dissabte, 10 de febrer del 2024

EL MOMENT ÉS ARA


No és cap casualitat que, en el darrer espectacle del circ de Davos, l’espectacle especial per a disminuïts de qualsevol disminució, funció patrocinada pels Rothschild - els amos del circ dels horrors -, el lema fos ‘recuperar la confiança’. S’ho ensumaven, que per això són els nassuts: El virus ha desaparegut quan la gent ha deixat de creure-hi; quan se n’ha cansat. Ells sabien que els sorgirien inconvenients, i per això van reunir tots els lil·liputencs intel·lectuals i ètics que són finançats per l’escòria criminal, per a fer pinya i mantenir l’estafa contra la Humanitat. Tanmateix, avui constatem que definitivament la gent ha perdut la confiança en els criminals que els governen i les institucions mafioses internacionals. Mala peça al teler, sobretot, quan les protestes s’estenen per tot el continent. Ja podeu començar a treure la pols de les cordes emmagatzemades, que l’oportunitat no ens agafi desprevinguts! Avui veurem un bon assortit de notícies, centrades fonamentalment en la revolució contra ‘el sionisme’, però que abastaran altres assumptes. Espero que el capítol us resulti entretingut.

Per començar, una demostració que si vols preservar la intel·ligència i la dignitat, t’has d’allunyar tant com puguis de les bagasseries jesuïtes, com si vols preservar la salut, has de mantenir com més lluny millor els idiotes amb estetoscopi:

https://t.me/resurgente2020/53789

Continuem amb un article de Kit Knightly, molt interessant, titulat ‘2024: L’any en què el govern mundial pren forma’. En aquest escrit ens descriu breument i molt clar quines són les pretensions dels criminals que controlen el món; tanmateix, en Kit no comptava amb la revolta que avui s’està produint i que és clarament una oposició frontal als criminals que controlen el món i als gossos castrats i les putes inútils i idiotes que els serveixen. Llegiu l’escrit i després veurem com s’estan desenvolupant els esdeveniments que, almenys i de moment, semblen donar-me la raó:

https://www.counterpropaganda.info/p/2024-el-ano-en-que-el-gobierno-mundial

Abans d’entrar de ple en l’actualitat, us enllaço un vídeo on s’explica com els sionistes estan portant a terme el pla Andinia, pel qual, els jueus es faran els amos de la Patagònia.

https://t.me/RosselloCM/85501

Per a aquells que encara no saben ben bé qui és l’enemic de la Humanitat, els enllaço a aquest vídeo que ens demostra amb arguments que - com a poc - tenim el dret a dubtar de la ‘versió oficial’, o sigui, la versió sionista de la segona guerra mundial. De tot el que s’hi diu, per a mi és molt significatiu que Eisenhower, que fou el general que va deixar morir – va matar – ja en temps de pau, més d’un milió de soldats alemanys capturats pels aliats, va arribar a ser president de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. En canvi, el general Patton, el millor militar de la història dels Estats Units, que va preservar la vida dels soldats capturats i va afirmar, després de la guerra, que ‘havien lluitat contra l’enemic equivocat’, va morir unes setmanes després en un accident (com a les pel·lícules de la màfia). No cal ser molt intel·ligent, oi?

https://t.me/RosselloCM/85509

I quant al canvi climàtic, què ens deia l’any 1958 el jueu John von Neumann, fill de banquer nassut, per casualitat, és clar:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17047


Feta aquesta introducció, vegem dos vídeos que demostren que la gent ja sap qui són els enemics del país i els enemics globals (Insisteixo que quan tothom gosi dir-los pel nom: sionistes, asquenazites, khàzars, falsos jueus, jueus o com us sembli bé, aleshores, les rates hauran de cercar caus on amagar-se). Els vídeos anteriors demostren que bona gent, bona gent, no en són. Però, escoltem les manifestacions d’un transportista i de dos agricultors:

https://t.me/resurgente2020/53881

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4751057

https://t.me/resurgente2020/53837

Ara, un escrit de Juan Manuel de Prada, que reflecteix molt bé la situació actual i en el qual, anomena el Femer Europeu com a ‘Unión del Pudridero Europeo’. Com veieu, les consideracions sobre la comuna de la Sinagoga són sinònimes:

https://t.me/resurgente2020/53880

Vegem unes imatges de les protestes per a entrar en calor:

Alemanya

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4751135

Holanda

https://t.me/resurgente2020/53820

Regne Unit

https://t.me/resurgente2020/53821

França

https://t.me/RosselloCM/85505

La gent ja sap qui és l’enemic: el FEMER EUROPEU, la SINAGOGA. Doncs, vegeu aquesta il·lustrativa imatge de l’assassina de masses i traïdora dels europeus, Ursula von der Leyen:

https://t.me/resurgente2020/53791

Com es diu en el peu del vídeo:

EL MOMENT ÉS ARA.

CAP CONCESSIÓ!

RENDICIÓ INCONDICIONAL

DEL GOVERN I DEL FEMER EUROPEU.

Primer, la demanda ha de ser pacífica, com fins ara. Després, si els criminals no volen lliurar-se per tal de respondre de les responsabilitats i els delictes de lesa humanitat comesos, aleshores, qui gosarà dir que no tenim dret a treure a puntades de peu, a cops de puny o a trets i foc, als paràsits que destrueixen les nacions i la gent?

Això és el que està permetent el govern traïdor del gos de Soros. Fixeu-vos en la bella imatge del darrere. Traieu la pols a les cordes, que arribat el moment no és qüestió de perdre el temps.

https://t.me/resurgente2020/53803


EL JUTGE CRIMINAL MARLASKA,

MINISTRE DEL TERROR SIONISTA


https://t.me/resurgente2020/53805

https://t.me/resurgente2020/53806

Vejam, dimissió sí, però que respongui pels incomptables crims que ha comès. Que ha de passar el que li resti de vida a presó?, sí; tanmateix, recordeu que jo sóc d’estalviar despeses absolutament innecessàries. No sé si he acabat d’arrodonir l’expressió de la idea.

Certament, si la policia no estigués integrada per psicòpates i analfabets, com l’exèrcit, per LGTBIJKQ+ que només somien amb sabates de plataforma, ara seria el moment de deixar els traïdors sense defensa... Vegeu la notícia, i fixeu-vos, sobretot, en la part final, que és molt indicativa de quina mena de criminals són els excrements que els jueus disfressen amb toga i punyetes, els màxims responsables de la destrucció del país i de la violació de TOTS ELS DRETS de les persones. Ni oblit ni perdó; com he dit moltes vegades, el delicte de prevaricació, en un jutge, només es paga amb l’execució del miserable.

https://t.me/resurgente2020/53830

Oi que tot es comprèn molt millor? Oloreu els nassos?

Aquí teniu un excrement amb toga presumint amb orgull de no dur calces i estar sempre a disposició per a cometre els crims que li demanin els sionistes:

https://t.me/resurgente2020/53809

Tres anys, demana el deficient mental!... ... No em veieu, és clar, però estic bufant la pols d’una de les cordes.

Aquí teniu la perfecta representació dels miserables i psicòpates que els jueus han vestit de policia:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7572


Els policies per la llibertat, una associació que, ja només per ser de policies, no em desperta simpatia, s’estan portant com a homes d’honor, i és just que els ho reconegui. Molt de coratge cal per a dir el que diu al tarat criminal del ministeri de l’interior, sobretot, coneixent la psicopatia del desviat i paraplègic cerebral, que, no ho oblideu, com a jutge avalava les tortures. Vejam si l’homosexualitat serà una evidència de desperfecte cognitiu?

https://t.me/RosselloCM/85513

Hi ha notícies que diuen que els policies que han estat enviats a controlar els pagesos són mercenaris dels sionistes, reunits sota el nom d’eurogendfor, o sigui, l’exèrcit de la Leyen contra els europeus que tant odia:

https://t.me/resurgente2020/53814

https://t.me/resurgente2020/53815

Així actuen l’assassina Ursula von der Leyen i la Corrupció que dirigeix, junt amb la Sinagoga del Femer, que tots plegats han gosat d’aprovar el reconeixement facial per la cara, mai millor dit!:

https://www.eleconomista.es/tecnologia/noticias/12666810/02/24/nadie-podra-escapar-la-ue-aprueba-que-la-policia-pueda-usar-el-reconocimiento-facial-para-perseguir-criminales.html

L’EXECUCIÓ PÚBLICA DE LA LEYEN

ÉS JA UNA NECESSITAT EUROPEA.

FINS A QUAN HAUREM DE SUPORTAR

AQUESTA CRIMINAL?

ARA ÉS L’HORA

D’AGRAIR AL FEMER

ELS SEUS SERVEIS!

Una il·lustració que reflecteix perfectament la ideologia antieuropea de la Sinagoga del Femer que representa l’assassina de masses i traïdora d’Ursula von der Leyen. No és cap broma, si se l’hagués d’ajusticiar d’acord als crims comesos, l’estàvem matant durant mesos:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7568


Per concloure, dedicaré la darrera part als deficients mentals i paraplègics ètics, paràsits i escòria, que els jueus ens han posat a la satrapia per a la destrucció del país i de la nostra cultura. Comencem amb una foto, suposo que obtinguda en alguna mena de festa per a deficients mentals, on la reunió de putes inútils i idiotes i els gossos castrats i covards, no necessita presentació. Només heu d’observar que el que tenen davant aquests paràsits, és el que roben al poble. Fixeu-vos en l’experiència que demostren les edats, sobretot les de les putetes de l’harem, que ja sabem que els agraden jovenetes:

https://t.me/resurgente2020/53847

MÉS DISCAPACITATS JUNTS EN UNA FOTO

ÉS DIFÍCIL.

POTSER NOMÉS AMB LA YOLI, LA MONI I LA DECORACIÓ

DE LA BUTACA DEL MINISTERI DE TRANSPORTS.

Aquests són els que canten ‘guapo, guapo’ al narcís idiota que ha adoptat com a gos George Soros, i que ara té d’amo el fill homosexual i amant dels negres, Alex - les escombraries del semen del jueu - que l’ha heretat.

https://okdiario.com/andalucia/sanchez-califica-como-muerte-asesinato-guardias-civiles-arrollados-narcolancha-12351247

No em direu que no teniu ganes de veure aquest miserable traïdor i genocida pujant al patíbul?

I per a la part final, la pallassa, la cosa, la Yoli, l’enigma psicològic, la idiota sense causa, l’esperpent amb aspecte humà, la neurona coixa, despistada i infantil, o sigui, la deficient mental del govern, i lògicament, d’acord amb les capacitats de desenvolupament quant a idiòcia, nomenada pels jueus com a vicepresident. Vegem aquests retalls de la curtedat mental de la paraplègica cerebral. Mal no en fa, només és idiota i viu del robatori, però mal, no en fa. En una societat civilitzada se l’acompanyaria al circ, a passejar, a fer castells amb la sorra, a les piscines de boles... i se li comprarien globus i llaminadures, però a Soroslàndia, és vicepresident. Comença l’espectacle:

https://t.me/resurgente2020/53848

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4750995

https://t.me/resurgente2020/53843

https://t.me/resurgente2020/53844

https://t.me/resurgente2020/53846


QUE SIMPÀTICA ÉS LA IDIÒCIA, OI ?

LA MONA, PERÒ, TÉ MEMÒRIA.

ELS JUEUS LA VALOREN MOLT,

LA MEMÒRIA; NO, LA MONA.


CAL QUE L’IDIOTA NO SÀPIGA QUÈ DIU,

PERÒ QUE HO DIGUI.

I LA YOLI, EN AIXÒ, ÉS XUPIGUAI!


LA GUERRA CONTINUA.

ARA ÉS EL MOMENT.

ELLS SABEN QUE ESTAN EN PERILL:

DEMOSTREM-ELS-HO.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada