dimecres, 21 de febrer del 2024

EL SIONISME

 

Abans de fer un recorregut per una part dels crims que cometen els jueus sionistes, amb la col·laboració inestimable de la màfia maçona – criminals institucionals, la partitocràcia -, recuperem el tema d’ahir sobre ‘Julian Assange’, i els meus epítets afectuosos dedicats als excrements amb toga, per a saber una mica més sobre qui és un dels ‘jutges’ que ha de resoldre la qüestió de l’extradició d’Assange a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. Val la pena que tinguem present que el Regne Unit és un dels primers països del món on el sionisme va sotmetre la voluntat dels britànics a la dels jueus, no en va, Londres és la City, el cau de criminals econòmics més gran del planeta sota la direcció de la saga mafiosa dels Rothschild. Vegeu el currículum del ‘jutge’ que ha de decidir quant a Assange, perquè així entendreu la corrupció sistèmica. Abans de posar la notícia, cal destacar que no entenc la foto que la presideix. Que la van treure, d’un congrés o aplec de pallassos?

https://www.declassifieduk.org/julian-assange-judge-previously-acted-for-mi6/

https://t.me/resurgente2020/54244,

esperen ordres. Què decidirà el sanedrí jueu?

La corrupció sionista és a tot arreu, i fins que no fem una desratització absoluta, no haurem desinfectat tanta immundícia tòxica. Bona prova d’això, és aquesta notícia que corrobora la indignitat i abjecció dels mamarratxos que vesteixen toga, una colla de delinqüents, paràsits i covards, corruptes fins a dir prou. O com entendre aquesta notícia, un informe científic - un altre més - sobre els verins jueus... i que els excrements amb toga estiguin preocupats perquè no has pagat una multa?... Que hi haurà, a l’escòria del femer jurídic, un jutge entre els excrements, potser sí, tampoc no m’atreviria a assegurar-ho; tanmateix, qui pot suportar la pestilència d’aquesta corrupció, d’una manera o altra ha d’estar aviciat i tenir poc olfacte. Però, us deixo l’informe, i alhora, deixo de banda els excrements, que cada volta més m’adono que són cas un perdut, i que és absolutament necessari que se’ls demanin explicacions per la deixadesa de funcions, per la col·laboració i encobriment d’un genocidi (no conec cap jutge que s’hagi mort o hagi hagut d’abandonar el lloc de treball per ‘efectes secundaris’, no sé si m’explico), com també, per la inacció davant de les violacions governamentals dels drets fonamentals, que és una traïció al jurament de fidelitat a la llei:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17105


Ara, voldria recordar aquest vídeo de David Icke, en el qual ens exposa molt clarament què són els psicòpates sàdics que els criminals dels governs han disfressat de policia per ordre dels sionistes, a fi que protegeixin la màfia criminal del NOM de la ira de la gent:

https://t.me/counterpropaganda20/12014

Escoltat l’interessant vídeo, avui, que hi ha hagut la protesta dels pagesos davant del Ministeri d’Agricultura, es palesen les seves paraules. La gent que protesta contra els discapacitats criminals que els governen per ordre dels jueus, sota el mandat de l’Agenda Terrorista 2030 de l’ONU, s’ha trobat davant els criminals psicòpates que els criminals del govern han disfressat de policia. Ara us posaré uns enllaços a aquestes manifestacions i a la tensió que s’hi respirava. Abans però, vull recordar que cap dels còmplices dels sionistes ha de ser exonerat de la seva responsabilitat, cap ni un, i ja sabeu que, en justícia, la pena no pot estar per sota de la perpètua, sense veure la llum del sol, ni per sobre de l’execució.

https://t.me/resurgente2020/54170

https://t.me/resurgente2020/54171

https://t.me/resurgente2020/54187

https://t.me/resurgente2020/54191

https://t.me/resurgente2020/54196

https://t.me/resurgente2020/54210,

aquesta pancarta és prou explícita, però s’equivoquen. CAL EXIGIR LA RENDICIÓ DEL GOVERN I LA DISSOLUCIÓ DE LA U.E. EL LLIURAMENT VOLUNTARI DELS CRIMINALS PER A SER PROCESSATS I CONDEMNATS, perquè d’innocents, tenen el mateix que jo de jueu.

https://t.me/resurgente2020/54211,

això és el que cal fer, cal que els mamarratxos traslladats dels psiquiàtrics a les comissaries s’ho facin al damunt. Són sicaris dels mafiosos, com els que veieu en qualsevol pel·lícula de gàngsters; no hi ha la mínima diferència. No són servidors públics, sinó agents d’una corporació criminal. I la corporació criminal els paga amb el que roba a tots els qui reprimeix. CAL ACABAR AMB LA DELINQÜÈNCIA: CAL ACABAR AMB LA PARTITOCRÀCIA CRIMINAL, LA MAÇONERIA I EL SIONISME.

https://t.me/resurgente2020/54218,

aquesta és l’obra d’un dels psicòpates, dels perillosos criminals que van disfressats de policia.

https://t.me/RosselloCM/85856,

llegiu el peu del vídeo. No calen més explicacions, oi? Són mercenaris dels sionistes, encarregats de sotmetre les poblacions civils lliures i deixar entrar els exèrcits d’africans comandats pels jueus. I si les forces de seguretat de l’Estat obeeixen, senzillament, estan cometent el delicte d’alta traïció, el crim més infame i més comú en els governs occidentals. No té dret el poble, doncs, a executar els traïdors? Si hi ha un jurista que em llegeix, que em digui quina llei impedeix de matar el traïdor: que és el fonament normatiu bàsic de qualsevol societat.

I aquestes revoltes s’estan produint a tota Europa:

https://t.me/resurgente2020/54215,

la qual cosa vol dir que els europeus n’estan fins al capdamunt dels paràsits corruptes i traïdors - a més de genocides, no ho oblidem mai, això - que els governen sota les ordres del sionisme internacional de la Sinagoga del Femer Europeu, el cau de criminals més gran que mai hagi existit al continent. I la prova la teniu aquí, en aquesta reunió de criminals, que als escurçons, els agrada la companyia. L’infame sionista, terrorista, traficant d’humans i homosexual, fill del terrorista número u del món, el nou amo del gos que s’emmiralla mentre enfonsa Espanya i la converteix en Soroslàndia, i la màxima criminal de la història d’Europa, Ursula von der Leyen. MATAR-LOS, NO SIGUEM XIMPLES, COM HAURIA DE SER UN CRIM! PORTEN ESCRIT A LA CARA LA MALDAT I ALS SEUS ACTES LA INSOLÈNCIA. UN BON TROS DE CORDA, I AQUÍ PAU I DESPRÉS GLÒRIA, AMB LA CONSCIÈNCIA MÉS QUE TRANQUIL·LA, QUE FER EL QUE CORRESPON ÉS EL MILLOR PREMI, I PRODUEIX EL MILLOR SON.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4778153

Ningú no els ha elegits, i gosen vantar-se del dret a dirigir-nos. Al foc amb ells, i acabem amb el problema. No cal ni judici, no siguem bledes ni amants de perdre el temps amb ximpleries. Arrest, construcció del patíbul i l’espectacle educatiu.

Dit d’una altra manera:

https://t.me/RosselloCM/85858


El sionisme criminal és qui desestabilitza els mercats d’acord amb els interessos de les màfies, i saquegen els fruits del treball de la gent, mentre ells no han treballat ni han produït riquesa mai de la vida. No és que siguin paràsits que malviuen de l’hoste, són paràsits que dessagnen l’hoste però el mantenen viu, per poder dessagnar-lo més endavant. Però PRODUIR, CREAR RIQUESA, cap. LA ROBEN, O SIGUI, FA SEGLES QUE ROBEN ELS BÉNS DE LA GENT, I ARA PREPAREN EL COP FINAL. ÉS L’HORA QUE EL COP EL REBIN ELLS I EN EL CAP.

https://t.me/Realidades_Paralelas/7664

Ells controlen els diners: els fabriquen a voluntat i cobren interessos per prestar-los, sense cap bé que respongui al valor del paperet imprès pels estafadors. Segons els interessa, imprimeixen més diners o menys, els deixen o no, i així provoquen l’enfonsament de les economies, amb les quals, roben més. Aquesta és, molt resumida, la història dels sionistes jueus. NO HAN PRODUÏT MAI RES. NO HAN CREAT MAI RES. TOT HO DESTRUEIXEN. TOT HO CORROMPEN. CAL TENIR-LOS PIETAT?

https://t.me/resurgente2020/54255

Ara, amb la idiòcia del canvi climàtic, pretenen enverinar més gent amb els tòxics que fabriquen, les armes biològiques que ells, cínicament, anomenen vacunes; pretenen arruïnar les classes mitjanes amb més impostos inventats, trets del no-res, com els bitllets; pretenen apoderar-se de tots els béns de la terra, amb l’estafa de la moneda de les màfies criminals dels Bancs Centrals; pretenen cloure’t en una presó de quinze minuts, si no decideixen que per causes del clima, a la presó no hi ha pati, i aleshores estaràs confinat; pretenen convertir-te en el seu esclau...

QUAN UN HOME LLIURE

NO HA TINGUT DRET A MATAR

QUI EL VOL FER ESCLAU ?


DONCS, AQUESTA ÉS LA TESSITURA.


Penseu en la matança i enverinament amb les armes biològiques fabricades pels jueus, que estan fent una estesa notable, i de les quals no sabem fins a on poden arribar, que ja us dic jo, que si tenien l’interès que tenien en enverinar-nos a tots, era perquè sabien que els efectes d’aquests verins són letals. Recordeu tothora que els criminals no s’amaguen ni es mosseguen la llengua a l’hora de demanar la disminució de la població mundial. I quant a això, jo hi estaré d’acord, quan ells demostrin la teoria amb l’exercici pràctic: si tant ens estimen, si tant volen el planeta, si tan necessària és la disminució de la població, no hi ha millor exemple a donar que el filantròpic i altruista exercici del suïcidi. Almenys, així, veient com se suïciden pel bé de tots, aleshores, us juro que em plantejaria el problema; mentre que no ho facin, crec que el més assenyat, és suïcidar-los nosaltres.

Quant a la indústria de la farmàfia com a arma de guerra per a l’assassinat massiu, Ivan Illich ja ens en parlava en els anys setanta del segle passat:

https://t.me/counterpropaganda20/12018


I conclourem l’episodi d’avui, amb unes sàvies paraules de l’escriptor David Irving:

https://t.me/RosselloCM/85844

això és el que té, lluitar en el bàndol equivocat. I si hi ha un bàndol equivocat, aquest, és sempre EL SIONISME, perquè és misèria, fam, dolor, sang i mort.


LA GUERRA CONTINUA.

CAL DESTITUIR ELS GOVERNS.

CAL DISSOLDRE LA SINAGOGA EUROPEA.

CAL CONVERTIR EL SIONISME

EN DELICTE DE PENA CAPITAL.

CAL RECUPERAR EL BOTÍ ROBAT PELS JUEUS.

CAL NETEJAR EL MÓN.

NO HO DUBTEU.


NO SOBREM 7 MIL MILIONS,

NOMÉS

SOBREN 500 MILIONS.


P.S. I no he comentat res de la corrupció de menors, de la pedofília, de la pornografia, de la manipulació informativa, dels verins alimentaris, del negoci d’òrgans, del tràfic de persones, del tràfic de drogues, del blanqueig de diners tacats de sang, de la destrucció de l’educació i la formació superior, d’haver convertit les arts en un femer molt a joc amb la pútrida ment perversa dels tarats... no ho dubteu, on brolla el mal, hi havia un jueu que estava regant.


P.S. El narcís i gos de Soros, el traïdor, genocida i malversador dels diners públics, destina una almoina a ‘comprar’ pagesos, mentre el porter de prostíbul que és el cervell d’Ábalos (membre de la banda PSOE), és detingut per la guàrdia civil per diferents delictes relatius als morrions:

https://t.me/resurgente2020/54259

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4778454

https://valenciaplaza.com/detienen-mano-derecha-abalos-presunta-corrupcion-compra-mascarillas

TOTS SÓN CRIMINALS.

AHIR, CARN DE PRESÓ;

AVUI, CARN DE PATÍBUL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada