divendres, 9 de febrer del 2024

L’ENEMIC, EN PROBLEMES


Ja fa un temps que ho estic anunciant: l’enemic sap que té greus problemes i que els ha de resoldre aviat, si no vol veure com perd la guerra. L’atac per terra, mar i aire pot ser molt efectiu, però ha de ser convincent, que és tot just allò que els criminals sionistes no han aconseguit. L’evidència que allò que ells deien ‘vacunes’ són verins creats expressament, poca gent ho dubta; com tampoc que tota la classe política sabia que els jueus volien enverinar les poblacions amb els tòxics fabricats a les indústries d’extermini sionista, com també ho sabien els metges, encara que, donada la ignorància d’aquests idiotes amb estetoscopi, és probable que molts d’ells encara considerin fonamental el morrió i enverinar-se per a no morir de la grip:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4748147

I per a reblar el clau quant a aquesta informació, a Ucraïna, la corporació que dirigeix BlackRock després que el jueu i psicòpata, a més de pallasso, Zelensky, els l’hagi venuda, ara es dedica a provar verins infantils. Si la matança del genocida Zelensky algú encara dubtava que era un ritual, ara, després de saber que Zelensky i BlackRock, amb la col·laboració de la principal fàbrica de verins per a l’extermini, Pfizer, han assassinat 40 nens ucraïnesos, pocs creuran que no és un ritual de sacrifici, menys encara quan, malgrat la matança de 40 nens, Zelensky i els assassins de Pfizer, sota la protecció informativa de la corporació mafiosa més important del món, BlackRock, la ‘investigació’ amb els verins infantils, continua:

https://chicagochron.com/index.php/2024/02/05/controversial-pfizer-vaccine-trials-on-children-raise-concerns-in-ukraine/

Si la guerra d’Ucraïna era només un ritual i una manera de fer front a l’acostament rus a Europa, que posaria en perill la influència sionista i la dependència europea de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, l’entrevista de Tucker Carlson a Vladímir Putin està fent tremolar els fonaments de la indústria de la mentida:

https://t.me/elinvestigador_org/14621

i això que l’entrevista no és res de l’altre món! Tanmateix, el que és evident és que Vladímir Putin és un estadista, t’agradi més o menys, però és un estadista, i Zelensky un pallasso, un genocida del seu propi poble i de tot allò que es pugui matar; una afecció prou freqüentada pels nostres ‘amics’, els sionistes.

Si a més a més, tots sabem que el canvi climàtic és una estafa mundial elaborada pels jueus, encara se’ls complica més la guerra:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17032

Organitzacions criminals i jueus, que estrany, oi?

Si als verins, a la guerra sacrificial, a l’estafa climàtica, hi afegim la colla de criminals i delinqüents que els jueus han posat a destruir les nacions, encara es complica més la cosa. Vegeu l’evidentíssim delicte de malversació de diners públics de la sionista Ayuso; un delicte flagrant que els excrements amb toga no veuen, pobrets!, ells, que són tan deficients cognitius que en lloc de defensar els principis que garanteixen l’estat de dret i la llibertat, es dediquen a soscavar-ho tot, des de la impunitat que els atorga ser els botxins professionals d’innocents i els protectors de la criminalitat, de la qual ells són una màfia que excel·leix. Cada volta tinc més clar que molt difícilment els jutges i fiscals han de deslliurar-se de pagar com cal la monstruositat que han permès. I si bé la responsabilitat no se’ls pot demanar per causes evidents, com sempre dic, la idiòcia i la incapacitat per a desenvolupar una funció pública per a la qual ets l’última mona que hauria de desenvolupar-la; això, s’ha de pagar. Observeu el delicte de l’Ayuso que els sindicats del crim o ciutats de la immundícia permeten a canvi de la promesa d’un ascens:

https://t.me/RosselloCM/85452

Comprar la premsa amb els teus diners no és un delicte, sinó una baixesa del mitjà de comunicació, ara bé, fer-ho amb els diners que no són teus, és MALVERSACIÓ DE DINERS PÚBLICS per a un benefici personal o de la banda criminal que representes.

Tanmateix, això és pràctica comuna en la partitocràcia sionista, com ens ho demostra la Sinagoga del Femer Europeu, el cau de criminals i mafiosos més gran del continent. Aquí teniu la Corrupció europea en delicte de malversació de diners públics (pràctica habitual, ja que quan no els roben per a ells, els envien a Ucraïna, que ni és de la UE ni se l’espera), tot regalant els diners dels impostos dels europeus a països estrangers contra els interessos de la comunitat, en el que és un provat delicte d’ALTA TRAÏCIÓ.

https://t.me/RosselloCM/85454

Després, no és d’estranyar que els paraplègics cerebrals dels cagaguano siguin capaços de dir el que calgui, que els diners els fan dir les més aberrants de les idiòcies sense que els deficients s’adonin de la idiòcia que diuen, per motius evidents, ni del delicte, perquè, entre criminals, el costum en el delicte el converteix en essència de la professió; no sé si m’explico:

https://t.me/RosselloCM/85471

Doncs, amb verins, amb matances i amenaces de guerra mundial, amb l’estafa climàtica per a robar-t’ho tot i esclavitzar-te, amb la infàmia de la premsa - purs purins -, i les mentides del circ de Davos, l’espectacle més infantil i patètic que es representa cada any per a omplir l’ego de mamarratxos, discapacitats, aberracions ètiques, miserables i altres escòries. si tot això la gent ho està veient, només els faltava la revolta pagesa, una revolta generalitzada al continent, que manifestament es mostra contra el Femer de la Sinagoga i que com més va, més sectors s’hi afilien. Vegem unes imatges:

https://t.me/elinvestigador_org/14614

Doncs resulta que els criminals del Femer han acordat d’assuaujar les mesures i accedir a les peticions dels pagesos. Tenen por, no ho dubteu:

https://t.me/resurgente2020/53768

https://t.me/resurgente2020/53775

Tanmateix, i és això és fonamental, NO ES TRACTA QUE HI HAGI RETRACTACIÓ I ACCEPTIN LES DEMANDES, CAL EXIGIR LA DISSOLUCIÓ DE LA CASA DE PUTES I EL LLIURAMENT DELS CRIMINALS. Sense dubte, han demostrat que són incapaços de governar, a més que han demostrat que serveixen interessos que no són els dels europeus, i aquesta traïció, acompanyada de la insolvència i incapacitat comprovades, els converteix en absolutament inútils; sense oblidar que la UE és la principal responsable de l’assassinat massiu d’europeus, que els converteix en absolutament miserables, i tot plegat, exigeix de no fer un pas enrere per més que les escòries europees es treguin les calces davant la gent com ho fan sempre davant dels jueus. Ells estan acostumats a anar sense calces i ensenyant les vergonyes. Cal no fer un pas enrere i exigir la dissolució del Femer i la detenció dels criminals. I val a dir, que ara no han de ser pocs els intents que els sionistes deuen estar fent per a comprar voluntats de dirigents pagesos amb els diners falsos que ells fabriquen o amb promeses esplèndides!

NO A LA U.E.

LLIURAMENT DELS CRIMINALS,

JUDICI I APLICACIÓ DE LA SENTÈNCIA.

QUAN QUI GOVERNA

PERJUDICA ELS GOVERNATS,

NO ÉS GOVERN,

ÉS EL MÀXIM ENEMIC.

Quant a això, l’actitud dels agricultors extremenys és digna de reconeixement, ja que després que sortís el delinqüent de la banda criminal PSOE anunciant que multarien els agricultors per fer passar els tractors per les localitats sense permís, avui s’hi han tornat a presentar. No sé si anaven tots junts a pagar les multes a casa del delinqüent, com jo els ho suggeria ahir...

https://t.me/resurgente2020/53777

CAL QUE SENTIN LA POR

EN TOTS ELS PORUS DE LA PELL.

CAL QUE S’ADONIN QUE ESTAN PERDUTS,

QUE NO HI HAURÀ CLEMÈNCIA,

PERQUÈ VOLEM JUSTÍCIA.


Ells tenen els sicaris, psicòpates i sàdics, que han disfressat de policia perquè s’encarreguin tot just de crear terror i esgrimir la violència com a únic argument, com ho veiem en aquestes imatges dels psicòpates contra els manifestants a Oviedo:

https://t.me/RosselloCM/85479

Aquí tenim una reflexió del ‘Lobo estepario’:

https://t.me/RosselloCM/85459

Que comença a ser atesa pels ciutadans:

https://t.me/RosselloCM/85456

https://t.me/RosselloCM/85460

NI UN PAS ENRERE.

CAL EXIGIR LA RENDICIÓ DE TOT EL SISTEMA.

CAL ANUNCIAR-LOS QUE S’HA ACABAT

EL RÈGIM DE LA PARTITOCRÀCIA.

QUE LA MÀFIA SERÀ JUTJADA.

QUE EUROPA ÉS DELS EUROPEUS,

I QUE L’ÚNICA MANERA DE PROGRESSAR

ÉS TANCANT A LA PRESÓ

(NO VULL FERIR SENSIBILITATS)

TOTA L’ESCÒRIA CRIMINAL

QUE HA TRAÏT ELS POBLES EUROPEUS.


ONU, UE, OMS, CORPORACIONS,

GOVERNS I FILANTRÒPIQUES INSTITUCIONS,

VOSALTRES SOU ELS CRIMINALS.

NO VOLEM VENJANÇA,

VOLEM JUSTÍCIA.

PER AIXÒ, EMMAGATZEMEM TANTA CORDA.

(PER A LLIGAR ELS PRESOS,

NO VULL FERIR SENSIBILITATS)


P.S. Sempre s’ha de donar una sortida a l’enemic que tens encerclat. Nosaltres els oferim la rendició sense condicions, amb la garantia que en tot moment seran respectats i tractats com a éssers humans, sense ésser-ho, i que viuran en dignes condicions fins a les aplicacions de les sentències. Qui no tingui responsabilitat, què ha de témer, que es lliuri. Qui té responsabilitats, què ha de témer, si mantindrem la dignitat de la seva persona contra les recomanacions més viscerals. No volem fer una carnisseria com l’estan fent ells, no. Volem gaudir del privilegi de veure que existeix justícia, potser, per primera vegada en el nostre continent.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada