diumenge, 11 de febrer del 2024

NAVEGANT EN EL CAOS SIONISTA

Estem navegant en el caos sionista i estarem navegant-hi fins que no els posem fi. És el que hi ha, agradi o no agradi:

https://t.me/Realidades_Paralelas/7587


Enmig de les revoltes dels pagesos europeus, amb l’adhesió del gremi del transport, cal que la resta dels sectors s’afegeixin a la revolta, i tots plegats exigim la rendició dels criminals del govern i la dissolució de la Sinagoga europea. Per això, la proposta d’aquest vídeo és una necessitat. Cal la DESOBEDIÈNCIA ABSOLUTA A L’ESTAT I ALS CRIMINALS QUE EL REGENTEN.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753213

Que són uns lladres i inútils, tothom ho sap. Que no han estat elegits, sinó imposats pel sanedrí sionista, ho sap fins el més ximple de la família. Que malversen els diners públics que han d’administrar, és el que han fet des que els jueus instal·laren la ‘partitocràcia’, allò que ells disfressen de democràcia, com disfressen de jutges, els excrements. Que han comès alta traïció, és tan manifest que no necessita ser provat. Només amb la cessió de la sobirania econòmica, de la moneda, tot està dit. I certament, no espero que la Yoli, la Moni, la decoració de la butaca del ministeri de transports o el gos de Soros, ho entenguin, però és constatable només contrastant les dades de tres dècades enrere a les d’ara. Que són responsables del crim més aberrant entre els de lesa humanitat, no necessita demostració, només cal comptar tots els morts i ferits que ha provocat l’holocaust que han executat sota les ordres de Gates, l’Organització de Matances Sionistes, Larry Fink i Soros. És a dir: EL GOVERN ÉS UNA ASSOCIACIÓ DE BANDES CRIMINALS, DITES PARTITS, dedicat a la destrucció de la nació, de la gent i de la cultura i la civilització occidentals. Fins i tot, l’ONU reconeix el dret de tots els pobles a alçar-se contra les bandes criminals que els segresten!

Vegem aquestes ‘belles’ imatges nàutiques d’embarcacions encarregades del subministrament de drogues, tot fent ruta en ple dia, i que poden ser observades per la gent, però no pas pels cossos de seguretat de l’estat. Després que vingui algun llest i em digui que el criminal que comanda els psicòpates disfressats de policia no percep beneficis per la seva inacció! I això, que l’altre dia els qui paguen al ministre mataren tres dels seus agents. Però, abans de continuar, vegem les ‘belles’ imatges nàutiques. El mar, la mar, que bonito tema para hablar!

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753216

I no ho diu el senyor del vídeo i jo l’acompanyo, sinó que, com podreu escoltar en el següent àudio, això és habitual; i el ministeri de l’interior, dirigit pel delinqüent amb penes fermes per inacció davant la tortura, no hi fa res, com amb l’entrada dels il·legals, en el que són dos gravíssims delictes de l’homosexual sionista de deixadesa de funcions: una, per permetre el tràfic de substàncies prohibides, i l’altra, per ajudar i socórrer els il·legals, estrictament parlant, delinqüents. Però, escoltem la fiscal Ana Villagómez; i escric el seu nom, ja que, per una togada que no és un excrement, cal dignificar-la com cal:

https://t.me/RosselloCM/85575

Què passaria, si ara que els ànims pagesos estan revoltats, se’ls unissin els autònoms i els jutges i fiscals presentessin la dimissió? Aquest és l’acte més digne que avui pot fer un jutge, NO PARTICIPAR EN EL CRIM. No hi pot haver cap argument per a mantenir uns càrrecs que són constitutius de delicte. Si el fet que la policia s’unís al poble al qual ha de servir i del qual viu (un fet impensable, cal cervell per a fer-ho), seria definitiu per a l’enderrocament de la màfia sionista o govern de Soroslàndia, el fet que els jutges pengessin les togues, a mi, almenys, em demostraria que m’equivocava, i que no eren merdes el que s’amagava dessota, sinó gent amb dignitat. Això no obstant, em temo, que puc esperar assegut i reclinat, tot fent-me un cigarret, tranquil·lament i sense presses.

Però, no perdem el fil i recuperem el sionista del ministeri de l’interior, un personatge que només pel seu aspecte em resulta profundament repulsiu, perquè tot ell és fals, tenebrós, postís. Vegem la ‘insòlita’ experiència patida per aquest irresponsable, que per això mateix, és responsable de la mort de tres dels seus agents, per absoluta i comprovable incompetència. No crec que mai hagi fet res de just, de correcte, ni de bo, ho porta escrit a la cara; tanmateix, per això, els jueus l’han posat on l’han posat, i ell, que hauria de ser a la presó, els està molt agraït, com el seu ‘parello’.

https://t.me/resurgente2020/53894

https://t.me/resurgente2020/53895

Aquí el teniu en una declaració de principis. Els amos li estan molt agraïts:

https://t.me/RosselloCM/85552

Quant a l’assassinat dels guàrdies civils pels narcotraficants amics del ministre (com explicar sinó, les imatges que vèiem més amunt?), vegeu la perfídia i l’abjecció dels deficients mentals que es fan dir, comunament, periodistes, o sigui, els cagaguano:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753187

I ja que estem entre escòria – com observareu, estem envoltats de xurma per tot arreu -, vegem què són els animals que contracta el presidiari homosexual alliberat pels sionistes i nomenat ministre en la satrapia o prostíbul del gos de Soros. Al ministre, li digueren: «Contracta sicaris», i ell, obedient com és, va contractar els psicòpates que es presentaven a les oposicions, tot gratificant amb punts extres, els que demostraven en els tests psicològics clars símptomes de sadisme.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4752888

https://t.me/RosselloCM/85535

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753640

Curiosament, per a aquests desperfectes integrals, una manifestació pagesa i pacífica mereix repressió, ara bé, la violència i agressió com a conducta, si és de negres - l’exemple racial i civilitzatori a seguir, segons el sionisme -, aleshores, cal resistir i tenir paciència.

https://t.me/RosselloCM/85585

AL MEU POBLE,

D’AIXÒ, SE’N DIU ‘COVARDS’.


Deixem de banda els criminals que governen i destrueixen Soroslàndia, abans Espanya, i passem a veure les grans obres de caritat que els bons, els sionistes, aporten cada dia per al bé de la Humanitat. Res millor que començar amb l’holocaust, la matança multimilionària d’occidentals executada pels governs sicaris dels jueus amb els verins dissenyats i fabricats per jueus, seguint les ordres jueves:

https://t.me/RosselloCM/85559

https://t.me/RosselloCM/85583

LA PENA CAPITAL PER ALS RESPONSABLES

ÉS DE JUSTÍCIA ELEMENTAL.

L’EXPROPIACIÓ DE TOT BÉ,

DE PUR SENTIT COMÚ.

Si els sionistes es dediquen a matar occidentals i destruir els seus països i la civilització amb el suport dels seus esclaus, o sigui, els gossos castrats i les putes inútils i idiotes de l’harem; amb els negres, practiquen la seva activitat preferida: el tràfic d’esclaus:

https://t.me/RosselloCM/85565

Mentrestant, que ells no perden el temps si es pot fer mal, tenim el Fons Mafiós Internacional, l’organització criminal dedicada al xantatge, la corrupció, l’extorsió, fins a l’execució, totes, activitats molt ‘respectables’, les quals en els darrers anys han estat aplicades pel monstre jueu i sionista de la Lagarde, la criminal francesa que avui comanda el Banc Central Europeu sota les ordres dels Rothschild, del BIS, per a destruir els fonaments de l’economia europea i convertir les nacions del continent en deutores eternes als elegits. Així actua l’organització criminal FMI, que, com totes les organitzacions internacionals, està dedicada al crim com a activitat principal:

https://t.me/RosselloCM/85566

Les acusacions dels qui parlen són clares, no les dic jo:

TERRORISME I ESTAFA,

és a dir, que la màxima responsable del Banc Central Europeu, que no és europea, sinó jueva, és una terrorista (és l’ADN, recordeu que ells són els fundadors de l’assassinat indiscriminat) i una estafadora (l’essència judaica).

Vegem ara la propaganda de l’ONG globalista «Manos Unidas». Si teniu estómac, podreu suportar el seguit de mentides, de falsedats, d’enganys i de picades d’ull a l’emoció i al bonisme, d’aquesta colla d’estafadors. No us el poso perquè escolteu i veieu el muntatge propagandístic d’aquests afaitapagesos, sinó perquè comproveu en els comentaris, que la gent no es xuma el dit, i com vaig dir, l’imbècil acaba per obrir els ulls finalment; l’idiota no, que aquests estan al govern, a les ONG, a Davos o als papers higiènics, però els imbècils, que són lents d’enteniment, malgrat tot, arriba un punt en què s’adonen que els prenen el número:

https://youtu.be/k-CfuPu49v4?si=zEeHrCJBmLWou7w9

L’efecte ésser huma’, titulen l’espot publicitari, que com tots els espots publicitaris, menteixen i pretenen de vendre’t el que no és. Tot en el curtmetratge és un insult a la intel·ligència. Tanmateix, vull destacar quan ens parlen de ‘la lluita contra la desigualtat climàtica’. Prego que si algun lector és capaç d’entendre la idiòcia, me l’expliqui; perquè no crec que pretenguin de fer uniforme el clima en tot el planeta. Suposo que la meva tímida intel·ligència no atansa a comprendre tan monumental estupidesa. Dit això dels comentaris, n’hi ha un que m’ha agradat força perquè és, malauradament, tan real com la vida mateixa:

«EN ELS SUPERMERCATS NOMÉS HI HA DOS PRODUCTES:

BOSSES D’ESCOMBRARIES I ESCOMBRARIES PER A POSAR

DINS DE LES BOSSES».

(Claradenev)


Escoltem ara, aquest brillant fragment d’una exposició a l’urinari públic del Femer Europeu sobre els delinqüents que oculten la baixesa dels seus crims en la grandiloqüència de dir-se Bancs Centrals. Més clara, l’aigua:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4752721

Per concloure el caos d’avui, us enllaçaré a un escrit de Kit Knightly sobre l’entrevista de Tucker Carlson a Vladímir Putin. Com heu comprovat, no he dedicat res a aquesta entrevista, i no ho he fet, perquè em va semblar absolutament insubstancial i propagandística. Quant a Tucker Carlson, m’ha interessat el que deia quan estava a la Fox, com el que diu ara, però sempre m’ha semblat ‘dissidència controlada’, com se’n diu avui. Per això us enllaço aquest escrit, perquè certament, i més veient que els creixen els problemes arreu, els enemics han de tractar de reconduir el ramat. Ells mateixos, recordem-ho, ho deien en els protocols: ‘quan necessitin un líder, nosaltres els el crearem’. Doncs, això. I afecta tant a Tucker com a Putin, que essent l’únic mandatari mundial amb capacitat intel·lectual (sembla que concentra la que els manca a tota la resta), molt em temo que serveix els mateixos amos:

https://www.counterpropaganda.info/p/lo-que-nadie-dice-sobre-la-entrevista


AUGMENTA LA POR DE L’ENEMIC.

AUGMENTARÀ LA VIOLÈNCIA DELS CRIMINALS.

PER AIXÒ NO PODEM DEFALLIR.

CAL QUE S’HO FACIN AL DAMUNT.

ALESHORES, L’OLOR ASSENYALARÀ L’ENEMIC.

NI UN PAS ENRERE:

RENDICIÓ DE LA MÀFIA PARTITOCRÀTICA,

DEMOLICIÓ DE LA SINAGOGA EUROPEA,

DESTRUCCIÓ DE LA GRAN SINAGOGA:

O.N.U.

(EL SANEDRÍ JUEU PER AL NOU ORDRE MUNDIAL),

I

DECLARACIÓ DEL SIONISME*

COM A DELICTE DE PENA CAPITAL.


*És curiós que la defensa del nazisme (i no sóc nazi, encara que cada dia que passa em cauen millor) et pot comportar anys de presó, i en canvi, el comunisme, el ‘gran’ invent jueu, farcit de matances milionàries d’innocents i opositors, està lliure de sancions. Serà perquè el comunisme és l’eina del sionisme per a controlar i sotmetre els pobles i per a exterminar els dissidents, mentre que el nazisme era la frontal oposició a aquestes ‘polítiques’? Penseu només en la ‘matança’ nazi en temps de pau, abans de la guerra, i compareu-les amb les matances de Lenin, Stalin, Mao o Pol Pot. No us resulta estrany? No serà que darrere dels darrers hi havia nassuts que dirigien la destrucció de les respectives nacions? Els bons, això sí; que ho diu la llei, i ja heu sentit l’homosexual del Marlaska, confirmant-nos-ho. El marxisme polític i cultural, quina meravella, oi? El que no ens ofereixin els jueus... Degeneració, degradació i corrupció són els signes d’identitat d’aquest poble elegit, elegit sense dubte per les forces del mal, ja que, com entendre la bondat ‘exterminadora’ d’aquests favorits de la divinitat, del Bé? Potser Milei, el jueu – és jueu – i esquizoide, ens ho explica amb els seus actes:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753753

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4753746.


CONTINUEM EN PEU DE GUERRA...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada