dilluns, 5 de febrer del 2024

HUMOR I COSES DELS DE SEMPRE

 

HUMOR


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4733724

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734938

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734918

La mona

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734895


Els clubs de la comèdia o les bagasseries jesuïtes;

segons la classe política: Universitats.


Abans d’entrar-hi, el nivell cognitiu i intel·lectual és aquest, producte de la intoxicació i corrupció mental i educativa de l’adoctrinament sionista:

https://t.me/RosselloCM/85332

Quan els han escurat qualsevol capacitat neuronal, les eminències titulades a les bagasseries jesuïtes es dediquen a allò que els han ensenyat: el crim:

https://t.me/RosselloCM/85329

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4733732

Què serà? Què serà?

https://www.abc.es/sociedad/cancer-colon-afecta-gente-sana-cuida-come-20240204214118-nt.html

I quan ja surten els pallassos número u, els experts, la idiòcia assoleix nivells insòlits, i els criminals contra la Humanitat del FEM (S) els contracten per a mantenir viu el circ:

https://t.me/resurgente2020/53496

Aquest és el nivell dels idiotes titulats. Per bé que és oportú reconèixer que hi ha aproximadament un 10% de víctimes dels jesuïtes que aconsegueixen el títol, i que han estat capaços de simular ser idiotes no essent-ho, ja que, sinó, els jesuïtes no els donaven el títol:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17006


Descans: Friedrich Nietzsche

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734309


COSES DELS DE SEMPRE


A «El sionisme criminal està desbocat» vaig fer referència que els sionistes haurien volgut liquidar sis milions o sis milions i mig de goyim en poc temps, i ara resulta que aquest bon senyor, model de convivència, amor i respecte envers la vida, ens ho corrobora. Escolteu les bondats dels nostres ‘estimats’. Quin és el seu somni, no ho pot dir més clar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4733987

Ara feu una miqueta de memòria i recordeu les paraules caritatives, com les del bondadós rabí de més amunt, de la jueva i criminal Christine Lagarde amb relació a l’escòria dels vells que s’havien de morir per a no perjudicar l’economia. Les recordeu, aquelles tendres i empàtiques paraules? Doncs, vegeu com els assassins dels governs les acaten, ja que si ho diu un monstre jueu com la Lagarde, la mestressa de tots els esclaus covards que es fan dir polítics, quan només es dediquen al robatori, la traïció i l’assassinat, o sigui, quan són lladres, traïdors i genocides, doncs, si ho diu el monstre, cal obeir:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734407

https://t.me/RosselloCM/85342

Argimon?

https://www.lavanguardia.com/deportes/otros-deportes/20240205/9513534/fallece-joven-atleta-catalan-david-perez-bruque-18-anos.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_content=deportes&fbclid=IwAR01887LaGc4LOk0Mc3CzNaPXe-PWRb2hb7Yq5lhO--nY6ToTxvFy4w0Xqw

Els sionistes de ‘La Vanguardia’ han publicat aquesta notícia, una notícia que et compromet, assassí de nens i nenes, Argimon I, el Gran. Ja et vaig dir que estava convençut que els jueus amagaven les morts que has provocat amb la inoculació dels verins en els menors, tanmateix, se’ls ha colat aquest assassinat. Si el jove estava vacunat, TU L’HAS ASSASSINAT. Són trenta anys de presó, segons el codi penal dels excrements amb toga. Quants milers ens resten per descobrir? Confio, perquè hi confio, que pagareu la vostra abjecció i com cal pagar una monstruositat com la vostra, tu, i tota la colla de criminals que us reuniu en el Prostíbul de la plaça sant Jaume, sota la mirada del mamarratxo del menja-senglars jesuïta, que fa funcions de pinxo del prostíbul. I ja que parlem del prostíbul de Soros a l’abans Catalunya, vegem les meravelles que són capaços de fer els deficients mentals amb greus psicopaties d’afegit, una volta els jueus els posen en el poder:

https://t.me/RosselloCM/85335

És clar, per això

https://www.europapress.es/catalunya/noticia-catalunya-necesita-inmigracion-seguir-creciendo-economicamente-expertos-20240203100249.html

ELS SICARIS DELS SIONISTES,

LA PÚRRIA POLÍTICA CATALANA,

L’ESCÒRIA DE LA SOCIETAT.

CALDRÀ MOLTA CORDA PER A ALLIBERAR

TANT DE MISERABLE !

Home! Ja que han sortit a col·lació els miserables, lògicament, no em vull oblidar dels excrements amb toga, que no pretenc que s’ofenguin. Si el crim que hem vist en la notícia de més amunt no és prou, vegeu les discapacitats racionals d’aquests indigents mentals, amb megalomania i la síndrome d’Hubris, que per a posar-se en evidència, només cal llegir els vòmits suposadament legals, que ells anomenen sentències i que en el fons no són més que apèndixs de les excrecions pròpies:

Aquesta és la magnífica nova ciutadania catalana que ens garanteixen els excrements amb toga i punyetes. La dona d’abans al carrer, i el carrer per als universitaris nascuts errats, font de cordialitat, convivència, seguretat, treball i prosperitat.

https://t.me/RosselloCM/85339

I aquí els teniu, en una demostració màxima del nivell d’incultura i de desconeixement de la feina que haurien de fer, que és administrar Justícia i no viure dels sobres tacats de sang, el comerç carnal amb putes i nens i els regals polsosos que els amos els faciliten. Ser jutge avui és, senzillament, una indignitat. Qui no ha dimitit a hores d’ara, no pot ser considerat digne i menys encara respectable, ses escombraries:

https://t.me/laquintacolumna/35673

Si al fiscal li passa alguna cosa, fruit del deure i el dret dels pares de protegir i ser responsables dels seus fills, qui hauria d’obrir la boca per a dir què? Si et prenen el fill, no tens tot el dret de matar qui te’l pren? Fins aquest grau d’ignomínia i misèria intel·lectual poden arribar les escòries repugnants que van de jutges per la vida i no són més que CRIMINALS, DELINQÜENTS HABITUALS, PROTECTORS DE TRAÏDORS I GENOCIDES, DESTRUCTORS DE QUALSEVOL FONAMENT DELS PRINCIPIS DEL DRET.

Val més que mai no em trobi cap deposició pudent d’aquestes a la meva vida cara a cara, perquè no em faig responsable ni de les meves paraules ni dels meus actes, que mai no he combregat amb rodes de molí, i que un mamarratxo que es dedica a la delinqüència m’hagi de merèixer respecte perquè va disfressat de pallasso amb punyetes, per aquí no passo. Un criminal és un criminal, sigui jutge, polític o cagaguano. I perquè vegeu que no els acuso sense raó, vegem la següent notícia que fa referència al manicomi del Canadà, on un genocida psicòpata i deficient mental de pronòstic reservat, no només enfonsa el país, sinó que es dedica a l’extermini massiu de la població sense que cap escòria togada l’engarjoli i li demani la mínima pena: la capital.

https://tierrapura.org/2024/02/04/canada-se-ve-obligada-a-dejar-de-aplicar-la-eutanasia-a-enfermos-mentales-porque-los-medicos-se-niegan-a-cumplir/

que aquest sac d’escombraries, aquest criminal professional, per més puta privada de Schwab que sigui, estigui viu, és una ofensa a la intel·ligència, a l’ètica, a la raó, a la moral, a la decència, a la dignitat i a la Humanitat. QUE TRUDEAU SEGUEIXI VIU ÉS UN INSULT A LA DIGNITAT HUMANA. Qui s’atreviria a acusar d’homicidi un valent que li trametés el passaport? Un monument se li hauria de fer! I, excrements, no incito a la violència, sinó a la Justícia, allò que vosaltres només impediu que s’executi. Ja arribarà el temps de passar els comptes amb vosaltres, per delinqüents i criminals, però de moment, l’execució de l’assassí de canadencs mitjançant els protocols letals del goril·la de Gates, mitjançant els verins jueus que ell coaccionava a posar a tota la població, l’assassinat de 150 metges amb les vacunes, com ara la liquidació de 13000 deficients, de veritat us penseu que un tros integral de criminal i psicòpata com aquest ha de ser viu? I obvio les relacions amb pedòfils i la resta de crims que haurà executat des de la presidència del Canadà.

L’EXECUCIÓ DE JUSTETA TRUDEAU

ÉS DE PREFACI DE DRET I JUSTÍCIA.


La culpa, evidentment, és dels qui han de fer acatar les lleis i fer-les complir, però que es dediquen a qualsevol activitat delictiva abans que a la feina per la qual els ‘ciutadans’ els paguen el sou. Heu sentit d’algun excrement amb toga que s’hagi preocupat de saber per què l’escòria sionista ens embruta els cels?

https://t.me/laquintacolumna/35688

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4734085

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4733692


I conclourem amb una reflexió sobre els agricultors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4733952

Certament, els sionistes voldran aprofitar l’avinentesa per a provocar el caos, que és l’única cosa que els pot salvar que tothom sàpiga que l’enemic mortal de la Humanitat (ho diuen ells mateixos, no ho oblidem) són els jueus sionistes. Val a dir, però, que crec que aquests moviments de protesta s’han produït després de molt de temps, de massa temps, en què els agricultors han callat, han acceptat les imposicions de la Sinagoga del Femer i han vist com els sionistes cada dia els feien més pobres, i s’han alçat contra les imbècils normatives antieuropees del Femer, sense comptar amb les organitzacions criminals, dites sindicats, i que són caus de delinqüents i paràsits comuns i ganduls, que viuen de servir l’explotador i enriquir-se del treball dels defensats. No crec que els jueus controlin el moviment camperol, per bé que és cert que si les protestes continuen - i el Femer Europeu procurarà que durin, que per això no hi ha policia que obstaculitzi les manifestacions -, la manca de mercaderies es notarà als mercats i les ciutats poden veure alterada la convivència per aquesta raó. I cert és també que els jueus ho esperen, que ja sabeu que tota desgràcia és per a ells motiu d’alegria. Si les protestes s’allarguen en el temps, caldrà que els mateixos agricultors i ramaders, procurin que hi hagi un subministrament mínim a les ciutats, no en els grans centres comercials i alimentaris, sinó en el petit comerç. Em fa l’efecte que les mobilitzacions han estat ben organitzades, i suposo que ells mateixos són conscients que la manca d’abastiment no convé a ningú, és més, el fet que els mateixos agricultors i ramaders siguin capaços de garantir un tràfic de mercaderies, demostraria l’absoluta inutilitat dels criminals i delinqüents de la Sinagoga del Femer Europeu. Per al bé de tots, esperem que la púrria enemiga no pugui fer ús dels seus infiltrats (que segur que hi són), perquè aquest pot ser el primer pas per acabar per sempre amb els criminals de la partitocràcia, lladres, paràsits, inútils i ganduls amb sous robats i escandalosos, els criminals de les ciutats de la immundícia, ineficaços, encobridors, prevaricadors i enemics de la justícia, i la resta de xurma que tenen al seu servei els sionistes. Caldrà esperar com van els esdeveniments. No és el mateix que s’acabin les protestes, que s’allarguin o que el Femer Europeu cremi pels quatre cantons, i si és en una reunió de la Corrupció dins, millor... no, no és el mateix.


LA MILLOR MESURA CONTRA EL CRIM

ÉS LA DESTRUCCIÓ

DE LA UNIÓ EUROPEA

I

L’ENJUDICIAMENT DE TOTS ELS CRIMINALS

QUE HI TREBALLEN.

CAL APLICAR LES SENTÈNCIES PER ALS CÀRRECS

DE MALVERSACIÓ, ALTA TRAÏCIÓ I GENOCIDI,

I AIXÍ,

ERRADICADA LA POTA DEL POP SIONISTA,

PODER RECONSTRUIR LES NACIONS.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada