dimarts, 27 de febrer del 2024

ELS EXÈRCITS DELS TRAÏDORS


Després de la bonica jornada d’ahir, i comprovant que avui els enemics estan de dol, que no han organitzat les curses aèries de cada dia; passem a analitzar la situació de la guerra i com es comporten els exèrcits de mercenaris, els traïdors que serveixen els interessos sionistes. Per a encapçalar l’episodi d’avui, dues vinyetes que ens parlen clarament de què és el que hem de fer:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7724

https://t.me/Realidades_Paralelas/7733

La primera és molt simpàtica, o almenys, a mi m’ho sembla.


Els criminals dels sicaris dels sionistes han d’obeir les ordres dels amos, si és que volen preservar les vides, que ja sabeu que pactar amb el Diable té unes contraprestacions. Per això, tots els criminals que estan dissimulats en les bandes organitzades de delinqüents i assassins, dites partits, executen les ordres contra els seus ciutadans – flagrant acte de traïció, perquè es deuen absolutament a ells -, però ja comencen de veure que la gent pateix una inflamació severa en els ous, i això, bon senyal, per a ells, no és. Comencem veient com s’han de fer les coses, abans de comprovar fins a quin punt els que es fan dir polítics són escòria, res més que criminals covards i miserables, als quals, no ho oblidem, és del tot just que els seus ‘representats’ els condecorin amb el collar de cànem que mereix tot traïdor. No podem ser il·lusos, cal matar-los a tots. D’altra manera, es perpetua la saga de criminals i miserables, a més a més, amb un cost innecessari. Sobren, no cal donar-hi més voltes. I com sempre he defensat en aquest blog, cal condemnar el criminal d’acord amb les seves accions, per això, com ells han delmat la població amb plena consciència i comissió, a ningú ha d’estranyar que nosaltres els delmem amb la mateixa discriminació. La dignitat es demostra quan renuncies a tot per no continuar col·laborant amb el mal. Tota la resta d’argumentacions, són excuses de mal pagador. I ells són mal pagadors, només viuen d’encolomar excuses i estan mancats de qualsevol argumentació que pugui justificar la matança, el robatori i la destrucció de les respectives nacions. Cal matar-los a tots. Que n’hi haurà algun, mig deficient, que no mereixeria tanta radicalitat, de ben segur que sí, però hi ha milions de morts i de damnats pels verins dels polítics que, per a omplir els comptes-corrents, els assassins de corbata, no s’han estat de res, mentre la gent es mor o haurà de patir els efectes dels verins durant la resta de la vida perquè els criminals han fet el negoci de la seva, emparats per la màfia sionista, que haurien de saber sobradament que és el MÀXIM ENEMIC DE TOTS ELS POBLES DEL MÓN I DE TOT ÉSSER HUMÀ. No ho han fet, doncs, ara els tocarà pagar-ne les conseqüències. I com és acostumat en aquest blog, no us amoïneu, que en l’episodi d’avui us en fartareu, de veure proves indiscutibles d’aquests criminals mafiosos que es fan dir polítics i tenen la gosadia de demanar respecte, quan l’única cosa perquè serveixen és per a mantenir cordes tibades en vertical, no sé si m’explico.

Abans de començar amb el circ dels criminals, comencem amb dues notícies que ens il·lustren sobre què cal fer i com. A l’Argentina, el pallasso despentinat i sionista, el que deia que mai no apujaria els impostos, i si no, que li tallessin el braç (un fet que és inexcusable que el poble argenti executi, perquè són les seves paraules i el seu compromís), doncs, el mamarratxo que plora davant del mur de les defecacions, ho ha apujat tot. Tanmateix, els argentins comencen d’entendre que el primer pas per a vèncer és la DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA I TOTAL:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4790948

El segon pas, ens l’ensenyen els indis i el seu mètode per a combatre els criminals i traïdors que es fan dir polítics. Cal anar per ells sense dissimulacions ni eufemismes. Han de rendir els seus caps per alta traïció i genocidi, tots, sense excepcions, i si n’hi ha algun que potser, el mig deficient, no s’ho mereix, doncs, nosaltres enllestim la feina, i que el mig deficient no pateixi, que Déu sabrà jutjar-lo com cal; i a nosaltres, demanar-nos-en explicacions. Que val a dir, no crec, gens ni mica, que li costi d’entendre-les i d’acceptar-les.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4790846

CAL FER-LOS LA VIDA

ABSOLUTAMENT IMPOSSIBLE,

EL MATEIX QUE FAN ELLS

AMB NOSALTRES.

La gent ja comença a saber què és la xurma política i a què s’ha dedicat durant els darrers anys. I cal que paguin, només faltaria! Vegem com se li compliquen les coses a l’indi que fa l’indi al prostíbul sionista de la Gran Bretanya. Si ells s’ho han passat d’allò més bé, enriquint-se i fotent-se de la gent, no és just ara, que a qui ens toqui riure, sigui a nosaltres?

https://t.me/RosselloCM/86002

Per si algú que encara no ha baixat de la parra o ve de l’hort, escoltem les paraules comprometedores i inculpatòries de l’assassina Michelle Bachelet, criminal pertanyent a l’organització mafiosa per excel·lència, l’ONU, el cau de l’abjecció i la vilesa, la Gran Sinagoga. Les seves paraules són prou perquè tibi una corda, en vertical. I val a dir que per dues raons: per genocida i per idiota.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4792025

Que l’ONU és una organització que menteix més que no parla, ens ho demostra aquesta breu entrevista, on es palesa que l’IPCC està integrat per criminals – no científics -, que veient el que està passant per culpa del seu retard intel·lectual, per idiotes, haurien de ser aniquilats. EL GRAN PROBLEMA DEL MÓN ÉS LA IDIÒCIA, i l’ONU és la màxima de les seves representacions:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17143


Cada volta que rumio com s’organitzà la matança i com convenceren els esclaus o sicaris, em convenço més que, lògicament, els sionistes no comptaven per a res amb l’exèrcit de mercenaris deficients i idiotes, que prou que saben que són capaços d’espatllar el millor dels plans; per això, els sionistes els digueren, si fa no fa: «Començarem a liquidar goyim amb els verins pensats expressament per a aquesta matança, i necessitem que vosaltres us tragueu les calces i convenceu tota la púrria immunda i inútil que governeu, perquè s’injectin els nostres verins. No cal que us recordem que esteu en el càrrec perquè nosaltres volem, oi? Doncs, aquesta és la vostra feina, recaptar el màxim de cadàvers per a la nostra causa. Tanmateix, no us amoïneu, que tenim una sorpresa per a vosaltres: tindreu comissions per mort i, a més a més, us donem carta blanca perquè robeu el que vulgueu, que els nostres excrements no en faran cas. Com us coneixem i no volem que us poseu en evidència, robant sense seny ni cura, hem pensat que podeu organitzar empreses de morrions per als nostres esclaus. Legisleu que tot gos ha de portar morrió, els dieu que és imprescindible i que se’ls han de canviar tot seguit, i vosaltres munteu les fàbriques. No us costarà res, perquè els morrions no serveixen per a res i tant és com els feu. Això sigui, que semblin morrions, o sigui, mascaretes de cirurgià, que això, als imbècils els donarà molta seguretat. D’acord? Mateu tot el que pugueu, els vells, ja sabeu que cal eliminar-los ràpidament. Per això, teniu els metges que els poden donar sedatius i altres tòxics – pagueu-los a comissió per mort, i veureu que feliços que estaran els mata-sans -, perquè aquests estómacs inútils són una rèmora per a pagar el deute, i cal liquidar-los per a millorar l’estat dels comptes. Ja van pagar durant tota la vida el seu esclavatge, ara ja no serveixen ni per això. Liquideu-los en massa, i després, amb els verins que us donarem, intoxiqueu la resta de població, especialment, embarassades i menors, que com més aviat liquidem els cadells, més aviat estabilitzarem la granja». I a tota la púrria política els queia la bava a la comissura dels llavis sentint aquestes paraules! Vegem-ho, o millor dit, completem l’exhibició de la banda criminal PSOE i l’estafa i malversació de diners públics amb l’engany i el frau de la fabricació i venda dels morrions, i vegeu com tots els polítics són la mateixa classe de criminals, tots, sense la mínima excepció. Comproveu vosaltres mateixos, com les paraules dels sionistes foren obeïdes fil per randa:

https://www.publico.es/politica/pp-rechaza-investigar-compra-material-sanitario-durante-pandemia-administraciones.html/amp

https://t.me/No_plandemia/7439

https://www.elplural.com/politica/presentan-denuncia-fiscalia-europea-presunto-fraude-gobierno-feijoo-compra-mascarillas_325389102

https://twitter.com/EFEnoticias/status/1762526045641539621?t=MwHaxK6yOu0LCd3aG9D33Q&s=35

Que els hem de fer, un monument al servei públic? O construir un monument, diguem-li, patíbul, per agrair el seu servei públic?

No us heu quedat a gust? Vegeu el delinqüent del ministre Planas i la malversació de diners públics de la banda criminal PSOE, per tal de fer contenta la consort del ministre:

https://t.me/RosselloCM/86006

TOT AIXÒ HA DE SER ERRADICAT,

LITERALMENT, ERRADICAT.

NO HI HA CAP DRET QUE ELS EMPARI,

SI PARLEM DE JUSTÍCIA,

CAP NI UN.

A TESAR CORDES,

I AIXÍ, ALMENYS,

FARAN UN SERVEI.

Potser els excrements amb toga que em llegeixen amb fruïció, estan cercant en els llibres de dret com impedir que es faci justícia, que per això estan i els sionistes els paguen. A ells, els dedico aquestes proves de fins a on poden arribar a ser de criminals i prevaricadors:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4791986

A això es dediquen, a perseguir la veritat i la llibertat d’expressió. O sigui, a perseguir la llibertat i els innocents. Ells estan on estan per a ocultar els crims de les bandes polítiques, totes al servei de la màfia asquenazita, de la qual, ahir vam tenir la gratificant notícia que el capo havia estat mort, no sabem si pel seu amo, o per les forces del bé, però que l’escòria, el sac d’escombraries, ja no belluga.

Els delinqüents amb toga es podrien dedicar a perseguir el crim, però ells s’estimen més els sobres tacats de sang, els nens tendres, les putes cares i la coca pura, que sibarites també ho són, i com tenen un ego que és en ell mateix una patologia psicològica, doncs, ells feliços veient com són els principals agents per a destrucció del món i de les respectives civilitzacions. Aquí teniu un criminal que, inexplicablement, encara és viu, perquè els excrements miren cap a un altre costat, a la porta, vejam què els porten els sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4790866

La qüestió per a Trudeau, la puteta de Schwab, és matar, sigui com sigui, tot el que sigui canadenc i blanc. No entenc com ningú no li ha buidat la tapa dels budells!

I ara, vegeu quines coses més així com de dansa, fan els helicòpters al voltant de les innòcues antenes 5G:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4790928


I per al final,

L’IMMENS I INFAME FEMER:

LA SINAGOGA EUROPEA.

Per si hi ha algú despistat, us explico què és la Sinagoga jueva del Femer europeu. El Femer, allò que els criminals que es fan dir polítics, en diuen Unió Europea, és el CAU DE CRIMINALS I LLADRES MÉS GRAN QUE MAI HA EXISTIT AL CONTINENT. Allà, cada país hi envia la púrria que els maçons trien per a servir els sionistes, i aquests delinqüents, inútils i paràsits, viuen com a reis del que roben als europeus, amb sous, dietes i guinguetes, és a dir, com una organització criminal, un teatre de delinqüents, un prostíbul de miserables, rates i putes, que es dediquen a saquejar els europeus, destruir l’economia, la vida social i la cultura, mentre ells roben i fan que els robats mantinguin els exèrcits dels sionistes, els immigrants il·legals o mercenaris, que en tant que il·legals, són delinqüents comuns. Aquesta és la brossa de la Unió, que a més a més, té un urinari públic, generalment buit, perquè als inútils no els agrada treballar sinó robar, on gossos castrats i putes de l’harem obeeixen les ordres de la Corrupció (per a ells Comissió), l’entitat més putrefacta i plena de criminals que mai hi hagi hagut en el continent, que obeeix les ordres directes dels sionistes.

No sé si sabeu que els agricultors europeus estan en peu de guerra perquè aquesta organització mafiosa i criminal pretén destruir-los perquè els jueus tinguin el continent pendent d’ells per gana i set. Doncs, enmig de les protestes, vegeu que han aprovat els CRIMINALS DEL FEMER EUROPEU:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4792234

Vegeu els delinqüents que han traït el poble i serveixen incondicionalment els interessos sionistes a Europa, en el que és traïció, un càrrec més a afegir al crim de lesa humanitat de l’extermini. Però, vegeu l’escòria de Soroslàndia que ha votat la Llei més idiota aprovada mai en cap parlament:

https://t.me/RosselloCM/86009,

sí, el sicari de Soros i MHP, també hi és, que per això viu del robatori des que en tenim consciència (pertànyer a la màfia de ‘Junts per la pasta’, l’antiga organització mafiosa del criminal Pujol, ho demostra), i es dedica a destruir Catalunya i Espanya, que això li ha manat l’amo Soros, i per això està.

Mentre als qui roben els diners els delinqüents de l’organització criminal, s’han de veure així:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4792246

https://t.me/RosselloCM/86016

i els europeus en general, han de comprovar com els sicaris dels sionistes, en un acte d’indiscutible ALTA TRAÏCIÓ, serveixen interessos estrangers contra les nacions pròpies. Com ho demostra la protecció dels prostíbuls criminals europeus als il·legals que els jueus ens importen per a ruïna i destrucció de cada contrada:

https://t.me/RosselloCM/86012

Roben els fruits del treball de la gent i la riquesa d’Europa per a viure ells com a reis, essent traïdors i assassins, amb totes les lletres, tot fent-nos mantenir els exèrcits que importen les bandes criminals jueves, dites ONG.

CAL LA DESTRUCCIÓ A FOC

DE TOT EL FEMER EUROPEU

I

L’EXECUCIÓ DE TOTS

ELS TRAÏDORS I GENOCIDES,

que el robatori, l’estafa, la malversació de diners públics, el parasitisme i altres delictes menors, es poden pagar a la presó, però la traïció i el genocidi, demanen en justícia, l’execució de tots els criminals.


ELLS SÓN L’ENEMIC,

ELS SICARIS SIONISTES.

O ACABEM AMB TOTS ELLS,

O ELLS ACABARAN AMB NOSALTRES.


ESTEM EN UNA GUERRA

SENSE PRESONERS.

CAL QUE COMENCEM A ACTUAR

CONTRA ELS FRANCTIRADORS, JA !


LA DEFENSA PRÒPIA

NO LA POT NEGAR NI EL DRET.

FEM JUSTÍCIA

D’UNA PUNYETERA VEGADA !

NETEGEM EUROPA DE CRIMINALS !




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada