divendres, 16 de febrer del 2024

HAN DE MATAR-NOS ABANS QUE DESPERTEM


Han de matar-nos abans que despertem, perquè saben que una volta desperts nosaltres, els morts, seran ells. Aquesta és la guerra que el sionisme té desplegada contra el món des de fa dècades, i en la qual, des de fa quatre anys, han començat el que és l’ofensiva final, que, certament, serà final... però el seu. Avui veurem la pressa que tenen, com corren, que sembla que se’ls escapin els orins. La nostra missió consisteix a aturar-los, i que s’ho facin al damunt.


Res de millor per començar a il·lustrar el capítol d’avui, que llegir les paraules de David Rockefeller, uns dels més grans criminals de la història humana, que converteix en amateurs, a excepcionals genocides com Mao o Stalin:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766028

No crec que calgui investigar molt per a saber qui són els instigadors de tots els problemes actuals, oi?

Passem de la banda de criminals Rockefeller als capos, als Rothschild, i com volen robar-t’ho tot sense dissimulacions, per la força:

https://t.me/elinvestigador_org/14634

Oi que és clara l’explicació? Què farem: esperarem que ens robin o recuperarem tot el que ha robat aquesta saga d’assassins inveterats? La solució és molt fàcil: Decretar el sionisme com a delicte penal i capital, i que les propietats dels criminals, automàticament, passin a l’erari públic de cada nació. Així les nacions es repartirien el botí dels lladres entre elles. No dubteu que ni una sola persona en el món passaria gana, ni una de sola; i tothom gaudiria d’unes mínimes condicions de vida, alliberat del patiment quant a les necessitats bàsiques imprescindibles.

MORTA LA CUCA, S’ACABA EL VERÍ.

Que ens volen controlar mitjançant el robatori de tots els béns, és evident. Ho féu la puta de Schwab al Canadà, i ho fan els sionistes i traïdors d’Alemanya, des de la Sinagoga del Bundestag:

https://t.me/elinvestigador_org/14635

COMENÇA A URGIR

DE CAÇAR I EXECUTAR ELS TRAÏDORS:

LA XURMA POLÍTICA.

Vegeu què fa la púrria criminal que els sionistes han posat a Xile per a destruir-la:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766113,

com molt bé diu la senyora del vídeo: «El mal està organitzat, és hora que s’organitzi el bé».

MATAR POLÍTICS

COM HAURIA DE SER UN CRIM ?

ÉS LA MÉS BÀSICA DEFENSA PRÒPIA.

Lògicament, el cau de criminals més gran del continent, la Sinagoga del Femer Europeu, segueix les mateixes instruccions sionistes, i mentre els agricultors protesten, els delinqüents i traïdors de Brussel·les dicten lleis per a destruir l’economia i la vida dels europeus.

https://www.larazon.es/medio-ambiente/bruselas-remata-campo-espanol-norma-transporte-animal_2024021665cf39f082085c000181f399.html

Perquè vingui un excrement amb toga i tingui la gosadia de dir-te que cal respectar la vida i la integritat dels criminals, lladres i assassins de la Corrupció Europea!

L’EXECUCIÓ SEMPRE HA ESTAT

UN REMEI EFICAÇ CONTRA EL MAL.

Per si hi ha algú amb retard mental o insuficiència neuronal, paraplegia sinàptica o indigència cognitiva, vegeu què ens ofereixen els camperols, i què ens ofereixen els assassins i delinqüents al servei dels sionistes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766570

NOMÉS AIXÒ

ÉS DIGNE DE PENA CAPITAL.

I els criminals no se’n cansen, d’obeir, de destruir i de fer el mal pel qual cobren dels genocides. Vegeu l’última idiòcia d’aquests retardats: cobrar peatge a les ciutats! Muntaren el Femer Europeu, segons deien els mentiders i estafadors, per a afavorir el comerç, o sigui, la desaparició de les taxes i impostos, i ara, els fills de les pitjors bagasses del continent (les mares haurien d’haver-se adonat que no eren fills, sinó monstres) pretenen robar-te per entrar a les ciutats, que ells, sense treballar ni fer absolutament res de profit més que parasitar, tenen capricis cars, i no tots els plaers els paguen els jueus:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766047

I els gossos castrats i sionistes catalans, amb les calces als turmells, que és l’activitat favorita del Collboni, el paràsit dels paràsits a casa nostra:

https://metropoliabierta.elespanol.com/el-pulso-de-la-ciudad/20240214/barcelona-podria-tener-un-peaje-para-entrar-la-ciudad-aprueban-una-ley-que-lo-permite/832666828_0.html

I aquí teniu al més gran criminal conegut a Europa, Ursula von der Leyen, lladre, malversadora, traïdora, destructora de les nacions i la cultura, i magna genocida a comissió, dient les idiòcies que li fan dir els amos:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766590

EXCREMENTS AMB TOGA:

SI HI HAGUÉS UN MÍNIM DE JUSTÍCIA

FARIA ANYS QUE AQUESTA ASSASSINA

HAURIA ESTAT AJUSTICIADA.

SI SEMBLA IMPOSSIBLE PODER COMETRE CRIMS A DIARI:

ELLA ENS DEMOSTRA QUE NO, QUE ÉS POSSIBLE.

Vegeu què ha aconseguit aquesta importadora de terroristes i indocumentats! Si tant li agraden els negres, que se’n vagi a Àfrica! Veuríeu com allí no durava una setmana, la mala pècora.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766500

I el cagaguano que escriu la notícia - és que és per a donar-los a menjar a part, amb els porcs - es pregunta: si estem vivint les conseqüències de la guerra d’Ucraïna? O no sap on és Ucraïna, o no sap què és Àfrica, o no sap que Ucraïna no és un país de negres, o no sap ni fer la o amb un canut; alguna cosa d’aquestes ha de ser. La Mare de Déu! Sense dubte, si en lloc de cagaguano pestilents, hi hagués periodistes, anys faria que la Sinagoga del Femer europeu hauria estat desballestada per a bé d’Europa i de la seva gent. Però els cagaguano pestilents mengen el que els donen els nassuts, sense fer preguntes ni esperar respostes.

Continuem per a bingo:

Els criminals sionistes estan imposant serioses mesures als gossos castrats i a les putes inútils i idiotes dels harems, perquè només se sentin les mentides jueves i sigui perseguit amb aberració qualsevol oposició a la voluntat criminal i assassina dels sionistes. I és clar, la puteta Macron, la favorita dels Rothschild, potser perquè sabia que havien planejat de matar-la a Ucraïna, pobreta!, ja ha enllestit la violació més gran dels drets humans, sense que els excrements amb toga francesos se n’adonin, pobrets!, ells, coca, puta, nen o sobre... a poc més arriben. Si hi arribessin, tampoc no faria anys que la poupée hauria estat dignament decapitada!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766083

I el mal s’escampa, és clar, i a Mèxic, el gosset castrat del maçó Amlo, ja ha preparat una llei que garantirà que el que diguin els sionistes va a missa, com el conte aquell que inventaren dels alemanys, i que avui estan portant a terme ells, perquè si alguna cosa és certa, és que sempre acusen els altres dels crims que cometen ells, essent ells, pobrets!, sempre les víctimes, com avui, que pobrets!, tots són multimilionaris amb els diners que han robat o s’han fet seus amb estafes i guerres, de les quals, ells, pobrets!, són innocents, però innocents innocents, que més innocent no es pot ser, si ets sionista. I això, ara ja serà dogma, i a qui digui que no, la bondat sionista el clourà a la presó o l’arruïnarà, si és que els bons no s’estimen més de fer com amb J.F. Kennedy, que ja sabeu que això de les liquidacions a ells els posa. Mireu només l’holocaust que han muntat en quatre dies i que el goril·la de l’Organització de Matances Sionistes (OMS) tracta d’accelerar... Però vegem com ‘progressen les llibertats mexicanes’ gràcies als sionistes, els benefactors i filantrops de tots els goyim, siguin carronya blanca, merda negra, pus groc o gangrena índia, que ells són així, benefactors i filantrops, gràcies a Déu!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766476


Quant a l’Holocaust que els jueus estan realitzant sobre el món sencer, però sobretot i especialment, contra l’home blanc; un fet que els números no poden desmentir, com tampoc es pot desmentir que els verins els fabriquen ells exclusivament; doncs, imagineu la meva sorpresa quan he llegit que jo sabia, jo, que no he trepitjat cap bagasseria jesuïta on s’ensenyessin les arts de l’assassinat lent, o sigui, les facultats de medicina, mentre que els idiotes guardonats amb estetoscopi i un pergamí que els faculta per a matar, no ho sabien, vés. La ivermectina, que deien que era per a la desparasitació d’ús veterinari, que ho és, també; resulta que era el medicament que TOTS ELS ASSASSINS amb estetoscopi (ho són, no hi pot haver el mínim dubte), com els dels ministeris, dels col·legis d’extermini mèdic i altres criminals, ho negaven, perquè si no ho haguessin negat, aleshores, els jueus no haurien pogut fer la matança que tenien planejada i per la qual ells han cobrat dividends pel silenci, ni s’haurien fet rics amb el negoci de l’assassinat massiu, allò que en el conte que tant els agrada d’explicar, diuen que els feien el poble més avançat del món! L’odi al jueu, avui ja, es converteix en un mínim de dignitat humana. Vegeu per què la ivermectina i la hidroxicloroquina foren prohibides per l’OMS:

https://t.me/elinvestigador_org/14637

NO HI HAURIA HAGUT MATANÇA !

PERÒ ELS EXCREMENTS AMB TOGA

NO HO VEUEN, POBRETS, ELLS !

Al mateix temps que els governs començaren amb els enverinaments massius i els confinaments; recordeu que l’activitat d’instal·lació de les antenes 5G no s’aturava i, fins i tot, les instal·laven de nit, com si tinguessin pressa?

https://t.me/No_plandemia/7371

No tinc els coneixements prou per a afirmar que això és així, tanmateix, és evident que som l’efecte d’uns camps electromagnètics, que són els que ens constitueixen, i tampoc no és difícil de deduir que les radiacions electromagnètiques afecten els camps electromagnètics, per la qual cosa, és més que probable, i més venint com sempre dels jueus, que sigui algun tipus d’eina per a emmalaltir o inclús matar, que ja sabeu que això els posa d’allò més. No vull entrar en matèries conspiratives, això no obstant, tingueu-ho present, que allà on hi ha el mal, sempre hi ha un jueu darrere; és com fossin l’ombra del mal, o el mal la seva ombra, però sigui com sigui, associats ho estan, com els dits i les ungles.

Si als verins fabricats pels jueus, i als efectes nocius que pot tenir la nova tecnologia... tan necessària!, què ens passaria si no podem baixar-nos una pel·lícula en vint segons?... Que s’acabaria el món; per això tenen tanta pressa. I tot per al nostre bé, això segur, que és la tasca fonamental dels sionistes. Doncs, si amb això i les guerres per la democràcia, com les d’Ucraïna, Gaza, Síria, Líbia, el Congo, Iemen, i tants altres indrets on els sionistes maten per interessos o per diversió no en teniu prou, vegeu potser, i dic potser, per què volen que deixem de menjar carn:

https://www.larazon.es/salud/bienestar/comer-carne-malo-hay-ningun-alimento-igual-experta-harvard-que-desmonta-mito_2024020865c4b12a82085c000158035f.html

No li auguro una llarga carrera a la científica. Sortida de Harvard, el prostíbul més important de la Reserva Federal dels esclaus dels Estats Units, i dient això... no sé, no crec que arribi molt lluny, que ja sabeu que els jueus sempre van darrere de la veritat, i ella, per molt experta i harvardiana que sigui, no sap el que saben els jueus: que les vaques maten el planeta i la carn és molt nociva per a l’home, i en canvi, els insectes, com més repugnants millor, són garantia d’alimentació equilibrada. El que no sabran els jueus sionistes!


Fem un impasse per a dues notícies sobre els excrements amb toga:

Aquesta sorprenent notícia, no sé com entendre-la, però sembla que la comanda de coca devia ser excessiva; si no és això, no sé, no m’ho puc acabar d’explicar:

https://www.farodevigo.es/gran-vigo/2024/02/01/supremo-anula-condena-abogado-vigo-97623525.html

Tot és surrealista, perquè l’acusació estava infundada i és greu. Tanmateix, al Suprem se li’n fot; això sí, tot acollint-se en el Tribunal europeu dels Drets Humans que, com no poden legislar que matar-nos a tots està bé, de tant en tant, legislen coses amb cara i ulls. Aquesta és notable: «... els jutges poden veure’s enfrontats a crítiques més dures que els ciutadans que no ocupen càrrecs públics». Fabulós. La veritat és que si la norma habitual fos l’exercici de la Justícia, això no passaria. No cal dir-ho. Qui criticarà la justícia, si funciona? Per això es curen en salut, i com saben que allò és una veritable casa de putes i de negocis mafiosos, no s’ofenen si els ciutadans els diuen pel que són. I mira, en això, cal dir-los que han estat encertats i condescendents; almenys, fins que els sionistes els diguin que no, que ja sabeu que qui dicta la normativa jeràrquica i què és bo o dolent, són els jueus. La guerra d’Ucraïna: Rússia caca. La guerra de salvació del pobre poble d’Israel contra els terroristes que atempten dins del territori israelià, legítima defensa. Cal no confondre les coses.

I després de la surrealista sentència del Suprem, vegem una tarada cum laude que vés a saber per què, els jueus la posaren a impartir injustícia a la satrapia israeliana d’Alemanya, on el nivell dels criminals que es dediquen a la judicatura és senzillament escatològic. Vegeu la notícia, i sorpreneu-vos de la indigència ètica de l’un i de l’altre:

https://t.me/resurgente2020/54072

No vull que ningú s’ofengui, però no em puc estar de dir que em sembla que la dona ha demostrat sobradament la seva nul·litat intel·lectual, que sembla que no hi siguin totes. Allà on van i dirigeixen, allà la munten, i grossa. Jo començo a creure fermament que pateixen d’una patologia racional congènita al seu sexe. Que estiguin a tot arreu i que res no funcioni bé, doncs, no s’ha de ser un geni per a adonar-se que ha de ser que no són capaces. Allà on han posat el nas, el pit o ‘la igualtat’, tot ha anat a pitjor. Això és absolutament indiscutible, però, absolutament indiscutible, és clar, que per a gent entenimentada, que si agafes les tarades del frenopàtic, aleshores et surten esquizoides com la Montero dient estupideses de deficient mental, per no parlar dels casos excepcionals de la Yoli (https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4766924) o la Moni. I quan no l’esguerren per discapacitats racionals manifestes, ho fan per patologies psicopàtiques, com la tarada de l’assassina de masses von der Leyen, per citar només l’exemple paradigmàtic de la genocida indiscriminada, femenina i a comissió.


ELS PAGESOS

A parer meu, s’estan equivocant. No hi ha res a negociar, cal que exigeixin la rendició dels polítics i la dissolució del Femer Europeu. Res més. Si ho fan, tots els sectors els donaran suport. Creure’s que els criminals que fan política no t’enganyaran, és senzillament ser un babau. Un polític no fa altra cosa que mentir, enganyar, estafar, robar i delinquir. Què esperen, que un idiota com el gos castrat que treballa per al gos castrat de Soros, solucioni alguna cosa?

https://t.me/resurgente2020/54066

El fet d’haver d’anunciar 18 mesures demostra el nivell d’incapacitat i d’errors dels criminals del Femer i dels sicaris del govern. No una errada, no! 18 mesures errònies? Creieu que són errades? És la intenció dels criminals, i les aplicaran més tard o més d’hora, si no és que els pagesos demanen la immediata rendició dels criminals que fan política, DE TOTS.

D’altra banda, això està bé:

https://t.me/resurgente2020/54067

Cal anar amb molt de compte perquè els jueus segur que tenen les màquines de fer bitllets falsos per a estafar la gent, que deuen treure fum. Han de destruir els fonaments socials per a assolir la presó universal que somien. I nosaltres hem de destruir els criminals, per a recuperar els fonaments socials que generen vida, llibertat, cultura i civilització, quatre realitats negades als sionistes, els reis de la mort, els botxins de qualsevol bri de llibertat, els aniquiladors de tota cultura – com deia Hitler - i sobretot, la més evident mostra d’odi a la civilització.

Que els agricultors i la gent en general no oblidi que mentre els criminals del govern fan veure que estan preocupats per trobar una solució, practiquen l’única cosa que poden practicar, a part de robar: la repressió. No tenen un sol argument que els justifiqui, per això recorren a la repressió física o econòmica; són així de covards, a més de criminals professionals.

https://t.me/resurgente2020/54067


NO ENS EQUIVOQUEM:

L’ENEMIC SÓN ELS POLÍTICS,

ELS PARÀSITS DE LA PARTITOCRÀCIA SIONISTA.

TOTS ELS PARTITS,

SENSE EXCEPCIÓ,

SÓN BANDES DE CRIMINALS.

TOTS, SENSE EXCEPCIÓ.

LA GUERRA CONTINUA.

ELLS PREMEN,

NOSALTRES RESISTIM.

ARRIBARÀ EL MOMENT D’ATACAR,

ALESHORES NO HEM DE TENIR

CAP PIETAT,

O SIGUI,

LA MATEIXA QUE ELLS TENEN

EN DESTRUIR-NOS.


NO ENS EQUIVOQUEM:

O ELLS O NOSALTRES.


https://t.me/resurgente2020/54075,

A tu t’acusen del primer, i ells només executen el segon; no són bons per a fer altra cosa.


LA VERITAT ÉS TOSSUDA,

AMICS,

MOLT TOSSUDA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada