dilluns, 19 de febrer del 2024

LA MAGNITUD DE LA TRAGÈDIA


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4774176


No crec que calguin explicacions per a fer entendre el grau de maldat d’aquesta gentalla. Són la púrria de la Humanitat i pretenen destruir-nos a tots. Ja és hora que fem amb ells el que ells anhelen de fer-nos des de fa segles. De cap de les maneres és possible de recriminar de respondre l’agressor. Ara és l’hora que els donem la seva medecina. Se l’han guanyada a pols (guerres, malalties, verins, insectes i carn de vés a saber què per a menjar, apropiació de l’aigua i de les terres, sexe abjecte, perversió, corrupció... cal que continuï?). Potser és el moment que deixem de posar els morts rituals nosaltres, i que el seu Javhé, o Baal, com vulgueu, assedegui la set de sang amb la sang dels seus. No hi ha racó en el món que no hagi patit els crims d’aquests tarats, dits sionistes. Europa amb les dues guerres mundials i la grip espanyola, amb les quals els sionistes assassinaren cent cinquanta milions d’europeus i assoliren de controlar-hi el poder. Els Estats Units, amb la guerra civil que els convertí en amos i senyors, i als americans, en esclaus. La Xina, amb la guerra de l’opi i després, i potser molt més terrible, amb Mao. Rússia amb la revolució jueva. El Japó amb les bombes atòmiques. Amèrica del Sud amb les estafes i enganys de l’FMI, terrible branca criminal de la màfia. Centreamèrica amb la droga i les revolucions ‘marxistes’. Àfrica amb l’esclavatge i l’explotació dels recursos, alhora que és el laboratori d’investigació amb els animals més similars als goyim (és el que pensen ells). Orient Mitjà amb les contínues guerres ideades, promocionades, finançades i executades per Israel. Els conflictes armats provocats als països asiàtics; mentre l’Índia és una mena d’Àfrica per a ells. I si els mancava Oceania, ara, amb els enverinaments amb els tòxics jueus, han assolit una bona matança i degradació, alhora que els seus sicaris criminals tracten d’imposar la dictadura del Nou Ordre Mundial de la Sinagoga. No hi ha un sol indret en el planeta on els criminals no hagin assassinat i robat. Penseu en el que van fer a Hawaii fa quatre dies. No hi ha indret on puguin fer mal on no apareguin. I no hi ha indret on puguin aparèixer, que no sigui per a fer el mal.


Feta aquesta observació que crec necessària, passem a unes altres notícies i vídeos que ens il·lustren de les moltes versions que fan servir per a escampar el mal, la seva passió absoluta. I si algú es pensa que aquestes massacres del paràgraf anterior han estat protagonitzades pels Estats Units, que no s’equivoqui, aquella nació és un camp de concentració amb lliure circulació, on els esclaus viuen en semillibertat, tots sotmesos a la Reserva Federal, el seu amo i senyor, a la qual deuen el que mai no podran pagar. I per què ho deuen? Per què els han robat, mitjançant l’extorsió, el xantatge, l’amenaça i la corrupció de la classe política i judicial, així de clar. I quan algú dels esclaus se’ls ha oposat, poc els ha costat de matar-lo. Però, vegem els talls d’avui.

Jordan Maxwell, conspirador amb trajectòria de molts anys, ens fa cinc cèntims del parany en què vivim:

https://t.me/counterpropaganda20/12003?comment=19709

David Fischman:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4774384

Paul Cudenec ens dóna uns consells per a lluitar contra la criminocràcia:

https://t.me/counterpropaganda20/12010

Pels qui no ho saben, la ‘criminocràcia’ és el règim sionista.

Per a entendre-ho, res millor que la infraidiota del Cottolengo del gos de Soros, en una demostració més de la seva discapacitat racional, que és inversament proporcional al servilisme als sionistes - encara que es vesteixi de propalestina (una altra evidència de la discapacitat racional del desperfecte humà) -. Ah!, parlo de la Yoli, perdoneu-me. Vegeu-la en plenes facultats d’allò que els entesos en patologies psicòtiques no diagnosticades, han d’acabar de definir; i que segons que sembla, ha de ser difícil. De fet, els comprenc. Com catalogar una deficiència pràcticament idèntica a l’encefalograma pla?

https://t.me/resurgente2020/54092

Perquè hi ha gent compassiva i que sent estimació fins i tot pels animals més repugnants i estúpids, convindria que la deficient mental deixés la vicepresidència i entrés en un psiquiàtric, no perquè l’arrangin, sinó perquè no faci més mal. Val també, d’ingressar-la en el zoo a l’espera del partenaire Harari, la mona del Schwab. Val a dir que un espectacle protagonitzat per aquestes dues coses sense classificació, seria molt còmic, sobretot, perquè en el zoo estant, mal, ja no en podrien fer. Ara bé, ja sabeu que jo sóc més partidari de solucions efectives, i que en aquest cas, seria de fer-li un favor. A mi, veure patir els animals, no m’ha agradat mai. Però menys m’han agradat els animals que fan patir per què sí, perquè no donen per més; com és el cas. Hi ha solucions ràpides, i veient com els jueus maten tot el que poden sense escrúpols ni remordiments, per més innocents i desvalguts que estiguin, no crec que fer el favor a la ‘cosa’, ni en el més estricte i rigorós dels considerants, pugui ser valorat d’altra manera que un bé per a la Humanitat. I així, veieu, fins i tot, seria útil!

Coses de la banda criminal de Soros:

https://www.elmundo.es/elecciones/elecciones-galicia/2024/02/18/65d24cc0e9cf4a10198b4575.html

Jo em penso que l’han feta vicepresidenta, perquè en la contribució a destruir partits i gent que havien d’interessar de destruir als sionistes, ha estat eficaç, que idiota ho serà més enllà del conegut, però per això mateix, eficaç ho és més que no voldria, ja que com no és conscient de res del que fa, doncs, és capaç de qualsevol cosa. Però malgrat això, em penso que Soros ha considerat que és massa idiota, que prou gent la pren pel que és, i que per a donar la imatge que els discapacitats són gent capacitada, urgeix de treure del primer pla la taradota. D’altra manera, si Soros hagués volgut, prou que hauria guanyat les eleccions, com les guanya el seu gos o els sicaris criminals d’ERC, els jesuïtes.

En fi, deixem-la descansar, que estarà, com les calcetes, alacaiguda, després del fracàs electoral a Galícia, i passem a veure la feina terrorista del criminal Soros. Això sí, fent servir per al canvi d’escena unes paraules de Franz Kafka, que no poden definir millor què és un partit polític:

https://t.me/resurgente2020/54120


De Soros, què dir? El terrorista immortal. Potser no es mor perquè sap que aquell dia, en el món, hi haurà milers de milions de persones més felices que el dia anterior. El cas és que el moviment de tropes africanes al cor d’Europa comença a fer efecte. Abans de les notícies, cal que tothom tingui molt present que els polítics són responsables d’aquests aldarulls i del que pot venir, en el que és un indiscutible delicte d’alta traïció... Que bonics aquells temps que els traïdors eren executats als primers raigs del sol, oi? Avui hauríem de passar-nos el matí sencer en el camp de tir, que no és qüestió de fer-ho a la jueva. Tanmateix, que bé que dinaríem després!

Els exèrcits de Soros i els sionistes a la França de la puteta dels Rothschild:

https://t.me/resurgente2020/54094

https://t.me/resurgente2020/54093

I a La Haia, els cadells dels sionistes ja s’entrenen:

https://t.me/RosselloCM/85813

L’Estat d’emergència decretat per culpa dels il·legals i indocumentats que són mantinguts pels holandesos! No és bonic el paradís negroide que ens construeixen els jueus?

Tanmateix, tot no són flors i violes per als sionistes, que fins i tot a la mateixa Reserva Federal, els jueus han de veure amb els seus ulls com els esclaus s’han cansat de suportar-los. Tic-tac, tic-tac...

https://t.me/resurgente2020/54107

Vegeu ara, on van a parar els diners que els jueus roben als esclaus americans:

https://t.me/resurgente2020/54095

TIC-TAC... TIC-TAC... TIC-TAC...


Abandonem el terrorista immortal i la seva obra immoral, i vegem els jueus en tres dels fronts: la pedofília, l’enverinament dels nens i el robatori de tots els béns de la terra. Seguirem aquest ordre. Així, vegeu aquesta notícia:

https://t.me/RosselloCM/85808

Excrements? No hi teniu res a dir? No hi ha una incitació al delicte, al crim, en aquestes manifestacions? No és sagrada la protecció dels menors? Ah, espera, que truquen a la porta. Què serà? Què serà? Sobre tacat de sang?, el nen?, la puta cara?, o la coca?

CAL LA DEMOLICIÓ DE L’ONU;

RECOMANABLE,

AMB TOTA LA PÚRRIA DINS.

Mira que als jueus els agrada això de derruir edificis, i mai no s’han fixat en aquest esguerro criminal construït en el sòl dels Rockefeller, en un altre dels seus magnànims i generosos actes de filantropia. I això que l’ONU ha criticat Israel!; per bé que els jueus, això s’ho passen per allà mateix. Tanmateix, mai no han decidit de fer volar aquest insult a la dignitat i la decència, com ho feren amb les torres bessones. No us enganyeu, aquesta notícia és la finestra d’Overton, com ho han fet amb la prostitució, la pornografia i l’homosexualitat. Cal aturar la depravació dels abjectes miserables que empesten l’ONU, seguint les directrius dels amos sionistes. A més a més, veient l’historial d’aquest cau de criminals, sense l’ONU, més guerres en el món no n’hi hauria. Superar el rècord de matances i crims de lesa humanitat d’aquesta casa de putes, és impossible.

I sí, algú pot dir, però els jutges no tenen atribucions per actuar arreu! És clar! Però algun d’ells tindrà les atribucions i competències, oi? Per què no se li exigeix que compleixi amb el seu deure? Si els jutges - si ho fossin, i no sicaris dels criminals -, diguessin prou, l’espectacle sionista s’acabava en qüestió d’hores. I si només en fossin uns quants, els jutges, tot i això, la crisi conduiria al mateix final. Però, vegem més coses d’aquests impresentables:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7654

La Justeta Trudeau, la puteta de Schwab, el Rothschild, viola els codis de Nuremberg, i cap jutge al Canadà ni en el món (és un delicte de lesa Humanitat i per tant no prescriu i és imputable arreu del món) no diu res. L’obligatorietat és en ella mateixa un crim contra la Humanitat, encara que alliberar els menors d’anar a l’escola sigui un regal per a la dignitat humana. Tanmateix, no obvieu que després vindran els serveis socials per a dedicar els nens que no han estat vacunats pels pares, a la prostitució, als rituals maçònics o a la donació ‘voluntària’ dels òrgans, totes aquestes, activitats molt valorades pels nostres amics ‘els bons’.

I per a reblar el clau, les CBDC, el robatori a cara descoberta dels Rothschild i que tots els sicaris criminals dels governs obeeixen. Excrements? Tampoc no hi veieu delicte? I això passa a Espanya:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17096

https://t.me/Disidenteincontrolado/17097

https://t.me/Disidenteincontrolado/17098

https://t.me/Disidenteincontrolado/17099

Els professors en diuen meravelles! Compreneu ara per què cal prohibir l’educació pública? Les escoles, avui, són laboratoris criminals on experimenten amb la destrucció de la llibertat, la dignitat i la independència dels menors, i les Universitats, les fàbriques per a fer criminals, com ho estem veient dia sí dia també.


QUI PARLI BÉ DE LES CBDC

ÉS

UN CRIMINAL,

UN ESCLAVISTA,

UN IMBÈCIL

I,

PER TANT,

UN ANIMAL PRESCINDIBLE.


RECORDEU:

ELS DRETS HUMANS EMPAREN ELS HOMES,

NO ELS ANIMALS.

Ara que està de moda que si un animal de granja es posa malalt perquè ha estat enverinat amb els tòxics veterinaris dits vacunes, s’ha d’aniquilar tota l’explotació, no creieu que aquest procediment és aplicable als animals que tenen forma humana i que - sense vacuna - enverinen les ànimes i intoxiquen les societats? Cal fer el mateix que fan ells; que fins i tot el pitjor criminal pot ensenyar alguna cosa. Trobat un hominoide tòxic que dóna positiu al test de criminalitat, procedir a l’extermini de l’explotació sencera. Penseu-hi, que ens hi juguem el futur i l’existència de la Humanitat.

NO SOBREM 7 MIL MILIONS,

SOBREN 500 MILIONS.

ELS MALALTS DEL CAP,

CONTAMINATS I NOCIUS.

CAL UN PLA DE SANEJAMENT.


LA ‘GRANJA’ HUMANA EL NECESSITA

I

L’AGRAIRÀ.


https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4774419





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada