, el càncer és un dels negocis més rendibles de la història. O per què creieu que la fàbrica de verins Pfizer pot pagar-los aquestes quantitats? I això és aquí; ara, multipliqueu les comissions per complicitat en el crim, per les comissions en les altres nacions. El càncer no és una malaltia, és un negoci multimilionari, i mentre no es detingui i executi aquests macabres assassins, hi haurà negoci i matança. Sense ells, no ho dubteu, el càncer desapareix en una dècada. Podeu cercar a Internet els casos de metges que ‘deien’ que havien trobat una cura per al càncer: tots són morts. No cal que feu un gran esforç mental per a entendre-ho, oi? Doncs, això.

I què dir dels desgraciats que aprenen dret, allunyant-se així de qualsevol principi de justícia. Vegeu on ens porten aquests desgraciats, mancats d’ètica i de capacitat de raciocini, però amb molta memòria inútil i un tacte especial per a saber detectar els sobres tacats de sang. O com podeu explicar que aquests dos criminals contra la Humanitat puguin exposar les intencions criminals contra la llibertat individual i cap jutge els hagi interpel·lat?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775865

Cal ressaltar la cara de satisfacció de la madama en trobar-se amb el mafiós que dirigeix el prostíbul.

I la següent notícia, no és una clara prova de l’encobriment que fa l’ONU de la matança amb els verins jueus? No eren imprescindibles els carnets i la identificació de tots els que havien estat enverinats fins fa quatre dies, que recordeu que demanaven per a tothom un passaport ‘covid’? I ara, donen les ordres per a desfer-se de totes les dades? Això, excrements amb toga, no us resulta més que sospitós, i més venint d’una organització criminal com l’ONU?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776089

Sense deixar els verins jueus. Després del Canadà de la Justeta Trudeau, la puteta genocida privada del Rothschild Klaus Schwab, el psicòpata, que ha imposat la vacunació obligatòria amb amenaça d’expulsar els menors dels centres educatius (i això darrer, torno a dir-ho, sí que és una benedicció impagable)... no creieu, excrements, que és una flagrant violació dels codis de Nuremberg i del principi ‘sagrat’ de la pàtria potestat? No és prou la magnitud del crim per a detenir, jutjar en deu minuts la puteta del Rothschild i executar-la tot seguit? O potser no ho feu perquè és la puteta del Rothschild? No és tothom igual davant de la Justícia? O potser, en el dret les coses ja no són així, excrements? No actuar contra aquests criminals immediatament, comporta que la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units hagi seguit les pràctiques criminals de la Justeta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775787

Això no us sembla un crim de LESA HUMANITAT, oi? Pobrets! Si necessiteu tretze anys per resoldre una sol·licitud d’extradició com la d’Assange! Ràpids, això sí, no en sou. A mi no me la coleu! És el que té tenir memòria i poc cervell. La Justícia, amics meus, és una qüestió d’ètica i intel·ligència, de neurones en acció, no una biblioteca de lletra morta i insubstancial que es repassa avorridament amb la memòria. La vostra feina és FONAMENTAL perquè una societat sigui una societat. Si hi penséssiu - potser trigareu quinze o vint anys -, em donaríeu la raó.

I si aquests aberrants crims, a vosaltres, us semblen qüestions polítiques dels criminals que dirigeixen els prostíbuls dels sionistes que us paguen, i una decisió que han de prendre els paràsits dels urinaris públics, us equivoqueu. La vostra SAGRADA FUNCIÓ és la defensa dels drets fonamentals: la vida i la propietat. Tota la resta és palla. Però es veu que us agraden les palles, ves! No, no, no us n’aneu encara, que ara us porto l’altra puteta privada dels Rothschild, la poupée que la gent digna voldria veure guillotinada per a major glòria del poble francès. Aquest monstre i els criminals del prostíbul francès i l’urinari públic han sancionat la llei que impedeix CONTRADIR EL GOVERN I HAVER-SE D’ENVERINAR PER FORÇA AMB EL TÒXICS JUEUS QUE LES AUTORITATS SIONISTES FRANCESES DETERMININ. Això, excrements, no us sembla un delicte que NO NECESSITA JUDICI SINÓ IMMEDIATA EXECUCIÓ? I això, després de saber la matança que els governs i els jueus han fet fins ara! És a dir, que doneu absolut suport jurídic a l’assassinat massiu per part del govern. No us adoneu que us convertiu en genocides i no en jutges? Veieu com no enteneu res, ànimes càndides i prevaricadores! El dret ho autoritza, però, IMBÈCILS, això mai no autoritzarà la Justícia. No us enganyeu, on no n’hi ha, no en raja.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775916

I ara, excrements inútils, us vull parlar de la més gran criminal que mai hagi nascut al continent europeu i que, inexplicablement, encara és viva, perquè vosaltres no considereu cap crim els constants delictes que comet el monstre dels jueus, val a dir, que no votada per cap ciutadà, sinó elegida per la Sinagoga del BIS. No hi ensumeu res, en aquest monstre? Doncs, mireu, us facilito la feina, vejam si així, demà mateix us poseu a la tasca, i si per una vegada, us espavileu i treballeu per la Justícia, en qüestió de quinze dies, la tenim penjada a la plaça principal de Brussel·les, per a glòria i orgull de tots els europeus. Vegeu les proves incriminatòries – a part dels constants delictes que comet cada dia, per malversar, robar i exercir il·legítimament un càrrec públic contra la ciutadania – i vejam si us afanyeu i el dia 9 de març - no us poso presses -, que és el meu aniversari, rebo un regal tan extraordinari, que em faria sentir més digne, més lliure i més just:

L’eurodiputat Cristian Terhes, en un urinari buit, com sempre, que els paràsits no treballen, només cobren – això també us ho hauríeu de mirar, excrements -, doncs, el bo del Cristian demana la dimissió immediata de l’assassina de masses Ursula von der Leyen. Jo crec que la dimissió és una broma de mal gust, tot sigui dit:

https://twitter.com/sonia_riverogc/status/1759975394005172409?t=7u2dodp6GYQmtYYWXofYGg&s=35

perquè no és que robi o s’aprofiti del càrrec il·legítim atorgat pels jueus contra la voluntat de tots els europeus, no. Aquí teniu quatre assassinats de la Leyen: tres mares amb els seus nadons, i una altra mare morta, de la qual, el nadó està molt greu; i això només a Itàlia:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776379

I a Manchester, aquests són els assassinats que ha comès:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776374,

només a Manchester, no en tot el Regne Unit! Ara, excrements, penseu en totes les ciutats europees on aquesta assassina de masses ha imposat l’enverinament amb els tòxics jueus que ella va negociar i pels quals va cobrar una bona comissió, tan bona, que li féu vergonya d’ensenyar-la a l’urinari públic! I tot agreujat amb el conflicte d’interessos del criminal del seu marit (si treballa per a la farmàfia, és un criminal).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776666

I si amb això no en teniu prou, que la Leyen, com tots els criminals dels prostíbuls sionistes europeus, no comet més delictes perquè no té temps, que no n’hi ha un de sol que no hagi comès, de la traïció, a la violació (els violadors són il·legals que són autoritzats a entrar i fets mantenir), passant per tot el codi penal, fins a arribar a l’esclavatge, com ho són les monedes CBDC de la banda criminal per antonomàsia, els Rothschild, els bandits sense escrúpols ni límits morals que dirigeixen la màfia que ells anomenen Bancs Centrals:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4775864

AIXÒ NO ÉS UN CRIM DE LESA HUMANITAT ?

L’EXTERMINI, TAMPOC NO ÉS UN CRIM DE LESA HUMANITAT?

SI TINGUÉSSIU VERGONYA,

LA CRIMINAL NOMÉS ES RECORDARIA

EN ELS LLIBRES D’HISTÒRIA.

AVUI JA NO SERIA ENTRE NOSALTRES.

NOMÉS AMB JUSTÍCIA,

NOMÉS AMB JUSTÍCIA,

AMB RES MÉS

QUE JUSTÍCIA.


La guerra es decideix enguany. La sobirania de les nacions és el gran terror dels sionistes, perquè saben que pot ser la seva tomba. No perdem l’oportunitat! Com deia un esplèndid documental històric que vaig penjar gràcies al magnífic canal ‘Voluntas’, el dels nazis simpàtics, EUROPA està en LA DARRERA BATALLA.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4776351


CAL ESBORRAR EL SISTEMA

AMB TOTS ELS CRIMINALS.

CAL RESPECTAR LA JUSTÍCIA,

LA DIGNITAT I LA LLIBERTAT.


UN ALTRE MÓN ÉS POSSIBLE,

NOMÉS, PERÒ,

SENSE ELLS.


NO HEM VOLGUT

NI COMENÇAT LA GUERRA,

PERÒ ENS TOCA ACABAR-LA.


P.S. Només la foto. Són tres jutgesses. Compreneu perquè no hi ha Justícia? Si les nenes xupiguais l’han d’impartir, ja podem ‘partir’. La Justícia és un assumpte molt seriós i complex, impossible sense experiència vital, absolutament impossible.

https://youtu.be/gKpCbnRyOIU?si=ITYkve31TBZzNsOO











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada