diumenge, 4 de febrer del 2024

EL SIONISME CRIMINAL ESTÀ DESBOCAT


Tenen problemes, molts problemes. Compten amb tota la carronya dels governs i les institucions que estan al seu servei, però s’estan adonant que la massa, el poble, és molt nombrosa, i que els efectes letals dels verins inoculats, per bé que fan una feinada brutal d’extermini, per a ells és, com ho diré?... lent, massa lent. Al sionisme li hauria agradat poder matar a sis mil milions o sis mil milions i mig en el lapse de tres anys, però, per a tal de dissimular la matança, han hagut de construir armes biològiques d’efecte retardat, que això no obstant, faran la feina, d’això en podeu estar segurs. Tanmateix, la població que no ha estat enverinada amb els tòxics jueus és molta, molta més del que sembla, i ells, els sionistes, saben que el temps no els juga a favor, perquè a mesura que passi el temps, tothom s’adonarà que la gent es mor pels verins jueus que els GOVERNS GENOCIDES OCCIDENTALS els feren inocular. I aleshores, quan el pare sàpiga qui ha mort el seu fill, i el fill, la mare, i així els uns amb els altres, què em direu?, que aquest pare no té el dret de matar els responsables que han assassinat el seu fill? Si almenys hi hagués jutges, acceptaria que el pare recorregués a la Justícia i no a la venjança, però farcides com tenim les ciutats de la immundícia de les més corruptes i podrides de totes les deposicions, això sí, vestidetes amb toga i punyetes, doncs, el pare té tot el dret a matar els assassins del seu fill, sigui el president del govern, el ministre, el mamarratxo de l’ajuntament que feia propaganda dels verins o... i això, això sí que els fa terror, als sionistes. Com he dit diverses vegades, només cal que un poble ensenyi el camí, després, la tempesta pot ser èpica. No em direu que no us agradaria de veure tots aquests criminals i miserables que són tot vanitat i orgull, a més d’incompetència i insolència; no em direu que no us agradaria veure com s’esmunyen per qualsevol escletxa, com les rates o les paneroles acuitades, per tal de salvar-se. I aquest escenari el temen, els sionistes. Perquè si això passa, d’ells, podeu estar-ne segurs, no en restarà ni el record. Quan la gent sàpiga tot el que han fet durant segles, penseu que algú els tindrà clemència o pietat? Per això, estan que se surten! Fan mal allà on poden i tracten de provocar el caos on sigui possible. Estan ansiosos de sang i violència, el seu medi natural. I això, avui, ho podrem corroborar en tot el seguit de notícies que descriuen perfectament


LES EXTRAORDINÀRIES VILESES DE L’ESCÒRIA SIONISTA


A abjecció i maldat ningú com ells. D’això no en dubteu. Allò que sembla impossible, pel grau d’aberració o amoralitat, allò que tu mai no faries, que mai no podries fer, per a ells és la cosa més natural, tan natural que ni es plantegen la cosa en qüestió; com amb unes altres paraules ens ho deia David Icke. Vegeu la capacitat de mal d’aquests serpents verinosos que, de mica en mica, s’acosten al final, a la derrota final i absoluta.

La criminal i jueva Christine Lagarde, un veritable monstre corrupte i putrefacte, que ha arruïnat nacions i gent amb l’F.M.I. sense perdre el somrís ni la supèrbia, que per això els jueus del BIS l’han posada a destruir Europa des del BCE, ella mateixa, ens ho diu clar: els amos sionistes, els criminals jueus, si no assoleixen d’imposar les CBDC – o sigui, robar-ho tot a tothom – perdran el poder. I això és clar i evident, perquè la crisi per fallida sistèmica, per totes les estafes que aquests criminals no s’han cansat d’escampar, demostrarà que tot ha estat una estafa i que els estafadors són ells. Demostrarà que les morts de les guerres, les misèries, les passes de fam o malalties, així com la resta de mals, llevat dels accidents i catàstrofes naturals, han estat creades per ells, minuciosament creades per a obtenir o més morts, o més beneficis amb la guerra, o amb la misèria, la fam o les malalties. Escolteu la criminal Lagarde com ens ho diu:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7498.

La matança d’ucraïnesos en ritual sionista que duu a terme el jueu Zelensky; el pallasso que Soros i els socis sionistes feren president per a muntar una guerra i l’holocaust d’ucraïnesos:

https://t.me/RosselloCM/85259

La gent no vol anar a morir en un sacrifici ritual jueu, és lògic i natural. No és que els ucraïnesos siguin covards o no siguin patriotes, el que no són, és idiotes. Només veus el mamarratxo del pallasso jueu i comprens que ningú no es mogui un mil·límetre per a obeir un criminal de guerra, un covard, un estafador, un sionista miserable, que és el que és l’escòria que destrueix Ucraïna. No és Putin qui la destrueix, són els jueus.

Un altre dels pallassos sionistes, aquest despentinat i esquizoide, és el Milei, que en dos dies ha posat Israelina (que l’Argent ja se l’han endut els jueus, els amos del país) en peu de guerra. Vejam, Parravicini deia que la Nova Revolució Francesa seria a l’Argentina; confiem que els criminals que han fet política al país andí per a lliurar les riqueses als jueus i cobrar-se la comissió, tinguin el mateix comiat que Lluís XVI.

https://t.me/RosselloCM/85260,

la Bullrich és jueva, no sé si feia falta dir-ho.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4729404

Si així d’encesos estan els ànims a Israelina entre els criminals de la política i el poble argentí, a Xile, els sionistes han optat per cremar el país. Recordeu que els jueus pretenen fundar Andinia robant la Patagònia als argentins i xilens. Ara, de moment, cremen el país dels xilens:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4729391

https://www.youtube.com/watch?v=uEjN29gAXTA

Mentrestant, al Regne Unit, colònia sionista des del segle XVII, els criminals que destrueixen els britànics amb la política, ara ja s’animen a cridar-los per a morir a la guerra. Han d’estar molt desesperats! Sigui com sigui, els assassins de masses ja entonen cants de guerra. Esperem que arribat el cas, els britànics sàpiguen que l’enemic el tenen a la riba del Tàmesi i no a Rússia.

https://t.me/RosselloCM/85262

I a la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, mentre els sionistes i el seu exèrcit bombardeja tots els punts clau que interessen a Israel, feina atàvica dels EUA i l’OTAN, com sempre de sempre, i amb tot el cinisme, el mamarratxo, criminal i pedòfil que han col·locat els Rothschild per a pixar-se damunt dels esclaus americans, té la poca vergonya de declarar:

https://t.me/RosselloCM/85263

BIDEN ÉS, SENZILLAMENT,

UN PSICÒPATA I UN CRIMINAL DE MASSES.

NO TÉ CAP ALTRE MÈRIT

EN EL SEU CURRÍCULUM,

SI OBVIEM, VIOLAR MENORS.

Si la Reserva Federal és el cau de criminals que destrueixen i esclavitzen Amèrica, a Europa es van muntar el prostíbul màxim de la Sinagoga del Femer Europeu, el cau de criminals més gran del continent:

https://mpr21.info/uno-de-cada-cuatro-eurodiputados-esta-implicado-en-algun-escandalo-judicial/

Vegem com la Sinagoga implanta en els governs criminals sionistes i mesells, farcits de traïdors i genocides contra les respectives poblacions, el Pla Kalergi, l’estratègia per a la destrucció d’Europa, on contribueix de ple el Femer Europeu, motiu pel qual ha de ser esborrat del mapa i els traïdors rebre la pena comuna i habitual al delicte d’alta traïció:

A Espanya, el gos de Soros, manté amb els diners que roba i malversa dels espanyols, els invasors enviats pels jueus:

https://t.me/RosselloCM/85279

Soros, el mateix terrorista jueu, aplica el Pla Kalergi a la Reserva Federal:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7506

Mentre els jueus importen els invasors que han de destruir Occident i assolir la substitució ètnica, no abandonen la ‘cultura’, i així l’escòria sionista ens ofereix un ‘remake’ – creativitat poca, no ens enganyem -. Això sí, amb el condiment del nou model d’homes i dones per a la societat sionista. No em direu que no és bonic i fidel a la voluntat de l’autora (Molt recomanable el text del peu perquè descriu l’objectiu final dels jueus de destruir la nostra cultura):

https://t.me/RosselloCM/85281

Fidelitat històrica, com sempre.

A Irlanda, els jueus també han considerat que era un indret a ennegrir, i amb la col·laboració dels criminals que han posat en el govern, els jueus envien invasors contra la manifesta voluntat dels irlandesos. Però, per a combatre el racisme irlandès contra els germans universitaris africans i àrabs, els sicaris sionistes tenen els psicòpates que han disfressat de policies, uns perfectes traïdors, sense paraula d’honor, que per un sou respectable no són d’enlloc i es deuen als sicaris que els paguen amb els diners que roben de la gent que els ha de suportar. Avui, poques coses demostren més la baixesa d’un individu que pertànyer a aquestes organitzacions armades, a aquestes bandes dedicades a sembrar el terror entre la gent. Vegeu la menyspreable policia irlandesa, protegint els invasors que els jueus han decidit que han de ser els amos de l’illa, com els sionistes van decidir que els palestins no havien de viure a casa seva, perquè ells, els elegits, havien decidit que allò era Israel. Doncs, ara això mateix, passa a Irlanda i a tot Occident.

https://t.me/RosselloCM/85277

La millor resposta a aquesta gasòfia armada que traeix el jurament i al poble, és aquesta:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4729577

No vull deixar aquest mini-apartat dedicat a la destrucció jueva d’Europa amb el criminal i genocida pla Kalergi, només possible en la ment pertorbada d’un psicòpata jueu, sense oferir-vos els primers resultats assolits en la inversió ètnica. Vegeu que bonica i autèntica és la idiosincràsia dels britànics moderns:

https://t.me/RosselloCM/85284

La provocació del caos, que s’encarreguen d’executar els sicaris criminals que els sionistes han posat en els governs per a robar els béns de la nació i destruir-la després, es comprova quan saps que el govern legisla contra els interessos de la nació i la gent, i acabarà per provocar protestes, unes protestes que afectaran la gent i poden conduir al caos, el somni humit dels jueus. Les manifestacions dels agricultors ja comencen a patir-se en alguns abastiments. Tanmateix, cal que no desisteixin, aquesta situació no ha d’enfrontar-nos als nostres, els agricultors, sinó als criminals que els traeixen, a ells i a nosaltres, i que ja és hora que els demanem responsabilitats per la multitud de crims inesborrables que han comès, uns crims, això sí, que la vida i els béns dels sicaris compensarien, i espero que compensin.

https://t.me/RosselloCM/85270

Aquests són els èxits del Femer de la Sinagoga que els jueus tenen muntada a Europa. Cap país europeu està avui millor que fa trenta anys, cap ni un. La culpa:

LA SINAGOGA DEL FEMER EUROPEU.

LIQUIDACIÓ DE L’ORGANISME I DELS RESPONSABLES.

Les escombraries que es reuneixen a l’urinari públic del Femer són ‘funcionaris’, paràsits. Vegem què és un funcionari, en aquest cas, a Soroslàndia:

https://t.me/RosselloCM/85276

No cal afegir res, menys encara, quan saps que tots aquests ‘funcionaris’ són membres d’alguna màfia partitocràtica o producte de les oposicions a dit, les úniques oposicions que jo conec en democràcia.

Com veieu, estan atacant a tot arreu, fent el mal, l’única cosa per a la qual valen. Només són bons per a donar problemes. Què creieu que hem de fer amb aquesta pesta nauseabunda que allà on s’aboca hi ha desgràcia, misèria i, si és per ells, sang, que això ja sabeu que els excita. I els nens, és clar! I si els aplegues, ja tens un rabí en èxtasi.

Tot això que hem vist fins ara, no ens ha de fer oblidar l’Holocaust sionista, aquest monstruós crim contra la Humanitat que està passant davant dels nostres ulls i que uns excrements amagats dessota una toga no perceben, pobrets!, ells no perceben ni la invasió, ni l’holocaust, ni la corrupció dels menors, ni els criminals que fan política, ells, pobrets!, no s’adonen de res, llevat que el seu sou, tot i els sobres tacats de sang que els regalen els jueus, que no han de pagar putes, nens ni coca, tot i això, als MÉS GRANS DELINQÜENTS DE LA PARTITOCRÀCIA SIONISTA altra cosa no els preocupa, ells col·laboren en el que calgui, en els segrests, en les malversacions, en les corrupcions, en els robatoris dels polítics, en la injustícia i en la infàmia, en tot allò que és baix i indigne no trobareu un excrement que obri la boca per a protestar, ells estan per a obeir els sionistes i els seus desigs, que per això són tan comprensius amb els costums dels futurs nous europeus, i com no volen estroncar la vida de cap marró, que estroncar la dels seus, això els posa - cada deficient mental té la seva feblesa psicopàtica, i en ells és contra els seus, perquè així se senten més importants -, però no amb els violadors marrons, amb els quals ens recomanen de tenir respecte envers els seus costums, que Soros ens els importa perquè els universitaris facin créixer els nostres països com han crescut els seus. Sí, tothom que ho vol veure, que no tem de mirar la Veritat a la cara, ho veu; que fins i tot, ja no són metges amb vàlua reconeguda i una trajectòria científica contrastada, sinó les infermeres, que denuncien la matança que l’OMS i els governs de cada país estan executant contra la població innocent i enganyada. Però els excrements amb toga, només pensen: serà puta, nen, coca o un sobre amarat en sang?

https://t.me/Realidades_Paralelas/7502

Si no s’adonen d’un Holocaust davant dels seus nassos (suposo que a ells els van advertir de no posar-se el verí... aleshores, no seran còmplices de genocidi, els excrements?) ni de l’estafa del canvi climàtic. De què s’han d’adonar, pobrets! Ells estan per a cloure a presó un ‘terrorista’ que diu que no és immigració, sinó invasió. No us esborroneu! Ja sé que la maldat d’aquest ‘terrorista’ us deixa sense parla i el seu racisme odiós us ennuega l’ànima! Doncs, ells, els excrements amb toga estan per això, però no els veuràs mai de la vida anar darrere d’un nassut, és com si els excrements ensumessin el jueu i aleshores se’ls ennuvolés la visió i l’enteniment. Coses dels paraplègics que surten de les bagasseries jesuïtes on s’inventen el dret com a mampara que protegeix de la visió pública el crim, ara legítim. Els jutges no ho veuen, pobrets!, però el digníssim senador australià Alex Antic demostra, amb les immenses mentides que han propagat els sionistes, que el canvi climàtic és una estafa, una nova IMMENSA MENTIDA JUEVA.

https://t.me/Disidenteincontrolado/16991

I és interessant aquesta intervenció, perquè entre l’estafa climàtica i l’enverinament massiu amb els verins jueus, la situació a Austràlia és aquesta avui:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7513

LA DESTRUCCIÓ MUNDIAL

DEL SIONISME CRIMINAL

TOLERADA PER L’ESCÒRIA JUDICIAL.

I això dels cels jueus, també és una cosa que cap excrement amb toga es pregunta. És possible que la indigència mental els faci molt curts de memòria, i per això no recorden que mai en la seva puta vida havien vist un cel intoxicat com els que veiem ara, però les deposicions puden, que per això els sionistes els han posat on estan:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7511

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4729545

Ai! Els jueus i els seus sicaris, els sionistes i el mal que els dimonis escampen pel món! La ignomínia i la insolència dels criminals no pot ni ha de tenir perdó. Vegeu què s’anuncia a les televisions del criminal contra la Humanitat, la puta de Schwab, la Justeta Trudeau - que ahir vèiem passejant-se com un pinxo sota la protecció dels seus sicaris mafiosos -, tot fotent-se de la matança que ha realitzat al Canadà. Que després em vingui algú a dir-me que l’assassí i criminal Trudeau no ha de ser executat públicament i amb retransmissió internacional, que tothom tingui el plaer de veure’l en el moment de la veritat, quan els homes demostren què són.

Mata nens i se’n fot. Més sionista, impossible:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7507

Bé, per anar acabant, res millor que veure la cara mateixa del Diable i dos deixebles que capitanegen les hosts infernals o jueves per a la destrucció del món; sempre que no siguem nosaltres qui els destruïm per a sempre més. Vegeu tres monstres: una idiota sàdica i tarada, un criminal psicòpata i sinistre, i l’Amo:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7515

Perquè no us resti malestar després de veure aquests vòmits, escoltem Rose Koire (a.c.s) i la breu i contundent explicació del crim que perpetren els de més amunt:

https://t.me/Disidenteincontrolado/16986


TENEN PRESSA.

HAN DE DESTRUIR MOLT AVIAT,

O SE’LS FARÀ TARD, PERQUÈ LA GENT

ELS DESCOBRIRÀ.

NO OBLIDEU TOTS ELS CÒMPLICES

DE LA MÉS GRAN ABERRACIÓ

CONTRA LA VIDA I LA HUMANITAT.

CAP D’ELLS SENSE COLLARET,

CAP D’ELLS SENSE UN TALL NET,

CAP D’ELLS SENSE PAGAMENT EN PLOM,

QUE TOTS TINGUIN EL JUST REGAL.


LA GUERRA CONTINUA.

ENGUANY ÉS L’ANY CLAU,

NO HO OBLIDEU.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada