dissabte, 24 de febrer del 2024

PENSANT EN VEU ‘ESCRITA’


Enguany és l’any. El cúmul de caos que l’escòria sionista ha escampat pel món ha d’acabar per esclatar. Tots els crims que perpetra l’organització criminal de la Gran Sinagoga (ONU) amb la satànica Agenda 2030 per a la despoblació i l’esclavatge de la gent, comencen d’arribar a les orelles de molts, a uns per hac i a altres per be. Ho hem vist i ho estem veient en les mobilitzacions dels pagesos. Com he escrit altres vegades, cal que la mobilització sigui absolutament general. Tots els sectors productius han de rebel·lar-se contra el sionisme i els seus sicaris. Amb manifestacions, amb denúncies, amb protestes o escrivint articles, com faig jo, no s’arranja res. Cal LA DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA I TOTAL. Els diferents sectors productius han d’auto-regular-se i començar a treballar fora de les exigències de l’Estat. L’única manera que una autoritat s’imposi, és si tothom obeeix. Per això, la desobediència és la clau. Si tothom fa cas omís als criminals (govern, tribunals, psicòpates disfressats de policies, metges, ‘experts’, cagaguano...), els criminals perden el poder. Abans, però, cal perdre la por, i la millor manera de perdre la por és sabent que, si no actues, estàs perdut irremissiblement.

Les notícies de cada dia, el teatre criminal instigat pels sionistes, són cada volta més escandaloses i insuportables. La democràcia és la pitjor merda política inventada mai. El parany sionista, la partitocràcia o criminocràcia, com vulgueu, el sistema on els delinqüents, els psicòpates i els deficients mentals detenen el poder ‘regalat’ pels sionistes. Lògicament, els jueus s’han d’ajuntar amb escòria de la seva classe, que per això són la raça superior i elegida. I a fe de Déu que ho han aconseguit. Miris on miris, si mires amunt, només hi veus deficients mentals, tarats amb patologies molt serioses i purs criminals. No hi ha ningú en cap govern ni responsabilitat institucional que no sigui un criminal, ni un de sol! Els jueus no ho tolerarien.

Si repassem les notícies d’última hora, constatem que el gos de Soros ha anat a veure el rei del Marroc – i d’Espanya, segons que sembla – per a lliurar-li els diners dels espanyols perquè competeixi deslleialment contra els espanyols, en el que és sense el mínim dubte un delicte d’ALTA TRAÏCIÓ del govern, pel qual, si hi hagués militars i forces de seguretat de l’Estat, i no LGTBIJQK + amb seriosos desperfectes cerebrals i psicòpates disfressats, ja hauria estat arrestat i passats, els criminals, a disposició judicial. Cert, que el problema el tenim amb aquests excrements sionistes, dedicats a la corrupció de la justícia i la política, l’economia i la virtut, a canvi d’un sou que els converteix encara en més miserables. I no hi ha excusa. Que el criminal, genocida, traïdor i tot el que vulgueu, del psicòpata del gos de Soros, encara sigui president, és una clara demostració del grau de putrefacció del sistema judicial, que és sistema, en tant que crim organitzadíssim, però que de judicial té el que jo d’astronauta o jueu. Tanmateix, no és d’estranyar, ara que pels papers de la CIA sabem que l’emètic, el fratricida, el traïdor al jurament de fidelitat als ‘principios del movimiento’, que va jurar davant de Franco per a ser nomenat príncep hereu, va trair Espanya i va actuar com a delator dels moviments del règim a favor de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units. No cal ser un linx, per a saber que poques persones, si és que pot ser considerat una persona, trobareu més miserable i baixa, abjecta i perversa, que l’emètic, l’infame Borbó. Els seus fets parlen per ell, no cal anar més lluny. Al mateix temps, l’estrany incendi de València, un fenomen insòlit, de molt difícil explicació, sigui per la velocitat de l’incendi (quines mesures de seguretat foren considerades, i per qui, per a permetre una construcció d’habitatges tan perillosa?), sigui per l’oportunitat de l’incident, coincident amb el viatge del gos a veure el nou amo adoptiu, Mohammed; coincident amb la detenció del porter de prostíbul i cervell del paràsit Ábalos, el sicari de la banda criminal PSOE; com també coincideix amb les protestes dels pagesos.

Mentrestant, els morts pels enverinaments amb els tòxics jueus, que involucren en el crim tota la UE i tots els governs occidentals, col·legis de metges i metges, cagaguano, i sobretot, els excrements amb toga, que primer, autoritzaren la vacunació indiscriminada (actitud només possible en profunds retardats intel·lectuals, que no cal ser metge per a saber-ho), la imposició de mesures humiliants que violaven els principis fonamentals de la Constitució i dels drets humans, com el morrió obligatori als humans, el segrest de la població i la restricció de moviments d’acord amb un idiota toc de queda durant unes hores al vespre i nit, com si aleshores el virus fes algun moviment estratègic o desenvolupés més toxines, uns fenòmens que qualsevol amb autoritat no hauria tolerat, però que totes les escòries amb toga acataren, callaren i miraren cap a un altre costat, sabent sobradament que cometien un delicte de col·laboració i encobriment. A més a més, amb la poca vergonya d’esperar el final de l’estat d’alarma per a declarar-ho il·legal, això sí, sense procedir a la detenció, judici i condemna de tots els criminals que cometeren l’evident delicte, que no necessita altra demostració que el BOE i els Reials Decrets. Tanmateix, els criminals i assassins continuen matant, traint i robant. Com és que Illa, Darias i tots els criminals i genocides de les conselleries de sanitat, responsables de desenes de milers d’ASSASSINATS a comissió, estan lliures?

D’altra banda, els sionistes, mitjançant el goril·la adoptat pel psicòpata Gates, tracten de sotmetre el món a l’eugenèsia voluntària. A les escoles s’ensenya als nens a prostituir-se i a ser un perfecte esclau, apartant el que se suposa que eren els coneixements que un alumne anava a aprendre a l’escola. Però avui no, avui s’ha d’aprendre l’Agenda criminal sionista, fil per randa i amb totes les immenses mentides, a tocar-se els uns als altres i a donar el consentiment, si un adult et vol violar. I tots els criminals psicòpates que legislen això i ho porten a la pràctica, estan en llibertat, exercint el crim impunement i cobrant (robant) als mateixos que destrueixen, com féu el psicòpata criminal Kill Gates amb els verins, que cobrava per la gestió anticipadament, per després dispensar els verins per a matar la gent, tot cobrant-los altra volta, que la pela és la pela. I a tot això, els Tribunals de Justícia on són?

I podríem continuar, amb l’estafa del canvi climàtic, amb l’intent constant d’involucrar Europa en una guerra contra Rússia, amb l’absurd de tolerar la immigració il·legal emparant-se en unes idiòcies insòlites fins ara, fins i tot, entre els més idiotes profunds; amb la destrucció constant de l’economia i el propòsit final del robatori universal que espera dur a terme la banda dels Rothschild amb els seus socis sionistes. I a tot això, els Tribunals callats com a... això mateix!

Per tant, cal que tots aquells que formen part d’organitzacions laborals o sectorials no polititzades, comencin a treballar fora dels mandats de l’Estat i de la putrefacta màfia de la Corrupció Europea. Si tothom desobeeix, no poden fer res, més que passar a una acció violenta directa, amb la qual, obririen els ulls, fins i tot, dels més idiotes, o sigui, dels demòcrates convençuts. Cal forçar-los que demostrin la maldat que els guia i que són. I això no es pot assolir sense desobediència i sense perseguir-los, fer-los la vida absolutament impossible, allà on vagin els criminals. Si els restaurants es neguen a servir-los, si els amos dels locals es neguen a posar a la seva disposició els seus locals per a actes partitocràtics de la màfia, si el mateix mercat de sota de casa, es nega a servir-los o els serveix el pitjor dels productes que tenen a mà, si els hotels es neguessin a acceptar-los, perquè no s’hi accepten animals ni criminals, si la gent els insultés al carrer, als actes públics i a totes les xarxes... Si tothom els assenyala com a criminals, aleshores, podrem veure una reacció aviat. Si, altrament, els imbècils dels partits segueixen gaudint de la màfia que els soluciona la vida – no puc entendre d’una altra manera algú que defensa un partit des de la base; això, o és que és idiota sense remissió -, els hotels els acomoden i tracten com a autoritats – és clar, que tots són la mateixa escòria -, i els restaurants i la resta de gent els accepta, aleshores, ells aniran fent, matant, robant i traint, com fins ara.

En el següent vídeo, es diu - no ho sé, vull remarcar-ho - que són agricultors que anaven per Macron:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7700

Aquesta és l’actitud. CAL QUE NO PUGUIN SORTIR AL CARRER. A mi, personalment, se me’n fot si a algun li trenquen la cara, sincerament. Qui en el seu sa senderi, recriminarà qui estomaca un criminal professional? Per mi, els poden estomacar a tots, que no seré jo qui alci la veu. Qui la cerca, la troba. Aquesta actitud agressiva - no violenta – és el primer pas. Si els criminals continuen en el seu propòsit tot pixant-se, com sempre, damunt de la gent, aleshores és quan la gent ha de dir prou i EXIGIR-LOS LA DIMISSIÓ, LA RENDICIÓ, EL LLIURAMENT AL POBLE PER A SER JUTJATS PER TOTS ELS CRIMS COMESOS I, POSTERIORMENT, EXECUTATS; SI ES VOL SER JUST, I SI ES VOL SER MIG IDIOTA, ALESHORES, CLOURE’LS A PRESÓ.


CAL FER LA GUERRA AL CARRER.

NO OBLIDEU QUE ELLS:

ET ROBEN I PERJUDIQUEN

A FAVOR DELS AMOS,

TRAEIXEN LA NACIÓ I LA GENT,

A FAVOR DELS AMOS,

I EL QUE ÉS INTOLERABLE,

ET MATEN

PERQUÈ ALS AMOS ELS SOBRES.


AIXÒ SÓN ELS POLÍTICS,

ELS JUTGES I LA RESTA D’AUTORITATS.


NO ÉS L’HORA D’ANAR PER ELLS,

COM ELLS VAN PER TU ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada