dimarts, 6 de febrer del 2024

ES RESPIREN AIRES D’IRA, S’OLORA LA VICTÒRIA


La veritat:

https://t.me/resurgente2020/53583


Els agricultors espanyols, per fi, han sortit al carrer i estan paralitzant la circulació al país. El govern de criminals sionistes està censurant les xarxes i el delinqüent comú Marlaska, psicòpata afeccionat a les tortures entre altres degeneracions, ha suspès tots els psicòpates i sàdics que han disfressat de policia, perquè les protestes són una seriosa amenaça contra els governs criminals de tot Occident. Segons que sembla, no anava equivocat quan deia que hi hauria un moment que la gent diria prou, i s’adonaria que l’únic problema del país són els criminals i genocides que es dediquen al robatori i la traïció com a principal activitat i tenen la poca vergonya de fer-se dir polítics. Confiem que aquest d’avui sigui el primer pas per començar a treure les cordes que tenim emmagatzemades, i que val a dir, mai no podrien tenir un millor ús.

Els agricultors han sortit a tot arreu de la península. No us poso imatges perquè no acabaria mai. Tanmateix, en el canal ‘Resurgente’ de Telegram, us fartareu de veure’n. Dit això, i com és lògic en tota guerra, els bàndols estan molt ben definits, i així, els lladres i delinqüents que es fan dir sindicalistes, però que són paràsits menjagambes, ja han manifestat que estan amb el govern criminal i l’Agenda 2030 i contra els camperols. Aquí teniu el paràsit explicant perquè duu les calces als turmells:

https://t.me/resurgente2020/53602

https://t.me/resurgente2020/53603

UGT I CCOO SENSE UN SOL AFILIAT.

NO SÓN UN SINDICAT... O SÍ, DEL CRIM.

El ‘Lobo estepario’ expressa clarament la veritat, no han de ser protestes per a altra cosa que per a exigir la rendició dels criminals.

https://t.me/RosselloCM/85355

El punt clau és la derogació de l’agenda 2030:

https://t.me/RosselloCM/85370

Les protestes dels camperols i ciutadans es produeixen arreu del Femer Europeu contra la Sinagoga que vol enfonsar Europa, sobretot, amb la banda criminal de la Corrupció, que ells denominen Comissió per a dissimular, això no obstant, sense amagar que són comissionistes dels sionistes.

https://t.me/resurgente2020/53605

DESTRUCCIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA,

ENJUDICIAMENT DELS RESPONSABLES

I PENES D’ACORD AL DRET NATURAL.

Sí, a l’aire es respira la ira, l’enuig i les ganes de posar punt final als criminals que es vanten de fer política quan l’única cosa que fan és delinquir amb la connivència dels excrements amb toga. Vegem dues opinions personals:

https://t.me/RosselloCM/85371

https://t.me/RosselloCM/85382

Imatges d’una tractorada, de la implicació i suport de la ciutadania – un exemple que ha de ser seguit arreu, ja que els únics enemics són els polítics -, i unes imatges de com la ciutadania comença a impartir la justícia que els criminals del govern i de les ciutats de la immundícia no imparteixen. Com l’haurien d’impartir si es tancarien ells mateixos a les presons!

Tractors:

https://t.me/resurgente2020/53598

Ciutadans:

https://t.me/resurgente2020/53599

Justícia:

https://t.me/resurgente2020/53601

Per cloure aquest primer capítol sobre les protestes de la gent contra els delinqüents, traïdors, lladres i genocides dels governs de cada contrada, escoltem les declaracions d’aquest membre de ‘Yo no pago la luz’. Aquesta és la posició que cal prendre:

https://t.me/RosselloCM/85360

NO HI HA D’HAVER NEGOCIACIONS,

CAL EXIGIR LA RENDICIÓ DELS POLÍTICS,

UNA RENDICIÓ INCONDICIONAL.

Ells s’ho temen, és clar. Per això, alguns, pocs, però alguns dels psicòpates i sàdics que els governs sionistes han disfressat de policies, fan l’única cosa que saben fer, actuar com a bandes armades que sembren la violència:

https://t.me/RosselloCM/85381

AMB GOSSOS NO ES POT PARLAR.


Vista aquesta primera jornada de protestes, en general, vegem qui són els criminals i pertorbats que ens governen. Comencem amb Miguel Jara que ens posa al corrent del genocidi planificat pels governs:

https://t.me/RosselloCM/85374

Tot seguit, escolteu la tarada de la Irene Montero, paradigma de la pocavergonya, de l’ignorant, de l’insolent, de l’orgullós, de l’idiota i del cínic, ‘qualitats’ gràcies a les quals ha assolit un lloc de privilegi en l’harem de les putes idiotes i inútils del sionista Soros:

https://t.me/RosselloCM/85351

La deficient mental fa joc amb l’escòria miserable del pedòfil i pervertit, a més de fascinat per les matances, de Joe Biden, el titella inútil i idiota que els jueus han posat a fer el pallasso al capdavant de la corporació criminal de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units:

https://t.me/RosselloCM/85364

TOTS A LES ORDRES CRIMINALS SIONISTES.

Escoltem Rafael Rosselló sobre les dones, abans de veure quina mena de limitacions cognitives i quina passió envers el servei demostren aquestes xacres per a la societat:

https://t.me/RosselloCM/85377

Després passen coses com les més avall... però no espereu que cap psiquiatre ni metge hi digui res, a ells, com als excrements amb toga, els agrada d’ensumar sobres tacats de sang i de matar la gent, passions d’aquests psicòpates, sobretot dels psiquiatres, durant dècades, però que els metges han igualat amb l’exhibició de la capacitat d’extermini amb els protocols assassins i el verí jueu. Vegeu el vídeo, i després reflexioneu si és possible conviure amb ‘coses’ amb desperfectes cerebrals d’aquesta magnitud:

https://t.me/RosselloCM/85352

Vegeu ara les dones ‘empoderades’ en acció, i on millor que en el circ de Davos, l’espectacle anual Rothschild per a criminals, psicòpates i la colla d’imbècils que van a escoltar mentides amb cara d’entesos:

https://t.me/RosselloCM/85358

Els gossos castrats són membres de la canera sionista, com les putes ho són de l’harem. La manca de cervell i les calces abaixades són els mínims requisits, i si després ets psicòpata o sàdic, com veurem més avall, molt millor i més consideració tindràs en l’harem o la canera:

https://t.me/RosselloCM/85362

I ja no dic res dels subnormals que van a escoltar els deficients mentals! És que els veig escoltant les idiòcies dels retardats intel·lectuals amb el cul escaldat i me’n faig creus! Es pot ser tan insuls, tan sense substància, per a no tenir qualsevol altra cosa a fer abans que perdre el temps insultant la vida i la intel·ligència?

Escolteu ara les declaracions d’una puta inútil i idiota sionista, fetes abans de la desgràcia provocada pels jueus a Xile, i comproveu com la criminal ja ho sabia:

https://t.me/RosselloCM/85379

https://t.me/No_plandemia/7317

https://t.me/resurgente2020/53617

Els jueus incendiant ara Israelina. L’objectiu sionista és robar la Patagònia. Si els xilens i els argentins se n’adonessin, no permetrien que una escòria sionista posés els peus als seus territoris, un costum que hauríem d’adoptar tots els països del món. Racisme? No. Defensa de la legalitat i els drets humans, que deixar entrar criminals sanguinaris, mai no és bo per a cap territori:

https://t.me/resurgente2020/53607

No està de més recordar les paraules de la jueva Christine Lagarde, amb un currículum criminal que pocs criminals econòmics poden presentar, almenys amb el resultat d’haver assolit de comportar tanta misèria. Escolteu aquest monstre que esperem que no pugui rebre la mort en un llit sinó dansant al compàs del vent:

https://t.me/laquintacolumna/35703


Tanmateix, poden dir totes les mentides que vulguin, poden tractar d’enganyar els babaus sense parar, però ells saben millor que nosaltres que cada volta són menys els qui els creuen. Temeu-los, perquè del fet que la gent descobreixi els criminals, depèn la vida dels criminals, i ells ho saben millor que nosaltres. No tenen altra escapatòria de la mort, que la victòria. I això és el que hem d’impedir que aconsegueixin.

Vegem com la gent ja no els creu:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17013,

tanmateix, el sionisme ha de continuar amb els seus plans, i l’ONU, l’organització més perillosa per a les llibertats mundials, està al servei dels interessos criminals jueus:

https://t.me/counterpropaganda20/11946

Han de canviar el discurs, la mentida, el parany, per a poder materialitzar l’estafa definitiva, i a més a més, ja han de comptar amb auxiliars: els delators. Que hagin de demanar delators, significa que saben que ells sols no poden vèncer-nos.

https://t.me/Disidenteincontrolado/17014,

i a Espanya, el govern, fent un rínxol més en la deriva criminal:

https://t.me/resurgente2020/53597


Enguany és l’any clau, us ho he dit diverses vegades.

NI UN PAS ENRERE.

TOTS ELS CRIMINALS DETINGUTS,

TOTS JUTJATS

I

APLICACIÓ IMMEDIATA DE LA SENTÈNCIA*.


* La immensa majoria de pena capital, perquè no hi ha cap altra pena que pugui compensar en justícia l’ALTA TRAÏCIÓ I el GENOCIDI.


Per concloure, us deixo amb Giorgio Agamben en un breu i interessant escrit:

https://t.me/counterpropaganda20/11952



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada