divendres, 2 de febrer del 2024

LA VICTÒRIA ES DECIDEIX ENGUANY


L’enemic ja està al descobert, només els cecs i els pusil·lànimes no el veuen. És la guerra del bé (la Humanitat amb tots els seus defectes i pecats) contra el Mal (el sionisme).

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4727324

Avui veurem, en diferents notícies, com els plans de sotmetre la gent de forma pacífica i amb el consentiment dels esclaus no ha funcionat, o saben prou que no funcionarà. El goril·la de Gates, des de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), s’ha mostrat preocupat perquè sembla que massa nacions li volen espatllar el plaer de l’extermini; un parer que coincideix amb el del seu amo i senyor, i el de la farmàfia que el sustenta. D’altra banda, la malaltia X que l’OMS té preparada per a continuar l’Holocaust sionista, no se l’empassa la gent amb seny, que, per a desgràcia dels falsos hebreus, encara en som massa. El fet és que l’intent de reinstaurar el morrió com a emblema i símbol del sotmetiment i la rendició no ha prosperat i tots els criminals de les comunitats autònomes han hagut de desistir per no cridar l’atenció. Sempre fan les coses de la mateixa manera: ‘per al teu bé’ s’inventen la mentida, després tracten d’imposar-te-la sense coercions, més endavant, passen a la coacció i, com vam veure quan la IMMENSA MENTIDA, finalment instal·len la tirania, amb arguments que són una magistral exhibició d’idiòcies; però la gent, aleshores, ja ha estat sotmesa, hipnotitzada. Tanmateix, aquesta vegada han fracassat clamorosament en el segon pas, quan han intentat d’imposar-la sense coercions en els hospitals, amb l’esperança de poder tornar a fer-la obligatòria arreu i poder alliberar l’arma biològica de l’OMS. Però no els ha sortit. Junt amb això, comproven que l’ESTAFA DEL CANVI CLIMÀTIC només se la creuen els deficients mentals que acuden a la Casa de Barrets de Davos, i aquests mesells fan que se la creuen perquè participen en els beneficis de l’engany. D’altra banda, els agricultors, els ramaders, els pescadors i els transportistes estan mostrant l’oposició a les ‘polítiques’ del sionisme europeu - ‘polítiques’ que són la destrucció del fonament bàsic de qualsevol societat que vulgui ser lliure –, i per això protesten contra la colla de criminals que van de bandera de l’Europa que s’esforcen a destruir en tots els seus aspectes i nivells. I tot això, sense desistir en el control i el transhumanisme, representat per les idiòcies del dement de Musk i l’aberració dels Rothschild amb les CBDC, el robatori mundial. Són massa fronts i això els està passant factura, com veurem. Per aquesta raó, enguany és el moment clau, és el punt d’inflexió, i qui obtingui avantatge, comptarà amb gairebé tots els trumfos per a guanyar. I ells, l’enemic, el sionisme criminal internacional que ofega el món en misèria i sang des de fa més de segle i mig, sap que se la juguen. I saben que se la juguen, perquè com diuen els ‘Protocols dels savis Sió’, si la gent s’adona què estan fent, no tindran cau en el món on amagar-se. Tot just, el que espero amb delit.

Fem una visió concreta d’això que ha estat explicat de manera superficial i general. Per a obrir l’espectacle d’avui, un text de Todd Hayen, titulat «De l’analògic al digital», que considero prou interessant i explica molt bé un concepte essencial en nosaltres: la naturalesa, la realitat, la vida, allò que la mona Harari, adoptada per Schwab, no entén, i es creu ‘més enllà del bé i del mal’ i per damunt de la resta de mortals, que per això ens explica com els jueus arranjaran la creació errònia i absurda de la Divinitat. El text sobretot ens il·lustra de com subtilment els sionistes canvien els paràmetres amb els quals vivim:

https://www.counterpropaganda.info/p/de-lo-analogico-a-lo-digital-del


Fem una separació i deixem aïllat el següent text d’avui, perquè s’ho mereix. L’altre dia vaig pujar un vídeo de Monsenyor Carlo Maria Viganò en italià perquè el considerava molt recomanable. Era el missatge que monsenyor va dirigir als assistents al congrés nacional de ‘Democracia sovrana e popolare’, a Roma, fa una setmana. Avui podem llegir el discurs traduït, i per això l’enllaço. Si sentint-lo, em va semblar que l’havia de recomanar; llegit, un fet que ens permet d’endinsar-nos més en el que s’hi diu, es converteix en imprescindible perquè és, a parer meu, IMPECABLE. Gaudiu de les veritats que ens exposa monsenyor i que resumeixen perfectament la situació en què ens trobem:

https://exsurgedomine.it/240127-congresso-esp/


Ara que ja sabem la pretensió sionista de destruir la vida i qualsevol esperança en el futur, podem entrar de ple en els problemes que acumulen els nostres enemics, i que, molt m’hauria d’equivocar, els acabaran portant a tots a la forca. Val a dir, que és on haurien d’haver estat conduïts ja fa anys i panys, i aleshores, ara no hauríem de reclamar el que en Justícia fa anys que hauria d’haver passat; perquè els psicòpates genocides han de ser sempre, i en tot moment, executats, sense cap altra consideració més que els seus actes i crims.

La intenció tirànica de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) que segons el goril·la genocida de Gates no és de cap de les maneres una tirania, resta perfectament exposada en el mateix Femer Europeu per l’advocat suís Philipp Kruse:

https://t.me/elinvestigador_org/14607

HI HA ALGUN MISERABLE QUE GOSI

NEGAR LA NECESSITAT D’EXECUTAR

LA DIRECCIÓ DE L’OMS EN PLE ?

Mentre els agricultors protesten arreu d’Europa (Alemanya, Holanda, Itàlia, Lituània, Polònia, Romania, Bèlgica, Irlanda... i ara Espanya i Portugal), essent els més actius i decidits els francesos, els cadells de Soros surten al carrer per a provocar aldarulls:

https://t.me/resurgente2020/53434

I els sicaris criminals de Soros i dels sionistes en els sindicats agropecuaris francesos s’oposen als seus ‘defensats’ i mostren que fan costat als criminals dels polítics i als psicòpates que els jueus han disfressat de policies:

https://t.me/resurgente2020/53436

Però això, la gent ho va veient, com també:

L’estafa i la matança que els jueus han muntat a Ucraïna. Dirigida pel pallasso psicòpata i degenerat de Zelensky, la ignomínia més vergonyosa d’Ucraïna en tota la seva història, i amb el suport de la Sinagoga del Femer Europeu, el cau de criminals més gran del continent i grans amants de les matances, siguin a Ucraïna o a Gaza, on les mans ensangonades de la genocida von der Leyen brillen, mentre ella gaudeix com un nen en una piscina de boles. El president eslovac, acompanyat del president d’Hongria, dos homes que tenen honor i dignitat, fenomen gairebé insòlit en el sexe dèbil, ens descriu la insensatesa de tot plegat:

https://t.me/resurgente2020/53444

DINERS I SANG,

LA PASSIÓ DE LA CORRUPCIÓ EUROPEA.

HI HA ALGUN MISERABLE QUE GOSI

NEGAR LA NECESSITAT D’EXECUTAR

LA DIRECCIÓ DE LA U.E. EN PLE ?

D’altra banda, a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, el jueu i psicòpata – ho duu escrit a la cara de ciborg, si no és un ciborg -, el retardat mental de Zuckerberg està essent posat en evidència com a ‘traficant de sexe’. Ja us ho dic jo: Un asquenazita que no sigui un criminal, és absolutament impossible de trobar-lo. O us penseu que aquest mamarratxo ha muntat un imperi i s’ha fet multimilionari, treballant? Ell és una escòria jueva que amaga els més abjectes criminals de la història: els Rothschild i els Rockefeller amb l’acompanyament de les diferents bandes mafioses sionistes i jueves que tots coneixem: els Warburg, els Schiff, els Morgan, els Oppenheimer, els Lazard i la resta de púrria que tenen tants de diners com és de gran l’abjecció i la seva maldat. Vegeu el deficient mental multimilionari com evidencia que és la cara de l’empresa, però que pràcticament no sap ni què és allò que se suposa que dirigeix:

https://t.me/RosselloCM/85245

LI FEM UN MONUMENT

O

CREIEU MÉS OPORTÚ DE MUNTAR-LI UN PATÍBUL ?

PERDRE’S, NO ES PERDRIA RES.

Per tot aquest cúmul d’obstacles, el sionisme internacional, amb el seu exèrcit al capdavant (OTAN), preparen un conflicte de grans dimensions. A Putin li estan fent el que els sionistes feren a Hitler. Ara resulta que Putin vol conquerir el món i que tots els ciutadans del planeta parlin rus. Aquesta és la versió dels jueus. Lògicament, ells només pretenen de defensar la democràcia i les llibertats (penseu en Klaus Schwab i la mona, els Rockefeller, els eugenistes sionistes com Gates...). Escolteu el mamarratxo de l’OTAN, i observeu les banderes del darrere, la de les forces armades de l’Imperi del Mal i la de la Reserva Federal:

https://t.me/resurgente2020/53442

SI HI HA UN CONFLICTE AMB RÚSSIA,

NO OBEÏU.

DECLAREU LA GUERRA ALS POLÍTICS,

QUE ELLS US ROBEN I MATEN,

NO PAS ELS RUSSOS,

MENYS ENCARA EL POBLE RUS.


EMMAGATZEMEU MOOOLTA CORDA.

TOTS ELLS SE LA MEREIXEN.


En la recta final, veurem de prop què és la màfia sionista de l’extermini que s’anomena Farmàfia i quins són els seus mètodes. Comencem amb un vídeo, del qual recomano des del minut 6 en endavant, on comprovareu que no són indústries, sinó bandes criminals organitzades. Al final, hi ha una intervenció del Dr. Laporte, com sempre, intel·ligent i digne; el que abans es deia: tot un senyor!

https://t.me/RosselloCM/85237

Perquè comproveu la magnitud d’indigència ètica, de manca de professionalitat, de baixesa, d’indignitat i d’hipocresia de l’escòria megalòmana dels idiotes amb estetoscopi:

https://t.me/RosselloCM/85240

NO SÓN METGES, SÓN FUNCIONARIS.

I concloguem aquesta petita secció sobre els qui maten dient-te que et curen, amb un vídeo sobre el fracàs dels morrions:

https://t.me/RosselloCM/85242

Els excrements amb toga, si fossin jutges, actuarien contra tots els responsables (polítics i directors d’hospitals, com també els caps de departament) que han dictat la imposició obligatòria dels morrions en els hospitals contra el que mana la llei, o sigui, prevaricant, i se’ls jutjaria. Lògicament, hauran de ser castigats per prevaricació i coaccions, i els haurien de caure les penes estipulades en el codi penal, tanmateix, tots aquests miserables haurien de SER OBLIGATS PER VIDA A DUR SEMPRE MORRIÓ. En cas de ser descoberts no portant-lo, ingressar-los a presó uns quants mesos. Els jutges actuarien amb seny i protegint les creences dels minusvàlids cerebrals. Si ells es pensen que són imprescindibles i han de ser obligatòries, res més conseqüent, que se les posin sempre, per tal de preservar-los la salut.

VIVIM EN UN MÓN DE MISERABLES

PERQUÈ ELS SIONISTES ELS NECESSITEN.

SENSE SIONISTES NI MISERABLES,

TINDREM UN MÓN ON VIURE.

Qui tingui orelles, que escolti.


I potser hi ha gent que es pensa que sóc un exagerat. Per a respondre això, res millor que les següents imatges:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7493

Hi ha alguna diferència entre aquestes imatges i les que hauríem vist d’Al Capone en les mateixes circumstàncies? Tot mafiós sempre ha d’anar envoltat de mosques, els sicaris.


I tanquem la barraca per avui, amb dos desigs:

El desig dels bons europeus:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16977

El desig dels homes de bona voluntat de tot el planeta:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7497


LA GUERRA CONTINUA.

O ELLS O NOSALTRES.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada