dimecres, 14 de febrer del 2024

DE CRIMINALS I DE JUSTÍCIA


Més exacte hauria estat, haver titulat l’escrit d’avui ‘De criminals i excrements’, però m’ha semblat més fi el títol que he decidit al final; que sí, que és absolutament erroni, però, això no obstant, és més fi, això sí. Com caminem entre deposicions, com al carrer, he considerat que d’entrada millor no carregar el personal amb més femta. Al capdavall, tot el que sortirà en l’escrit d’avui és pura descomposició orgànica, si puc dir-ho així.

Mentre continuen les protestes dels agricultors i la gent manifesta ‘l’amor’ envers el delinqüent Marlaska, el presidiari que el gos de Soros va convertir en ministre, i del qual es diu de tot, llevat de coses positives: Que si és un traïdor al servei del Marroc, que si és un pocavergonya integral que afavoreix la delinqüència, val a dir, un fet que no ens hauria de sorprendre sabent com sabem que ell és un delinqüent... o no era jutge? Doncs, en aquest temporal s’ofega Espanya, gràcies a la pressió de les mans dels ‘bons’ al voltant del nostre coll, tot just, allò que nosaltres volem fer amb ells amb les cordes que tenim emmagatzemades, per a passar una estona distreta i didàctica. Així doncs, avui, criminals i excrements amb toga ens acompanyaran. Algú dirà: «Com sempre!». I té raó, perquè fins que una societat no erradica els elements nocius i parasitaris que la conformen, no avança. I així estem nosaltres, que a més de no avançar, retrocedim, sempre, això sí, gràcies als jueus, els portadors de benastrugança i solucions a tots els problemes, els impenitents filantrops per a la felicitat dels goyim, els seus animals de companyia favorits. Tot el que no faran els jueus per nosaltres, animalets desagraïts! Però, deixem-nos de preàmbuls, i entrem en matèria. I per entrar en matèria que millor que una vinyeta que descriu perfectament la relació dels jueus, els bons, amb nosaltres:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4761362

S’entén? O cal explicar-ho? Per si necessiteu una explicació, aquí us deixo les memorables paraules d’un idiota de bagasseria a qui li va tocar de nina ‘txotxona’ el títol de farmacèutic, com li podia haver tocat el de pallasso o el de polític, o sigui, el d’idiota amb títol falsificat. Escolteu-lo perquè les seves paraules són demolidores, i a més, reben el suport incondicional de la cagaguano de torn, els idiotes més espectaculars que fabriquen els jesuïtes, perquè si els altres menteixen i saben que menteixen, però, a més, no arriben; els cagaguano ni tan sols sospiten que són idiotes i que tot el que diuen són solemnes i ridícules mentides, que per això, els babaus, les diuen amb un somrís o amb posat seriós segons ho mana el guió que els passen els sionistes que els manen i són la seva absoluta consciència i nodriment.

https://t.me/No_plandemia/7368?comment=190622

Oi que t’ho expliquen i no t’ho creus? Doncs, aquest idiota integral ha estat cinc anys estudiant fel·lacions diverses i com tirar-se el cabell enrere. Temps per a aprendre més, no en va tenir. Però els jesuïtes li aconseguiren que els jueus el portessin a la tele, un cubell d’escombraries com el de la cuina, però que per a aquests tipus de desgràcies, és com l’altar major, la consagració, la glòria; i així, la família va poder enorgullir-se dels estudis del farmacèutic i de com es tira el cabell enrere, que ha estat el tema de la barriada familiar durant setmanes. «I sí que en sap!» «I clar, més, no en pot ser.» «O blanc o negre, què cony! Així s’ensenyen les coses!» «Quina eminència tenen a la família. Vejam si li donaran el Nobel! Merèixer-lo, se’l mereix. Quina sapiència, quin saber estar, que fins i tot s’expressa amb els dits!»... I així...

Per a dirimir la qüestió, després de veure l’al·legat antisemita dels conspiranoics i la velocitat de la ciència que es pentina els cabells enrere i molt ben posats, amb els dits que, com una clau anglesa, acollen les veritats científiques, escoltem ara l’inductor, fabricant, inoculador i beneficiari de les meravelles mèdiques d’aquesta cosa que ha mort 17 milions de persones per al seu bé, i n’ha deixat 500 milions de damnades, essent tots ells beneficiats per no morir de la més horrorosa de les morts, la grip. Han mort vacunats o vacunats malviuran fins a la mort, però com deia el farmacèutic, han mort de mort natural i no com els que no s’han volgut salvar amb la vacuna-passaport, que moriran de Covid-19; l’àlies de la grip, en els cercles mafiosos. Per sortir de dubtes, escoltem el Leonardo da Vinci actual, el ‘totòleg’ universal en competència amb el doctor César Carballo, el gran assassí de masses, Kill Gates:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4761304

La solució final de Gates! I com riu, el psicòpata! Potser són coses meves, però a vosaltres no us put això de la ‘solució final’ a un invent jueu, l’origen del conte dels contes asquenazites: l’Holocaust? Al cap i a la fi, els nazis anomenaven el problema jueu, com la ‘qüestió jueva’, si no estic mal informat. A Gates però, això de la solució final dels goyim li agrada més, i per això es dedica a robar els goyim per a fabricar els verins que els mataran per a bé dels goyim; això: per al teu bé, sempre, que quedi clar!

Els números canten: GENOCIDI:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4761770

Després d’aquest passeig per la qüestió de l’extermini sionista del món occidental, no deixarem els criminals, i començarem escoltant la magnífica descripció de Sevin Dagdelen, diputada alemanya, de què és l’exèrcit sionista OTAN:

https://t.me/RosselloCM/85682,

recordeu que sempre heu de substituir Estats Units per la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, si voleu comprendre la realitat de la colònia d’esclaus més gran d’Israel al món.

Sense deixar els criminals, avui m’he assabentat que els sicaris sionistes del govern a Soroslàndia, després de la mort del criminal de la Corrupció Europea Jacques Delors, van decretar tres dies de dol per la mort del mafiós. Coses de les famílies!

https://t.me/resurgente2020/53998,

Que amb Satanàs sigui.

Ja que parlem de la màfia europea, els sicaris de la Sinagoga del Femer, la institució més corrupta i criminal del món, després dels Bancs Centrals, la llòbrega Corrupció que ells anomenen Comissió, s’esforcen a tenir contents els amos Rothschild, com ho fa tothora la criminal màxima de la història continental, i idiota profunda, l’assassina de masses Ursula von der Leyen. Quan la matarem? Val a dir, que jo li concediria un any d’ajornament de l’execució perquè reflexioni i acudeixi al patíbul amb la feina amb la consciència feta. Jo la condemnaria a un any de presó amb alimentació a base de grills i insectes i de la carn fabricada per Gates amb vés a saber quins verins i material de rebuig, abans del dia solemne que pujarà al patíbul a compensar el seu ‘magnífic’ treball en la destrucció de la civilització europea i occidental. I us ben juro, que això d’esperar un any a mi em traurà de polleguera, però el privilegi d’una alimentació equilibrada i sana per a salvar el planeta, de cap de les maneres m’agradaria que no la gaudís i hi contribuís!

https://t.me/resurgente2020/54005

ÉS POT SER MÉS CRIMINAL, SÍ,

DEIXEU TEMPS AL MONSTRE!,

PERÒ MÉS IDIOTA,

NO.

(NOMÉS ELS CASOS EXCEPCIONALS

DE LA YOLI, LA MONI I LA DECORACIÓ

DE LA BUTACA DEL MINISTERI DE TRANSPORTS,

LA SUPEREN).


Vist tot el que hem vist, arribem a la secció dedicada als excrements, als degenerats que diuen que es dediquen a la Justícia, com els cínics criminals, que es fan dir polítics, o els assassins de bata blanca, que els agrada que els diguis metges i són feliços amb un estetoscopi al voltant del coll mentre no se’ls aplica la justícia que els canviarà l’instrument, que per a ells és la piruleta dels retardats intel·lectuals, per unes cordes conservades amb molta cura des de fa temps, per la ciutadania, per a donar-les una gran utilitat el dia de la Justícia.

https://diario16plus.com/europa-acaba-con-la-impunidad-de-los-jueces-espanoles/

https://www.legaltoday.com/practica-juridica/derecho-internacional/derecho-union-europea/el-consejo-de-europa-alerta-de-la-corrupcion-judicial-en-paises-como-espana-2016-04-05/

No ho dic jo, que fins i tot els excrements del Tribunal de Justícia del Femer Europeu, també ho veuen així. Llegiu els articles perquè descriuen molt bé qui són i com són aquests criminals amb toga. I val a dir, que els jutges del Tribunal europeu són la mateixa escòria que els d’aquí... O em direu que no s’han assabentat de tots els crims i violacions dels drets humans que han executat els polítics europeus i la Corrupció de la Sinagoga, per damunt de tots? Han fet alguna cosa? Burxar-se els narius, res més. Mai no hi ha hagut tant de criminal amb càrrec públic a Europa, i els excrements del Tribunal de Justícia no se n’han adonat. Malversadors, lladres, organitzacions de delinqüents, traïdors i genocides, i ells, pobrets!, renyant els delinqüents com ells, però a Soroslàndia. NOMÉS EXPULSANT ELS DELINQÜENTS DE LA JUDICATURA, RECUPERAREM LA JUSTÍCIA. AMB ELLS, NOMÉS MÀFIA OBTINDREM.

Un exemple de què entenen per justícia els excrements:

https://t.me/RosselloCM/85693.

I això que veureu tot seguit, ells, qui ho havia de dir!, ho veuen normal, que no infringeix cap norma, una cosa natural, és més, la cosa més natural del món:

https://t.me/RosselloCM/85694

https://t.me/resurgente2020/53999

QUÈ HI VEIEU D’ANORMAL ?

Mentre emparen aquests il·legals indocumentats i el seu manteniment a títol de protegits oficials, o excusen el rampell sexual del pobre negre de més amunt, o les violacions dels magrebins perquè són els seus costums i s’han de respectar, o protegeixen els violadors de domicili i els blinden contra els paràsits dels inquilins o propietaris del pis, casa o xalet, als quals, amb un total sentit de justícia, els fan pagar les despeses dels violadors de domicili, perquè els béns necessaris són els béns necessaris; o consideren normal i natural la corrupció de menors, la perversió i els panegírics dels pedòfils i dels LGTBIJKQ+, com qualsevol atac contra la infantesa; o cerquen a la xarxa el qui ha escrit que els jueus són dolents, els negres universitaris africans inadaptables a la civilització occidental, o que la vacuna mata, o que les dones i els homes som diferents i que no hi pot haver idiòcia més idiota que veure’ls iguals, o que la paraula d’una dona és veritat sempre, per damunt de la versió masculina, amb proves o sense, o que són normals la mutilació i l’atemptat contra la integritat física i psicològica dels joves que els fan creure que són ‘trans’, i que realitzen els idiotes titulats de cirurgians a les bagasseries jesuïtes (com ells)... i coses d’aquestes, doncs, no veuen delicte en l’exhibició de nenes com a putes en el mig del carrer. Com ho haurien de veure!, si permeten la desfilada dels degenerats i pervertits el dia de l’orgull gay; que s’ha de ser l’últim de tot, per a sentir orgull per les inclinacions pròpies... i sexuals! El dia de l’orgull del menjador de pomes reineta. Almenys, si hi hagués el dia de l’orgull del bevedor de cerveses. Però no, això no, perquè seria incitació al vici, ara bé, les nenes fent de putes al mig del carrer, no. Hi pot haver una cosa més bonica, que fins i tot els pares s’enorgullien i els feien fotos, suposo que per a ensenyar-les als amics i familiars, tot dient-los, farcits d’envaniment: «Mira que puta que està la meva filla! I era la millor de totes, creu-me». Doncs bé, com els excrements amb toga no hi han caigut, potser perquè és al que estan acostumats en les festes maçòniques, resulta que Liberum ha presentat una denúncia contra l’Ajuntament i els criminals que el dirigeixen per delictes contra l’honor i per perversió de menors. Veurem en què acaba la cosa, tanmateix, no dubteu que els excrements amb toga no hi veuran cap delicte ni falta. Els és tan acostumat! És com si en una banda de lladres, un partit polític per exemple, esperessis alguna acció recriminatòria per un cas de robatori; si és l’únic que saben fer! Doncs, si fa no fa.

https://www.eleconomista.es/actualidad/noticias/12674372/02/24/denuncian-por-corrupcion-de-menores-al-carnaval-de-torrevieja-por-el-desfile-de-ninas-vestidas-con-lenceria-erotica.html


HO HA VIST TOTHOM, MENYS ELLS !

AIXÍ SÓN ELS EXCREMENTS AMB TOGA,

PROTEGEIXEN ELS CRIMINALS

I

PERSEGUEIXEN ELS INNOCENTS,

COM ELS PSICÒPATES QUE FAN DE POLICIA.


PER SABER ON ESTÀ EL DELINQÜENT

MIRA A DALT.

COM MÉS AMUNT,

MÉS CRIMINAL.


El que més em sorprèn és que la gent encara els tingui respecte. Per sort, mai m’he hagut de veure davant de cap excrement amb toga, punyetes i martellet, tanmateix, si algun dia Déu em fes caure en aquesta desgràcia, no podria demostrar-los el mínim respecte. Com tenir-los respecte, si assassins en sèrie, de masses, lladres i malfactors de tot tipus, són els seus amics i col·legues! L’únic que li preguntaria – i m’ho hauria de respondre – és qui li ha atorgat l’autoritat per a jutjar-me. I tindria un greu compromís, perquè si diu la veritat, està desautoritzat; i si menteix, prevarica. Tots els poders emanen del poble, diu la Constitució; aleshores, si el poble no l’ha elegit, no té cap autoritat per a atorgar-se el poder de judicar. Si ho fa en el nom del Rei, manca a la Constitució, i per tant, qui actua il·legalment és ell. Dubto molt que en un cas com aquest, el jutge, si té un mínim de dignitat, tingui una altra sortida, que aixecar-se i anar-se’n.


NO SÓN JUTGES,

PER AIXÒ,

NO HI HA JUSTÍCIA.

MÉS CLARA, L’AIGUA.


EN UN MÓN D’IMPOSTORS,

NO HI HA SOCIETAT,

HI HA TEATRE SIONISTA.


LA GUERRA CONTINUA.

P.S. Els èxits d’Ada, la dona de fer feines: https://www.libremercado.com/2024-02-13/barcelona-ciudad-sin-ley-ya-es-la-segunda-capital-mas-peligrosa-de-europa-7096397/

Després de Brussel·les, lògicament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada