dijous, 22 de febrer del 2024

MÉS INFÀMIA ÉS IMPOSSIBLE... O NO ?


Certament, veient la corrupció del sistema, pensaríem que més infàmia és impossible; tanmateix, sabent que darrere hi ha els nassuts, no dubteu que se superaran. Ningú com ells per a moure’s entre la putrefacció de les clavegueres, és el seu medi natural. En el capítol d’avui repassarem notícies actuals que demostren el grau d’infàmia que ofega Europa i Occident sota les ordres del sionisme criminal, perquè els responsables de garantir l’estat de dret i els drets humans estan per altres coses. Els més grans delinqüents estan en les bandes organitzades per al crim, que es fan dir partits polítics, i, immediatament després, l’escòria jurídica, els garants que el crim sigui l’activitat econòmica fonamental a Occident.

Comencem amb un somrís, amb una xirigota gaditana, que es veu que als maçons del prostíbul andalús no ha acabat d’agradar:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4778561

Fem ara una visita al Femer de la Sinagoga, on els màxims criminals del continent continuen la tasca de la destrucció d’Europa d’acord amb les ordres sionistes. Si pensem en els verins jueus amb què la UE i els governs criminals han enverinat la població i que els assassins d’europeus no han satisfet les demandes de cadàvers dels sionistes, perquè la gent ha començat a adonar-se que els estaven enverinant, doncs, la Sinagoga ha donat l’ordre als criats i sicaris que donin suport a les intencions del goril·la del jueu i psicòpata Gates a convertir-se en el dictador i exterminador de blancs, com és el desig del sanedrí, per a major glòria dels elegits, que heu de recordar que fins que Amalek no sigui destruït, Satanàs no posarà els peus a la superfície de la terra, el Messies israelià. Escoltem aquesta senyora que, en el mateix urinari públic, manifesta l’oposició que el Femer Europeu lliuri la sobirania i independència al genocida i terrorista de l’OMS (Que l’etíop de les ulleres sigui viu és un insult a l’espècie humana, i els responsables són els excrements amb toga, que han tingut més que temps i raons perquè de l’escòria del goril·la avui només en restessin els ossos):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4778543

Ara, sense deixar l’urinari, escoltem la gran Christine Anderson posant en evidència els criminals. Cal destacar les rialles dels sionistes, al final. Després de veure el vídeo, em dieu si no seria simpàtic de comprovar si són capaços dels mateixos somriures amb un collaret de cànem al coll.

https://www.bitchute.com/video/BFaKXhbT7GyO/

Sense deixar el femer, escoltem ara Cristian Tehres (curiosos els noms d’aquests dos dignes europarlamentaris) que posa més que en evidència la genocida, traïdora i insòlita criminal que ostenta la direcció de l’infern europeu, l’assassina de masses i lladre professional: Ursula von der Leyen. Tot el que no sigui l’execució d’aquesta escòria, no pot ser justícia. Penseu que avui hem arribat al punt, ja no d’assassins ambiciosos que maten rivals polítics o econòmics, no, avui hem arribat al punt que els assassins maten innocents i cobren comissions per l’assassinat. Si això no és de forca immediata!... i sense necessitat d’escoltar l’assassina, no cal... i si ens equivoquem, que no pateixi, que Déu ens en demanarà explicacions. Però, de moment, liquidem el destorb, i sanegem el continent del pitjor i més sanguinari dels paràsits que el corrompen.

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4779956

Si això no és prou per a encausar-la, que vingui Déu i m’ho expliqui!

Mentre la destrucció d’Europa continua, els criminals del Femer obeeixen la criminal Lagarde, l’esclava del BIS, jueva i sense escrúpols, la que ens animava a matar vells per a netejar els comptes, la mateixa; que ara posarà el seu nas podrit a les entitats financer-criminals dites bancs, perquè les CBDC - no ho oblidem mai - són l’objectiu, l’estocada final a qualsevol llibertat.

https://t.me/elinvestigador_org/14656

LA U.E. ÉS EL BOTXÍ D’EUROPA.

PER QUÈ NO MATEM EL BOTXÍ ?


Ja que parlo de matar, vegem l’obra ‘excelsa’ del genocida i màxim criminal de la història del Canadà, el sionista, pedòfil i homosexual, Justeta Trudeau, la puteta sàdica, la favorita del psicòpata Rothschild Klaus Schwab:

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4780898

I els jutges, bé, les coses innominables, i abominables també, es dediquen a perseguir els qui no volen morir enverinats per Trudeau. Pregunta: Això no és complicitat en genocidi i col·laboració amb el genocida? 132 assassinats, i això només, en el gremi dels metges. Val a dir, que ja s’ha de ser ruc per a injectar-se verins essent metge, però això es dóna per suposat, si pensem en els idiotes que voluntàriament són destruïts mentalment a les bagasseries jesuïtes.


Si hem vist l’organització genocida i creada per a la destrucció d’Europa, el Femer de la Sinagoga, i els assassinats de l’homosexual i tarat de Trudeau, vegem ara quines coses tan escandaloses passen a Soroslàndia, gràcies a la connivència dels excrements amb toga, ja que el fet de no prohibir els partits polítics en tant que són bandes del crim organitzat, tots, és una clara prova del grau de corrupció que els sionistes han assolit des que compraren Espanya i la convertiren en l’imperi de Soros i les seves màfies. Vegem-ho:

L’organigrama criminal del PSOE, pura màfia:

https://t.me/resurgente2020/54264

Coses que només es poden explicar per la comissió de delictes, de gravíssims delictes, que, és clar, els pobrets!, els excrements, no s’ensumen, pobrets! Això sí, heu de mostrar-los respecte! Però, malauradament per a ells, el respecte no s’imposa, es guanya.

https://t.me/RosselloCM/85875

Potser aquesta notícia acaba d’arrodonir la descripció de la criminal – assassina, lladre i tractant de menors – de l’Armengol, i com ha arribat a ser la primera de les putes inútils i idiotes de l’harem jueu al país, després del mamarratxo de la consort:

https://www.elmundo.es/baleares/2024/02/22/65d72cc2fc6c83ee358b45ab.html

I aquí teniu el segon de l’excrement amb toga que hauria d’estar a la presó, però que els sionistes l’han nomenat ministre de l’Interior del gos de Soros, i així el torturador, ara es dedica al tràfic d’estupefaents i a la repressió violenta dels opositors al règim del nou ordre mundial que l’homosexual representa (Cada dia desconfio més d’aquests tarats. Si no em queien malament, ni bé, ara començo a veure que el desperfecte mental, ètic i afectiu d’aquesta gent potser sí que, com es reconeixia en els tractats de psicologia dels anys setanta, és una patologia. Almenys, el criminal de Marlaska ho corrobora).

https://t.me/RosselloCM/85887

L’experiència la porta escrita a la cara, oi?

I acabem aquesta repassada al femer criminal del prostíbul de Soros, amb aquest cartell que descriu perfectament la infàmia que suportem... fins quan?

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4780057

És curiós, com els únics que no se n’adonen són els excrements que els jueus vesteixen amb toga i punyetes, i els fan creure que mereixen respecte, com si els pitjors i més abjectes dels criminals fossin dignes d’acatament i consideració. Que lluny són del jutge antimàfia que la màfia va haver de fer volar per aturar-lo! I si tots fossin com el jutge Giovanni Falconne, de la màfia, no en restaria ni l’accent, que la gent és la primera que vol l’extinció d’aquests miserables, insociables i criminals! Però els excrements s’estimen més les regalies i regals d’aquests delinqüents que complir amb deure jurat. Coses dels desperfectes que estudien dret a les bagasseries jesuïtes i ignoren absolutament què és la justícia.


Com sigui que per més que tracti de no fer-ho, només surten criminals i sàdics, tarats i psicòpates, perquè són el nostre mal de cada dia, fem una mirada ràpida de l’Organització de Matances Sionistes (OMS), de la qual, com ja he dit, és inexplicable com el goril·la i tots els seus simis sequaços no hagin estat, almenys, detinguts per genocidi, ja no dic, com hauria de ser, ajusticiats, avui, n’hauria de fer un parell d’anys. Però vegem les notícies d’aquesta organització dedicada a l’assassinat d’innocents:

https://t.me/resurgente2020/54265

https://t.me/resurgente2020/54268

El sanguinari pedòfil sionista i idiota que fa el pallasso fent veure que dirigeix la corporació de la Reserva Federal, i l’assassina i traficant de menors de la Clinton, donant suport al goril·la terrorista amb relació a la malaltia X, la pròxima ‘pandèmia’.

Quant a aquesta qüestió de la ‘segura i greu pròxima pandèmia’, no cal ser un il·luminat per a saber que és una idiòcia de dimensions colossals. I si no és una idiòcia de dimensions colossals, aleshores, indiscutiblement, és un acte criminal de dimensions colossals. Com es pot saber que vindrà una nova pandèmia, greu i desconeguda? De cap manera, a no ser que tu la preparis, és clar. Com es poden investigar medicaments contra una malaltia que no existeix encara? De cap manera, és clar, a no ser que el patogen o l’arma biològica la tinguis tu. Mireu si és fàcil de detenir-los i cloure’ls a presó només per això. Però els criminals van sembrant el terror (delicte tipificat com a terrorisme) amb la descripció dels seus plans per a continuar la matança, i els excrements amb toga només estan pendents de si sona el timbre de casa, tots ansiosos: serà sobre amb sang?, nen?, puta cara?, coca?, o algun combinat suculent?

I quant a l’Organització de Matances Sionistes (OMS) i el possible fracàs en l’intent que tots els països del món acceptin com a dictador el goril·la de Gates, cal pensar la possibilitat que el sionisme criminal, davant d’aquest contratemps, hagi pensat a acceptar la negativa dels països a perdre la dignitat i la sobirania, i una volta s’hagi confirmat la negativa als somnis humits sionistes, aleshores, deixar anar l’arma biològica i causar una bona matança, amb la qual cosa podran renyar tots els que es negaren a ‘l’evidència de la malaltia X’ i aplanar el camí perquè tothom es resigni a acceptar el goril·la com a amo, i a l’Organització de Matances Sionistes com a òrgan directiu del camp d’extermini mundial. Aquests assassins són capaços d’això i de molt més. I caldria considerar, com molts entesos sospiten, la possibilitat que les armes 5G siguin el detonant de vés a saber quina porqueria que han injectat a la gent, i només amb ones electromagnètiques assoleixin la matança de la plandèmia per ells desitjada i el caos que ha de conduir al Nou Ordre Mundial. Pensa mal i no erraràs, i tractant-se de sionistes, pensa, fins i tot, mals impossibles, que l’encertaràs.


Per això, cal que la gent comenci a fer-los tenir por, als psicòpates disfressats de policia, als criminals que vesteixen corbata i indignitat a parts iguals, i als excrements que s’apleguen a les famoses ciutats de la immundícia, les clavegueres de superfície, per a dir-ho d’alguna manera. Cal que comencin de saber que no hi haurà pau per a ells. Tot i que cal preservar la unitat de la gent; perquè si esdevé el caos, el sionisme triomfarà. Cal l’exercici de la legítima defensa contra els criminals, només. Ara, contra ells, a mesura que no es rendeixin, tot haurà de ser sospesat. No oblideu que ells només representen els genets de l’apocalipsi: la pesta, la guerra, la fam i la mort.

Vegem com estan els ànims a Grècia (país esclavitzat per l’FMI, el Femer i els traïdors dels polítics que l’han traïda):

https://t.me/OPERAC_ENJAMBRE/4780827


FIXEU-VOS QUE ELS PSICÒPATES

DEL

NOU ORDRE MUNDIAL,

TOTS VAN UNIFORMATS IGUAL,

ARREU.

NO ÉS CAUSALITAT:

ÉS LA POLICIA SIONISTA.


I per concloure, donem un cop d’ull al sionisme informatiu, a la colla de mamarratxos o cagaguano que no duen calces i van tot el dia amb el cul en pompa sedecs de ser muntats. Aquí teniu un paper higiènic esportiu, per a més inri!, en el qual surt un xaval – fill de quin maçó deu ser? – de disset anys, que ens explicarà la condensació de les esteles, després de tots els anys d’experiència en ciències que duu en els colzes el mamarratxet. És per no creure-s’ho, però penseu que els imbècils s’ho creuen.

https://www.sport.es/es/noticias/fuera-de-juego/jorge-rey-pronuncia-aviones-fumigan-dv-98441744,

meteoròleg reconegut’ diu el paper higiènic del nen! I ara, vegeu les esteles de condensació que deixen els avions normals en els vols normals en un cel normal:

https://www.voziberica.com/la-agencia-espanola-de-meteorologia-ha-confesado-que-espana-estaba-siendo-rociada-con-dioxido-de-plomo-yoduro-de-plata-y-diatomita/

https://t.me/chemtrailslaquintacolumna/179847

https://t.me/chemtrailslaquintacolumna/179517

I aquest pilot, pobre!, no trobava alguna cosa: el mòbil, la ruta, l’hostessa, o vés a saber què...

https://t.me/chemtrailslaquintacolumna/179490.


Així actuen per a desarmar-nos intel·lectualment:

https://t.me/Disidenteincontrolado/17113.


EL QUE DEIA:

MÉS INFÀMIA NO SERIA POSSIBLE.

PERÒ PARLEM DE SIONISTES:

ESPEREU-HO TOT,

I RES DE BO.


LA LLUITA CONTINUA,

FINS A LA VICTÒRIA FINAL

I

DEFINITIVA.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada