dilluns, 12 de febrer del 2024

EL SILENCI DELS CÒMPLICES


Avui us deixaré amb les paraules de Fernando Vizcaíno en el ‘Diario16’, una col·laboració d’aquest ‘dissident’, gràcies a la Bea Talegón, periodista de raça i autèntica, com ja he escrit altres vegades. Cal lloar el coratge de la direcció del diari – no un vulgar paper higiènic de BlackRock – en publicar un escrit com aquest que enrabiarà tots els culpables, perquè els retrata a tots. L’escrit de Fernando és excel·lent, perquè és clar, contundent i irrebatible. A més a més, no és un text extens. Quant a l’article, només els advertiria que en el titular hi ha una errada important: «Por qué ni jueces ni fiscales han denunciado a los responsables de las ilegalidades ‘acometidas’ durante la presunta pandemia del coronavirus?». La paraula correcta és ‘cometidas’, perquè no és el mateix ‘cometre’ que ‘escometre’. Val a dir, que m’estranya que ningú no hagi observat aquesta errada, i potser per això, caldria pensar que es pretén remarcar la ‘intencionalitat’ de les accions, ja que un hom pot cometre una errada, però no ‘escometre-la’; per la qual cosa, l’ús ‘incorrecte’ del verb remarcaria que no van cometre un error, sinó que van escometre una acció, van començar una empresa delictiva, van llençar-se a complir un pla.

https://diario16plus.com/por-que-ni-jueces-ni-fiscales-han-denunciado-a-los-responsables-de-las-ilegalidades-acometidas-durante-la-presunta-pandemia-del-coronavirus/


Per la complicitat judicial en els crims, avui encara hem de sentir el genocida i goril·la adoptat per Gates, dient bestieses. Executant la direcció i els responsables de l’Organització de Matances Sionistes i els seus principals finançadors, podeu estar ben segurs que acabem per sempre amb l’amenaça de les pandèmies. Així de senzill. Mates els criminals, i s’acaben els crims.

https://www.deia.eus/actualidad/sociedad/2024/02/12/oms-advierte-nueva-pandemia-pagaremos-7865179.html

17 MILIONS DE MORTS,

MÉS DE 500 MILIONS DE DAMNATS

PELS VERINS JUEUS,

I

CONTINUAT DELICTE DE TERRORISME,

NO SÓN PROU

PER A LA PENA CAPITAL ?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada